-
Μου αρέσει που έφτασε το Πάσχα και πλησιάζει και το καλοκαίρι.
Δε μ'αρέσει που περνά τόσο γρήγορα ο καιρός.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μ'αρέσει που μόλις έσκασα καμια 100αρα σε περιφερειακά για το ποδήλατο.
Δε μ'αρέσει που οταν το λέω σε φίλους με κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα, ενώ ταυτόχρονα το δεξί τους χέρι κάνει παλινδρομική κίνηση...
Άσε τους να κάνουν ότι θέλουν. Δεν ασχολούμαστε με ανόητους!!!!
Αλήθεια τι πήρες; Εγώ έσκασα 500 + 75 πριν 15 μέρες και αγόρασα καινούργιο ποδήλατο.
Ασφάλτινο αυτή τη φορά. Ο χωμάτινο το κράτησα για ποιο απαιτητικές βόλτες όταν έχω χρόνο. Το καινούργιο με πάει παντού από δουλειά, ψώνια βόλτα και όταν καταφέρω να βρω χρόνο θα επιχειρήσω και μεγαλύτερες αποδράσεις.KΟύρσα με 500? Το Tempo της Ideal πήρες;; ΕΓώ περιμένω να φύγω για Σουηδία και να αγοράσω εκεί καμιά καλή κούρσα... (μου μυρίζει καρμπον...)
Σωστός αυτό ακριβώς αγόρασα. Η αλήθεια είναι ότι τελικά μου στοίχισε λιγότερα για τι το αγόρασα από γνωστό που μου έκανε καλή έκπτωση!!! 475 μαζί με τον χιλιομετρητή, δυο αντανακλαστικά και τη θηκούλα την τριγωνική στην γωνία κάτω από το κάθισμα. Τι λες καλή αγορά έκανα;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μ' αρέσει που πειράζω τον γείτονά μου για το ''ταπεράκι'' του!
Δε μ' άρεσε που του απέδειξα, ότι μια γρήγορη βόλτα σε στροφιλίκι με Polo, ισοδυναμεί με... εμετό
Οποιαδήποτε βόλτα με polo ισοδυναμεί με εμετό
Εσύ γιατρέ τι λες?
+1000
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μ'αρέσει που μόλις έσκασα καμια 100αρα σε περιφερειακά για το ποδήλατο.
Δε μ'αρέσει που οταν το λέω σε φίλους με κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα, ενώ ταυτόχρονα το δεξί τους χέρι κάνει παλινδρομική κίνηση...
Άσε τους να κάνουν ότι θέλουν. Δεν ασχολούμαστε με ανόητους!!!!
Αλήθεια τι πήρες; Εγώ έσκασα 500 + 75 πριν 15 μέρες και αγόρασα καινούργιο ποδήλατο.
Ασφάλτινο αυτή τη φορά. Ο χωμάτινο το κράτησα για ποιο απαιτητικές βόλτες όταν έχω χρόνο. Το καινούργιο με πάει παντού από δουλειά, ψώνια βόλτα και όταν καταφέρω να βρω χρόνο θα επιχειρήσω και μεγαλύτερες αποδράσεις.KΟύρσα με 500? Το Tempo της Ideal πήρες;; ΕΓώ περιμένω να φύγω για Σουηδία και να αγοράσω εκεί καμιά καλή κούρσα... (μου μυρίζει καρμπον...)
Σωστός αυτό ακριβώς αγόρασα. Η αλήθεια είναι ότι τελικά μου στοίχισε λιγότερα για τι το αγόρασα από γνωστό που μου έκανε καλή έκπτωση!!! 475 μαζί με τον χιλιομετρητή, δυο αντανακλαστικά και τη θηκούλα την τριγωνική στην γωνία κάτω από το κάθισμα. Τι λες καλή αγορά έκανα;
Eίναι μια καλή και φθηνή κούρσα για να ξεκινήσεις.. Πεντάλια spd και παππούτσι πήρες;;; Αν όχι, να επενδύσεις σε αυτά είναι μεγάλη υπόθεση...
