-
Ο χρήστης genuise έγραψε:
καλημέρα,
εγώ παλια έχω παραγγείλει το aprilia atlantic sprint 500 απο τα περιοδικά εχω διαβάσει οτι ειναι καλό!!!! βεβαια θα ηθελα αν έχει καποιος μια προσωπική άποψη να τη γράψει μην την πατήσω πάλι!!!Εγω θα έλεγα να ανοίξεις ένα ανάλογο θέμα γιατί τούτο εδώ είναι για το συγκεκριμένο μηχανάκι...............και αν έχεις σχόλια για το X-MAX 250 τα γράφεις εδώ.....
ευχαριστώ....
-
ANGEL13
sorry meta katalaba oti ekana xazomara kai amesws meta anoi3a kainourio 8ema -
Νεότερα για το ημερολόγιο ...............
1250 χιλιόμετρα ήδη και κατα την εταιρεία αλλαγή λαδιών.......γενικά χρήσιμο για να φύγουν οι 'ακαθαρσίες' των μετάλλων.......
έλεγχος γενικώς και κόστος, μονο για τα λάδια 10 €.......... YAMAHALUBE λέει ......................τέσπα που λένε και οι νεολαίοι.....
Το μηχανάκι νοιώθω οτι 'ανοίγει' και όλα τα συστήματα του εναρμονίζονται και μας πηγαίνει άνετα και ζωηρά......
Απόλαυση ο χώρος κάτω απο την σέλα.......αφήνουμε κράνη και πράγματα και φεύγοντας νομίζω οτι κάτι έχω ξεχάσει...............γιατί δεν έχω πια το κράνος στο χέρι μου......
Εγγύηση 2 χρόνια και σιγουριά YAMAHA.....
O κινητήρας τελικά είναι φτιαγμένος στην Ιταλία.......
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Νεότερα για το ημερολόγιο ...............1250 χιλιόμετρα ήδη και κατα την εταιρεία αλλαγή λαδιών.......γενικά χρήσιμο για να φύγουν οι 'ακαθαρσίες' των μετάλλων.......
έλεγχος γενικώς και κόστος, μονο για τα λάδια 10 €.......... YAMAHALUBE λέει ......................τέσπα που λένε και οι νεολαίοι.....
Το μηχανάκι νοιώθω οτι 'ανοίγει' και όλα τα συστήματα του εναρμονίζονται και μας πηγαίνει άνετα και ζωηρά......
Απόλαυση ο χώρος κάτω απο την σέλα.......αφήνουμε κράνη και πράγματα και φεύγοντας νομίζω οτι κάτι έχω ξεχάσει...............γιατί δεν έχω πια το κράνος στο χέρι μου......
Ti gia ta ladia 10€. Πόσο σου πήραν για όλα μαζί πες μας.
-
Φιλτατε angel 13 επειδη εδω και 1μηνα εγινα και εγω μελος του xmax club αλλα δυστηχως δεν το εχω παραλαβει ακομη λογω των γνωστων καθυστερησεων στις παραδοσεις(31/03 το παρηγγειλα) θα ηθελα να σε ρωτησω οσον αφορα την συμπεριφορα του σε ανοικτο δρομο και για πολυ ωρα με μεγαλη ταχυτητα, γιατι εκτος της πολης θα ηθελα τωρα το καλοκαιρακι να παω και καμια χαλκιδα η κορινθο , αλλα μεχρι εκει και οχι καθε μερα.Οσον αφορα την συμπεριφορα του στην πολη δεν αμφισβητω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα γι' αυτο και το διαλεξα
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
1250 χιλιόμετρα ήδη και κατα την εταιρεία αλλαγή λαδιών.......γενικά χρήσιμο για να φύγουν οι 'ακαθαρσίες' των μετάλλων.......
Δεν χρειάστηκαν αλλα χρήματα γιαυτό το πρώτο service-έλεγχο.Έγιναν όπως τα είπα παραπάνω.
-
Ο χρήστης xkord έγραψε:
Φιλτατε angel 13 επειδη εδω και 1μηνα εγινα και εγω μελος του xmax club αλλα δυστηχως δεν το εχω παραλαβει ακομη λογω των γνωστων καθυστερησεων στις παραδοσεις(31/03 το παρηγγειλα) θα ηθελα να σε ρωτησω οσον αφορα την συμπεριφορα του σε ανοικτο δρομο και για πολυ ωρα με μεγαλη ταχυτητα, γιατι εκτος της πολης θα ηθελα τωρα το καλοκαιρακι να παω και καμια χαλκιδα η κορινθο , αλλα μεχρι εκει και οχι καθε μερα.Οσον αφορα την συμπεριφορα του στην πολη δεν αμφισβητω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα γι' αυτο και το διαλεξαΑν το καταλαβαίνω καλά έχεις ένα μήνα και..........που δεν έχεις το μηχανάκι...............ναι...... Για πότε προβλέπουν παράδοση ?????
