-
To καλύτερο που έχω πετύχει είναι 3,34 l/100km και γενικά κινούμαι στα 3,55 με πολλά σταμάτα-ξεκίνα αλλά και συνεχή πορεία με 90-120. Μια χαρά!
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Τελικά η ρεζέρβα της βενζίνης αντέχει...
Ακριβώς 39 χλμ έγραψε το οδόμετρο! Τα 40 είναι σίγουρα, αλλά για να μην σπρώχνουμε ας μην το πιέζουμε τόσοΕυχαριστουμε που εκανες την δοκιμη .......τωρα ξερουμε με σιγουρια....
Καλα χιλιομετρα και ορθια.....
Παρακαλώ, καλά χιλιόμετρα σε όλους
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Καλα χιλιομετρα και ορθια.....
Παρακαλώ, καλά χιλιόμετρα σε όλους
ΒΤW, η ευχή 'πάντα όρθιος' είναι λάθος. Αν πας πάντα όρθιος, πώς θα στρίψεις?
-
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
To καλύτερο που έχω πετύχει είναι 3,34 l/100km και γενικά κινούμαι στα 3,55 με πολλά σταμάτα-ξεκίνα αλλά και συνεχή πορεία με 90-120. Μια χαρά!τετοιο νούμερο έβλεπα μοναχα οσο το έστρωνα και με περνούσαν και τα ποδήλατα
το καινούριο έχεις ή το προηγούμενο;
-
Το προηγούμενο, την ματ έκδοση
-
και το φιλαράκι που με έψησε να το αγοράσω του '07 είχε και οι καταναλώσεις ηταν ανάλογες με τις δικές σου.
αντιθέτως τα >'10 μαλλον καίνε λίγο παραπάνω... βέβαια δεν ξερω αν έχουν διαφορά στις επιδόσεις (πιθανόν το καινούριο να είναι λίιιιιιιγο γρηγορότερο).
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
...βέβαια δεν ξερω αν έχουν διαφορά στις επιδόσεις (πιθανόν το καινούριο να είναι λίιιιιιιγο γρηγορότερο).Έτυχε να ανοίξω με ένα τέτοιο ματ προηγούμενο. Το δικό μου είναι το καινούριο. Τον άφησα λίγο πίσω αλλά, όπως γράφω και πιο πάνω, είμαι... κατηγορία φτερού. Όχι ότι ο άλλος ήταν κάνα ζώο, αλλά νομίζω ότι με 'πτώματα' 250άρια σαν τα δικά μας, παίζει ρόλο και το κιλό.
Πάντως τα καινούρια 300άρια Beverly τρώνε ξύλο, κι ας έχουν στα χαρτιά λίγο περισσότερη δύναμη
(σε αυτό πρέπει να παίζει αποφασιστικό ρόλο και η ρύθμιση του CVT που κάνει η κάθε εταιρεία)
Με την πίσω ανάρτηση εξακολουθώ να μη βγάζω άκρη, 5.000 χλμ. μετά
Στην τέρμα μαλακή ρύθμιση τερματίζει με δεύτερο άτομο πάνω, στην εργοστασιακή (2ο κλικ) με ταλαιπωρεί όταν είμαι μόνος μου (αλλά είναι ΟΚ με 2ο άτομο πάνω), ενώ πιο σφιχτό δεν το δοκιμάζω για κανένα λόγο. Όλα αυτά στα λίγα χιλιόμετρα... στα πολλά είναι ποίημα το μηχανάκι, για σκούτερ. -
Όταν είσαι μόνος σου βάζε και κανα σακί πίσω και όλα ΟΚ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όταν είσαι μόνος σου βάζε και κανα σακί πίσω και όλα ΟΚ.Μια πισωκίνητη Ασκόνα του ΄78 που είχα κάποτε μου θύμισες
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...βέβαια δεν ξερω αν έχουν διαφορά στις επιδόσεις (πιθανόν το καινούριο να είναι λίιιιιιιγο γρηγορότερο).
Έτυχε να ανοίξω με ένα τέτοιο ματ προηγούμενο. Το δικό μου είναι το καινούριο. Τον άφησα λίγο πίσω αλλά, όπως γράφω και πιο πάνω, είμαι... κατηγορία φτερού. Όχι ότι ο άλλος ήταν κάνα ζώο, αλλά νομίζω ότι με 'πτώματα' 250άρια σαν τα δικά μας, παίζει ρόλο και το κιλό.
Πάντως τα καινούρια 300άρια Beverly τρώνε ξύλο, κι ας έχουν στα χαρτιά λίγο περισσότερη δύναμη
(σε αυτό πρέπει να παίζει αποφασιστικό ρόλο και η ρύθμιση του CVT που κάνει η κάθε εταιρεία)
Με την πίσω ανάρτηση εξακολουθώ να μη βγάζω άκρη, 5.000 χλμ. μετά
Στην τέρμα μαλακή ρύθμιση τερματίζει με δεύτερο άτομο πάνω, στην εργοστασιακή (2ο κλικ) με ταλαιπωρεί όταν είμαι μόνος μου (αλλά είναι ΟΚ με 2ο άτομο πάνω), ενώ πιο σφιχτό δεν το δοκιμάζω για κανένα λόγο. Όλα αυτά στα λίγα χιλιόμετρα... στα πολλά είναι ποίημα το μηχανάκι, για σκούτερ.Ε, όχι και πτώματα τα εργαλεία!