-
Μου αρέσει που άδειασε η πόλη, και κάνω σε 15 λεπτά διαδρομή που θα ήθελα 35 (Μεσημέρι-Θεσσαλονίκη)
Μου αρέσει που επιτέλους έπλυνα το αμάξι μου, έφτιαξα έτσι την αναλογια κιλών/ίππο
Μου αρέσει να οδηγώ!!! (και η μάνα να με ρωτάει 'μα τι σου αρέσει')
Δεν μου αρέσει που έφαγα πολύ!
-
M' αρέσει που πήγα βόλτα το πρωί πριν το πασχαλιάτικο τραπέζι στον Αγ. Μερκούρη.
Δεν μ' αρέσει........... σήμερα όλα μ' αρέσαν
-
Μου αρέσει που ήρθε επιτέλους το καλοκαίρι .....
Δεν μου αρέσει που δεν έχουν κάνει ακόμα ban τον adis4gr ....
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Δεν μου αρέσει που δεν έχουν κάνει ακόμα ban τον adis4gr ....Παράλειψή μας... μας έχει πρήξει με κάτι γαλλικά παλιάμαξα, ρενό τα λένε αν δεν απατώμαι...
Λες να τον διώξουμε?
-
Διόρθωση : Μαζί και όσους δεν γνωρίζουν και όσους κατηγορούν τα renault .....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν μου αρέσει που δεν έχουν κάνει ακόμα ban τον adis4gr ....
Παράλειψή μας... μας έχει πρήξει με κάτι γαλλικά παλιάμαξα, ρενό τα λένε αν δεν απατώμαι...
Ναι ετσι τα λένε τα αχωνευτα!
Λες να τον διώξουμε?
Ban him!
-
Μου αρέσει που ο Μιχαλάκης , ανέστησε την Φεράρι !!!!!!!
Δεν μου αρέσει που η Ρενό θα πάρει πάλι το πρωτάθλημα ... -
-
ρε καθαρματα! συνασπιστηκατε ολοι εναντιον μου????
μπαινω να χαζεψω και βλεπω οχετο κατηγοριων εναντιον μου!
ε λοιπον φευγω......
εδω θα μεινω, αλλαξα γνωμη για να σας βασανιζω!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Eίναι μια καλή και φθηνή κούρσα για να ξεκινήσεις.. Πεντάλια spd και παππούτσι πήρες;;; Αν όχι, να επενδύσεις σε αυτά είναι μεγάλη υπόθεση...
Καταρχήν συγνώμη για τις εκτός θέματος δημοσιεύσεις αλλά άμα βρίσκεις την γνώση πρέπει να την παίρνεις!!!!
Τι εννοείς με τα παραπάνω; -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καταρχήν συγνώμη για τις εκτός θέματος δημοσιεύσεις αλλά άμα βρίσκεις την γνώση πρέπει να την παίρνεις!!!!
Τι εννοείς με τα παραπάνω;δες τα πμ σου, δεν μπορώ να βρω το ανάλογο τόπικ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μ' αρέσει που πειράζω τον γείτονά μου για το ''ταπεράκι'' του!
Δε μ' άρεσε που του απέδειξα, ότι μια γρήγορη βόλτα σε στροφιλίκι με Polo, ισοδυναμεί με... εμετό
Μ' αρέσει που κατάλαβες τι εστί Polo ( ) δεν μ' αρέσει που έπρεπε να την πληρώσει άμαχος πληθυσμός
Εμένα μου άρεσε, επειδή πήγαινε γυρεύοντας.
'Τάπερ' εγώ, 'μπρίκι' αυτός!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εδω θα μεινω, αλλαξα γνωμη για να σας βασανιζω!Εκνευριστικέ ρενουδάκια...BAN HIM!
-
Μ' αρέσει που έκανα 530χλμ από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι σήμερα το βράδυ, παρόλο που δεν έφυγα εκτός Αττικής.
Δε μ' αρέσει που έκαψα βαρέλια βενζίνης...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Εκνευριστικέ ρενουδάκια...BAN HIM!
δε σας σκιαζομαι ρεεεεεεεεε!!!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Εκνευριστικέ ρενουδάκια...BAN HIM!
Αυτό δεν είναι δικιά μου ατάκα;;;
BAN ρε! BAN!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]