-
Υποθέτω πως εννοεί πως η θέση μας είναι στους δρόμους, και όχι στα forums...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Παίδες, όπως έχουμε πει επανειλλημένα, ο καθένας έχει δικαίωμα στην γνώμη του, και κρίνεται από αυτήν.
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, Kouk.
Είσαι σίγουρος πως συμφωνείς;
Αμφιβάλεις;
Yeap...
Αν μου εξηγήσεις γιατί αμφιβάλεις, ευχαρίστως να σου τεκμηριώσω την άποψη μου.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αυτή την 'συνέχεια στους δρόμους' θα μας την περιγράψεις τελικά; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Na sto eksigiso ego.......
Stoys dromoys peftoyn oi maskes.
Ekei fainete poios einai o kathos-prepei odigos kai poios oxi.
Ekei fainete poios exei t @@ na mi kryvete piso apo to daxtylo toy kai na paradexete tis prakseis toy kai poios kryvete piso apo to daxtylo toy.A kai milontas gia ta megara......
Pote itan i teleytaia fora poy pigate sta megara, kai poso sas irthan oi episkeves meta.....
Giati i poiotita tis pista einai pleon pragmatika gia ton p.....o kai meta apo 2 giroys den allazeis mono takakia kai lastixa, alla kai oti allo syndeete me ayta....ρε βαγνερ...γραφε ρε ελληνικα....εχω στραμπουληξει τα ματια μου!!!
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Αυτή την 'συνέχεια στους δρόμους' θα μας την περιγράψεις τελικά; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Na sto eksigiso ego.......
Stoys dromoys peftoyn oi maskes.
Ekei fainete poios einai o kathos-prepei odigos kai poios oxi.
Ekei fainete poios exei t @@ na mi kryvete piso apo to daxtylo toy kai na paradexete tis prakseis toy kai poios kryvete piso apo to daxtylo toy.A kai milontas gia ta megara......
Pote itan i teleytaia fora poy pigate sta megara, kai poso sas irthan oi episkeves meta.....
Giati i poiotita tis pista einai pleon pragmatika gia ton p.....o kai meta apo 2 giroys den allazeis mono takakia kai lastixa, alla kai oti allo syndeete me ayta....ρε βαγνερ...γραφε ρε ελληνικα....εχω στραμπουληξει τα ματια μου!!!
Den exo ellinika sto iPAQ moy
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εσεις τι εργο κανετε αγαπητε, ετσι για να εχουμε και το καλο ερωτημα δλδ?ΚΑΝΕΝΑ. Και ουτε θελουμε. Παρεα ειμαστε και κανουμε το χομπυ μας, αυτο και τιποτα αλλο. Κατι 'παρενεργειες' τυπου φιλανθρωπικη εκδηλωση και συγκεντρωση σεβαστου ποσου για φιλανθρωπικα ιδρυματα καθε χρονο, τα πιο πετυχημενα/οργανωμενα track days που εχουν γινει στα Μεγαρα και κατι αλλα τετοια που εχουμε κανει και εχετε παραβρεθει και θαυμασει πολλοι απο εσας, ας τα αφησουμε στο ντουκου...
Είπαμε: που και που (όχι συνέχεια) τρέλες κάνουμε όλοι, αλλά δεν βγαίνουμε να πούμε στους καμμένους που καραφλιάζουν φοβούμενοι ότι θα τους εμβολίσουμε 'Τράβα στην άκρη ρε χελώνα' και 'Μείνε σπίτι σου ρε κουλέ'.
Το πρόβλημα με τους δήθεν 'γρήγορους' είναι η έλλειψη αγωγής, όχι μόνο κυκλοφοριακής.Αυτο που ξερω ειναι οτι πριν 10 μερες, 10 αυτοκινητα απο εμας καναμε τηνμιση ορεινη Πελλοπονησο κυνηγωντας ο ενας τον αλλον, χωρις σε καμμια στιγμη να κινδυνεψει κανεις, ουτε απο εμας ουτε πολυ περισσοτερο καποιος 'κακομοιρης που θα βρεθει στον δρομο μας'...Ουτε φοβησαμε κανεναν οτι θα τον εμβολησουμε, ουτε απαιτησαμε να μεινουν σπιτι τους, ουτε ειπαμε ποτε σε κανεναν να κανει ακρη να περασουμε (εκτος φυσικα απο κατασκηνωτες αριστερης λωριδες και αλλους πραγματικα ΜΛΚΕΣ που επειδη 'δεν τρεχουν' νομιζουν οτι ειναι ασφαλεις οδηγοι. Σε αυτους τους ειπαμε να κανουν στην ακρη)...
