-
¨Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τις τιμές της AEGEAN που διαφημίζονται εδώ και αρκετό καιρό. Εχει κλείσει κανεις εισιτήρια 19 μέρες πριν πετάξει και πόσο του στοίχισε τελικά ?
-
¨Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τις τιμές της AEGEAN που διαφημίζονται εδώ και αρκετό καιρό. Εχει κλείσει κανεις εισιτήρια 19 μέρες πριν πετάξει και πόσο του στοίχισε τελικά ?
-
-
Εικονική κράτηση για Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα:
Εισιτήριο 19x2=
-
Σα να έχεις σουβλατζήδικο και να γράφει ο τιμοκατάλογος
[size=150][b]
Μπύρα 2 -
Διαφημιστικά τρικ... Από κάτω περνάει στα γρήγορα ότι δεν περιλαμβάνονται φόροι κτλ. Κανονικά πιστεύω ότι κάποιος θα έπρεπε να επέμβει εκεί, γιατί στην ουσία μας κοροϊδεύουν, αλλά μάλλον τυπικά είναι οκ οι τύποι. Δεν είναι όμως οι μόνοι που το κάνουν... Ας μην ξεχνάμε ότι και στα αμάξια έτσι γίνεται. Σου λένε 8990
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Διαφημιστικά τρικ... Από κάτω περνάει στα γρήγορα ότι δεν περιλαμβάνονται φόροι κτλ.Οκ εχεις δίκιο δεν το λένε! Παντως ακομα κι ετσι η τιμη ειναι πολυ χαμηλότερη! Κοιταγα κι εγω τις τιμές γιατι έχω σκοπο να κάνω ένα ταξιδι στη βόρειο Ελλάδα και το φθηνότερο που βρήκα ήταν 80 ευρω σκετο εισητηριο, χωρις επιστροφή!
Επίσης είδα ότι για οικονομικη θέση, από πτήση σε πτήση οι τιμές διαφέρουν, ακόμα και για την ίδια εταιρεία.. Ξέρει κανενας να μου εξηγήσει γιατι συμβαίνει αυτο??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Οκ εχεις δίκιο δεν το λένε! Παντως ακομα κι ετσι η τιμη ειναι πολυ χαμηλότερη! Κοιταγα κι εγω τις τιμές γιατι έχω σκοπο να κάνω ένα ταξιδι στη βόρειο Ελλάδα και το φθηνότερο που βρήκα ήταν 80 ευρω σκετο εισητηριο, χωρις επιστροφή!Επίσης είδα ότι για οικονομικη θέση, από πτήση σε πτήση οι τιμές διαφέρουν, ακόμα και για την ίδια εταιρεία.. Ξέρει κανενας να μου εξηγήσει γιατι συμβαίνει αυτο??
Είναι ο απλός κανόνας της προσφοράς και της ζήτησης. Άν θες να φύγεις για Σ/Κ ας πούμε, το εισιτήριο είναι ακριβότερο απο το να φύγεις Τρίτη και να γυρίσεις Παρασκευή. Επίσης, αν φύγεις Σάββατο πρωί με επιστροφή Κυριακή βράδυ, είναι ακριβότερο απο το να φύγεις Σάββατο βράδυ και να γυρίσεις Κυριακή πρωί.
Γενικά τα εισιτήρια είναι πονεμένη ιστορία. Την τιμή τους επιρρεάζει η εποχή, η μέρα, η ώρα, απο πού το παίρνεις και πότε το παίρνεις.
Εμένα πάντως και τα
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Οκ εχεις δίκιο δεν το λένε! Παντως ακομα κι ετσι η τιμη ειναι πολυ χαμηλότερη! Κοιταγα κι εγω τις τιμές γιατι έχω σκοπο να κάνω ένα ταξιδι στη βόρειο Ελλάδα και το φθηνότερο που βρήκα ήταν 80 ευρω σκετο εισητηριο, χωρις επιστροφή!
Επίσης είδα ότι για οικονομικη θέση, από πτήση σε πτήση οι τιμές διαφέρουν, ακόμα και για την ίδια εταιρεία.. Ξέρει κανενας να μου εξηγήσει γιατι συμβαίνει αυτο??
Είναι ο απλός κανόνας της προσφοράς και της ζήτησης. Άν θες να φύγεις για Σ/Κ ας πούμε, το εισιτήριο είναι ακριβότερο απο το να φύγεις Τρίτη και να γυρίσεις Παρασκευή. Επίσης, αν φύγεις Σάββατο πρωί με επιστροφή Κυριακή βράδυ, είναι ακριβότερο απο το να φύγεις Σάββατο βράδυ και να γυρίσεις Κυριακή πρωί.
Γενικά τα εισιτήρια είναι πονεμένη ιστορία. Την τιμή τους επιρρεάζει η εποχή, η μέρα, η ώρα, απο πού το παίρνεις και πότε το παίρνεις.
Εμένα πάντως και τα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
...θα αναγκαστω να τα δωκω!Εδώ είναι το ζουμί της ιστορίας. Πολλά ή λίγα, το κάνεις γαργάρα και τα δίνεις! Όχι εσύ προσωπικά, ο καθένας μας.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
...θα αναγκαστω να τα δωκω!
Εδώ είναι το ζουμί της ιστορίας. Πολλά ή λίγα, το κάνεις γαργάρα και τα δίνεις! Όχι εσύ προσωπικά, ο καθένας μας.
Δυστυχως... Ψεμματα να λέμε? Ετσι ειναι....
-
Γύρισα με Aegean από Θεσσαλονίκη μια μέρα μετά από Καθαρά Δευτέρα (Τρίτη) και πλήρωσα 50 ευρώ για το ηλεκτρονικό εισιτήριο -στα πρότυπα της easyjet. Το είχα κλείσει 2 ή 3 εβδομάδες νωρίτερα. Θεωρώ ότι ήταν καλή η τιμή.
-
Πάντως και εγω που πηγαινο-ερχόμουνα Μιλάνο-Αθήνα, τα εισητίρια της Aegean, ποτέ δε τα ειχα βρει φθηνότερα αμα τα έκλεινα online 3 βδομάδες ή 3 μέρες πριν. Οκ, αμα τα κλείσεις 2-3 μήνες πιο πριν ειναι (οικονομική θέση πάντα...η business δεν εχει διαφορα) αλλά άντε προγραμμάτισε απο τότε τι θα κάνεις...
AEGEAN AIRLINES