-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάποιο διάσημο ζευγάρι,έχει ονομάσει τόν γιο του 'Κάλ-Ελ',επειδή ήθελε ένα όνομα τόσο Αμερικάνικο όσο καί εξοτικόΚάλ-Ελ είναι τό όνομα του Σούπερμαν στόν πλανήτη Κρύπτον
Υπάρχουν και χειρότερα! Που να το έλεγαν δηλαδή Όμπι Ουάν Κενόμπι
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
-Δηλαδή κυρία μου τι θέλετε να μου πείτε οτι και τα 5 παιδιά σας τα λένε Δημήτρη;
-Ναι
-Και πως τα ξεχωρίζετε;
-Από το επώνυμο! -
βασικά στα @@ μου
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
-Δηλαδή κυρία μου τι θέλετε να μου πείτε οτι και τα 5 παιδιά σας τα λένε Δημήτρη;
-Ναι
-Και πως τα ξεχωρίζετε;
-Από το επώνυμο!Παντως και η καταπληκτικη συνηθεια των γονιων μας δηλ. ολο τα αδερφια να δινουν στα παιδια τους το ονομα των γονιων τους και να βλεπεις 7-8 παιδια με δυο-τρια ονοματα ολα και ολα.....
-
Πάλι καλά που δε μπαίνουν πολλές γυναίκες εδώ γιατί αλλιώς δε θα αργούσε να βαφτιστεί κανένα παιδάκι 4TF.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Πάλι καλά που δε μπαίνουν πολλές γυναίκες εδώ γιατί αλλιώς δε θα αργούσε να βαφτιστεί κανένα παιδάκι 4TF.Περίμενε να μπούνε οι κυρίες τώρα....και θα δεις Παύλε!!
-
Εγω περιμένω τη μέρα, που θα βγει κανένας πατέρας (που θα τον έχουν ονομάσει οι δικοί του Pentium) μαζί με την κ.Μοtherboard και θα ονομάσουν τον κανακάρη τους Microsoft..(...και θα δείχνουν τον Μικρομαλακούλη στα ΜΜΕ και θα καμαρώνουν...!! )
-
Εδώ ο Μάκης (30φυλλόπουλος) θα βγάλει την κόρη του Σιένα επειδή λέει γνωρίστηκε με την γυναίκα του στην ομώνυμη ιταλική πόλη. Αν δηλαδή είχαν γνωριστεί στο καρναβάλι της Ξάνθης ,πώς θα το έβγαζαν? Skonta Ξάνθη Τριανταφυλλοπούλου?
-
Εγω αν κανω κορη θα την ονομασω Καρι Ολα και αν κανω γιο θα τον ονομασω Γαμ Ικο
-
εγώ αν κάνω κόρη δε θα την ονομάσω καθόλου..
σε φαση έχω 2 παιδιά 3 γιδες και μια κόρη.. Yeah.. suck on dat bitch.. -
§
-Πώς σε λένε;
-Siemens
-Τον αδερφό σου;
-Αlcatel
-Την αδερφή σου;
-EgyptAir
-Tη γιαγιά σου;
-TCP/IP
-Το μπαμπά σου;
-WWW.AMAZON.COM
-Tη μαμά σου;
-Lufthansa
-Tον ανιψιό σου;
-Castrol§
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Εγω αν κανω κορη θα την ονομασω Καρι Ολα και αν κανω γιο θα τον ονομασω Γαμ Ικο -
Ναι και αν γενήσει η γυναίκα σου , όταν είσαι στο γήπεδο , πώς θα βγάλεις το παιδί ;;;;;
Πιθανά ονόματα : ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ , ΡΙΜΠΟ , ΣΟΛΙΝΤ -
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Ναι και αν γενήσει η γυναίκα σου , όταν είσαι στο γήπεδο , πώς θα βγάλεις το παιδί ;;;;;
Πιθανά ονόματα : ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ , ΡΙΜΠΟ , ΣΟΛΙΝΤΜε αυτά κάτι γίνεται, αν γεννήσει στο γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ. πως θα το βαφτίσουν 'Τούμπα' ;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πιθανά ονόματα : ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ , ΡΙΜΠΟ , ΣΟΛΙΝΤΜε αυτά κάτι γίνεται, αν γεννήσει στο γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ. πως θα το βαφτίσουν 'Τούμπα' ;
Οχι Θυρα 4
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αμπαλαέα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
βασικά στα @@ μουΣτα μάτια σου ήθελες να γράψεις
-
Εγώ πάντως 'στα μάτια μου' διάβασα
Ονόμασαν το παιδί τους Yahoo