-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Durex μην ξεχάσεις!
στ' ανέκδοτα
Κρουυυυυυυυυυυυυυυυς, θέλω το εμότικον με το ρόπαλο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Durex μην ξεχάσεις!
στ' ανέκδοτα
Κρουυυυυυυυυυυυυυυυς, θέλω το εμότικον με το ρόπαλο.
αυτό σου κάνει?
-
Ναι φανταστικέ Chri$$$.
-
Τι μιλάς και συ ρε μουζουκόβιε;;;
Μαρέσει (πολύ ) η κρέπα που έφαγα χτες: γέμιση με σοκολατα, με σαντιγύ σοκολάτας, μπισκότο σοκολατας, σιρόπι σοκολάτας και τρούφα σοκολάτας.... Κόλαση ( και 7000 θερμίδες )
Επίσης, το εκμέκ κανταίφι που έφαγα, και το εκλαίρ που με περιμένει....
-
κρέπα είχε καθόλου;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κρέπα είχε καθόλου; -
Μ'αρέσει που όποτε μιλάω στο τηλέφωνο με τον τέχνικ πάντα λέει και από μια βλακεία και λιώνω στο γέλιο. Σημερινό χάι-λάιτ:
T: Πωπω πέρασε πρώτη η Πρέβεζα στο Port Royale.
Κ: Στο ποιο?
Τ: Στο τηλεπαιχνίδι στο Star με τον Φερεντίνο.Δεν μ'αρέσει που ο Κρις-Κρις είναι Θεσσαλονίκη και δεν είναι Γιάννενα να πεθαίνουμε κάθε μέρα λέγοντας βλακείες.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κρέπα είχε καθόλου;Ήταν σοκολατα με κρέπα!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μ'αρέσει που όποτε μιλάω στο τηλέφωνο με τον τέχνικ πάντα λέει και από μια βλακεία και λιώνω στο γέλιο. Σημερινό χάι-λάιτ:
T: Πωπω πέρασε πρώτη η Πρέβεζα στο Port Royale.
Κ: Στο ποιο?
Τ: Στο τηλεπαιχνίδι στο Star με τον Φερεντίνο.Δεν μ'αρέσει που ο Κρις-Κρις είναι Θεσσαλονίκη και δεν είναι Γιάννενα να πεθαίνουμε κάθε μέρα λέγοντας βλακείες.
-
Δεν μ' αρέσει που η γ@μ... η ΔΕΗ έχει προγραμματισμένη διακοπή 08:00-16:00. Κ οι υπάλληλοί της το παίζουν στυλ κ γοητεία κ μου έκλεισαν το τηλ. (πήρα όνομα όμως κ θα τον στολίσω αύριο).
Αλήθεια, μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ θα πιάσει τόπο;
Μ' αρέσει το UPS, το PDA μου κ ο wireless router που μου επιτρέπουν να γράψω αυτό το μήνυμα!
ΚΑΤΩ Η ΔΕΗ!
-
Μ' αρέσει που -επιτέλους- ξύπνησα νωρίς και μια Κυριακή
κι έχω ώρα και όρεξη για διάφορες δουλειές -
Μ' αρέσει που πέρασα τέλεια χθες βράδυ παρόλο που δεν είδα την ηλίθια που σηκώθηκε και έφυγε.
Μ' άρεσε χθες βράδυ η σερβιτόρα, ήταν πολύ ευγενική & always on time. (και με πολύ ωραίο πρόσωπο )
Μ' άρεσε που τα ποτά ήταν όλα πεντακάθαρα.Δεν μ' άρεσε που.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ Μ' ΑΡΕΣΕ!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δεν μ' αρέσει που η γ@μ... η ΔΕΗ έχει προγραμματισμένη διακοπή 08:00-16:00. Κ οι υπάλληλοί της το παίζουν στυλ κ γοητεία κ μου έκλεισαν το τηλ. (πήρα όνομα όμως κ θα τον στολίσω αύριο).Αλήθεια, μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ θα πιάσει τόπο;
Μ' αρέσει το UPS, το PDA μου κ ο wireless router που μου επιτρέπουν να γράψω αυτό το μήνυμα!
ΚΑΤΩ Η ΔΕΗ!
Προγραμματισμένη όμως Νάσο, οπότε πάλι καλά να λες. Για σκέψου να ήσουν χωρίς προειδοποίηση τόσες ώρες χωρίς ηλεκτρικό;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μ' αρέσει που πέρασα τέλεια χθες βράδυ παρόλο που δεν είδα την ηλίθια που σηκώθηκε και έφυγε.Α η σκύλα να φύγει έτσι και μη πει ένα ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που της χάρισες.
Την ερχόμενη φορά φύγε εσύ πρώτος, κι άσε την να πληρώσει και το ξενοδοχείο.
-
Από τα Γιάννενα έφυγε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μ' αρέσει που πέρασα τέλεια χθες βράδυ παρόλο που δεν είδα την ηλίθια που σηκώθηκε και έφυγε.θα μάθε ότι θα 'βγαινες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μ' αρέσει που πέρασα τέλεια χθες βράδυ παρόλο που δεν είδα την ηλίθια που σηκώθηκε και έφυγε.
θα μάθε ότι θα 'βγαινες
με προλαβες...
-
Μπα. Θα 'μαθε ότι ο lkar ήταν Γιάννενα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπα. Θα 'μαθε ότι ο lkar ήταν Γιάννενα.είχα φύγει, άλλος μένει εκεί
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μπα. Θα 'μαθε ότι ο lkar ήταν Γιάννενα.
είχα φύγει, άλλος μένει εκεί
Δεν το ξερε ότι έφυγες. Αν ήξερε, σιγά μην έφευγε.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]