-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ο ήχος είναι ένα κουδούνισμα στιγμιαίο μόλις φτάσει στους 3 βαθμούς πάνω απο το μηδέν.
Αντε να δω θα μιλήσει και το δικό μου;; Δεν έχει πέσει κάτω από 8 οC!!!!!!
Μπα! Δεν προβλέπεται για το επόμενο 6ήμερο τουλάχιστον!
http://weather.in.gr/weather/?gid=254115#startMap -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ο ήχος είναι ένα κουδούνισμα στιγμιαίο μόλις φτάσει στους 3 βαθμούς πάνω απο το μηδέν.
Αντε να δω θα μιλήσει και το δικό μου;; Δεν έχει πέσει κάτω από 8 οC!!!!!!
Μπα! Δεν προβλέπεται για το επόμενο 6ήμερο τουλάχιστον!
http://weather.in.gr/weather/?gid=254115#startMapΠαρά τρίχα........ τώρα γύρισα , είχε 5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Εμένα ξεκουράζεται δυο ορόφους κάτω από την γη, στους 17 περίπου βαθμούς Κελσίου που έχει εκεί! (Δεν είναι κελάρι ... γκαράζ είναι!)
Ελπίζω να μην το κάνει παρέα εκείνη η γαμ@#$% γάτα που κάθε χειμώνα κάνει την εμφάνιση της ... και πατημασιές στο καπό και στην οροφή του!
ΥΓ. Δεν ξέρω αν και το 2011 θα συνεχίσω να έχω φιλοζωικά αισθήματα απέναντι της!!! -
Πώς πας το αμάξι δυο ορόφους κάτω;!
Στο Carrefour μένεις;!!! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πώς πας το αμάξι δυο ορόφους κάτω;!
Στο Carrefour μένεις;!!!Όχι. Γκαράζ οικοδομής είναι! Με ράμπες και ανάμεσα απο τις κολόνες/θεμέλια της οικοδομής!
Αντε μετά να κατεβάσω την κατανάλωση του με τόσους ελιγμούς και επιταχύνσεις σε ανηφόρες!!! -
Και πας δυο ορόφους κάτω;
Θέλω φώτο!!! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και πας δυο ορόφους κάτω;
Θέλω φώτο!!!ki γώ!!!!!!!!
-
-
Δεν μας κάνεις
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεν μας κάνεις -
Καλησπερα τι λεει το Quasqai ευχαριστημενοι ? Καταναλωση , αξιοπιστια , οδηγηση.
-
Σε όλες τις κατηγορίες από μέτριο (στην χειρότερη) έως πολύ καλό. Άριστο μόνο σε φρένα και παθητική ασφάλεια. Κακό πουθενά. Για τα συγκεκριμένα που ρώτησες:
- Κατανάλωση: εξαρτάται πως οδηγάς. Γνωστό μέλος του φόρουμ θα ορκιστεί ότι του καίει 6.5 στα 100. Εγώ πάλι γράφω περίπου 9 στα 100. Γενικά πάντως έχει κοντό κιβώτιο και σε υψηλές στροφές και ταχύτητες ρουφάει (όπως όλα). Μια 6η 8α το βοηθούσε.
- Αξιοπιστία: τίποτα σημαντικό και μαζικό εως τώρα. Μεμονωμένες χαζοβλάβες. Ίσως μια ευπάθεια στον δίσκο.
- Οδήγηση: Οδηγάς ψηλά, πολύ καλό για αυτοκινητόδρομο (με σχετικό θόρυβο σε υψηλές ταχύτητες). Σε μικρότερους δρόμους, καλό για suv, μέτριο για μικρομεσαίο, κακό για σπορ μικρομεσαίο.
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Καλησπερα τι λεει το Quasqai ευχαριστημενοι ? Καταναλωση , αξιοπιστια , οδηγηση.Ναι! Και επειδή είναι μόνο 3 μηνών ... ενθουσιασμένος.
