-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Καινουργιο στρογγυλο νουμερο και μιας και το σημειωνω .............57.777 km
Ζηταει λαδακια τωρα και με πρωτη ευκαιρια θα αλλαχθουν.Κατα τα αλλα χειμερια ναρκη χωρις κατι το ιδιαιτερο.Τόσα χιλιόμετρα κανω...............??????
58.888 km Ζητάει λάδια και απο κατανάλωση παραμένει ...... 310 km το τεπόζιτο και 40 km με το λαμπακι αναμένο. Μονο που τώρα γεμίζει με 20 € και που εισαι ακόμη. Μήπως να το κάνω ηλεκτρικό ?
Στο κάθε ξεκίναμε, ζεστό ή κρύο, 'σκορτσαρει' σαν να μην 'πιάνει ' καλά ο ιμάντας........ πρέπει να το παω στον γιατρό. Απο μπαταρία - φόρτιση μαλλον ησύχασα, γιατι ο χειμώνας πέρασε με μπόλικη ενέργεια.
-
Αφου γέμισα το τεπόζιτο, προσπαθώ να κάνω ατομικό ρεκόρ.....
Η διαδρομή είναι βασικά σπίτι - δουλειά και κάτι αλλα ........ψιλά.Η οδήγησει είναι με πολύ ευαίσθητο χέρι και πρός το κλείσιμο. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟχι τσουλάει με 60 - 80 χιλιόμετρα και πάρα πού σπάνια με παραπάνω, απλά για να αποφύγω 'σαλίγκαρους'. Να δούμε αν θα καταφέρω να ξεπεράσω τα 319 κμ που έχω κάνει.
-
εγώ παντως ακομα τέτοιο νουμερο το βλέπω με το κυαλι...
βεβαια το μηχανάκι ειναι ακόμα στο 'στρώσιμο'
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
εγώ παντως ακομα τέτοιο νουμερο το βλέπω με το κυαλι...βεβαια το μηχανάκι ειναι ακόμα στο 'στρώσιμο'
Αν εχεις χρόνο το κουβεντιάζουμε. Εκτός αν έχεις βαρυ....................καρπό...
Τελικά το ατομικό ρεκόρ αναβάλετε.............................**315 κμ **κατάφερα.Παρόλο που κρατιόμουν και δεν το έστριβα το χέρι μου.................δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν πήγα πιο μακρυά.....
Βέβαια δεν λέω οτι δεν είμαι ευχαριστημένος. Το μηχανάκι είναι πιστό και έτοιμο να με βοηθήσει στο να το απολαύσω.
-
Για σκουτερ, μην παιδευεσετε με αδιαβροχους εξοπλισμους
Παρτε χουφτες για τα χερια και κουβερτουλα για τα ποδια
Με ενα αδιαβροχο μπουφαν που το φορας ετσι και αλλιως, για το 90% των βροχων (δηλαδη 99% της ολικης χρησης τοσο σπανια που βρεχει Ελλαδα/Αθηνα) ειστε κομπλε... σε κατακλυσμο, φορμαε και ενα αδιαβροχο παντελονι, γκετες δε χρειαζονται ποτε. Επιπλεον, δεν κρυωνεις ποτε πλεον -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Για σκουτερ, μην παιδευεσετε με αδιαβροχους εξοπλισμους
Παρτε χουφτες για τα χερια και κουβερτουλα για τα ποδια
Με ενα αδιαβροχο μπουφαν που το φορας ετσι και αλλιως, για το 90% των βροχων (δηλαδη 99% της ολικης χρησης τοσο σπανια που βρεχει Ελλαδα/Αθηνα) ειστε κομπλε... σε κατακλυσμο, φορμαε και ενα αδιαβροχο παντελονι, γκετες δε χρειαζονται ποτε. Επιπλεον, δεν κρυωνεις ποτε πλεονΕυχαριστιες για την πολυ χρησιμη ......................ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ......
-
Παρακαλώ
-
Τα υγρα ηθελαν αλλαγή, τακακια πίσω φαγωμένα, προεκυψε και ενα ρουλεμαν που πιστευω είχε αλλαχθεί και παλαιότερα , φιλτρο αερα λογικο με τοσο καυσαεριο συν την εργασια (65 €) 140 € το μαλλί..... Μου φάνηκαν πολλά .......
Επειδη τους εχω ακόμη εμπιστοσύνη και βολεύομαι σαν τοποθεσία, δεν έκανα κάποιο αλλο σχόλιο.
Σε λιγο ξαναερχεται στρογγυλο νουμερο στο κοντερ.
Μα καλα τοσα πολλα χιλιόμετρα κάνω.???? Η καθημερινότητα φορτώνει χιλιόμετρα και μέρες - χρόνια στην πλάτη του - μου φαίνεται .....................