Αλλα αυτα τα εχουμε συζητησει παρα πολλες φορες, εχουμε προσπαθησει να εξηγησουμε διαφορα πραγματα, οσοι δεν θελετε να ακουσετε μην ξανααρχιζετε αυτη την καραμελα...
-
Το νόμισμα έχει πάντα δύο πλευρές και να είσαι σίγουρος ότι όσο λες εσύ περί 'καραμέλας' άλλο τόσο λένε και οι ..της άλλης πλευράς.
Καλά, δεν υπάρχει κανένας εδώ μέσα που να είναι απλώς υπέρ της νομιμότητας;
Ούτε κατασκήνωση στην αριστερή κτλ, ούτε το δήθεν, κατά την προσωπική μου γνώμη, αθώο κυνηγητό;
Τόσο δύσκολο να κάτσει όρθιο το νόμισμα; Μάλλον... -
Το 'αργά και αριστερά' σε ορεινο δρόμο της Πελοποννήσου πιθανότατα σημαίνει ότι πρέπει κάποιος να πατήσει χαλίκι σε δρόμο που με πλήρη ασφάλεια πας με 60 το πολύ για να τον περάσουν άλλοι που θέλουν να πάνε με 120. Αυτά γίνονται σε ειδικές διαδρομές οργανωμένων ράλυ, αλλά όχι σε δημόσιους δρόμους. Αλλά είπατε 'Street racing is legal' και καθαρίσατε.
-
λενε οτι εχουν και τα κοτσια και το παραδεχονται, οποτε καθαρισανε 2 φορες!
-
Ελπίζω να μην καθαρίσουν κανέναν ατυχή, γιατί εκεί και η μία φορά φτάνει!
-
Και εγώ πρέπει να είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ που τα σκάω για να τρέχω σε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ αγώνες σε περιβάλλον πίστας........
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Και εγώ πρέπει να είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ που τα σκάω για να τρέχω σε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ αγώνες σε περιβάλλον πίστας........Από που το συμπεραίνεις αυτό; Γράφτηκε κάτι τέτοιο ή υπονοήθηκε κάτι τέτοιο;
-
Στο δημόσιο οδικό δίκτυο ισχύει ο ΚΟΚ. Σε όποιον δεν αρέσει, ας κάτσει σπίτι του ή να πάει στην κοντινότερη πίστα (κατά προτίμηση με το αυτοκίνητο πάνω σε φορτηγό για το πήγαιν'-έλα). Αυτόκλητοι αστυνομευτές δεν χρειάζονται, ούτε από τη μία ούτε από την άλλη πλευρά. Γνώμονας πρέπει να είναι ο σεβασμός στους άλλους, αλλά και στον εαυτό μας.
...και δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος ότι δεν ενόχλησες, εκτός και αν ρωτάς έναν προς έναν τους οδηγούς που συναντάς! Είναι απλή λογική. Εκτός και αν πιστεύεις ότι ο αποσβολωμένος παππούς που προσπαθεί να κρατηθεί στον επαρχικό δρόμο με το 'εφάπαξ-σε-τέσσερις-ρόδες' θα έχει την ψυχραιμία να κορνάρει ή να παίξει τα φώτα στον Carlos Sainth που τον προσπερνά μαλλιοκούβαρα.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Και εγώ πρέπει να είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ που τα σκάω για να τρέχω σε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ αγώνες σε περιβάλλον πίστας........Είσαι ξενέρωτος που θέλεις να τρέχεις μέσα σε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΣ χώρους Άμα δεν κατεβαίνεις με 200 την Συγγρού, Κηφισίας και λοιπές λεωφόρους κάνοντας σφήνες ανάμεσα σε αυτοκίνητα που οι οδηγοί τους προσπαθούν να πάνε στην δουλειά τους δεν έχει ενδιαφέρων
-
Λοιπόν θα μου γράψεις στον πίνακα 100 φορές αυτή την φράση:
' Αναγνωρίζω ότι τα μέλη του topfuel μου κάνουν χάρη που με ανέχονται στους δημόσιους δρόμους που συχνάζουν για κόντρες καθώς και ότι τα μέλη του συγκεκριμένου κλαμπ δεν υπόκεινται στις διατάξεις του ΚΟΚ όπως οι κοινοί θνητοί οδηγοί.'
Μην ξεχάσεις να φας μια καλή ποσότητα από την σκόνη τους.
Α, και που είσαι; Αύριο με τον κηδεμόνα σου...
