-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
... δεν είναι τόσο κακή επιλογή όσο φαίνεται αρχικά...
Γιατί, ακόμα και 'αρχικά', φαίνεται το 3άρι ως κακή επιλογή? Θα τρελλαθούμε τελείως?
Προφανώς δεν μου φαίνεται κακή επιλογή, απλά τρώει τρελό θάψιμο και εδώ και από τον ειδικό τύπο (η μάζντα πρέπει να έκοψε 'χορηγίες' γιατί τα μοντέλα της αντί για γλείψιμο απολαμβάνουν ένα ωραιότατο θάψιμο από τον ειδικό τύπο) έχοντας στο στόχαστρο τους τον κινητήρα του, ενώ για μένα το μεγάλο φάουλ του είναι η κακή αναλογία μήκους/χώρο αποσκευών. Όντως σε σχέση με το φόκους έτριζε λιγότερο, αλλά τα φόκους και των δύο γενέων είναι γνωστά για τους τριγμούς τους...
Τώρα τα περί ευαισθησίας της ουράς είναι και λίγο υποκειμενικό. Εμένα μου φάνηκε αρκετά υπερστροφικό για το χαρακτήρα του, οπότε εάν θεωρώ το ΕΣΠ απαραίτητο για κάθε όχημα ανεξαρτήτως κατηγορίας καταλαβαίνετε πόσο απαραίτητο θα μου φαίνεται για ένα πιο 'παιχνιδιάρικο' μοντέλο
Ένιγουέι, ο φίλος έκανε το τέστ ντράιβ, του άρεσε μεταξύ άλλων και ο κινητήρας οπότε να κάνει καί άλλα δύο 2-3 τέστ ντράιβ στα μοντέλα που είτε του αρέσουν είτε τον συμφέρουν και η κρίση δική του
edit: όταν και η μάζντα κάνει προσφορές τότε καταλαβαίνουμε ότι όντως υπάρχει κρίση
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=5214 -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Με μια απλή αναζήτηση στο google σε όσες δοκιμές υπάρχει το 1.8 οι καταναλωσεις είναι στο 9,8+...
άρα... Δεν μπορείς να μας λες ότι ΠΟΛΥ δύσκολα βλέπεις 8,5 γιατί μυαλό έχουμε και κρίνουμε ...
Να πεις ότι μπορεί να πέσει στο 8,5 το καταλαβαίνω... Αλλά να μας λες ότι με δυσκολία το φτάνει...Υπάρχει πάντα διαφορά στην κατανάλωση γιατί δεν οδηγούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Εγώ ας πούμε σε μικτή χρήση και οδηγώντας γρήγορα έχω κατανάλωση έως 8.9 - 9 (και αυτονομία ανά γέμισμα 550-600 χλμ μέσα στην πόλη και 750 χλμ έξω) ενώ άλλοι έχουν 10+ ή 7.5+
Δεν μπορούμε να το γενικεύσουμε, το μόνο σίγουρο είναι πως είναι απο τα πιό οικονομικά
Μπορεί τα μοτέρ να μην αποδίδουν τους πολύ περισσότερους ίππους (πχ . του Insignia) αλλά σε αξιοπιστία και μηδενική ανάγκη για συνεργείο δεν παίζονται -
Τον τελευταίο χρόνο έχω κάνει test drive στο 3 , στο 6 , στο Qashqai 1.6 , στο Insignia 1.8
Μακράν με εντυπωσίασε στο τράβηγμα του κινητήρα το 3..
Τι να πω ρε παιδιά , δεν ήμουν μεθυσμένος , επίσης μου άρεσε και το Q.Q σαν πρόθυμο..
πάντα αναφέρομαι στο θέμα απόδοση του κινητήρα.
Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι το 3 το δοκίμασα και με ενοικτό το clima και πήγαινε σφαίρα..
Μου πέρασε από το μυαλό να το έχουν ΄΄πειράξει ΄΄ λιγουλάκι στην αντιπροσωπεία αλλά και από άλλους που έχω ακούσει έτσι πάει..
