-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Δεν μου αρέσει η ξαφνική αλλαγή του καιρού...Βγήκα πριν λίγο και ΠΑΓΩΣΑ!!!ε όχι και ξαφνική... ...μια εβδομάδα το λένε οι μετεωρολόγοι.
-
Τίποτα όμως δε σε προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει το βράδυ (8-11οC) όταν το μεσημέρι απολαμβάνεις τον παραλιακό σου καφέ με ντάλα ήλιο και κοντομάνικο...!!! Αυτή τη στιγμή το σκέφτομαι πραγματικά να βγω έξω από το σπίτι
-
Δεν μου αρέσει που όλοι οι γνωστοί που ανεβαίαννε αγγλία ψάχνανε άγγλο gay κρυφά......Kid......?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν μου αρέσει που όλοι οι γνωστοί που ανεβαίαννε αγγλία ψάχνανε άγγλο gay κρυφά.........έχουν κρυφοπουστίαση....να προσέχεις...με τέτοιους φίλους!
-
Το Kid πήγε UK να δει τους φίλους του & τις φίλες του.
Αυτό που μου άρεσε στο Λονδίνο είναι ότι η πόλη δεν κοιμάται ποτέ. Επίσης μου άρεσε το μαγαζί που πήγαμε το Σάβατο το βράδυ. Απλά τέτοιο χειμερινό μαγαζί στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Αυτά τα περί-gay τα αφήνω για τον Νίνο και τον Πάσκο. Εγώ απέχω από αυτό το sport. Είμαι παλιομοδίτης.
-
Μ' αρέσει που απόψε θα βγώ πάλι
@ elteo
πού να πάω σήμερα? -
elteo πλάκα έκανα ρε για να πειράξω τον Kid
Κάτσε στο London και μετά θα σου πω εγώ να πας για 2 μέρες στο Sunderland, να φύγεις τρέχοντας....η πόλη που δεν ξυπνάει ποτέ!
-
Σήμερα δε μου άρεσαν πολλά πράγματα
Η απώλεια του νονού μου και το ότι μου θύμισε ότι όλοι κάποια στιγμή θα αφήσουμε τον κόσμο αυτό!
Το ότι κάθισα στη δουλειά μέχρι τις 11:15 το βράδυ και το ότι πρέπει να δουλέψω και την Κυριακή. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτά τα περί-gay τα αφήνω για τον Νίνο και τον Πάσκο. Εγώ απέχω από αυτό το sport. Είμαι παλιομοδίτης.E ασε και για μας τιποτα να μαθουμε ρε Μητσο..Τόσα ξερεις περι του θεματος..
Μ αρεσει που τα σχεδια για να φυγω Σ/Κ στο Ναυπλιο με...... , προχωρούν..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αυτά τα περί-gay τα αφήνω για τον Νίνο και τον Πάσκο. Εγώ απέχω από αυτό το sport. Είμαι παλιομοδίτης.
E ασε και για μας τιποτα να μαθουμε ρε Μητσο..Τόσα ξερεις περι του θεματος..
Μ αρεσει που τα σχεδια για να φυγω Σ/Κ στο Ναυπλιο με...... , προχωρούν..
Θα κατέβω και εγώ Ναύπλιο την Κυριακή....
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Σήμερα δε μου άρεσαν πολλά πράγματα
Η απώλεια του νονού μου και το ότι μου θύμισε ότι όλοι κάποια στιγμή θα αφήσουμε τον κόσμο αυτό!
Το ότι κάθισα στη δουλειά μέχρι τις 11:15 το βράδυ και το ότι πρέπει να δουλέψω και την Κυριακή.Συλληπητήρια λοκατζή. Να είσαι καλά να τον θυμάσαι.
-
M' αρέσει που άρχισε το κρύο! 1-2 βαθμοί σήμερα...
Μ' αρέσει που κάποιοι άνθρωποι γουστάρουν πραγματικά την δουλειά που κάνουν! Πολύ τους πάω!
Δεν μ' αρέσει που αρχισαν οι χτιστουγεννιάτικες βιτρίνες. Ανακατεύομαι...
-
-2...
Πολύ το γουστάρω το κρύο!
Αλλά σφίγγεται η ψυχή μου όταν σκέφτομαι πως κάποιοι δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν πετρέλαιο...
-
Μόλις γύρισα από μια μαγευτική βραδινη βόλτα με την πανσέληνο να φωτίζει τα χιονισμένα βουνά της Λεπτοκαρυάς ,στις παρυφές του δάσους της Δαδιάς. Ο ουρανός γεμάτος αστέρια και η ατμόσφαιρα πεντακάθαρη , μπορούσες να δεις εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά. Από τη μια πλευρά μέτρησα τα φώτα σε πάνω από 40 χωριά του Έβρου και από την άλλη μπορούσες να δεις τα φώτα της Κομοτηνής με τα γύρω χωριά.
Δε μ΄αρέσει που τελειώνει η άδειά μου και από Δευτέρα επιστρέφω στα καθήκοντα της δουλειας.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Συλληπητήρια λοκατζή. Να είσαι καλά να τον θυμάσαι.
Σ' ευχαριστώ πολύ.
Για να πω και κάτι ευχάριστο, μου άρεσε πολύ την Πέμπτη που πήγα στον David Copperfield! Μερικά από τα κόλπα που έκανε με άφησαν μ@λ@κ@.
-
Μ' άρεσε που την προηγούμενη βδομάδα την πέρασα με τους φίλους μου που είχα να τους δω από τον Αύγουστο.
Δεν μ' αρέσει που σήμερα τρέχω για να καλύψω τα κενά και να προλάβω τις εργασίες που έχω να παραδώσω αύριο..
-
Φυσικά δεν θα δεις το ντέρμπυ, έτσι;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φυσικά δεν θα δεις το ντέρμπυ, έτσι;Μην γίνεσαι υπερβολικός.
-
Καλα πως γίνεται και ανχώνοντε οι φοιτητές των Ελληνικών πανεπιστημίων με τις εργασίες, copy/paste και τέλος!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα πως γίνεται και ανχώνοντε οι φοιτητές των Ελληνικών πανεπιστημίων με τις εργασίες, copy/paste και τέλος!Άντε και το κανα το copy paste.. Το μάθημα μετά πως θα το περάσω αν δεν μπορώ να κάνω μόνος μου τις πρώτες εργασίες?
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]