-
Ωχου....ειστε απιστευτοι...Οταν κανετε εσεις τις μλκιες σας στον δρομο, 'τις κανατε με ασφαλη τροπο' και 'ξερετε τι κανετε εσεις'. Ολους τους αλλους τους κραζετε, με τον ιδιο τροπο που οι 4Τ λενε για την ασφαλεια και τις κοντρες και μετα βγαινουν και κανουν δοκιμες στους δρομους, αφιερωματα για παντιλικια σε 'ενδοξες πλατειες' με 'οδηγο αγωνων' στο τιμονι ΜΧ5, και παει λεγοντας. Εχετε καταντησει αστειοι μερικοι...
manosk
θελω να πιστευω οτι μιλαω με εξυπνο ατομο. Τελικα, ή πραγματικα δεν καταλαβαινεις τι σου λεω (αλλο το βουνο, αλλου η κατασκηνωση στην αριστερη, κλπ κλπ) ή καταλαβαινεις πολυ καλα αλλα θες να πεις τα δικα σου.
Spiros
Απο μερικους εδω μεσα που σκιζονται υπερ της 'ασφαλειας' (αληθεια, ποιος θα κρινει τι ειναι 'ασφαλες' και τι οχι? Οχι τι ειναι παρανομο, αυτο το εχω γραμμενο) και κανουν χειροτερα στον δρομο 'επειδη αυτοι ξερουν', ε ναι καλυτερα να το παραδεχομαστε τουλαχιστον.Hammer
Μην ανησυχεις, δεν θα καθαρισουμε κανεναν.A-Viper7
Αμα εσυ νιωθεις , τι να κανουμε, δεν θα σου χρυσωσουμε το χαπι. Αν δεν νιωθεις ομως, με τα δεδομενα των ελληνικων αγωνων ή διακλαμπικων τουρνουα στην χωρα μας, ισως να επρεπε να νιωθεις λιγο...Καλυτερα να τρεχω στον δρομο και να φυγω σε κανα χαντακι (παντα ΜΟΝΟΣ μου), παρα να τα σκαω στους νταβατζηδες. Με στοιχειωδες IQ βεβαια θα επρεπε να εχετε καταλαβει οτι δεν 'τρεχουμε' για να βγουμε πρωτοι ή για να παρουμε το κυπελλο (κατι ειπες για οργανωμενους αγωνες?), ουτε γιατι μας κυνηγανε, αλλα απλα γιατι ειναι ευχαριστηση. Ακομα να βρω καποιον που να γουσταρει τα αυτοκινητα και οταν βρεθει σε εναν ενδιαφερον οδηγικα δρομο, να μην του ορμηξει επειδη ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.epicouros
ΑΧΑΧΟΥΧΑ
Εισαι πολυ αστειο παιδακι. Μπουχαχαχαχαχα.Για αλλη μια φορα: Ολοι αυτοι που τρεχουν στους αγωνες (και μαλιστα σκιζονται για την 'ασφαλεια που προσφερει η πιστα'), αλλα και ολοι οι γνωστοι εδω μεσα που στα TD μπαινουν με παντες στην Κ8/9 ή γραφουν τρελλους χρονους και εσεις χειροκροτατε σαν groupies πισω απο την μπαριερα με αναφωνητα τυπου 'ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ', στην πιστα εμαθαν να οδηγανε? Στους δρομους εμαθαν να οδηγανε και οταν ειναι εξω κανουν πολυ χειροτερα απο εμας ('επειδη ειμαστε οδηγοι αγωνων και ξερουμε'). Για αυτο σταματηστε να μας ζαλιζετε...
-
Εγώ αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι αρκετά μέλη στο φόρουμ αυτό(που συμμετέχω και εγώ) κατά καιρούς άλλα δηλώνουν στα τόπικ και άλλα στα p.m. Δηλαδή υπάρχει μια τάση να τα λέμε αλλιώς στο φόρουμ γιατί πρέπει να δίνουμε σωστή εικόνα και άλλα να λέμε μεταξύ μας και να κάνουμε στο δρόμο κατά καιρούς. Αν αυτό δεν λέγεται καθωσπρεπεισμός, τότε πως λέγεται;
Υ.Γ: Δεν κάνω τον δικηγόρο κανενός, δεν παίρνω το μέρος κανενός. Μια προσωπική διαπίστωση κάνω.