Με το καλό να το πάρεις και να το ευχαριστηθείς όσο και εμείς.... Θα χαρώ πολύ να γράφεις τις εντυπώσεις σου και να ανταλλάσουμε απόψεις.
Η αεροδυναμική του είναι πάρα πολύ καλή και μάλιστα οι 'χούφτες' που έχει για τα χέρια δεν αφήνουν ούτε τον αέρα να τα 'κτυπάει' και βέβαια ούτε τις σταγόνες της βροχής.
Αν δε έχεις υψος κάτω απο 1.80...... τότε ο αέρας θα περνάει πάνω απο το κράνος και δεν θα καταλαβαίνεις ταξίδι.Θα έχεις τους ελάχιστους αεροδυναμικούς θορύβους.
Πιστεύω πως μπορεί εύκολα να ταξιδεύει με 110-120........αααααααααααααααααυυυυυυυυυυυυυυτά, και εδω είμαστε να τα λέμε......
(Μήπως κάποιος γνωστός θέλει να αγοράσει ένα scooter PEUGEOT ELYSEO 125 τετράχρονο.................. δεν είχε και δίχρονο αλλά λέμε.... )
-
Οσο και αν φαινεται παραξενο το μηχανακι δεν το εχω παρει ακομη απο 31/03 που το παρειγγειλα.Χρονος παραδοσης ακουσον-ακουσον 1.5 με 2 μηνες δηλαδη καλο καλοκαιρι.Ουτε ferari να ειχα παραγγειλει πιο γρηγορα θα την ειχα στην κατοχη μου.Και το μαγαζι που το αγορασα δεν ειναι κανενα συνοικιακο αλλα γνωστη αλυσιδα καταστηματων.Τελοσπαντων
-
Τον περασμενο Σεπτέμβριο που ειχα ρωτησει κι εγω ειχε χρονο παραδοσης ενα μηνα τουλαχιστον και ειχαν πει οτι απο τον Ιανουαριο και μετα θα εφερναν περισσοτερα μηχανακια πραγμα που δεν εχει γινει ακομα και γι αυτο καθυστερουν. Πιστευω οτι απο αυτο χανει και σε πωλησεις το ΧΜΑΧ. Βγαινει και σε 125 injection, οποτε λογικα σε λιγο καιρο και το 250 θα το βγαλει σε injection.
-
Ο χρήστης xkord έγραψε:
Οσο και αν φαινεται παραξενο το μηχανακι δεν το εχω παρει ακομη απο 31/03 που το παρειγγειλα.Χρονος παραδοσης ακουσον-ακουσον 1.5 με 2 μηνες δηλαδη καλο καλοκαιρι.Ουτε ferari να ειχα παραγγειλει πιο γρηγορα θα την ειχα στην κατοχη μου.Και το μαγαζι που το αγορασα δεν ειναι κανενα συνοικιακο αλλα γνωστη αλυσιδα καταστηματων.ΤελοσπαντωνΝαι αλλάααααααααααααααααα όταν με το καλό το πάρεις................ και με την νεα πινακίδα και οχι 'ταψί' για σερβίρισμα.........
ΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Η αναμονή θα σε αποζημιώσει..........
-
Σήμερα καβάλησα το προηγούμενο μηχανάκι μας.Η αίσθηση που είχα είναι οτι τώρα καβαλάω ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑ..........
Βέβαια ήταν πολύ πιο ευέλικτο, λόγω όγκου, αλλά με το x-max νοιώθω πολύ πιο ασφαλής.Για κύριο λόγο απο τα φρένα.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ και είναι απόλαυση......
Μέχρι 'χθες' δεν είχα την ευκαιρία να έχω στα μηχανάκια μας, μπροστά και πίσω δισκόφρενο, και τώρα που τα καταφέραμε αισθάνομαι ευτυχής.
-
έλεγχος γενικώς και κόστος, μονο για τα λάδια (μονο) 10 €.......... YAMAHALUBE λέει ......................τέσπα που λένε και οι νεολαίοι.....
Δεν χρειάστηκαν αλλα χρήματα γιαυτό το πρώτο service-έλεγχο.Έγιναν όπως τα είπα παραπάνω.
Οκ έβαλες σε λάθος σημείο το μόνο και βγήκε άλλο νόημα.
Τσάμπα 10 ευρώ. Εγώ για τα ίδια πλήρωσα στο beverly 55!!! μαζί με έλεγχο διαφόρων συστημάτων
-
Ελπίζω και και η συνέχεια να είναι ανάλογη.......ΓΕΝΙΚΩΣ....
Για την ώρα και για τα πρώτα 2000 km που έχουμε κάνει είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι..........
