-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Τα είπα ξεθύμανα...
Μ' αρέσει που η Katerina K. ξεθύμανε...
Δεν μ' αρέσει που πρέπει να μην ξαναβγώ απ' το σπίτι, μ' αυτά που διάβασα παραπάνω...
Γιατί..?...Απλά φόρα ρούχα στο μεγεθός σου....ούτε εγώ έχω αναλογίες μοντέλου....ούτε οι κοιλιακοί μου είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση...
Αλλά δεν φοράω ρούχα που έχουν διαστάσεις 20cmx20cm....όταν με το καλό αποκτήσω μπούτια naomi και κοιλιακούς shakira θα τα φορέσω....
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Τα είπα ξεθύμανα...
Δεν μ' αρέσει που πρέπει να μην ξαναβγώ απ' το σπίτι, μ' αυτά που διάβασα παραπάνω...
Γιατί..?...Απλά φόρα ρούχα στο μεγεθός σου....ούτε εγώ έχω αναλογίες μοντέλου....ούτε οι κοιλιακοί μου είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση...
Αλλά δεν φοράω ρούχα που έχουν διαστάσεις 20cmx20cm....όταν με το καλό αποκτήσω μπούτια naomi και κοιλιακούς shakira θα τα φορέσω....
Όταν αποκτήσεις τον... της shakira πες το μας.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Τα είπα ξεθύμανα...
Όταν αποκτήσεις τον... της shakira πες το μας.
Μου αρέσει αυτός που έχω...
-
Εμένα της Shakira
-
Τώρα εγώ μπορώ να πω χωρίς να παρεξηγηθώ ότι και της Katerina K. πολύ ωραίος είναι;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τώρα εγώ μπορώ να πω χωρίς να παρεξηγηθώ ότι και της Katerina K. πολύ ωραίος είναι;Συνονόματε κανεις πολύ καλα. Τα καλά πράγματα πρέπει να λέγονται. Απλά εγώ δεν έχω δεί κανένα από τους 2.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τώρα εγώ μπορώ να πω χωρίς να παρεξηγηθώ ότι και της Katerina K. πολύ ωραίος είναι;Ευχαριστώ Ηλία..χρωστάω κέρασμα....
-
Ουφ!
Αλήθεια φοβόμουν μην παρεξηγηθώ, αλλά μου ήλθε αυθόρμητα.
-
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Τώρα εγώ μπορώ να πω χωρίς να παρεξηγηθώ ότι και της Katerina K. πολύ ωραίος είναι;
Ευχαριστώ Ηλία..χρωστάω κέρασμα....
Επ, σας πιάσαμε. Όποιος κερνάει αυτόν που κάνει φιλοφρονήσεις, τον έχει πληρωμένο για να τις κάνει! Άρα δεν είσαι αξιόπιστος Ηλία, λυπάμαι!
Εσύ, άλλε Ηλία (13 και σήμερα) καλά κάνεις που αν δεν δεις δεν εκφέρεις άποψη!
Όσο για εμένα... Απλά δεν μπορώ να αλλάξω όλα τα ρούχα της ντουλάπας μου επειδή πήρα 1-5 (χωρίς την παύλα ) κιλάκια... Και όταν τα χάσω (πόοοοτε;;; ), τι θα κάνω τα μεγάλα ρούχα; Οπότε, όσοι ενοχλείστε απ' τις μπάκες, παρακαλείστε να στρέψετε αλλού το βλέμμα σας! Ευχαριστώ για την κατανόηση!
-
13 και σήμερα.....................
Όσο για εμένα... Απλά δεν μπορώ να αλλάξω όλα τα ρούχα της ντουλάπας μου επειδή πήρα 1-5 (χωρίς την παύλα ) κιλάκια... Και όταν τα χάσω (πόοοοτε;;; ), τι θα κάνω τα μεγάλα ρούχα; Οπότε, όσοι ενοχλείστε απ' τις μπάκες, παρακαλείστε να στρέψετε αλλού το βλέμμα σας! Ευχαριστώ για την κατανόηση!
Mην τον ακούτε μια χαρά είναι το παιδί. Να φανταστείτε τον κυνηγάνε κάτι καλλιγραμμες του μπαλέτου (δεν κάνω πλάκα) και τις φτύνει.....
(Σε έδωσα!)
-
Τι να κάνω ο άνθρωπος;;; Αφού δεν μου βγαίνει;;;
(Αν ακούσετε τίποτα φήμες ότι είμαι gay, μην τις πιστέψετε... Ρωτήστε με και θα σας πω από που έχουν προέλθει!)
Σας αφήνω, έχω δουλίτσα απόψε (Ηλία, κανόνισε να με δώσεις ξανά! )
Τα λέμε αύριο!
