-
Μαζωνάκη;
Γιατί;Εχει καλό μπαλέτο;
-
M' αρέσει που χθές πέρασα τέλεια και μόλις ξύπνησα.
Δε μ' αρέσει που συγχρόνως έχασα τις Σέρρες
-
Μ' αρέσει που τις τελευταίες ημέρες δεν κάνω σχεδόν τίποτα...
Δε μ' αρέσει που εδώ και λίγες μέρες έχω πεθάνει στην αλλεργία
-
Μου άρεσε πολύ ο καιρός μέχρι το μεσημέρι.
Μου αρέσει που για να τον αξιοποιήσω, έκανα ποδήλατο για μια ωρίτσα και μετά μπανάκι.
Μου άρεσε πολύ η θάλασσα που ήταν λάδι, καθαρή και χωρίς κόσμο.
Μου αρέσει που αύριο θα πάω για πρώτη φορά σε πίστα.Δε μου αρέσει που τώρα πρέπει να κοιτάξω κάποια πράγματα για τη δουλειά.
Δε μου αρέσει που μέχρι τον Ιανουάριο θα 'πήξω' στη δουλειά. -
Μ' αρέσει ... οτι θα κοιμηθω μία ώρα παραπάνω
Δεν μ' αρέσουν οι αγενεις άνθρωποι....
Δεν μ'αρέσουν οι ανόητοι άνθρωποι που νομίζουν οτι έχει συγκεντρωθεί όλη η σοφία του γαλαξία πάνω τους...
Δεν μ'αρέσουν οι άνθρωποι ποι προκειμένου να μην παραδεχτούν ότι κάνουν μαλακία υποστηρίζουν την θέση τους με επιχειρήματα του τύπου...'ο γαίδαρος πετάει..' -
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Δεν μ'αρέσουν οι άνθρωποι ποι προκειμένου να μην παραδεχτούν ότι κάνουν μαλακία υποστηρίζουν την θέση τους με επιχειρήματα του τύπου...'ο γαίδαρος πετάει..'
Ενας λόγος σοβαρός που κάποτε καρκίνιαζα πολύ άσχημα.
Πλέον τους αφήνω να ζούνε στη μιζέρια τους και ξεκόβω (όσο μπορώ) κάθε σχέση μαζί τους.
-
Δεν μ αρεσει που αλλα3ε η ωρα κ δεν το πηρα χαμπαρι! Εβαλα 3υπνητηρι 8:30 κ 3υπνησα 7.30.
Μ'αρεσει που φαινεται οτι εχει ωραια μερα για πιστα.
-
ΔΕΝ μ'αρεσουν οι τυπαδες που μπαινουν σε θεματα που σηκωνουν συζητηση και/ή γινεται διαλογος, γενικα σε θεματα υποκειμενικα κλπ (δηλαδη οχι σε ψηφοφοριες) και λενε δε διαβασα καμια απαντηση και λεω την αποψη μου..
ρε πανηλιθιοι και αθλιοι λιμοκοντοροι.. αμα ηταν ετσι θα εμπαινε ο καθενας στο φορουμ, δε θα διαβαζε τιποτα και θα ελεγε μονο τη μαλακια του να περασει η ωρα.. γτπ
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρε πανηλιθιοι και αθλιοι λιμοκοντοροι.. αμα ηταν ετσι θα εμπαινε ο καθενας στο φορουμ, δε θα διαβαζε τιποτα και θα ελεγε μονο τη μαλακια του να περασει η ωρα.. γτπ
Ναι 'άμα'.... Σε μια άλλη πραγματικότητα θα εννοείς...
