-
Παλιότερα όπως είχα αναφέρει εδω στο φόρουμ, είχα σοβαρό πρόβλημα με τον ύπνο. Μια περιόδο μάλιστα που αισθανόμουν όλη μέρα πτώμα λόγο αυπνίας φοβόμουν και να οδηγήσω...
Πλέον ειμαι πολύ καλύτερα και μπορώ να πω πως κοιμάμαι κανονικά.
Μου δημιουργήθηκε λοιπόν η απορία: πόσες ώρες κοιμάται ο μέσος 4ΤF user?
Ψηφίστε το πόσες ώρες κοιμάστε κατα μέσο όρο καθημερινά. Στην απάντησή σας γράψτε επίσης το πόσες ώρες ύπνου θεωρείται minimum για ασφαλή οδήγηση την επόμενη μέρα...
Εγώ πιστεύω 6 ώρες ύπνου ειναι υπέραρκετές. Κοιμάμαι 7.
-
Παλιότερα όπως είχα αναφέρει εδω στο φόρουμ, είχα σοβαρό πρόβλημα με τον ύπνο. Μια περιόδο μάλιστα που αισθανόμουν όλη μέρα πτώμα λόγο αυπνίας φοβόμουν και να οδηγήσω...
Ψηφίστε το πόσες ώρες κοιμάστε κατα μέσο όρο καθημερινά. Στην απάντησή σας γράψτε επίσης το πόσες ώρες ύπνου θεωρείται minimum για ασφαλή οδήγηση την επόμενη μέρα...
-
-
5-6 την ημέρα κατά μέσο όρο.
Δυστυχώς ακόμα και αν κοιμηθώ παραπάνω (τελικά) στις ~6 ώρες πάντα ξυπνάω!
Πολύ μου έχει λειψει η ηλικία που 'τράβαγα' 10ωρους ύπνους........ -
Ανήκω στο '6-7', που δεν υπάρχει... Τα σαββατοκύριακα κάνω μία (προς τα πάνω) εξαίρεση...
-
Μέχρι 7 ώρες. Οι ώρες που αρκούν για να ξεκουραστεί κάποιος πιστεύω πως εξαρτώνται πολύ και από το κλίμα. Έχω παρατηρήσει πως είμαι πιο ξεκούραστος ακόμα και με 5 ώρες ύπνου στην Αθήνα παρά με τις ίδιες ώρες στην Πάτρα ή στον Πύργο (πολύ υγρασία).
-
Και εγώ ανήκω στο 6-7. Και πιστεύω ότι ένα μεγάλο μέρος άν όχι οι περισσότεροι πρέπει να ανήκουν σε αυτή τήν κατηγορία. Κάνε edit το αρχικό μύνημα και βάλε και αυτή τήν επιλογή
-
Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω edit την ψηφορορία - κάποιος mod ϊσως?
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
...Έχω παρατηρήσει πως είμαι πιο ξεκούραστος ακόμα και με 5 ώρες ύπνου στην Αθήνα παρά με τις ίδιες ώρες στην Πάτρα ή στον Πύργο (πολύ υγρασία).Δεν φταίει η υγρασία, φίλε. Φταίει που στην Αθήνα είσαι ξένοιαστος.
-
Κι εγώ στο 6-7 είμαι... Οι κατηγορίες είναι λίγο περιοριστικές... Όταν αλλαχθούν θα ψηφίσουμε, ε;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Έχω παρατηρήσει πως είμαι πιο ξεκούραστος ακόμα και με 5 ώρες ύπνου στην Αθήνα παρά με τις ίδιες ώρες στην Πάτρα ή στον Πύργο (πολύ υγρασία).
Δεν φταίει η υγρασία, φίλε. Φταίει που στην Αθήνα είσαι ξένοιαστος.
Λες; Μου χαλάς τη θεωρία!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πολύ μου έχει λειψει η ηλικία που 'τράβαγα' 10ωρους ύπνους........
Eγω ειμαι σε αυτη την ηλικια που τραβαει τους 10ωρους υπνους!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ανήλικη;
-
Ειναι και η παγκοσμια μερου υπνου σημερα
Στις 7-8
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ανήλικη;
Νέα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ειδικα σημερα ομως, παρολο που κοιμηθηκα 4 το βραδυ ξυπνησα 10 εξαιτειας ενος κωλοσχολειου που εχω απεναντι και κανουν απο τις 9 προβα για την παρελαση με τυμπανα και ιστοριες! Αν ειναι δυνατον!! Εχουν αρχισει αυτη τη δουλεια απο αρχες Μαρτιου, τοσο δυσκολο ειναι τελος πάντων να συντονιστουνε τα παλιοπαιδα, καθε πρωι η ιδια ιστορια??
Οκ εξεφρασα την αγανακτηση μου, ειμαι οκ τωρα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ειδικα σημερα ομως, παρολο που κοιμηθηκα 4 το βραδυ ξυπνησα 10 εξαιτειας ενος κωλοσχολειου που εχω απεναντι και κανουν απο τις 9 προβα για την παρελαση με τυμπανα και ιστοριες!Που σημαίνει πως δεν πήρες χαμπάρι την προσευχή των 8:10
-
5-6 ωρες τη μέρα κοιμάμαι, αλλά θυμάμαι μια φορά που κοιμήθηκα από τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής και ξύπνησα στις 6 απόγευμα Σαββάτου. 23 ώρες ύπνος!!! Περιττό να σας πώ με τι πείνα ξύπνησα...!!
-
Οι ωρες που χρειαζεται ο καθενας μας ειναι διαφορετικες,αναλογα με το αν κανει καθιστικη ζωη,τι μυικη μαζα εχει κ.ο.κ
Παντως σας συστηνω ανεπιφύλακτα να επενδυσετε σε ενα καλο στρώμα (minimum 500E maximum 3000E).Καποιοι θα πουν οτι ειναι πολλα, αλλα μιλαμε σε ενα forum που καποιοι δινουν 1000Ε για να αλλαξουν εξάτμιση...
Ύπνος - πόσες ώρες κοιμάστε;