-
Eτσι ειναι. Αλλους τους κυνηγανε οι χορευτριες και αλλους κάτι άτεχνες (σικ) κυρίες.
Ατιμη Κοινωνία.
-
Ευχαριστώ Ηλία..χρωστάω κέρασμα....
Επ, σας πιάσαμε. Όποιος κερνάει αυτόν που κάνει φιλοφρονήσεις, τον έχει πληρωμένο για να τις κάνει! Άρα δεν είσαι αξιόπιστος Ηλία, λυπάμαι!
Αυτό θα επακολουθήσει σε περίπτωση που επιμείνεις οτι ο Ηλίας δεν είναι αξιόπιστος.....
Επίσης μην το παίρνεις προσωπικά....πολλές φορές έχει τύχει να πάρω κιλά και να με στενεύουν ρούχα...δεν συμβαίνει αυτό με όλους όμως που κυκλοφορούν όπως έχω προαναφέρει....
Αν προτιμάς τον εαυτό σου με αυτά τα παραπάνω κιλά δεν τίθεται θέμα...επίσης αν προτιμάς να φοράς ρούχα τα οποία δεν σου κανουν 100% πάλι δεν πρόκειται να φέρω αντίρρηση....δικό σου σώμα δικά σου ρούχα....(δεν τα εννοώ ειρωνικά..)
Όμως ενοχλούμαι από τέτοια θεάματα και αυτό δήλωσα παραπάνω, με τον ίδιο τρόπο που πολλοί 'ενοχλούμαστε' να ακούμε μια όμορφη γυναίκα να μιλάει χειρότερα και από φορτηγατζή....είναι θέμα αισθητικής...το οποίο είναι υποκειμενικό....δεν περιμένω να αλλάξουν τα πράγματα... -
Κοίτα που βιάζομαι να φύγω και δεν μπορώ να αναπτύξω την άποψή μου...
Με πετυχαίνεις σε δύσκολη στιγμή πάντως, να το ξέρεις!
Λοιπόν, ΟΧΙ! Σε καμία περίπτωση δεν είμαι καλά με τα 100 κιλά μου, αλλά δεν μπορώ να πάρω νέα ρούχα 2 νούμερα παραπάνω, γιατί τα 100 κιλά θα μειωθούν σύντομα και μετά τα ρούχα θα μου είναι άχρηστα! Το θέμα σ' αυτή την περίπτωση δεν είναι αισθητικής, είναι οικιακής οικονομίας! Δεν έχω το περιθώριο να αγοράσω ρούχα που θα χρησιμοποιήσω για κάποιους μήνες και μετά θα πετάξω. Με πιάνεις ελπίζω...
Και τώρα φεύγω!
Καλό βραδάκι!
-
ΘΑΝΑΤΟΣ στους ρατσιστές!
ΖΗΤΩ οι εύσωμοι...
ΥΓ δεν είμαι εύσωμος...
-
Κοίτα που βιάζομαι να φύγω και δεν μπορώ να αναπτύξω την άποψή μου...Με πετυχαίνεις σε δύσκολη στιγμή πάντως, να το ξέρεις!
Λοιπόν, ΟΧΙ! Σε καμία περίπτωση δεν είμαι καλά με τα 100 κιλά μου, αλλά δεν μπορώ να πάρω νέα ρούχα 2 νούμερα παραπάνω, γιατί τα 100 κιλά θα μειωθούν σύντομα και μετά τα ρούχα θα μου είναι άχρηστα! Το θέμα σ' αυτή την περίπτωση δεν είναι αισθητικής, είναι οικιακής οικονομίας! Δεν έχω το περιθώριο να αγοράσω ρούχα που θα χρησιμοποιήσω για κάποιους μήνες και μετά θα πετάξω. Με πιάνεις ελπίζω...
Και τώρα φεύγω!
Καλό βραδάκι!
Καλώς....αν σε πετύχω δεν θα σε στραβοκοιτάξω...
Καλό ξεκίνημα έυχομαι να μειωθούν γρήγορα και 'ανώδυνα'....
Καλά να περάσεις....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΘΑΝΑΤΟΣ στους ρατσιστές!ΖΗΤΩ οι εύσωμοι...
ΥΓ δεν είμαι εύσωμος...
Να γίνεις!!! Και να βροντοφωνάξεις μαζί μας: ΚΑΤΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ!!!
-
ΘΑΝΑΤΟΣ στους ρατσιστές!
ΖΗΤΩ οι εύσωμοι...
ΥΓ δεν είμαι εύσωμος...
Να γίνεις!!! Και να βροντοφωνάξεις μαζί μας: ΚΑΤΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ!!!
Save Alekos! SIKEDES!
-
M' αρέσει πολύ η παραλία 'Εγκρεμνή' στη Λευκάδα.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]