-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Αισίως έφτασε τις 23000 χλμ το εργαλείο!
Ώρα για αλλαγή των ελαστικών. Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι εκτός απ' τα michelin. Καμιά πρόταση;Kαπου ειχα διαβασει για τα γλυστρελι...που ελεγε καποια ψυχη και οτι ουσιαστικα δεν εχουν διαφορες. Δυστυχως με τους δρόμους που εχουμε, οτι και να βαλουμε δεεεεεεεεεεεεεεεε θα ακουμπισουμε τα αυτιά κατω οπως στας
ευρώπας.Εχεις θεμα με τα υπαρχοντα ή ετσι για αλλαγή ?
Νομιζω οτι τα ανταγωνιστικα εχουν και αναλογη τιμή.
Ενημερωσε μας για την ερευνα και ισως αγορα τους.
-
Έχουν σχεδόν φαγωθεί και κατά τις εκκινήσεις σε βρεγμένη-γυαλί άσφαλτο δεν ξεκινάει.
Μάλλον στα michelin θα πάω πάλι...διαβάζω καλά λόγια -
Χαιρετώ όλους τους 250ριδες
Στην αναμόνη και εγώ μέχρι να μου έρθει το δίκο μου xmax
αντε να το απολαύσω και εγώ με το καλό!!!! -
Ο χρήστης Crube έγραψε:
Χαιρετώ όλους τους 250ριδες
Στην αναμόνη και εγώ μέχρι να μου έρθει το δίκο μου xmax
αντε να το απολαύσω και εγώ με το καλό!!!!Οταν βρεις χρόνο γραψε μας λεπτομερειες......ποσο, τυπος, χρώμα, διαφορα για το εργαλειο.
Με το καλό...
-
Χτες δευτέρα ήρθε το μαύρο θηρίο σπίτι
η πρώτη εντύπωση οδήγησης από το μαγαζί που το πήρα έως το σπίτι ήταν εκπληκτική
έναν σκούτερ πολύ καλά ζυγισμένο που το κιλά του δεν φαίνονται πάνω στην άσφαλτο
βέβαια είχαμε το πρώτο παρατράγουδο το όποιο δεν ευθύνεται το σκούτερ αλλά η εταιρία που το αγόρασα
δεν είχαν βάλει νερό στο ψυγείο ήταν εντελώς άδειο!!!!!!!!!!!
ευτυχώς που το είδα και έβαλα στο σπίτι
δεν θα το πάρω να πάω στην δουλειά ακόμα να το συνηθίσω λίγο στους δρόμους κοντά στην γειτονιά μου και μετά θα το
επιχειρήσω είναι μεγάλη η αλλαγή από πάπια σε σκούτερ!
Η τιμή του κόστισε μαζί με κάτι αλλά πραγματάκια που πήρα στα 5 χιλιάρικα πολλά για την εποχή μας αλλά ξέρω ότι θα κάνει άμεση απόσβεση
Θέλω να του αγοράσω μια κουβέρτα για τα πόδια γνωρίζει κανείς τιμές και που θα τις βρω;
ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
παρακολούθησε το μην έχει γίνει καμιά ζημιά
καλά χιλιόμετρα -
Μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει σταγόνα βέβαια το παρακολουθώ
Όμως είμαι 1000% σίγουρος ότι από το μαγαζί που το πήρα δεν είχαν στάξει σταγόνα μέσα στο ψυγείο μου
Τελοσπάντων είναι απόλαυση το xmax είμαι ερωτευμένος -
Ο χρήστης Crube έγραψε:
Μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει σταγόνα βέβαια το παρακολουθώ
Όμως είμαι 1000% σίγουρος ότι από το μαγαζί που το πήρα δεν είχαν στάξει σταγόνα μέσα στο ψυγείο μου
Τελοσπάντων είναι απόλαυση το xmax είμαι ερωτευμένοςΜηπως ομως επαθε ζημια που δουλεψε χωρις παραφλου;
-
110 ευρώ αγόρασα την ποδιά της μαμάς γιαμάχα.
το καλό ειναι ότι βιδώνει και δε μασάει απο στροβιλισμούς κλπ.
καλοτάξιδο το θηρίο
-
Δεν θέλω να το πιστεύω αυτό άλλωστε σκάρτο χιλιόμετρο είναι το μαγαζί από το σπίτι μου
πόσο πρόβλημα να δημιουργήθηκε;
ως τώρα τα δείγματα είναι καλά προχωράει χωρίς προβλήματα -
Για σκάρτο χιλιόμετρο θα πήγαινα χωρίς δεύτερη κουβέντα με ποδήλατο
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Για σκάρτο χιλιόμετρο θα πήγαινα χωρίς δεύτερη κουβέντα με ποδήλατοΦαντάζομαι εννοεί το μαγάζι που αγόρασε το scooter μέχρι να πάει σπίτι ήταν σκάρτο ένα χιλιόμετρο.. Να παραλάβει το μηχανάκι πήγε!
-
Το κατάλαβα
Και καλά δηλαδή
-
Πλησιάζουν τα 65.000 km και το εργαλειο θέλει ...............διάφορα.
Ιμάντα είχα αλλάξει στα 48.000, επειδη το οδηγώ πολύ σεβάσμια ελπίζω να πάρει λίγη χιλιομετρική παράταση.
Λάδια, ξύδια, μύδια φίλτρα, ζουμιά είναι απαραίτητα να αλλαχθούν - ελεγθούν.
