-
Έχουν αρχίσει τα ένστικτά του και χτυπάνε κόκκινα.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Σκύλε πολύ συμμετέχεις σε αυτό το τοπικό και αρχίζεις και μ'ανησυχείς. Άσε λοιπόν τις μλκς και ξεκίνα να γράφεις στα άλλα( εκτός και αν γράφει η Θεώνη με τον λογαριασμό σου )
Αλλιώς τράβα και πάρε κανένα smax
Ρε φίλε παρεξηγησες, για τις ακτινοβολιες των ασυρματων τηλεφωνων θελω να μαθω
-
Πήγαμε το μεσημέρι στο ταχ ταμ. Άνοιξε τον κουμπαρά του, έκανε και ανάληψη το υπόλοιπο ποσόν από τον λογαριασμό του. Καπάκι στην τράπεζα, τα βάλαμε στην κάρτα και είμαστε έτοιμοι ν΄αγοράσουμε την ηλεκτρική κιθάρα που λιγουρεύει εδώ και 2 χρόνια...
Χθες δεν πρόλαβα να πάω και όλο το απόγευμα συγκρατούσε με κόπο τα δάκρυά του. Τι κι αν του έλεγα ότι θα βάλω εγώ τα χρήματα κ θα μου τα δώσει μετά, με τπτ! Ήθελε να το κάνει όπως ήθελε να το κάνει.
Τέσσερα παιδιά, αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να μαζέψει χρήματα για συγκεκριμένο σκοπό. Και είναι ικανός να περιμένει χρόνια γι' αυτόν! Άλλος τύπος...
(για όλα) -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πήγαμε το μεσημέρι στο ταχ ταμ. Άνοιξε τον κουμπαρά του, έκανε και ανάληψη το υπόλοιπο ποσόν από τον λογαριασμό του. Καπάκι στην τράπεζα, τα βάλαμε στην κάρτα και είμαστε έτοιμοι ν΄αγοράσουμε την ηλεκτρική κιθάρα που λιγουρεύει εδώ και 2 χρόνια...
Χθες δεν πρόλαβα να πάω και όλο το απόγευμα συγκρατούσε με κόπο τα δάκρυά του. Τι κι αν του έλεγα ότι θα βάλω εγώ τα χρήματα κ θα μου τα δώσει μετά, με τπτ! Ήθελε να το κάνει όπως ήθελε να το κάνει.
Τέσσερα παιδιά, αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να μαζέψει χρήματα για συγκεκριμένο σκοπό. Και είναι ικανός να περιμένει χρόνια γι' αυτόν! Άλλος τύπος...
(για όλα)Χ.?
-
Ιωνάθαν...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
(για όλα)Κι από μένα 50 κιλά
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χ.?Αυτός είναι ρεμάλι, ρε.
Στείλαμε την παραγγελία χθες βράδυ (βοήθησε πολύ ο σαρμαδάκος ).
Μισή ώρα ήμαστε στον υπολογιστή, εγώ πληκτρολογούσα κι αυτός με κρατούσε αγκαλιά. Στο τέλος κολλούσε το πληκτρολόγιο. -
θέλω και γω
αλλά φανταστείτε να βγει κάνα βλαμμένο που να θέλει να παραγγέλνει κινητά αντί για κιθάρες
-
Καλύτερα να πουλήσει τη δική σου για να πάρει κινητό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλύτερα να πουλήσει τη δική σου για να πάρει κινητό.που να σου βγει αριστερή η κόρη, ρε!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλύτερα να πουλήσει τη δική σου για να πάρει κινητό.... σε σκοτωμένη τιμή στο eBay ή σε παλιατζίδικο
που να σου βγει αριστερή η κόρη, ρε!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Χαλάλι της.
(ίδια κατάρα μου είχε ρίξει και το kid)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χαλάλι της.(ίδια κατάρα μου είχε ρίξει και το kid)
Γνωστος γκαντεμόσαυρος!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χαλάλι της.(ίδια κατάρα μου είχε ρίξει και το kid)
-
Προσοχη στις καταρες ,,,,,δεν ξερω οτι αφορα τα παιδια ψιλοανατριχιαζω ,,,
-
Η κατάρα είναι για τον γονιό, όχι το παιδί
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Η κατάρα είναι για τον γονιό, όχι το παιδίΑ,,, ναι??,,,,ενταξει τοτε τη γλυτωσαμε!!!
-
Την γνώμη σας, παρακαλώ:
Στο Θεατρικό Εργαστήρι, έχουμε θέμα. Τα 13 - 15χρονα διάλεξαν έργο μαζί με τις 'δασκάλες' τους, το οποίο θα δουλέψουν μέχρι περίπου το Πάσχα οπότε και θα το παρουσιάσουν στην αίθουσα του Δημαρχείου.
Το έργο που διάλεξαν είναι το 'ποιά Ελένη', των Ρέπα - Παπαθανασίου. http://www.in.gr/ath/theater/article2458.asp' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Κι άρχισε ο πόλεμος. Ακατάλληλο, λένε οι περισσότεροι, το έργο για παιδιά αυτής της ηλικίας. Δεν προάγεται έτσι ο πολιτισμός, διατείνεται ο νέος πρόεδρος, κραδάζοντας τα 2 πτυχία και το μεταπτυχιακό του, καθώς και την εξέχουσα θέση του ως εκπαιδευτή εκπαιδευτικών.
