-
Την στυση ελυσε ρε συ οχι το αδυνατο σπερμα!
-
ratanplan το διαβασες τελειως λαθος αυτο που εγραψα..
τεσπα, βλεπουμε...απλως εχουν παει τα 'εγω' συννεφο πλεον..
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Την στυση ελυσε ρε συ οχι το αδυνατο σπερμα!Για το πρόβλημα του αδύνατου σπέρματος υπάρχει πάντα η λύση του κουμπάρου!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βιβλία απλουστευμένης παιδοψυχολογίας είναι σαν βιβλία απλουστευμένης χειρουργικής εγκεφάλου. Μην αγγίζετε αν δεν γνωρίζετε, υπάρχει κίνδυνος για σοβαρή βλάβη.
Από την άλλη, βιβλία για το μεγάλωμα των βρεφών/νηπίων (πως θα τρώνε, κοιμούνται, ντύνονται κλπ) είναι χρήσιμα για τους γονείς χωρίς πείρα.Συμφωνώ πάνω-κάτω. Κάποιες μικρές συμβουλές παιδοψυχιατρικής καλό είναι να πάρει κανείς, αλλά νομίζω πως είναι δύσκολο να τις βρει σε βιβλία τύπου 'πώς βρείτε την ψυχική ηρεμία σας σε 10 βήματα'.
Συμβουλή της ημέρας για τα παιδάκια:
Καλύτερα να κόψουν όσο πιο νωρίς γίνεται την πιπίλα. Αντιθέτως, αν έχουν αγαπημένο κουβερτάκι, μη τους το πάρετε ποτέ. Το δέσιμο με το κουβερτάκι, ακόμη μέχρι και μεγάλη ηλικία, είναι σημείο καλής ψυχικής υγείας. -
Ακόμα καλύτερα: πιπίλα ποτέ.
Χαρμάκ, σταμάτα πια με αυτή την κουβερτούλα, μπήκαν τα κρύα και θα παγώσει ο πωπός σου.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Καλύτερα να κόψουν όσο πιο νωρίς γίνεται την πιπίλα. Αντιθέτως, αν έχουν αγαπημένο κουβερτάκι, μη τους το πάρετε ποτέ. Το δέσιμο με το κουβερτάκι, ακόμη μέχρι και μεγάλη ηλικία, είναι σημείο καλής ψυχικής υγείας.Δε μας εξηγείς και το γιατί;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Καλύτερα να κόψουν όσο πιο νωρίς γίνεται την πιπίλα. Αντιθέτως, αν έχουν αγαπημένο κουβερτάκι, μη τους το πάρετε ποτέ. Το δέσιμο με το κουβερτάκι, ακόμη μέχρι και μεγάλη ηλικία, είναι σημείο καλής ψυχικής υγείας.Δε μας εξηγείς και το γιατί;
Η παρατεταμένη χρήση της πιπίλας (πάνω από 6μήνες, νομίζω) θεωρείται πως επηρεάζει την ψυχοπνευματική ανάπτυξη (αυτό μπορεί να μην είναι όσο τρομακτικό όσο ακούγεται, μπορεί να αργήσει να μιλήσει πχ).
Το άλλο με την κουβερτούλα το λένε οι παιδοψυχίατροι. Δεν ξέρω γιατί ισχύει, ούτε ήξεραν αυτοί που ρώτησα να μου εξηγήσουν. -
Είχα συμμαθήτρια που έκανε πιπίλα μέχρι ΚΑΙ το γυμνάσιο
Περιττό να πω ότι ο ένας της αντίχειρας ήταν πιο λεπτός από τον άλλο
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Είχα συμμαθήτρια που έκανε πιπίλα μέχρι ΚΑΙ το γυμνάσιοΠεριττό να πω ότι ο ένας της αντίχειρας ήταν πιο λεπτός από τον άλλο
στο γυμνασιο θα βρηκε κατι αλλο να το αντικαταστησει
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Μπα... ήταν πολύ αγοροκόριτσο, δεν είχε μυαλά για τέτοια
-
Μια φιλη μου εκανε πιπιλα (οπως και ο αδερφος της) μιλαμε μεχρι και τωρα....27 χρονων (δεν θελω κανενα απρεπες σχολιο) οταν ηταν να κοιμηθει, και οταν εβλεπε τηλεοραση ας πουμε, γενικα απο οτ ιειχα καταλαβει ηταν κατι που την ηρεμουσε....νταξ απο το να παιρνει ταβορ...καλητερα αυτο!
-
η 'πιπιλα' εξελισσεται σε ονυχοφαγεια ?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μια φιλη μου εκανε πιπιλα (οπως και ο αδερφος της) μιλαμε μεχρι και τωρα....27 χρονων (δεν θελω κανενα απρεπες σχολιο) οταν ηταν να κοιμηθει, και οταν εβλεπε τηλεοραση ας πουμε, γενικα απο οτ ιειχα καταλαβει ηταν κατι που την ηρεμουσε....νταξ απο το να παιρνει ταβορ...καλητερα αυτο!ναι, αλλά μην τα γράφεις έτσι, γιατί πολλοί άλλα σκέφτονται........
-
η 'πιπιλα' εξελισσεται σε ονυχοφαγεια ?Δε νομίζω να συνδέονται... το 1ο σπορ δεν το εξασκούσα ποτέ, το 2ο το εξασκούσα μέχρι πριν από λίγα χρόνια
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε νομίζω να συνδέονται... το 1ο σπορ δεν το εξασκούσα ποτέ, το 2ο το εξασκούσα μέχρι πριν από λίγα χρόνια
εγω ακομα
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Μια φιλη μου εκανε πιπιλα (οπως και ο αδερφος της) μιλαμε μεχρι και τωρα....27 χρονων (δεν θελω κανενα απρεπες σχολιο) οταν ηταν να κοιμηθει, και οταν εβλεπε τηλεοραση ας πουμε, γενικα απο οτ ιειχα καταλαβει ηταν κατι που την ηρεμουσε....νταξ απο το να παιρνει ταβορ...καλητερα αυτο!
ναι, αλλά μην τα γράφεις έτσι, γιατί πολλοί άλλα σκέφτονται........
Ρε θα πλακωσουν οι γονεις εδω και θα φαμε φαπες!
Παμε pub ή καλλονες για τετοια!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι.......
-
Δε νομίζω να συνδέονται... το 1ο σπορ δεν το εξασκούσα ποτέ, το 2ο το εξασκούσα μέχρι πριν από λίγα χρόνια
εγω ακομα
Πλέον μόνο σε αγχωτικές περιόδους και πολύ πιο σεμνά
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι.......
ετσι,
-
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...