Πάντως δεν έχει τύχει ακόμα να βρεθώ στο δρόμο με κάποιο απ' τα καινούρια για να δω τι παίζει. -
Φτάσαμε τα 10.000 χλμ και αλλάξαμε λαδάκια, τακάκια πίσω (δεν είχε μείνει τίποτα) και μου πρότειναν να αλλάξω και το φίλτρο αέρα του ιμάντα και το φίλτρο αέρα γιατί είχαν μαζέψει πολύ βρωμιά.
Σύνολο 90 € καθ' όσον τα φίλτρα κοστίζουν 22 και 20 € αντίστοιχα...
Συνεχίζουμε... -
Με αρέσουν ως γνωστον τα στρογγυλα νουμερα .............................
Φτασαμε τα 53.000 km........
Το εργαλειο παει ονειρικα και η κατοχη του ειναι απολαυση.
Γνωστός προχθες μου ευχηθηκε και το καλοριζικο......
-
Το πρωι η μιζα δεν ηταν κεφατη.... οκ λεω προχωραμε και αυριο να φορτισω λιγο την μπαταρια.Ομως καθ'οδον εσβησε το ψηφιακο οργανο το ταχυμετρο κολλημενο, κορνα γιοκ, γκαζι για λιγο και μετα .......................τελος
Περιμενα λιγακι, κτυπησε λιγακι τα πλαστικα...............μηπως αλλα τιποτε. Μετα απο λιγο αναβαν οι ενδειξεις αλλα μιζα ισα που εκενε κιχ........τιποτε αλλο.
Μαλλον παμε για μπαταρια................. ηταν κουρασμενη και την ειχα διασωληνωσει......
Τωρα θα διαβασω απο ποτε 'βηχει'.........
-
Έχασες ισχύ ακόμα και τον κινητήρα ανοιχτό;
-
μάλλον στο κύκλωμα φόρτισης παίζει το πρόβλημα, με βάση αυτά που λες.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μάλλον στο κύκλωμα φόρτισης παίζει το πρόβλημα, με βάση αυτά που λες.Ο 'γιατρος' εκανε την σωστη διαγνωση....Πραγματικα υπηρχε προβλημα με μια φισα (παλι) που ελειωσαν τα καλωδια και δεν φορτιζε την μπαταρια. Ειπωθηκε πως η YAMAHA βελτιωσε την καλωδιωση στο σημειο αυτο και πιστευουν να μην εχω πια αναλογο προβλημα.
Μετα τις 20ημερες διακοπες πηρε μπροστα με την δευτερη και ανετα.Δεν ειχα αφαιρεση πολους και αλλα τετοια.Η βολτα ηταν και παλι απολαυστικη με το μηχανακι..............μου ειχε λειψει.... Ευτυχως αναπληρωσα τους δυο τροχους με κατι πιο ήσυχο και με μεγαλυτερη καταναλωση....................θερμιδων....
Προχωραμε.
-
Πιάσαμε τα 13.000 χλμ και αλλάξαμε λαδάκια. Όλα καλά κι απροβλημάτιστα
Έχω γλυτώσει πολλά λίτρα βενζίνης με έχει το εργαλείο!
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Πιάσαμε τα 13.000 χλμ και αλλάξαμε λαδάκια. Όλα καλά κι απροβλημάτισταΈχω γλυτώσει πολλά λίτρα βενζίνης με έχει το εργαλείο!
Χαιρομαι που και εσυ το απολαμβανεις.Οσο για τα λιτρα που γλυτωνουμε ειναι ενα καλο νουμερο.Περισσοτερα βεβαια μπορουμε να γλυτωσουμε...............ποδηλατωντας.... αλλα ας απολαμβανουμε και την αισθηση απο το μηχανακι. Παντως και τα δυο ειδη ειναι των 2 τροχων, το ποδηλατο το παρομοιαζω με ιστιοπλικο ξηρας, αθορυβο και αισθηση ελευθεριας.
Συνεχιζουμεεεεεεεεεεεεε...
Καλο φθινοπωρο.
-
Υπαρχει θεμα παιδια με την αναρτηση στο xmax του 2009.Εχω βρει ενα στα 3500 ευρω με 3780 χιλ.Ο κορμος του σωματος σας ειναι ορθιος πανω στο scooter?
-
Ο χρήστης Ntzanis έγραψε:
Υπαρχει θεμα παιδια με την αναρτηση στο xmax του 2009.Εχω βρει ενα στα 3500 ευρω με 3780 χιλ.Ο κορμος του σωματος σας ειναι ορθιος πανω στο scooter?Για την αναρτηση εχουμε κανει σχολια.Δεν ειναι και 'γαλλικη' .Υπαρχουν εναλλακτικες που επι πληρωμη θα ειναι καλύτερες (after market που λενε και οι γνωστες) Εγω παλι προσπαθω να σφιγγω ποπο, να μην πεφτω σε πολλες, να χαλαρωνω και να το απολαμβανω. Ειμαστε και χωρα με enduroδρομους τι να κανουμε. Οποτε αν εχεις καποια χρηματα μπορεις να την αλλαξεις. Βεβαια αποψη μου ειναι οτι δεν θα γινει και τοσο σημαντικη βελτιωση λιγω τυπου οχηματος.
Το σωμα, σε σχεση με το προηγουμενο, σαφως και ειναι στητο...ορθιο.Αν σου αρεσει παρτο...................
250 Χ-ΜΑΧ....ικές...............ιστορίες... :-))))