(Μόνο που δεν μπορώ να πουλήσω το προηγούμενο μηχανάκι.... και είναι και αψογο ..... κάτι 'χρέπια' πως τα πουλάνε.... αβυσσος η ψυχή του αγοραστή )
-
Καλησπερα και απο μενα με x-max.To scooter ειναι τρομερο,φοβερη σταθεροτητα στο δρομο,ετσι για πλακα πιανει τα 100.Το μονο προβλημα που ειδα και εδω θελω τα φωτα σας ειναι οτι ανεβαζει θερμοκρασια ευκολα σε σταματα-ξεκινα και μετα οταν φτανει κοντα στο κοκκινο αναβει το βεντιλατερ,η σταθμη του ψυκτικου υγρου ειναι λιγο πανω απ'το low.Ειναι λογικο αυτο η πρεπει να προσθεσω υγρο?
-
Ο χρήστης xkord έγραψε:
Καλησπερα και απο μενα με x-max.To scooter ειναι τρομερο,φοβερη σταθεροτητα στο δρομο,ετσι για πλακα πιανει τα 100.Το μονο προβλημα που ειδα και εδω θελω τα φωτα σας ειναι οτι ανεβαζει θερμοκρασια ευκολα σε σταματα-ξεκινα και μετα οταν φτανει κοντα στο κοκκινο αναβει το βεντιλατερ,η σταθμη του ψυκτικου υγρου ειναι λιγο πανω απ'το low.Ειναι λογικο αυτο η πρεπει να προσθεσω υγρο?Καλα χιλιόμετρα και απολαυστικά............................
Αν ανεβάζει θερμοκρασία στην πολύ κίνηση οκ.Το θέμα είναι να μην μπαίνει στα κόκκινα και οταν βγεις απο την κίνηση και τρέξεις λιγάκι να πέφτει πάλι στα μισα του δείκτη.....
Γράφε εντυπώσεις να διαβάζουμε.......
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑλλος με την βάρκα μας.......... εεεεεεεεεεεε με το μηχανάκι μας........
-
Παιδια sorry για το off-topic αλλα δεν ηξερα που να ρωτησω.Ξερει κανεις κανενα μαγαζι που να βαφουν κρανη?
-
Αναφορά κατανάλωσης............ 265 χιλιόμετρα, μόλις άναψε το λαμπάκι της ρεζέρβας και πήρε 10,56 λίτρα..............οχι άσχημα......Σε κατηφορίτσα έτσι για μια στιγμή 140 στο κοντέρ......
Σημερινή αναφορά καταναλωσης.......
285 χιλιομετρα 10,15 λιτρα.........ποοοοοοοοολυ καλύτερα......
Λες οσο 'στρώνει' να καει και λιγώτερο....??????????????????χεχεχεχεχε
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Παιδια sorry για το off-topic αλλα δεν ηξερα που να ρωτησω.Ξερει κανεις κανενα μαγαζι που να βαφουν κρανη?Θα μπορούσες να ρωτήσεις με πμ........τεσπα ,που λένε και οι νεολαίοι...
Εγω θα έβαζα σε ενα 'ψαχτήρι' αυτο που θελω και ...............έτοιμοι................
Καλη τυχη.
-
Πολυ καλη καταναλωση αγαπητε φιλε. Να ρωτησω το μετρας εντος πολης με συνηθισμενη κινηση η σε ανοιχτο δρομο? Το δικο μου (Sportcity 200) για 285 χιλιομετρα εντος κεντρου πολης θελει 13 η το πολυ 14 λιτρα περιπου.
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Πολυ καλη καταναλωση αγαπητε φιλε. Να ρωτησω το μετρας εντος πολης με συνηθισμενη κινηση η σε ανοιχτο δρομο? Το δικο μου (Sportcity 200) για 285 χιλιομετρα εντος κεντρου πολης θελει 13 η το πολυ 14 λιτρα περιπου.
Ευχαριστίες για τον διάλογο ......
Στο μηχανάκι είμαστε πάντα δύο.Δουλεύουμε στο κέντρο και μένουμε Σπάτα.Οπότε έχουμε μικτή διαδρομή.....................
Ομολογώ όμως πως γενικά έχω 'μαλακό-ελαφρύ χέρι' και 'πόδι' ,στο αυτοκίνητο.......... σε σημείο που η γυναίκα μου να μου λέω να το πατήσω λίγο παραπάνω το γκάζι στο αυτοκίνητό μας.
(Προτειμώ να το 'στίβω' στο καρτάκι)
Παρατήρηση για τους 'παλιούς' γνώστες..........οι ζάντες είναι CRIMECA.......
Tα φρένα πάντως δεν είναι brembo όπως του vercity...
250 Χ-ΜΑΧ....ικές...............ιστορίες... :-))))