-
μου τη σπανε επισης
+++++++++οσοι σε βριζουν οταν δε συμφωνεις μαζι τους, ακομα κ αν αυτο ειναι κατι οχι τοσο σημαντικο ή αν συμφωνεις σε πολλα, πρεπει να συμφωνεις σε ολα και αν δε συμφωνεις γινεσαι
αναρχικος, κομμουνιστης, φασιστας, δεξιος, πασοκος, κλπ κλπ
+++++++++οσοι δεν καταλαβαινουν οτι οι δικες σου προτεραιοτητες ειναι διαφορετικες απ'τις δικες τους και αυτοι καλα κανουν και εχουν τις δικες τους, αλλα δε μπορουν να σου επιβαλλουν να εχετε τις ιδιες και γενικα οσοι θελουν να σε πεισουν οτι κατι ειναι καλυτερο οταν αυτο ειναι υποκειμενικο
πχ. -το καλυτερο χρωμα ειναι μπλε
-διαφωνω. εμενα μου αρεσει το πρασινο
-οχι, το μπλε ειναι...++++++++++οσοι επειδη εχουν ασχημη εμπειρια με κατι αρχιζουν και πρηζουν πεη
πχ. ολες οι γυναικες ειναι πουτανες..++++++++++οσοι φυγανε απο την ελλαδα και εν μια νυκτι την ειδαν ευρωπαιοι..
++++++++οσοι εμειναν στην ελλαδα και σνομπαρουν οποιονδηποτε εφυγε στο εξωτερικο γιατι ηταν καλυτερο γι'αυτον
++++++++οσοι βασιζονται σε μια ασχημη εμπειρια που περασαν την οποια πρεπει και συ να περασεις Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ για να φας τη γλυκα.. και αν τους πεις οτι δε γουσταρεις ή οτι το θεωρεις παραλογο αρχιζουν τις ηλιθιες ατακες αααααα μαμοθρευτο νεα γενια ολα ετοιμα κλπ
αντε κ γαμη ρε που ξες ο κα8ενας τι εχει ζησει κ το λες αυτο;++++++++++οσοι νομιζουν οτι οι σπουδες ειναι το παν, ή οτι οι σπουδες δεν σημαινουν τιποτα
+++++++++ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΗΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΟΣ για να βγαλουν το κομπλεξ την πικρα και τη μαλακια που τους δερνει
+++++++++μου τη σπανε οι γονεις που παραγουν κωλοπαιδα κακομαθημενα και παιδια μαμακηδες τα οποια φτανουν 20 χρονων και δεν εχουν πλυνει στη ζωη τους ενα πιατο και ο,τι και αν γινει παιρνουν τηλεφωνο τη μαμα και στους αλλους το παιζουν νταηδες..
++++++++μου τη σπανε οι πανηλιθιοι ιντερνετομαγκες που γαμανε γενικοτερα.. με ατακες οπως οι παρακατω
'τι ειπες ρε θα σου μαμησω τη μανα τον αδερφο το σοι κλπ'
'ελα να μου τα πεις απο κοντα αν εισαι αντρας'
'ξερεις ποιος ειμαι εγω;'
'με ξερεις ρε;'αει γαμη ρε.. ναι σε ξερω ρε μλκ.. ακου με ξερεις.. ντον κορλεονε να ουμ
+++++++οταν καποιος σου μιλαει στο μσν κ στραβωνει που δεν απαντας.. βρε πανχαζε το οτι ειμαι online δε σημαινει οτι ειμαι πανω στο pc και οτι ισως εχω κατι καλυτερο να κανω απο το να γραφω
lol bb brb lmao roflmao qq :S+++++++οσοι πορωνονται απιστευτα με κατι και προσπαθουν να στο επιβαλουν ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ σε μια συζητηση χωρις να ακουν κανενα λογικο επιχειρημα απο κανεναν.
