-
Σε γνώστου μου κασκαι χάλασε η πόρτα και δεν έκλεινε καθόλου ακόμα και εν κινήσει!!!
Πρώτη φόρα βλέπω τέτοιο πράγμα. -
Έχουν κρεμασει πόρτες και δεν έκλειναν ή κλείνοντας έβρισκαν στο φτερό...
-
έχει κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα? Στο ανέβασμα ενώ φαίνεται να ανεβαίνουν κανονικά ακούγεται ένα βουητό σχεδόν στο τελείωμα. Έχω βάλει σιλικόνη στις τσιμούχες παρόλο αυτά δεν είδα βελτίωση. Το πρόβλημα υπάρχει και στα δύο.
-
πόρτες δεν κλείνουν παράθυρα βουίζουν για βάλτε του κανά ματόχαντρο.
-
To παρόν τοπικό αφορά το J10 ...
4 χρόνια στο δικό μου ούτε ετριξαν, κρέμασαν ή έπεσαν οι πόρτες ή τα παράθυρα.
Αν το κατάφερε αυτό κάποιος (?!?!) δεν το απαξιωσε ... αξία beach buggy του έδωσε!!! -
Καθαρίστηκε το θέμα από το off topic.
-
Παίδες γνωστός που ψάχνει για αμάξι κοιτάζει μεταξύ άλλων και για μεταχειρισμένο QQ 1-2ης γενιάς.
Επειδή δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω όλο το νήμα έχουν ακουστεί προβλήματα και τι πρέπει να προσέξει; -
Αν μπορεί να πάρει το facelift θα είναι καλύτερα.
Το μόνο που έχω ακούσει για τα πρώτα χρόνια είναι αδύναμος συμπλέκτης, διορθώθηκε όμως αργότερα με το facelift. -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Το μόνο που έχω ακούσει για τα πρώτα χρόνια είναι αδύναμος συμπλέκτης, διορθώθηκε όμως αργότερα με το facelift.και σε μένα αρέσει πολύ περισσότερο το facelift
άλλα κουσούρια έβγαλε;
μηχανικά από όσο ξέρω, όχι
ηλεκτρικά, προβλήματα συναρμογής, παράθυρα κτλ; -
Βασικά δύσκολα θα βρει μη εισαγομενα (ειδικά σε πετρέλαιο ή +2) γενικά η κατάσταση είναι λίγο όπως στο νέο qq. Κάποιοι το λατρεύουν σε κάποιους άλλους σπάει τα νευρα. Λίγο φθηνή κατασκευή θεωρώ εγώ, αλλά όλα είναι συνάρτηση και της τιμής
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το μόνο που έχω ακούσει για τα πρώτα χρόνια είναι αδύναμος συμπλέκτης, διορθώθηκε όμως αργότερα με το facelift.και σε μένα αρέσει πολύ περισσότερο το facelift
άλλα κουσούρια έβγαλε;
μηχανικά από όσο ξέρω, όχι
ηλεκτρικά, προβλήματα συναρμογής, παράθυρα κτλ;Σε σχετικό forum που διαβάζω δεν έχει γραφτεί κάτι.
Τα παράθυρα έχουν ένα θέμα μετά από κάποια χρόνια ανεβαίνουν αργά, οι περισσότεροι το αντιμετωπίζουν μόνοι τους με καλό καθάρισμα.
Το πρόβλημα είναι μάλλον στα λάστιχα και όχι στο μηχανισμό.
Το δικό μου είναι του 2013 με 43.000χλμ. και δεν έχω προβλήματα τριγμων.
Το εσωτερικό δεν είναι όμορφο σαν του καινούργιου μοντέλου αλλά δεν το λες και άσχημο (υποκειμενικό βέβαια αυτο )Diesel ελληνικό όντως πολύ δύσκολο έως απίθανο να βρει....
-
http://www.car.gr/used-cars/nissan/qash ... ype=2&st=p
ελληνικά από ιδιώτη
-
Μοντέλα του 08-11 πετρέλαιο και ελληνικά λιγο δύσκολο ....
-
Παιδιά...κοιτάξτε λίγο το link...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Παιδιά...κοιτάξτε λίγο το link...Πατρίδα, έχε υπόψιν σου ότι πολλά που είναι απο ιδιώτη όπως λένε,τα έχουν φέρει εισαγωγή και τα πουλάνε οι ίδιοι. ( το ένα που είδα στα γρήγορα το λέει ότι είναι με ξένες πινακίδες) ´Εχω συμμαθητή ο οποίος έχει εταιρεία και αγοράζει φορτηγά για να κάνει τις διανομές της εταιρείας του απο την Γερμανία, εκεί έχει κάποιον φίλο που του βρίσκει πραγματικές ευκαιρείες ( απο αυτές που δεν τις βρίσκεις στα γνωστά site)τα φέρνει και τα δίνει σαν ιδιώτης. Λόγω του ότι η επιχείρησή του δεν είναι εμπορία αυτοκινήτων μπορεί να φέρνει μέχρι 3 αυτοκίνητα το έτος. Μέσω αυτού του φίλου έχω φέρει για την ανιψιά μου fiat 500.
-
Ναι στο link θέλει προσοχή ποια είναι πραγματικά ελληνικά και από ιδιώτη.
Πολλοί λένε ιδιώτες αλλά δεν είναι στην πραγματικότητα.
3-4 από το link φαίνεται να είναι πραγματικά ιδιώτες από επαρχία.
Δε τα λες και πολλά [WHITE SMILING FACE] -
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ....
ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ Κ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ NISSAN QASHQAI;
ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΑΕΡΟΣΑΚΟ. ΕΧΩ ΤΟ J10 (2007).
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..... -
Δεν κατάλαβα γιατί ρωτάς αν είναι αλήθεια αφού το ζεις....
Φαντάζομαι μιλάς για καινούργια ανταλλακτικά.
Τι σου είπαν από την αντιπροσωπεία γιατί δεν τα φέρνουν?? -
Και για το J10? Ίσα που και τα περίπτερα μπορεί να έχουν...
Ίσως κάπου στην Πινδο να μην υπάρχουν άμεσα.
Τι ανταλλακτικά ψάχνεις και από που?
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)