-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Δεν μου αρέσει που κάποιοι θεωρούν 'μαγκιά' το να επεμβαίνουν με τον πλέον άνανδρο και άτιμο τρόπο στην λειτουργία του 4Τ forum διαγράφοντας ολόκληρα threads, μη σεβόμενοι την προσπάθεια και το έργο ανθρώπων με όρεξη και μεράκι...Δυστυχώς παπάρες και δήθεν μάγκες υπάρχουν παντού. ακόμα και στο ιντερνετ.
-
Δεν μου αρέσει αυτό που έγινε, δεν μου αρέσει καθόλου. Και λυπάμαι πραγματικά τα παιδιά του bmw forum. Που να μην τους σηκώνεται ρε γμτ.
-
Μ' αρέσει που σήμερα το βράδυ θα έρθουν φίλοι στο σπίτι (παλιοί συμμαθητές, νυν συμφοιτητές και λοιποί) για τη γιορτή μου (έστω και με καθυστέρηση 8 ημερών)
Δε μ' αρέσει που έτυχε κάτι απρόοπτο σε 3 φίλους μου και δε θα μπορέσουν να έρθουνΟ χρήστης drdino έγραψε:
...Που να μην τους σηκώνεται ρε γμτ.Αν οι χάκερ ήταν γυναίκες...;
-
Να μην ...... ποτέ!!!!
-
Δε μ' άρεσε η επίθεση στο φόρουμ.
Άρεσε σε αυτούς; Ικανοποιήθηκαν; Γελούν χαιρέκακα;
Μπράβο παίδες, τα καταφέρατε...Δε μ'άρεσε που το κλάμπ-σάντουιτς στο Μακεδονία Παλλάς έχει 15ευρώ...
Συμμαζευτείτε... -
Δε μ' άρεσε που χθες το βράδυ σε ένα party δύο φίλοι μου ήπιαν τόσο πολύ που μετά τους τρέχαμε στο νοσοκομείο... Υπάρχουν και όρια...
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Δε μ' άρεσε που χθες το βράδυ σε ένα party δύο φίλοι μου ήπιαν τόσο πολύ που μετά τους τρέχαμε στο νοσοκομείο... Υπάρχουν και όρια...οπως τα αλανια που αρχισαν απο μπαφο
επεσαν στην πρεζα
και υστερα στον ταφο
οπως τα αλανια
αρχισανε απο μπαφο
κατεληξαν στην πρεζα
και τωρα ειναι τεζα.. -
Καλή ειναι κι η βασιλίτσα ρε Νάσο.. Που να τρέχεις τώρα;
-
Μ'αρεσει που σημερα θα δω απο κοντα την Μαριαντα!
Δε μ'αρεσει που θα χασω την μιση αυριανη μερα απο το σημερινο ξενυχτι -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μ'αρεσει που σημερα θα δω απο κοντα την Μαριαντα!
Δε μ'αρεσει που θα χασω την μιση αυριανη μερα απο το σημερινο ξενυχτιΘα πας Σφακιανάκη στον Αρχοντα;;;;;Και λες οτι θα δεις τη Μαριάντα κι όχι το νότη;;
-
Mου αρέσει που σημερα γνωρισα τη Ζεϊνέπ.
Δε μου αρεσει που θα ξαναβρεθουμε μετα τις γιορτες -
Ούτε αυτή Σουηδέζα βρε Ηλία?
-
Μ' αρέσουν τα φασόλια
Για όποιον δεν κατάλαβε... βλέπε υπογραφή
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μ' αρέσουν τα φασόλιαΓια όποιον δεν κατάλαβε... βλέπε υπογραφή
Respekt.
-
Μ' αρέσει που πέρασα τέλεια σήμερα που ήρθαν φίλοι στο σπίτι μου για τη γιορτή μου.
Μ' αρέσει που άκουσα 'μεγαλειώδεις ατάκες, μία από τις οποίες 'κοσμεί' την υπογραφή μου. (Αξιότιμοι κύριοι mod ζητάω συγγνώμη για το επίπεδό της, δε μπορώ όμως να την εκφράσω με πιο κόσμια λόγια)
-
Δεν μου αρέσει η μουστάρδα και η κέτσαπ!
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Δεν μου αρέσει η μουστάρδα και η κέτσαπ!καλά ντέ, δε σου βάλαμε στην πιτα-γύρο γιά..
-
Μ' αρέσει που πήρα πάλι ψωμί για τόστ κρις-κρίς
-
Μ'αρέσουν τα τραγούδια που μου στέλνει ο κρις κρις!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μ' αρέσει που πήρα πάλι ψωμί για τόστ κρις-κρίςΜ' αρέσει που ο Ντούρχ μου έδωσε ιδέα (ψωμί τοστ σε αυγό/γάλα και τηγάνισμα! )
Δεν μ'αρέσει που δεν μπορώ να τα φάω τώρα!!!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]