++++++που καθε χρονο τετοια εποχη πρηζουν ολοι @@ με 2 θεματα:
α) πρεπει ο αλβανος αριστουχος να σηκωνει τη σημαια;
β) ναι ή οχι στην παρελαση;+++++++οι ηλιθιοι που εχουν συνδεσει το πειραματικο στη μουσικη με το απαραιτητα καλο και το εμπορικο με το σκουπιδι
+++++++οι κολλημενοι με κατι απλα και μονο επειδη ειναι ιν, και ειδικα οταν αυτο ειναι κ καλα αντιδραση
πχ πολλοι χρηστες λινουξ (που αμφιβαλλω αν εχουν ανοιξει ποτε κονσολα)
πχ2 ατομα που δεν εχουν ιδεα ουτε τους ενδιαφερει η ρεγκε μουσικη κ φορανε μπλουζες κρεμαστα μπομπ μαρλει κ γεμιζουν το δωματιο τους με αφισες κλπ μονο κ μονο επειδη επινε φουντα+++++++οποιοσδηποτε απαιτει να του δωσεις λεφτα. ελα αφου τ'ακουω ρε φιλε στην τσεπη σου τι ειναι αυτο που κουδουνιζει; κλειδια κ καλα ε;
+++++++οι γυναικες που κανουν το παν για να βρουν γαμπρο ή που γενικα πρηζουν πεη
+++++++ οι αντρες που νομιζουν πως ειναι μαγκια να γαμανε απο'δω κ απο κει αλλα δε δεχονται ουτε κατα διανοια να το κανει αυτο η αδερφη τους
+++++++ο ρατσισμος απεναντι σε μεριδα ανθρωπων βασει τελειως ηλιθιων κριτηριων
πχ α εισαι σκορπιος αρα εισαι κακος ανθρωπος
++++++οσοι προφασιζονται μια ιδεολογια για να προασπισουν τα συμφεροντα τους κ ο νοων νοειτο
++++++οσοι κατακρινουν καποιον συγγενη ή γνωστο για επιλογες οι οποιες ειναι υποκειμενικες ή προσωπικες ή δεν εχουν ιδεα τι και πως κ βγαζουν χολη κουτσομπολιο κλπ
-τι; δεν εχει τελειωσει ουτε το λυκειο;
-ναι σου λεω καλη μου και χωρισε τη γυναικα του επειδη πηγαινε καθε βδομαδα στο κομμωτηριο
αει γαμηηηηηηηηηηηηη μωρη κυρατσα κοιτα τη δουλεια σου++++++++οσοι κανανε ενα μαστερ κ νομιζουν οτι τουλαχιστον πνιγουν μια αθηνα σε περιπτωση εκσπερματισης
εχω κ αλλα τωρα πηρα φορα
-
Εεεεετσι!!! Βγαλ'τα απο μεσα σου αγορι μου...
-
Μου αρέσει που μετά από σχεδόν δίμηνο απραξίας έβαλα πτήση το Σάββατο.
Δεν μου αρέσει που ενώ όλοι οι άλλοι έφταναν στα σύννεφα εγώ έκανα απλή τσουλήθρα.
-
Ρε συ σκάι;
Οι γκρινιάρηδες σου αρέσουν; -
Μου άρεσε που το περασμένο Σάββατο(28/10) έλαβα μέρος στο TD του forum στη πίστα των Σερρών, που γνώρισα φοβερά παιδιά, που γνώρισα επιτέλους την πίστα και που πέρασα τόσο καλά...Το σίγουρο είναι ότι θα μου αρέσει όσες φορές και αν γίνει!!!
-
Μ' άρεσε που το Σαβ/κο το ξεφτύλισα στο έξω
Μ' άρεσε που είχα και κατακτήσεις
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μ' άρεσε που το Σαβ/κο το ξεφτύλισα στο έξωΜ' άρεσε που είχα και κατακτήσεις
σιγα μην ειχες...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Μ' άρεσε που το Σαβ/κο το ξεφτύλισα στο έξω
Μ' άρεσε που είχα και κατακτήσεις
σιγα μην ειχες...
-
Ψωνάραααα......
-
Μ' αρέσει που συμφωνείτε όλοι μαζί μου
-
Μ'αρέσει που έχω πια 5 track days
Μ'αρέσει που θα έχω κι άλλα όσο περνάει ο καιρός
Μ'αρέσει που ενώ βελτιώνομαι, νιώθω ότι πάντα έχω προκλήσεις μπροστά μουΔε μ'αρέσει που μετά από ένα track day η επόμενη μέρα είναι τόόόόσο βαρετή, μάλλον λόγω έλλειψης αδρεναλίνης...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]