-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα είναι και η κολλητή ΤΗΣ μαζί της, οπότε δεν θα βαρεθεί μέχρι να ρθω...Άντε, οφτοπικ οφφ....
σταματα και συ ρε σατυρε...ελεος!!!
-
adis4gr
εμμμμμ...παρεξήγηση....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
adis4grεμμμμμ...παρεξήγηση....
yeah right....
-
αλήθεια....
-
Μ'αρεσε που ειδα για πρωτη φορα live Caterham (νομιζω δηλαδη μπορει να ηταν και κιτ)
το οδηγουσε μια κυρια 35-40
υγ κυκλοφορουν πολλα ομορφα κομματια -οπως καποια πολυ καλα συντηριμενα mustang MG (παλια) κλπ- για πολυ 33000 κατοικων
και να μην ξεχασω
σχολη οδηγων με ολοκαινουριο Α4 ΤQ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγώ δε χρειάζομαι ούτε ποπ κορν ούτε ποτό...Το θέαμα να δω μόνο...μ' ένα χέρι και ένα είσαι κομπλέ μετά
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Εγώ δε χρειάζομαι ούτε ποπ κορν ούτε ποτό...Το θέαμα να δω μόνο...
μ' ένα χέρι και ένα είσαι κομπλέ μετά
Ποιός σου είπε ότι θα περιοριστώ μόνο στο...θέαμα;;
-
Μου αρέσει που επιτέλους τελειώνει το καλοκαίρι και οι καύσωνες...(λέμε τώρα)
Μου άρεσε το C4 VTS 2.0 του ξαδερφου που οδήγησα υπό σκληρές συνθήκες
Μου άρεσε επίσης που 'τάπωσα' έναν θρασύ Ιμπιζάκια με το Yaris (Tsou) της sisters...Δεν μου αρέσει το κυκλοφοριακό της Αθήνας που εμφανίζεται ξανά.
Δεν μου αρέσει η απάθειά μας ως καταναλωτές. Παντού ακρίβεια αλλά εμείς το τιγκάρουμε το καρότσι.
Δεν μου αρέσει η υποκρισία των ΜΜΕ. Τα χώνουμε στους πυροσβεστες χωρίς να το έχουμε ψάξει στο θέμα των Κανανταίρ. Οι ιδιοκτήτες των αυθαιρέτων όπως πάντα λάδι. Και πως να μην την βγάλουν όταν όλοι οι επώνυμοι διαθέτουν ένα εξοχικό εκεί πάνω. -
Μ'αρεσει που ο elteo έχει γκαζιάρικο σόι
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μ'αρεσει που ο elteo έχει γκαζιάρικο σόιτο Τσου της αδερφής δεν είναι γκαζιάρικο.
-
Για αδερφή καλό είναι
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Για αδερφή καλό είναι -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για αδερφή καλό είναι
-
Ούτε επίτηδες να το κανα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγώ δε χρειάζομαι ούτε ποπ κορν ούτε ποτό...Το θέαμα να δω μόνο...
μ' ένα χέρι και ένα είσαι κομπλέ μετά
Ποιός σου είπε ότι θα περιοριστώ μόνο στο...θέαμα;;
Είναι λεσβίες ίσως και να σε πλακώσουν στο ξύλο
-
Μπα, θα τον κεράσουν τσάι και θα κλειστούν στην κρεβατοκάμαρα μόνες τους....
-
Moυ αρεσει που με τα VOip προγράμματα μπορώ και μιλάω με τιω ώρες δωρεαν με την Ελλάδα..
Δε μου αρέσει που δε μπορώ να βρώ ελληνικό καφέ και που πληρώνω τα 250γρ φέτας 6 ευρώ....(και δεν ειναι και η καλυτερη)
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δε μου αρέσει που δε μπορώ να βρώ ελληνικό καφέ και που πληρώνω τα 250γρ φέτας 6 ευρώ....(και δεν ειναι και η καλυτερη)
καλα να παθετε, οταν ειστε στην ελλαδα ολοι τον σνομπαρετε τον ελληνικο και περνετε φραπουτσινα.
Παρτε το φραπουτσινο σας τωρα.(πλακα κανω )
-
χεχεχε. δεν εχεις και αδικο..
Τωρα ετοιμαζομαι να παω σε ενα ελληνικο εστιατοριο να φαω και να ακουσω ελληνικη μουσική.
Ελπιζω να μην μας πιάσει τον κώλο ο 'πατριώτης'...
-
citastak
φαντάζομαι στο επόμενο ανέβα θα πάρεις κανα κουβά μαζί σου σε προμήθειες...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]