Αναφέρομαι στον 2κίνητο 1,6.
Σε κατανάλωση είμαι στα 7,9 με 8.0 εδώ και αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα με ένα 90% ... πόλη.
Σε αξιοπιστία δεν έχω άποψη στα 1300χλμ που έχει ως τώρα! Αλοίμονο!
Σε οδήγηση έχει άνετη και ψηλή θέση οδήγησης, άνετους χώρους, πολύ καλή συμπεριφορά σε στεγνό και βρεγμένο, πολύ καλό κούμπωμα ταχυτήτων και φρένα που σταματάνε το αυτοκίνητο όποτε και όταν χρειαστεί. Αυτά τουλάχιστον ξεχωρησα εγώ αρχικά.
Κάποιες επιπλέον παρατηρήσεις:
Νομίζω με 16άρες ζάντες είναι πιο μαλακό (ή λιγότερο σκληρό καλύτερα) παρα με τις 17άρες.
Οι κοντές ταχύτητες αναγκάζουν σε συχνές αλλαγές και το οικονομόμετρο δείχνει να 'ασπρίζει' ολόκληρο (όταν ασπρίζει δείχνει ότι η στιγμιαία καταναλωση ... είναι μεγάλη). Φαντάζομαι σε συνεχείς στροφές δεν θα με κουράσει σαν πλεούμενο αλλά θα μου κοστίσει σε βενζίνη αυτή η άνεση!
Δημιουργεί μια αίσθηση ανασφάλειας ως προς την μόνιμη καθαριότητα το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό της δικής μου έκδοσης.
Σαν ψηλό αμάξι είναι πολύ καλό σε ορατότητα αλλά η κάμερα οπισθοπορίας ή έστω το ηχητικό σύστημα απαραίτητο στο παρκάρισμα. (Χρειάστηκα ένα 2μηνο να προσαρμοστώ στον όγκο και στις διαστάσεις του).ΥΓ. Και μια αυτοκριτική ως προς το QQ. Κορόιδευα το 1,6 για 'γιαλαντζί' SUV για αυτούς που δεν μπορούν να έχουν το καλό (το 2λιτρο) και αυτούς που το είχαν για το ύφος τους νομίζοντας ότι έχουν Suv όπως και κορόιδευα αυτούς που κινούνται μέσα στη πόλη με τέτοιους μεγάλους και ψηλούς 'όγκους' αντί για μικρά βολικότερα αυτοκίνητα. Με παρέσυρε όμως το !!!
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Σε όλες τις κατηγορίες από μέτριο (στην χειρότερη)
Γνωστό μέλος του φόρουμ θα ορκιστεί ότι του καίει 6.5 στα 100
Α είσαι πολύ αυστηρός!!!!!!
Το γνωστό μέλος μάλλον είμαι εγώ!! Ναι τόσο μου καιει εδώ!!!!
Στην Αθήνα το καλοκαίρι κομπλέ οικογενειακώς με αιρ κοντίσιον είπαμε είδα 10
Σε λίγο καιρό θα ξαναπάω Αθήνα και βολτα στο Χωριό στην Πελοπόνησσο, εαν δεν μου το φέρει 5,5 θα ξαναπάω και θα ξαναπάω μέχρι να το καταφέρω για 5,5 γιατί ξέρω ότι είναι εφικτό!!!!!!! -
Ti σας εκανε να το προτιμησετε εναντι του Υετι, ASX , h μεταχειρα TIGUAN .Γενικα εχω μια ανασφαλεια με τους turbo κινητηρες .
ΤΙ λεει το Quasqai oδηγικα σε σχεση με το παλιο σας sedan οδηγικα , το μετανωσε κανεις. -
Ti σας εκανε να το προτιμησετε εναντι του Υετι, ASX , h μεταχειρα TIGUAN .Υετι δε μου αρέσει
ΑSX δε βλέπω να κυκλοφορούν
μεταχειρισμένα άστο καλύτερα μπλέξιμο είναι....