Εγώ του είπα, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι θέλει ψυχίατρο. Ότι έχω βαρεθεί να βλέπω από τα παιδιά παραμυθάκια, ότι ο 'μικρός πρίγκιπας' όσο καλός κι αν είναι καταντάει βαρετός μετά την 10η φορά, ότι τα 13 - 15χρονα ΔΕΝ είναι μικρά, ότι το ομοφυλοφιλικό υπονοούμενο ΔΕΝ θα στρέψει τα παιδιά στην ομοφυλοφιλία κι ότι πιστεύω ότι τα παιδιά (και, κυρίως, οι δυο κοπελιές που τα διδάσκουν) είναι αρκετά ώριμα ώστε να προσαρμόσουν το έργο σε κάτι που κι εμείς οι προοδευτικοί (είπε ο πρόεδρος τουλάχιστον 5 φορές ότι είναι προοδευτικός κι ότι εκεί στα 1974* τον κυνηγούσε η αστυνομία - τόσο προοδευτικός είναι) θα μπορούμε να αντέξουμε. Είπαμε κι άλλα δλδ, αλλά θα βαρεθείτε...
Παρακαλώ, ψηφίστε:
Α. Είναι λάθος η επιλογή ενός έργου με βωμολοχίες και σεξουαλικά υπονοούμενα από παιδιά 13 - 15 χρόνων και να βρουν αμέσως άλλο.
Β. Να το ανεβάσουν, αφού το τροποποιήσουν και προσθέσουν και δικά τους στοιχεία (όπως λένε ότι θα κάνουν, δλδ).
Γ. Να το τροποποιήσουν και να το δει ο πρόεδρος όταν είναι έτοιμο και να πει τότε αν τους επιτρέπει να το ανεβάσουν (όπως πρότειναν οι κυρίες του ΔΣ).
Δ. Ο σκοπός του Θ.Ε. είναι να προάγει τον Πολιτισμό κι αυτό δεν γίνεται με τέτοια έργα. Ντροπή στις δασκάλες.
Ε. Να τον βαρέσω.*Ήταν περίπου 12 χρόνων τότε, ο επαναστάτης
ΥΓ. Η μια από τις κοπέλες έχει τελειώσει τη σχολή σκηνοθεσίας (θεάτρου, κινηματογράφου και τηλεόρασης). Λογικά, μια σκηνοθεσία θεατρικής παράστασης μιας ώρας με 20 παιδιά μπορεί να την κάνει.
-
Το Β Ηλία, αλλά μπορεί κάλλιστα να συνδιαστεί με το Ε, δεν καταλαβαίνω γιατι μας βάζεις διλήμματα!
Πάντως, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Θέλω να πω, καταλαβαίνω και τον ντιρεκτέρ που εχει ένα κείμενο όλο βρισιές στα χέρια του και σκέφτεται τον κάθε παπάρα γονιο που δεν τον κυνήγαγαν το 74 (δλδ δεν ειναι προοδευτικός) να του τα πρήζει για το έργο. Σε αυτές τις καταστάσεις ο διευθυντής έχει πέρα από την ευθύνη (του όντως να είναι ακατάλληλο το έργο) και να κουμαντάρει τους διαφόρους. Και μπλέκουν για πολύ λιγότερα*.
Να σου πω επίσης, πως τα παιδιά το προοδευτικό πνεύμα τους θα το αναπτύξουν και αν γυρίσουν τον μικρό πρίγκηπα τωρα, σε μεγαλύτερη ηλικία, δεν είναι να πεθαίνεις ούτε να σκας.
- Ο αδερφός μου έφαγε 1 μέρα αποβολή από το σχολείο δίοτι ήρθε μια κοπελίτσα και παίζανε και αυτός την σήκωσε για πλάκα αγκαλιά κι έτσι όπως κουνήθηκε αυτή, του έφυγε και έπεσε με αποτέλεσμα να σκίσει το πιγούνι της και να την πάνε για ράμματα. Ηρθε τότε ο πατέρας της έξαλλος και απαίτησε να πάρει αποβολή αυτός που το έκανε. Και ο διευθυντής όντως του έδωσε αποβολή ζητώντας συγγνώμη από τον πατέρα μου, διότι καταλαβαίνει ότι δεν είναι λόγος αυτός για αποβολή, παίζαν τα παιδιά κι έγινε ατύχημα αλλά τι να γίνει που ο 'πατέρας' ήθελε παραδειγματική τιμωρία!
-
Ψηφίζω Ε. Τα υπόλοιπα προάγουν τον πολιτισμό. Όσοι θέλουν πολιτισμό, να πάνε σε Θεατρικό Εργαστήρι.
Πάντως, σοβαρά, αν υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι, τότε μάλλον τα παιδιά τους δεν βλέπουν τηλεόραση, ποτέ.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...