Λάστιχα θα ήταν καλό να αλλαχθούν, αλλα το μαλλί θα ανέβει πάρα πολύ και θα δούμε...
Θα δείξει τι είναι απαραίτητο για να γίνει και θα αποφασίσω.
Το πλυσιμο για να είναι ετοιμο για τον μαστορα έγινε πάντως.
Ας είναι ...............το μηχανακι το αγαπάω και το θελω στην τρίχα.....
-
64.800 KM
Εγινε ο απαραιτητος καθαρισμος πριν το service, για να κανει ο μαστορας καλυτερα την δουλεια και για ευχαριστηθεί και το μηχανάκι...
Λάδια και ιμαντας και εργασια 119 €. Περίμενα να χρειαζόταν και αλλα π.χ. μπουζι, φιλτρα. Δεν ειπωθηκε κατι για αλλαγη. Ελπιζω να εγινε ελεγχος και σαυτα και να μην χρειάζοταν κατι αλλο απο φυσημα, ελεγχο και επανατοποθετηση.
Τα ελαστικα δεν αλλαχτηκαν τώρα, πανε για αργότερα.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑυτα και συνεχιζουμε να δουμε με την καταναλωση. Εχω αφήσει φουσκωμενα τα λαστιχα σαν να ανεβαινουν δυο επανω. Ειναι λιγακι 'σκληρουτσικο' και μετραω τα πετραδακια της ασφαλτου αλλα ευελπιστω να πετυχω μικροτερη καταναλωση. Μεχρι πριν το μεσον της ενδειξης εχει κανει 190 κμ.
Χαιρετω.
-
Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις έκανα εγγραφή στο κλαμπ παιδιά και θα ήθελα να σας πω ενα μπράβο για την ωραία παρέα που έχετε. Είμαι και εγω ένας καινούριος κάτοχος ενος X-MAX 250 του 2007-8, το πήρα πριν 2 μήνες και ειμαι πολλή ευχαριστημενος με το μηχανάκι. θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το ελεύθερο φίλτρο θα κάνει δουλειά οχι μόνο απο την άποψη δύναμης και καλύτερης ροής αερα άλλα πρακτικοτητας π.χ καθάρισμα όποτε χρειάζεται,και ποια η γνώμη σας για τα Yacoo MVX 500 10W40, το μηχανάκι φοράει μονο φυγοκεντρικά και θα ηθελα να βάλω και μια εξατμισουλα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. ΗΛΙΑΣ
-
Ο χρήστης serraios έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις έκανα εγγραφή στο κλαμπ παιδιά και θα ήθελα να σας πω ενα μπράβο για την ωραία παρέα που έχετε. Είμαι και εγω ένας καινούριος κάτοχος ενος X-MAX 250 του 2007-8, το πήρα πριν 2 μήνες και ειμαι πολλή ευχαριστημενος με το μηχανάκι. θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το ελεύθερο φίλτρο θα κάνει δουλειά οχι μόνο απο την άποψη δύναμης και καλύτερης ροής αερα άλλα πρακτικοτητας π.χ καθάρισμα όποτε χρειάζεται,και ποια η γνώμη σας για τα Yacoo MVX 500 10W40, το μηχανάκι φοράει μονο φυγοκεντρικά και θα ηθελα να βάλω και μια εξατμισουλα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. ΗΛΙΑΣΚαλοταξιδο και καλοαπολαυστο.
Θα σου ελεγα να ρωτησεις καποιον ειδικο-μηχανικο. Αν καποιος εδω ειναι τετοιος μπορει να γραψει την αποψη του.
Οι αναβαθμισεις θελουν και μελετη για να αποδωσουν αυτα που υποσχονται. Εκτος αν απλα σε 'τρωει' η τσέπη σου οποτε ....................καλως.65.000κμ και δεν καταφερα πανω απο 308κμ........ μεχρι λαμπακι. Οταν το γεμισα ειχε κανει 325κμ και πηρε **10,60 **λιτρα μπενζινας.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Οταν το γεμισα ειχε κανει 325κμ και πηρε **10,60 **λιτρα μπενζινας.Αυτή την κατανάλωση είδα κι εγώ στο τελευταίο γέμισμα ακριβώς:
242 χλμ. με 7,9 λίτρα, δηλαδή 3,26 λτ./100 χλμ, δεν έχω κάψει ποτέ μου λιγότερο.
Πάντως 300 χλμ. δεν έχω πλησιάσει ποτέ... συνήθως ανάβει λαμπάκι στα 220-230, και δε ζορίζω να μάθω πόσο βγάζει η ρεζέρβα. Βαριέμαι να σπρώχνω 190 κιλάΑ, συνολικά χλμ. 26.000+ πλέον...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
δηλαδή 3,26 λτ./100 χλμ, δεν έχω κάψει ποτέ μου λιγότερο.Και δεν έχεις ανάγκη να κάψεις λιγότερο αφού είσαι άρχοντας οικονομίας για 250 cc
Α, συνολικά χλμ. 26.000+ πλέον...
Πρώτη επαφή με 2κυκλο ή είχες προτέρα εμπειρία?
-
Εγώ δεν έχω δει ποτέ πάντως τόσο χαμηλή.
Βέβαια είναι ακόμα στο στρώσιμο...
250 Χ-ΜΑΧ....ικές...............ιστορίες... :-))))