τι μένει;;;;; qq!!!!!!!!!!!! -
Γιατι τοσο μπλεξιμο τα μεταχειρα ? Αυτο δεν ειναι ενα καλο deal αν εριχνε και λιγο την τιμη?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1157087/ -
Γιατι τοσο μπλεξιμο τα μεταχειρα ? Αυτο δεν ειναι ενα καλο deal αν εριχνε και λιγο την τιμη?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1157087/17.500!!!!! Λέει ότι είναι 4χ4 , χρώμα μπεζ, αν βάλεις άλλα 1000 ευρώ το παίρνεις ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ και όχι .... μπεζάκι!!!!
-
Κύριος λόγος επιλογής μου το γνώριμο μου aftersales της Nissan και η εμφάνιση του απ'όταν πρωτοεμφανίστηκε (το 2007). Αλλά είδα και τα άλλα με μεγάλο ενδιαφέρον.
Το Yeti έβγαινε ακριβό έτσι όπως το ήθελα. Φυσικά μόνο για το 4κίνητο 1,8Tsi ενδιαφέρθηκα που θεωρώ πολύ αξιόπιστο απ' αυτά που έχω διαβάσει, ακούσει και δει από το περιβάλλον μου που υπάρχει 1,8Tsi (σε Α4). Μια μικρή επιφύλαξη είχα ως προς την εξωτερική εμφάνιση ενω στο aftersales είχα σκέψεις λόγο κακής εμπειρίας μου με VW που είχα. Πιθανότατα να δεν υπήρχε το θεμα της τιμής του αυτό να επέλεγα.
Το ASX ... δεν πρόλαβα να το γνωρίσω και πολύ. Μου άρεσε αισθητικά αλλά δεν ήθελα με τίποτα να μπω σε αναζήτηση καλού και προσιτού 'μετά την αγορά'. Ετυχα και σε αδιάφορη αντιπροσωπία και δεν είχα διαθεση να τους καταθέσω και λεφτά μου.
Στο Tiguan και εγώ έχω έναν φόβο (πιθανόν και ιδέα μου) ως προς το 4κίνητο 1,4 με τα 150 άλογα ενώ η τιμή του άγγιζε 2 ορόφους πιο πάνω από το ταβάνι μου. Δεν ήξερα ότι θα έρθει και με τον δοκιμασμένο 1,4 με τα 122 και καλύτερη τιμή αλλά και πάλι ... ακριβότατο aftersales.
Δεν έψαξα τίποτα σε μτχ.Θεωρώ δε πως είναι καλύτερο απο τα προηγούμενα μου ανάλογα με το αυτοκίνητο σε διάφορα. Μηχανικά, εξοπλισμό, εμφάνιση, χώροι, συμπεριφορά, εικόνα, αξιοπιστία κλπ.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1157087/Δεν είναι 4χ4 (απλώς στην κατηγορία 4χ4 καταχωρήθηκε η αγγελία) και δεν έχει πλοήγηση.
Λογική μου φαίνεται η τιμή του αν και πολλά τα χιλιόμετρα του. Για να αποκτηθεί εταιρικό σημαίνει ότι και αυτό κάποια χρέη εταιρικού (ίσως ταξίδια) τα έκανε. Καινούριο μια ίδια έκδοση (μάλλον Acenta S είναι) θέλει άλλα 5000€ επιπλέον.
Συμπαθητικό πάντως το μπεζ χρώμα του. -
Εμενα μου αρεσει το Υετι και οι διαστασεις του, το μονο προβλημα μου ειναι ο TSI , μη μου κανει τιποτα περιεργα.
Το Quasqai μου φενεται πιο αξιοπιστο και φτηνο στην συντηρηση αλλα ανησυχω μην φαω πακετο με τις μεγαλες του διαστασεις.
Το θεμα του after sales δεν το καταλαβα που ειπες ουτε εχω εμπειρια απο αυτες τις εταιριες , παντως της peugeot δεν μου αρεσε.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)