Ο χώρος φώρτοσης είναι λίγο κάπως αλλά δεν μπορείς να τα θες και όλα..
http://www.netcarshow.com/mazda/2010-3_ ... per_05.htm -
4άστερο το CX7 f/l. Με τον ανταγωνισμό να έχει πολύ καλύτερα ποσοστά.
http://www.euroncap.com/results/mazda/cx-7/2010/402.aspx -
το 3 πόσα αστεράκια μάζεψε?
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
το 3 πόσα αστεράκια μάζεψε?Πρέπει να είναι το f/l. 5αστερο! http://www.euroncap.com/results/mazda/3/2009/382.aspx
-
Που μπορω να βρω το test διαρκειας (100.000) του Auto Bild με το Mazda 6, μηπως ξερει καποιος;
Ευχαριστω εκ το πρωτερων
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Τον τελευταίο χρόνο έχω κάνει test drive στο 3 , στο 6 , στο Qashqai 1.6 , στο Insignia 1.8Μου πέρασε από το μυαλό να το έχουν ΄΄πειράξει ΄΄ λιγουλάκι στην αντιπροσωπεία αλλά και από άλλους που έχω ακούσει έτσι πάει..
Τι να του βάλουν? Ότι και να του βάλουν δεν κερδίζει τπτ σημαντικό ώστε να κάνει τη διαφορά.
Πάντως τα μικρα τουρμπάκια προηγούνται σίγουρα... -
http://www.youtube.com/watch?v=m67ZMn0t ... r_embedded
-
καταπληκτικο βιντεακι φιλε μου!!!!
this is MAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -
Ρε παιδιά , κανείς κάτοχος του Mazda 3 sedan?
Δεν έχω πετύχει ούτε 1 να κυκλοφορεί στον δρόμο , και κοντεύει ένα χρόνο στην κυκλοφορία... -
Και ούτε πρόκειται να πετύχεις όσο δεν του φοράνε κανένα κινητήρα της προκοπής.
Άσε που πρέπει να'ναι και πανάκριβο.
-
έ οχι και πανάκριβο , 17.500 έχει με την έκπτωση , και είναι φουλ εχτρα...
-
Εχω πετυχει 3 Mazda 3 sedan το ενα ηταν και MPS .
-
Εδω πάνω έχω δει 2 καινούρια 4θυρα. Ένα μαυρο που είναι αρκετά διακριτικό και ένα άσπρο που με την 'μούρη' που του έβαλαν είναι ... κραυγαλέο!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εχω πετυχει 3 Mazda 3 sedan το ενα ηταν και MPS .το 3 sedan δεν βγαινει MPS...... η' κανω λαθος;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εχω πετυχει 3 Mazda 3 sedan το ενα ηταν και MPS .
το 3 sedan δεν βγαινει MPS...... η' κανω λαθος;
δεν κανεις λαθος....
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Youtube Videomiata is sooo gaaayyyyy
-
εγώ ούτε 1 δεν έχω πετύχει
Έχω ένα κόλλημα με τα αμάξια , για να διαπιστώσω εάν μου αρέσει θέλω να το δω κινούμενο στο δρόμο , με λίγο σκόνη πάνω του...
Ίσως γιατί έτσι πιστέυω ότι θα είναι και το δικό μου αμάξι , οπότε δεν μου κάνει αίσθηση να το δω καθαρό μέσα σε μία έκθεση , αψεγάδιαστο κ.λ.π.Πάντως ο κινητήρας του είναι γαμάτος..Σίγουρα είναι καμμιά 10ριά παραπάνω από τους 105..
Υ.Γ
Χτες οδήγησα το crouze 1.6 με τους 105 ονομαστικούς.. Μιλάμε καμμία σχέση με το mazda , η μέρα με τη νύχτα.. -
Διορθωση επειδη ξεχαστηκα τα δυο τα απλα που ειδα ηταν σενταν και το MPS χατς
MAZDA FORUM