-
Ξαναμανα στρογγυλο νουμερο.....................
59.999................................. και μεταααααααααααααα
60.000 km
Ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολυ με αρέσει........
Ομως χαθηκε την αμεσος επόμενη 'στροφη' ...................... χαλασε και εγινε 60001...........εφημερο και αυτο το νουμερο μεχρι το επομενο 'σρογγυλο'.
Ας ειναι .............ας ειμαστε καλα να βλεπουμε και στρογγυλα νουμερα. Απολαυστικα ετσι οπως νοιωθω για το 'εργαλείο' μου.
-
λοιπον...
σκέφτομαι πάρα πολυ σοβαρα να μην ακινητοποιήσω το μηχανάκι το χειμώνα...
δέχομαι ιδεες λοιπον
θέλω σιγουρα να του βάλω εκείνη την κουβερτούλα για τα ποδάρια μου
πώς λέγονται; θα βρω στο νετ; πώς περνιέται;
μετά θελω για μενα πραγματάκια... τι προτείνετε για ρουχισμό; αδιάβροχο βεβαια κλπ
-
εδω εισαι!
υπαρχουν κι απο αλλες μαρκες, βεβαια! Εδω, κοστιζουν απο 100 - 130Ε (περιπου)
Την τοποθετηση (μπορει να) την κανει και ο εμπορας -
πρεπει να ειναι τρομερα γαμάτο αυτο που ποσταρες, τοσο πολυ δλδ που ειναι σε html και δε βγαινει κανενα νοημα
-
πω ρε ξεφτιλα που παθαμε!
δεν πειραζει, μπες στο tucanourbano και θα τα βρεις.
leg covers λεγονται και υπαρχουν και σε αλλες μαρκες -
Ο χρήστης tm έγραψε:
:ysterical:
πω ρε ξεφτιλα που παθαμε!
δεν πειραζει, μπες στο tucanourbano και θα τα βρεις.
leg covers λεγονται και υπαρχουν και σε αλλες μαρκες -
του διαβολου εργο!
-
Παρα πολύ χρησιμη η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.........................ευχαριστουμε...
-
Καλησπέρα και απο μένα...πάει ένας μήνας που ψαχουλέυωντας εδω πέρα ξεπέρασα και τους τελευταίους ενδιασμούς μου και εδώ και μία εβδομάδα είμαι και εγώ κάτοχος ενός x-max 250......όλες οι πληροφορίες ήταν πολύ βοηθητικές για εμένα που έψαχνα αξιολογήσεις και σχόλια για το μοντέλο......και το χαμόγελο εχει ήδη ζωγραφιστεί στη μούρη μου......
-
Ο χρήστης sirosk έγραψε:
Καλησπέρα και απο μένα...πάει ένας μήνας που ψαχουλέυωντας εδω πέρα ξεπέρασα και τους τελευταίους ενδιασμούς μου και εδώ και μία εβδομάδα είμαι και εγώ κάτοχος ενός x-max 250......όλες οι πληροφορίες ήταν πολύ βοηθητικές για εμένα που έψαχνα αξιολογήσεις και σχόλια για το μοντέλο......και το χαμόγελο εχει ήδη ζωγραφιστεί στη μούρη μου......Ευχες να το απολαυσεις τουλαχιστον οσο και εγω.
Οποτε θες γραφε μας εντυπωσεις και σχόλια.
Υμεις φτασαμε τα 62.0000κμ χωρίς θέματα.
-
a>Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Καλησπέρα και απο μένα...πάει ένας μήνας που ψαχουλέυωντας εδω πέρα ξεπέρασα και τους τελευταίους ενδιασμούς μου και εδώ και μία εβδομάδα είμαι και εγώ κάτοχος ενός x-max 250......όλες οι πληροφορίες ήταν πολύ βοηθητικές για εμένα που έψαχνα αξιολογήσεις και σχόλια για το μοντέλο......και το χαμόγελο εχει ήδη ζωγραφιστεί στη μούρη μου......
Ευχες να το απολαυσεις τουλαχιστον οσο και εγω.
Οποτε θες γραφε μας εντυπωσεις και σχόλια.
Υμεις φτασαμε τα 62.0000κμ χωρίς θέματα.
απ τον ενθουσιασμο, σου ξεφυγε ενα μηδεν παραπανω!
ευχες!! -
Αισίως έφτασε τις 23000 χλμ το εργαλείο!
Ώρα για αλλαγή των ελαστικών. Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι εκτός απ' τα michelin. Καμιά πρόταση;
250 Χ-ΜΑΧ....ικές...............ιστορίες... :-))))