-
Καλύτερες φωτογραφίες:
Μου φαίνεται πιο μικρό απο το X-Trail και επίσης μου φαίνεται ακόμη πιο ωραίο απο τη πρώτη φορά που το είδα.
-
Και εμένα μου άρεσε...πίσω και πλάι είναι πολύ στα γούστα μου (όπως είναι πολύ και το νέο Santa Fe ) και μόνο στη μάσκα μου θυμίζει λίγο τα αδερφάκια 16 και SX4 που δεν μπορώ να πω ότι είναι και εμπνευσμένα...
[yponnooymeno mode]...αλλά, είναι Ιαπωνικό και μάλιστα Nissan, οπότε πρέπει να έχει κάτι άσχημο πάνω του... [/yponnooymeno mode]
-
πληροφορίες στο http://www.automotorundsport.de/news/au ... 23316.html
όποιος γερμανομαθής καλείται να βοηθήσει, αν και δεν βλέπω να γράφονται πολλές λεπτομέρεις, πέρα του ότι το συνδέει με το Αλμέρα και θα έχει μήκος 4,30 μ. Μικρότερο και από το Φοκους δηλ. Συμφωνώ ότι η σχεδίαση δεν είναι εμπνευσμένη, από τη στιγμή μάλιστα που είχαν και την πολλή ωραία μούρη του Μουράνο -
πάντως φαίνεται μεγάλο αρκετά για να είναι 4,30
-
-
καλως το!!
http://www.worldcarfans.com/news.cfm/co ... l-revealed'The QASHQAI is same size as a Ford Focus yet smaller than a typical compact SUV'
κινητήρες από 1.6 !!
προβλέπω τιτανομαχία με αντίπαλο το Dodge Caliber! -
Αρκετά όμορφο και ποιοτικό δείχνει με την πρώτη ματιά το εσωτερικό... μου αρέσει.
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=72&NEWS_DATA_ID=52499
-
Όλα παίζονται στην τιμή.
Αν τα 4κίνητα δε ξεπερνούν τα 23-24000 για βενζίνη και 26-27000 για ντίζελ θα πουλήσει πολύ καλά και εδώ.
Τα δικίνητα 1,6 ελπίζω να μη ξεφεύγουν από τις 20.000 -
Ο χρήστης medst98 έγραψε:
Όλα παίζονται στην τιμή.
Αν τα 4κίνητα δε ξεπερνούν τα 23-24000 για βενζίνη και 26-27000 για ντίζελ θα πουλήσει πολύ καλά και εδώ.
Τα δικίνητα 1,6 ελπίζω να μη ξεφεύγουν από τις 20.000δεν βάζεις άλλα 1-2κ ακόμα
ήμαρτον ρε παιδιά και μετά λέμε για πληθωρισμό και ακρίβεια. 8μυρια για ένα 1,6 με μήκος 4,30 και αμφίβολη τετρακίνηση?
Ξεκινά και τρελός ανταγωνισμός στην κατηγορία με Caliber απο τη μια και SX4/Sedici/Terios απο την άλλη και έπονται και άλλα. -
Δηλαδή το τέριος με τα 23000 είναι φθηνό ?
Μη ξεχνάς ότι η κατηγορία SUV/Crossover φοριέται πολύ τελευταία με αποτέλεσμα οι κατασκευαστές και αντιπρόσωποι να προσπαθούν για όλο και μεγαλύτερο κέρδος σε αυτή.ή μήπως να θυμίσω τις τιμές των tucson - sportage που κυμαίνονται στα 25000 βενζίνη και 29000 (!!!) ντίζελ ?
Αυτά θα αντιμετωπίσει το νέο νισάν. Είναι και νεο μοντέλο.γιατί να κοστίζει λιγότερο από αυτά ?Μακάρι βέβαια να βγώ ψεύτης και να κοστίζουν τα 4κίνητα πολύ κάτω από 23000/26000 (βενζίνη/ντίζελ)
-
Ο χρήστης medst98 έγραψε:
Δηλαδή το τέριος με τα 23000 είναι φθηνό ?
Μη ξεχνάς ότι η κατηγορία SUV/Crossover φοριέται πολύ τελευταία με αποτέλεσμα οι κατασκευαστές και αντιπρόσωποι να προσπαθούν για όλο και μεγαλύτερο κέρδος σε αυτή.όχι δεν είναι φθηνό, όπως άλλωστε έχω γράψει και στο τόπικ του terios
απο την άλλη το terios όταν ήρθε έπαιζε μόνο του,συν οτι είδαμε ήδη πως κάτι Renault, Toyota έκαναν νέες τιμολογήσεις στα ολοκαίνουρια μοντέλα τους.Η ουσία πάντως βρίσκεται στο ποστ σου, και ελπίζω όλοι να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε τι παίρνουμε με τα λεφτά που δίνουμε και πόσο αυτό μας καλύπτει
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Όλα παίζονται στην τιμή.
