-
Μου αρέσει που ακόμα διαβάζω από άλλα άτομα να βρίσκουν κάτι που να τους αρέσει ...
Δε μου αρέσει που ενώ σπάω (τρόπος του λέγειν) το κεφάλι μου , δε βρίσκω κι ο ίδιος κάτι που να μαρέσει...(μήπως είμαι άρρωστος γιατρέ; )
Εν τέλει μαρέσει η απαισιοδοξία μου σέναν κόσμο αισιόδοξων ανθρώπων (το αντίθετο θα ήταν χειρότερο)...Ή μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι; -
Μου αρέσει που μπορώ να βλέπω παραστάσεις στην Επίδαυρο κάθε καλοκαίρι!
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=602
ΔΕΝ μου αρέσει που οι τριγύρω ξενοδόχοι καταλαβαίνουν ότι είσαι για μια μέρα και δεν σου δίνουν δωμάτιο με αποτέλεσμα να πρέπει σώνει και καλά να γυρίσεις στην Αθήνα μετά την παράσταση!
-
Μου αρέσει που αγόρασα car MP3 που παίζει και DVD κι έχω όλη την δισκοθήκη μου σε 1 δισκάκι...
Δεν μου αρέσει που όταν βάζω το shuffle με πάει μόνο στα κομμάτια που δεν μ' αρέσουν και πρέπει να πατάω επανειλλημένως το next - next-next!
-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Μου αρέσει που αγόρασα car MP3 που παίζει και DVD κι έχω όλη την δισκοθήκη μου σε 1 δισκάκι...Δεν μου αρέσει που όταν βάζω το shuffle με πάει μόνο στα κομμάτια που δεν μ' αρέσουν και πρέπει να πατάω επανειλλημένως το next - next-next!
Mου αρέσει το JVC AVX1 που πήρε ο dpurpler...
Δε μου αρέσει που προστίθενται συνεχώς νέα έξοδα για το αμάξι μου...
-
Moυ αρέσει που σήμερα θα πάω στους Σκορπιούς...
Μου αρέσει επίσης που το Σ/Κ θα πάω σε ιστιοπλοϊκό τριήμερο, με πρόγραμμα της Γραμματείας Νέας Γενιάς!!!
http://www.neagenia.gr/news2.asp?art_id=534&unionA_id=5 -
Μου αρέσει που μέσα στο κατακαλόκαιρο έχω όρεξη για διάβασμα
Δε μου αρέσει ο 1,5 μήνας εξεταστικής σε συνδυασμό με εργασία
-
Δεν μου αρεσει που ακομα να δωσω εκεινο το ρημαδομαθημα! Ημαρτον καλοκαιριατικα!!!!
-
M' άρεσαν χτες οι Scorpions...
M' άρεσαν και οι Whitesnake...
Δεν μου άρεσε που οι Scorpions δεν έπαιξαν το In trance... Γμτ.. το μισό γήπεδο αυτό το τραγούδι περίμενε...
-
Και εμένα μου άρεσε που στην συναυλία είχε ΠΟΛΥ κόσμο...
Δεν μου άρεσε που ο ήχος ήταν απαράδεκτος...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν μου αρεσει που ακομα να δωσω εκεινο το ρημαδομαθημα! Ημαρτον καλοκαιριατικα!!!!Διορθώνω!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ που τελειωσα και παω διακοπες.....................
-
Μου αρέσει που θα ξαναπάω Επίδαυρο στο 'Ιφιγένεια εν Ταύροις' την μεθεπόμενη Παρασκευή!
Δεν μου αρέσει που θα δουλεύω μέχρι τις 17:30 και μετά θα έχει και κίνηση μέχρι να φτάσω...
-
Μ'αρεσουν οι αξεχαστες στιγμες που περναμε στο Civic topic με τον Coyote(applause),τον Winmik,τον Kruss και την υπολοιπη παρεα.
Δε μ'αρεσει που κλειδωνονται τοσο γρηγορα τοπικς που κρινονται ως ασχετα.Που ειναι οι παλιες καλες εποχες...
-
Μου αρεσει που πριν 3 μερες εμαθα αποτελεσματα της σχολης μου, περασα το ετος και ολοι οι κοποι μου ανταμειφθηκαν.
Δεν μου αρεσει αυτος ο κολοαερας που δεν με αφηνει να παω να κανω μπανιο στη θαλασσα με την ησυχια μου. Πηγα σημερα και γυρισα πισω. Εφαγα ηττα με τα κυματα
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Μ'αρεσουν οι αξεχαστες στιγμες που περναμε στο Civic topic με τον Coyote(applause),τον Winmik,τον Kruss και την υπολοιπη παρεα.Δε μ'αρεσει που κλειδωνονται τοσο γρηγορα τοπικς που κρινονται ως ασχετα.Που ειναι οι παλιες καλες εποχες...
εΜενΆ ΤιπΟτά ε.....?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Μ'αρεσουν οι αξεχαστες στιγμες που περναμε στο Civic topic με τον Coyote(applause),τον Winmik,τον Kruss και την υπολοιπη παρεα.Ωπ τώρα το είδα αυτό! Να'σαι καλά man!
-
Μου αρέσει πάρα πολύ η καινούρια μου οθόνη
Δε μου άρεσε ιδιαίτερα το κόστος της...
-
Moυ άρεσε, ξετρελάθηκα που πέρασα το τριήμερο πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό...
Δεν μου άρεσε που όπως όλα τα καλά πράγματα, έτσι και αυτό έπρεπε να τελειώσει...
-
Omikrone3 έγραψε:
Μ'αρεσουν οι αξεχαστες στιγμες που περναμε στο Civic topic με τον Coyote(applause),τον Winmik,τον Kruss και την υπολοιπη παρεα.Δε μ'αρεσει που κλειδωνονται τοσο γρηγορα τοπικς που κρινονται ως ασχετα.Που ειναι οι παλιες καλες εποχες...
εΜενΆ ΤιπΟτά ε.....?
Σορυ φιλε-σε ξεχασα(ασχετο-βλεπω εχεις και συ τη φρουδικη εμμονη με το στηθος...)
-
από τοτε που βγηκε η συγνώμη χαθηκε το φιλότιμο.....
-
Μπα,απο τοτε που βγηκε το photoshop χαθηκε το φιλοτιμο...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]