-
Παίδες μήπως το έχετε κουράσει λίγο το θέμα? Ξεφεύγει offtopic η κουβέντα
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
(να 8υμησω απλα σε οσους δεν 8υμονται ή δεν 8ελουν να 8υμονται οτι καποτε ειχαμε κανει μια προταση να βρεθουμε να κουβεντιασουμε σαν ανθρωποι τι μας χωριζει τι μας ενωνει να γινει μια ανταλλαγη αποψεων μπας και κατονοησετε ορισμενοι καποια πραγματα που τα εχετε πλασει στο μυαλο σας οπως ναναι και τα εχετε κανει μυλο, αλλα εμφανιστηκε μονο ενα παλικαρι...οι υπολοιποι δειξανε οτι το πραγματικο τους ενιαφερον παραμενει internetiko και μονο.-)Δε θα σταθώ σε άλλα πράγματα που διάβασα. Θα σταθώ μόνο στο παραπάνω, γιατί θεωρώ ότι όντως είναι ουσιώδες, επειδή πρόκειται για επικοινωνία και συναντήσεις πέραν του forum.
Αν λοιπόν έριχνες μια ματιά στις ανακοινώσεις του forum, φίλε MadMax, θα έβλεπες ότι βρισκόμαστε πολλές φορές σχεδόν όλοι όσοι έχουμε συχνή παρουσία στο forum.
Η πρόσκλησή σου είναι να 'κατανοήσουμε εμείς κάποια πράγματα', προφανώς από 'εσάς'; Γιατί δεν έρχεστε εσείς σε μία από τις άπειρες συναντήσεις μας να δείτε κι εμείς αν ενδιαφερόμαστε να ακούσουμε και κατά πόσο κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, παρά πετάς για τις εντυπώσεις επιχειρήματα αβάσιμα για να φανούμε εμείς οι κακοί;
Το 4ΤF συναντιέται συχνά. Από τη στιγμή που κι εσύ γράφεις εδώ, είσαι μέλος του. Υπό αυτή την ιδιότητα λοιπόν, μπορείς κι εσύ να έρθεις μια φορά 'μαζί μας' και ίσως αλλάξεις κι εσύ γνώμη για εμάς...
-
Τα γράφω αυτά γιατί το τελευταίο τρίμηνο πέρασα από αρκετούς ορεινούς δρόμους της Πελοποννήσου. Από Καλαμάτα>Τρίπολη, από Λυγουριό>Ναύπλιο (και αντιστρόφως δύο φορές) και από Ναύπλιο>Κόρινθο μέσω Σολωμού. Δρόμοι αρκετά επικίνδυνοι και στενοί όπου το 'αριστερά' με το 'δεξιά' δεν είχε σημαντική διαφορά. Δεν με πέρασε σχεδόν κανείς γιατί δεν πήγαινα αργά, αλλά δεν πίεσα κανέναν περιμένοντας να βρω αποκλειστικά ευθεία για προσπέρασμα (και δεν ήταν συχνές αυτές).
Αν κάποτε γίνω 'πιστάκιας' θα τρελαθώ στα τετ-α-κε, αλλά στον δημόσιο δρόμο δεν πρόκειται να κάνω παλαβομάρες. Κι αν κάνω δεν θα ψάχνω μετά για δικαιολογίες με 'χελώνες' και 'κουλούς'._ -
Γιατι η συναντηση οριστηκε και οργανωθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι ωστε ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ να δουν πραγματικα πως ειναι τα πραγματα, να ερθουν και να μαθουν. Το να ερθουμε εμεις 15 ατομα σε συγκεντρωση του 4TF και να αρχισουμε να μιλαμε για κατι που κανεις δεν ηθελε να συζητησει/ακουσει, ειναι ανουσιο.
Καθιστε λοιπον τωρα πισω απο τα πληκτρολογια σας, οδηγειτε με τον ΚΟΚ στο χερι ( ) και αφηστε εμας να τρομοκρατουμε και να σκοτωνουμε...
manosk
ε και εμεις πανω κατω τα ιδια καναμε, κανεναν δεν πιεσαμε στο βουνο, απλα ειχαμε πλοηγο που μεσω cb μας ενημερωνε για την κινηση απο το αντιθετο (σε κλειστο δρομο) και μπορουσαμε να προσπερναμε σε στροφες ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ οτι δεν προκειαι να ερθει κανεις απο απεναντι. Αμα λοιπον μου πεις οτι αυτους τους δρομους τους εκανες χωρις καμμια παραβαση και χωρις να ευχαριστηθεις την διαδρομη (και ξερεις τι εννοω 'ευχαριστηθεις'), τοτε δυσκολα θα σε πιστεψω.
[Διάσπαση] topfuel offtopic από το "ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ"