-
Στο δικό μου (όχι Nissan-Renault) κάνει το ίδιο στους τρείς βαθμούς, αλλά η ειδοποίηση κρατά πέντε δεύτερα και επ'ουδενί είναι ενοχλητικό......!!!
Δηλ. στο Qashqai για πόσο χρόνο ειδοποιεί και γίνεται ενοχλητικό;;; -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Στο δικό μου (όχι Nissan-Renault) κάνει το ίδιο στους τρείς βαθμούς, αλλά η ειδοποίηση κρατά πέντε δεύτερα και επ'ουδενί είναι ενοχλητικό......!!!
Δηλ. στο Qashqai για πόσο χρόνο ειδοποιεί και γίνεται ενοχλητικό;;;Μεχρι να ανεβει η θερμοκρασια
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Δηλ. στο Qashqai για πόσο χρόνο ειδοποιεί και γίνεται ενοχλητικό;;;Σε όσα αμάξια το έχω δεί, και στο δικό μου, υπάρχει μια στιγμιαία ηχητική προειδοποίηση και μετά μένει μόνο το μήνυμα αναμμένο. Σε μενα είναι μια νιφάδα χιονιού που αναβοσβήνει απο τους -3 μέχρι τους +3 και μένει μονίμως αναμμένη απο τους -3 και κάτω. Οπότε δεν βλέπω τον λόγο να αρχίσουμε τις απενεργοποιήσεις και τα σβησίματα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δηλ. στο Qashqai για πόσο χρόνο ειδοποιεί και γίνεται ενοχλητικό;;;Σε όσα αμάξια το έχω δεί, και στο δικό μου, υπάρχει μια στιγμιαία ηχητική προειδοποίηση και μετά μένει μόνο το μήνυμα αναμμένο. Σε μενα είναι μια νιφάδα χιονιού που αναβοσβήνει απο τους -3 μέχρι τους +3 και μένει μονίμως αναμμένη απο τους -3 και κάτω. Οπότε δεν βλέπω τον λόγο να αρχίσουμε τις απενεργοποιήσεις και τα σβησίματα.
Αν είναι στιγμιαίος ο ήχος, εντάξει τότε. Το μυαλό μου πήγε στον ήχο ειδοποίησης όταν έχεις ξεχάσει τη ζώνη.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αν είναι στιγμιαίος ο ήχος, εντάξει τότε. Το μυαλό μου πήγε στον ήχο ειδοποίησης όταν έχεις ξεχάσει τη ζώνη.
Είπαμε στα Renault δεν έχει ήχο.Απλά αναβοσβήνει η ένδειξη.
Και σε Astra πάντως που έχω μπει είχε ήχο ο οποίος ήταν στιγμιαίος -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Είπαμε στα Renault δεν έχει ήχο.Απλά αναβοσβήνει η ένδειξη.
Και σε Astra πάντως που έχω μπει είχε ήχο ο οποίος ήταν στιγμιαίοςΙΜΗΟ, θα είναι εκνευριστικό να αναβοσβήνει.
Πάντως, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. -
Σήμερα την ίδια προειδοποίηση με το QQ έδειξε και το Micra. Δεν έτυχε να το οδηγήσω ξανά εδώ και 2 χρόνια με πολύ χαμηλή θερμοκρασία και δεν το ήξερα.
Ο ήχος είναι ένα κουδούνισμα στιγμιαίο μόλις φτάσει στους 3 βαθμούς πάνω απο το μηδέν. (Μέχρι να φτάσω στο προορισμό μου είδα 0 οπότε δεν ξέρω αν όταν πάει 4 και μετά ξανά 3 θα ξανακουδουνίσει).
Εκεί που κάπως 'ενοχλεί' είναι ότι η ένδειξη της θερμοκρασίας αναβοσβήνει. Ενοχλητικό με την εννοια ότι στο οπτικό πεδίο του οδηγού υπάρχει κάτι στο ταμπλό που ... δεν είναι σταθερά φωτισμένο.
Την ίδια 'αντίδραση' στο κρύο θυμάμαι να έχει ή το 406 ή το Passat. Νομίζω το 406.Τεσπα! Μισες δουλειές οι γαλλοιάπωνες. Μαζί με το κουδούνισμα της χαμηλής θερμοκρασίας θα έπρεπε να φτιάχνει και καπουτσίνο ενώ το καλοκαίρι πάνω απο τους 30 να φτιάχνει φρέντο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα την ίδια προειδοποίηση με το QQ έδειξε και το Micra. Δεν έτυχε να το οδηγήσω ξανά εδώ και 2 χρόνια με πολύ χαμηλή θερμοκρασία και δεν το ήξερα.Ο ήχος είναι ένα κουδούνισμα στιγμιαίο μόλις φτάσει στους 3 βαθμούς πάνω απο το μηδέν. (Μέχρι να φτάσω στο προορισμό μου είδα 0 οπότε δεν ξέρω αν όταν πάει 4 και μετά ξανά 3 θα ξανακουδουνίσει).
Εκεί που κάπως 'ενοχλεί' είναι ότι η ένδειξη της θερμοκρασίας αναβοσβήνει. Ενοχλητικό με την εννοια ότι στο οπτικό πεδίο του οδηγού υπάρχει κάτι στο ταμπλό που ... δεν είναι σταθερά φωτισμένο.
Την ίδια 'αντίδραση' στο κρύο θυμάμαι να έχει ή το 406 ή το Passat. Νομίζω το 406.Τεσπα! Μισες δουλειές οι γαλλοιάπωνες. Μαζί με το κουδούνισμα της χαμηλής θερμοκρασίας θα έπρεπε να φτιάχνει και καπουτσίνο ενώ το καλοκαίρι πάνω απο τους 30 να φτιάχνει φρέντο!
+1 (γιατί πολύ απλά σου αποσπά την προσοχή - σημαντικό ΙΜΗΟ).
Καλύτερη λύση: Επαναπρογραμματισμός του ηχητικού σήματος, ώστε πλέον να είναι συνεχόμενο και να παίζει ringtones.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Καλύτερη λύση: Επαναπρογραμματισμός του ηχητικού σήματος, ώστε πλέον να είναι συνεχόμενο και να παίζει ringtones.Χειρότερο θα γίνει. Με το bluetooth θα νομίζω πως χτυπάει το τηλέφωνο.
Δυο φορές την 'επαθα' με το cd που περιέχει και τραγούδι που έχω στο κινητό μου! Νομίζοντας ότι με καλούν, πάτησα το κουμπί της αποδοχής κλήσης και ρώτησα ... 'Ορίστε?'Θα προτιμούσα μια (γλυκιά γυναικεία) φωνή να μου λέει 'Πρόσεχε καλέ μου! Η θερμοκρασία εξω είναι χαμηλή και μπορεί να υπάρχει πάγος έξω!!!'
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καλύτερη λύση: Επαναπρογραμματισμός του ηχητικού σήματος, ώστε πλέον να είναι συνεχόμενο και να παίζει ringtones.
Χειρότερο θα γίνει. Με το bluetooth θα νομίζω πως χτυπάει το τηλέφωνο.
Δυο φορές την 'επαθα' με το cd που περιέχει και τραγούδι που έχω στο κινητό μου! Νομίζοντας ότι με καλούν, πάτησα το κουμπί της αποδοχής κλήσης και ρώτησα ... 'Ορίστε?'Θα προτιμούσα μια (γλυκιά γυναικεία) φωνή να μου λέει 'Πρόσεχε καλέ μου! Η θερμοκρασία εξω είναι χαμηλή και μπορεί να υπάρχει πάγος έξω!!!'
Το έκανε και στο twingo σήμερα το πρωί. Είχε 3 βαθμούς κελσίου έξω. Αναβοσβήνει μόνιμα και χωρίς ηχητική ειδοποίηση (credits στον Orestisren ), αλλά μόνο το τμήμα με τα σύμβολα και όχι ο αριθμός της θερμοκρασίας (δηλαδη 3οc, τα bold μόνο). Ευτυχώς, η κονσόλα είναι δεξιά μου οπότε δεν αποσπά την προσοχή τόσο πολύ και αν βάλεις μουσική, στο ανεβάζει στην πάνω δεξιά γωνία και ταυτόχρονα μικραίνει τη γραμματοσειρά.
