-
Θήκη για burger δυστυχώς δεν περιλαμβάνει η Trendline Ελπίζω στο VI να είναι στον βασικό εξοπλισμό
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σήμερα με την πρόφαση να αγοράσω ένα burger διένυσα 50χλμ, προσπερνώντας δύο μαγαζιά της αλυσίδας φαστφουντάδικων που ήθελα, αγοράζοντας τελικά την πολυπόθητη τροφή από το... τρίτο στη σειράΠέτυχα στο ΣΚΑΙ την εκπομπή οδοιπορικό τους να δείχνει πώς φτιάχνεται το σαραγλί και άρχισα να σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πεταχτώ μέχρι το Παπαπαρασκευά στη Ξάνθη...
Κοιλιόδουλος carfreak, ο χειρότερος συνδυασμός...
-
Πάμε για καριόκες;
-
Αν πάτε πάρτε καριόκες και για μένα. Α και πουράκια
-
Τι λέτε τώρα... Πάμε, πάμε!
-
Γιατρέ μήπως είμαι άρρωστος? Μπορώ να διακρίνω σχεδόν όλα τα μοντέλα το βράδυ μόνο βλέποντας τα φώτα τους αναμένα!
-
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Γιατρέ μήπως είμαι άρρωστος? Μπορώ να διακρίνω σχεδόν όλα τα μοντέλα το βράδυ μόνο βλέποντας τα φώτα τους αναμένα!Master System II;
και εγώ τα ίδια, πολύ κάψιμο...
Πότε φεύγουμε για καριόκες;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σήμερα με την πρόφαση να αγοράσω ένα burger διένυσα 50χλμ, προσπερνώντας δύο μαγαζιά της αλυσίδας φαστφουντάδικων που ήθελα, αγοράζοντας τελικά την πολυπόθητη τροφή από το... τρίτο στη σειρά
Πέτυχα στο ΣΚΑΙ την εκπομπή οδοιπορικό τους να δείχνει πώς φτιάχνεται το σαραγλί και άρχισα να σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πεταχτώ μέχρι το Παπαπαρασκευά στη Ξάνθη...
Κοιλιόδουλος carfreak, ο χειρότερος συνδυασμός...
και αψογα πουρακια...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πότε φεύγουμε για καριόκες;Πάμε, πάμε!
(Μόλις παρατήρησα ότι για αυτοκινητιστικό φόρουμ, δεν έχουμε ούτε ένα smiley 'βάζω μπρος και φεύγω'... )
-
Eξίσου καλό!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
...(Μόλις παρατήρησα ότι για αυτοκινητιστικό φόρουμ, δεν έχουμε ούτε ένα smiley 'βάζω μπρος και φεύγω'... )Θα μπορούσε ίσως...
-
Φορουμ-φρικ:
Όταν δεν μπορείς να φας ένα γύρο χωρίς να σε αναγνωρίσει άλλος φορουμάς από το διπλανό τραπέζι που κανονικά δεν γνωρίζεστε.
-
ο γύρος με τι ήταν;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
ο γύρος με τι ήταν;Με το Peugeot φυσικά!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
ο γύρος με τι ήταν;Απ' όλα!!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
ο γύρος με τι ήταν; -
(έφαγα πολύ ώρα να βρω και να ξεθάψω αυτό το θέμα -είναι και μία προσφορά στους νέους του φόρουμ που δεν το έχουν διαβάσει)
-Οδήγησα χθες ένα ολοκαίνουργιο Juke, το γρήγορο με τα 190. Στο δρόμο σε μια πλατεία (round about) χωρίς κίνηση, είπα να μπω και να βγω κάπως πιο γρήγορα στο S της πλατείας, ενώ υπήρχε τσιμέντο με κλίση στην άκρη του δρόμου για τα νερά. Τότε, ο φίλος και ιδιοκτήτης που καθόταν δίπλα, μου λέει:
- μην πατάς τα κέρμπ ρε, έχουν μαζέψει χαλίκια.
Άλλος ένας καμένος petrolhead.....
-
Ωραίος ο γιατρός!
Carfreak είσαι όταν συγκινήσαι από το 'Cars'
Eπίσης όταν έχεις φάει ατελείωτες ώρες ήλιο, βροχή, σκόνη, ακόμα και χιόνι και λάσπη στο πλάι μιας ειδικής ή μιας πίστας από τα ξημερώματα, με μια σημαία και ένα vhf στο χέρι.
Όταν στην αφετηρία της ειδικής στο Παλάδιο προσπαθούσες να σκουπίσεις το δάκρυ που κύλησε μετά την εκκίνηση του Audi Quattro του Βελάνη, για να μη γινεις ρεζίλι στο επόμενο πλήρωμα που θα του έδινες εκκίνηση.
Αυτός ο ήχος τι ανατριχίλα... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ωραίος ο γιατρός!Carfreak είσαι όταν συγκινήσαι από το 'Cars'
Eπίσης όταν έχεις φάει ατελείωτες ώρες ήλιο, βροχή, σκόνη, ακόμα και χιόνι και λάσπη στο πλάι μιας ειδικής ή μιας πίστας από τα ξημερώματα, με μια σημαία και ένα vhf στο χέρι.
Όταν στην αφετηρία της ειδικής στο Παλάδιο προσπαθούσες να σκουπίσεις το δάκρυ που κύλησε μετά την εκκίνηση του Audi Quattro του Βελάνη, για να μη γινεις ρεζίλι στο επόμενο πλήρωμα που θα του έδινες εκκίνηση.
Αυτός ο ήχος τι ανατριχίλα...Ωραιο το 'Cars', εχω 22 αυτοκινητακια.
Επισεις οταν εισαι στο Χαλανδρι για φαι, φιλος λεει 'Τι καλα να ειχαμε χαλβα Φαρσαλων' και εσυ τους παιρνεις και πηγαινετε Φαρσαλα για να φατε φρεσκο.
-
Όταν έχεις τραβήξει 3700 φωτογραφίες του αυτοκινήτου σου σε 3.5 χρόνια...
... ενώ έχεις 1192 της γυναίκας σου που την ξέρεις 2 χρόνια.
Carfreak??