ήμαρτον ρε παιδιά και μετά λέμε για πληθωρισμό και ακρίβεια. 8μυρια για ένα 1,6 με μήκος 4,30 και αμφίβολη τετρακίνηση?
Ξεκινά και τρελός ανταγωνισμός στην κατηγορία με Caliber απο τη μια και SX4/Sedici/Terios απο την άλλη και έπονται και άλλα.Τα τετρακίνητα εγώ διάβασα στο Autocar ότι θα είναι 2λιτρα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Όλα παίζονται στην τιμή.
Ξεκινά και τρελός ανταγωνισμός στην κατηγορία με Caliber απο τη μια και SX4/Sedici/Terios απο την άλλη και έπονται και άλλα.Τα τετρακίνητα εγώ διάβασα στο Autocar ότι θα είναι 2λιτρα...
Iσχύει αυτό. Μόνο τα 2.0 θα είναι 4WD.
-
Thanks Paul23!
Τελικά, δεν έχει new Almera όπως λέγανε;
-
Τελικά, δεν έχει new Almera όπως λέγανε;
Έλα ντε...
-
Κάτι μου λέει ότι χωρίς νέο Almera, η Nissan θα τα βρει σκούρα...αλλά έχω εμπιστοσύνη στον Γκον, κάτι θα έχει στο νου του...
-
Πωωωωως; Οχι νέο Almera; Και τι θα γίνουν οι δρόμοι μας χωρίς την...ομορφιά του; Στο καλό και να μας γράφει!
Ποιος θυμάται την εκπληκτικά ηλίθια διαφήμιση της Nissan-Θεοχαράκης για το πρώτο Almera; 'Καλημέρα Almera!' Ακου έμπνευση!
Για να μην λεω μόνο άσχετα όμως, θέλω να δω πόσο θα πουλάει η Hyundai το Tuscon μετά από τις αφίξεις τέτοιων SUV...
-
To θέμα είναι ότι χωρίς νέο Αλμέρα (φυσιολογικό μικρομεσαίο εννοώ), η Nissan κινδυνεύει να χάσει και πωλήσεις από άλλες κατηγορίες...αλλά μάλλον κάτι θα ξέρουν αυτοί!
-
Qashqai /qash qa: ee/ (also spelled Ghashghai, Qashqay, Kashgai and Qashqa'i) are a Turkic-speaking tribal confederation of clans in Iran. They mainly live in the provinces of Fars, Khuzestan and southern Isfahan, but especially around the city of Shiraz in Fars.
The Qashqai were originally nomadic pastoralists and some remain so today. The traditional nomadic Qashqai travelled with their flocks each year from the summer highland pastures north of Shiraz roughly 480 km or 300 mi south to the winter pastures on lower (and warmer) lands near the Persian Gulf, to the southwest of Shiraz. The majority, however, have now settled, or are partially settled. The trend towards settlement has been increasing markedly since the 1960s.
-
To θέμα είναι ότι χωρίς νέο Αλμέρα (φυσιολογικό μικρομεσαίο εννοώ), η Nissan κινδυνεύει να χάσει και πωλήσεις από άλλες κατηγορίες...αλλά μάλλον κάτι θα ξέρουν αυτοί!Παιδια χαλαρωστε θα βγει νεο Almera απλα πστευω οτι προσπαθουν να κανουν κατι πιο ευρωπαικο απο τα αθλια(προσωπικη αποψη) Tiida + Versa που κυκλοφορουν εκτος ευρωπης...Απ' οτι εχω ακουσει και η πληροφοριες μου ειναι αρκετα εγκυρες μεσα στο προσεχες ετος θα περιμενουμε και το νεο Almera (και το γρηγορο Sport Concept) αλλα και το νεο GT-R αλλο που δεν θελουν οι γρηγοροι Nissan-ακηδες!!!
Οσον αφορα το QASHQAI πιστευω οτι δεν ειναι αντικαταστατης του X-Trail γιατι ειναι αρκετα μικροτερο (και λιγο μικροτερο απο το νεο RAV4).Τωρα για τιμες δεν ξερω παντως αν σκεφτουμε την τωρινη τιμη του X-Trail μαλλον αναμενονται δελεαστικοτατες για αποφυγη εσωτερικου ανταγωνισμου.Εμενα παντως μου αρεσει παρα πολυ και σε εμφανιση αλλα και τα γενικοτερα χαρακτηριστικα του (αναφερομαι στο 2.0 με το QR20 μοτερ,τα 1.6 λιγο βλακεια μου φαινονται).Παντως η Nissan με τον ερχομο του θα εχει μια πολυ καλη γκαμα απο 4κινητα μοντελα (και ειδικα αν γινει και αντικατασταση του X-Trail απ' το πρωτοτυπο Terannaut).
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)