-
οσα και να πιασεις το θεμα ειναι να πιασεις καμια γκομενα..
εγω ετσι οπως παω, σε λιγο δε θα μου σηκωνεται καν..
ειμαι ξενερωτος..
-
Τι απόλα να σχολιάσεις τωρα;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οσα και να πιασεις το θεμα ειναι να πιασεις καμια γκομενα..εγω ετσι οπως παω, σε λιγο δε θα μου σηκωνεται καν..
ειμαι ξενερωτος..
της κατσίκας σου το κεφάλι σηκώνεται πάντως
-
Δε μου αρέσει που διαπίστωσα προχτές ότι εχει ανέβει η μυωπία μου... Ρε γμτ, κουλά πράγματα. Εμφανίστηκε στα 21 και αυξήθηκε στα 28! Πρέπει να είμαι κοντά στο 1,5-2 (έβαλα τα γυαλιά ενός φίλου) οπότε τη 'βιτρίνα' δεν τη γλιτώνω. Το βράδυ θα ξέρω.
Μα στα 28?
-
Παρουσίασα μυωπία 0,75 στο ένα μάτι πριν από 10 χρόνια περίπου, φόρεσα γυαλιά (για την οδήγηση το βράδυ) για 4-5 χρόνια, και μετά, ως δια μαγείας, εξαφανίστηκε. Τώρα ο οφθαλμίατρος μου βρίσκει όραση σχεδόν 20/20.
Edit: όταν ο γιατρός μου έμαθε ότι ανεβαίνω πολύ συχνά στο βουνό, με προέτρεψε να αγοράσω τα πιο καλά γυαλιά ηλίου (σε κρύσταλλα, όχι design) που μπορώ να βρω. Η υπεριώδης ακτινοβολία κάνει πάρα πολύ ζημιά και δυστυχώς μόνιμη.
-
Oι 2 οθόνες μπροστά σου επί 8ώρου (και βάαααλε) βάσεως να δεις τι κάνουν...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Oι 2 οθόνες μπροστά σου επί 8ώρου (και βάαααλε) βάσεως να δεις τι κάνουν...Β@μ@τ@!!!
ΣυμπάσχωνΥ.Γ.: Μία οθόνη στην περίπτωσή μου αλλά σπάνια μόνο 8ωρο.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
σκεφτηκες να το φορτισεις;
Ουτε που μου περασε απο το μυαλο! Λες?
-
Θα το συνεχισω εδω...
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 2&start=15
-
M' αρέσει που βλέπω το ουράνιο τόξο
που έχει σχηματιστεί στη Θεσσαλονίκηκαλημέρες
-
Δεν μ' αρέσει που όποτε πάω σε δημόσια υπηρεσία να κάνω μια δουλειά πρέπει να ξαναπάω την επομένη γιατί όλο και κάτι λείπει...
-
μ' αρέσει που αύριο την κάνω για την πατρίδα (Ήπειρο)
και έχω και καινούριο κινητό!
-
Παίζει να ανεβω κι εγω..Αντε γιατι μου χει λείψει το πρωινό αρμεγμα και το αραλίκι κάτω απ τα δεντρα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:lol:Παίζει να ανεβω κι εγω..Αντε γιατι μου χει λείψει το πρωινό αρμεγμα και το αραλίκι κάτω απ τα δεντρα...
γιατί γελάς?
πού θ' ανέβεις?
τσάτ το έκανες
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
γιατί γελάς?
Καλά,να με συγχωρείς..
πού θ' ανέβεις?
Γιαννενα,στην πατριδα.
τσάτ το έκανες
Ε;
-
Δεν μου αρέσει που σήμερα όλα πηγαίνουν στραβά από το πρωί...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:lol:Παίζει να ανεβω κι εγω..Αντε γιατι μου χει λείψει το πρωινό αρμεγμα και το αραλίκι κάτω απ τα δεντρα...
με ΚΤΕΛ;
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Δεν μ' αρέσει που όποτε πάω σε δημόσια υπηρεσία να κάνω μια δουλειά πρέπει να ξαναπάω την επομένη γιατί όλο και κάτι λείπει...Αρκούσε να γράψεις μέχρι εκεί που έχω υπογραμμίσει... ( )
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
γιατί γελάς?
Καλά,να με συγχωρείς..
πού θ' ανέβεις?
Γιαννενα,στην πατριδα.
τσάτ το έκανες
Ε;
πατριώτης δηλαδή
εγώ το έκανα τσατ ρε!
-
παγουράς είσαι ΡΕ?