-
Ναι κι εγώ για την ένδειξη κελσίου σου έλεγα όχι για τον αριθμό
-
Για το ΚΑΣΚΑΙ μου
Κάπου εκεί, στο νοτιοδυτικό Ιράν, ζει μια νομαδική φυλή ονόματι Qashqai. Είναι δεν είναι 2.000.000 άνθρωποι και όσοι τους γνωρίζουν έχουν να λένε για την ελεύθερη σκέψη και την ανεξαρτησία του χαρακτήρα τους. Εύλογος και προφανής λοιπόν, ο λόγος που επέλεξε αυτό το όνομα η Nissan, σε μια προσπάθεια να τονίσει το διαφορετικό και ασυμβίβαστο του όλου εγχειρήματοςΓια την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Στα μέσα της δεκαετίας του ’80 όταν η ομάδα του Ατρομήτου έκανε αισθητή την παρουσία της στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας η τωρινή γενιά των σαραντάρηδων Ατρομηταίων ταύτισε τους πιο σκληροπυρηνικούς με τους Παλαιστίνιους **Fentagin **και από τότε η λέξη αυτή άρχισε να ακούγεται σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.
Στην αραβική γλώσσα η λέξη Fentagin σημαίνει μαχητής και σχεδόν σε κάθε αραβική χώρα υπάρχουν τέτοιες ομάδες.Είδατε πως συνδυάζονται οι αγάπες!!!!!!
-
στο site της Nissan αναρτήθηκαν τιμές με κέρδος για απόσυρση.
αυτές έχουν -χχχχ απο απόσυρση και -1500 πχ απο 'χρυσή επιταγή'
οι επιταγές απο οτι λέει εξαργυρώνονται μέχρι 31/12 αλλά απο όσο ξέρω η απόσυρση θα ισχύσει απο 1/11. πως συνδυάζονται αυτά τα δύο? πρέπει δηλ κάποιος να παραγγείλει μέχρι 31/12?
δεν καίγομαι απλά μου έκανε εντύπωση, άλλωστε φαντάζομαι αυτές οι χρυσές επιταγές μάλλον θα συνεχίσουν και του χρόνου.μια ερώτηση σοβαρή,υπάρχει κάπου μια λίστα τι εξτρά έχει η κάθε έκδοση συγκριτικά με την προηγούμενη?
-
Περί πάγου/θερμοκρασίας στο 207...
Στο δικό μου και ήχοι ακούγονται και μηνύματα και διάλογοι και κατά την διάρκεια της οδήγησης και άλλα μηνύματα... Ανάλογα την θερμοκρασία... Κάτω από τον 1 βαθμό Κελσίου βγάζει κάτι μπλα-μπλα για πάγους και τέτοια, πάνω από 1 βαθμό βγάζει κάτι για χαμηλές θερμοκρασίες, κάτι ήχοι ακούγονται, η θερμοκρασία αναβοσβήνει... Υπερβολικό θα έλεγα. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
207... βγάζει κάτι μπλα-μπλαΓαλλικά είναι.....
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μια ερώτηση σοβαρή,υπάρχει κάπου μια λίστα τι εξτρά έχει η κάθε έκδοση συγκριτικά με την προηγούμενη?Βασικά ... στο προσπέκτους ξεχωρίζουν αφού αναφέρουν στις επόμενες εκδόσεις μόνο τι επιπλέον έχει απο την βασική Action.
Eναλλακτικά το ίδιο (με λίγο πάνω κάτω στην σελίδα) μπορείς κάτι να καταλάβεις και εδώ: http://www.nissan.gr/nws.nsf/el-gr/vehicles/crossover/j10/qashqai-pricelist.html -
Τελικά ................. είναι και γα@@@@ω τα αμάξια !!!! Και πιωμένο με έφερε στο σπίτι μια χαρά !!!!!!!
Καληνύχτα!!!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Τελικά ................. είναι και γα@@@@ω τα αμάξια !!!! Και πιωμένο με έφερε στο σπίτι μια χαρά !!!!!!!
Καληνύχτα!!!!!Πιωμενο το qashqai ???
τι το ποτισες ? -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Καληνύχτα!!!!!Πιωμενο το qashqai ???
τι το ποτισες ?............100άρα!!!!
-
ο οδηγός του (εγώ) ήταν πιωμένος!!!!!!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)