-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
...Καλα ο δασκαλος τελειως απαραδεκτος....συγνωμη αλλα στην θεση του γονιου 2-3 μαπες θα τις εριχνα στον δασκαλο!Με τη σύντροφό μου έχουμε αποφασίσει να μην πούμε ποτέ και για κανένα λόγο κακό λόγο για δάσκαλο μπροστά στα παιδιά μας.
Όταν χρειάστηκε να πάω στο σχολείο γιατί τιμωρήθηκε ο γιός μου σχεδόν άδικα*, εξήγησα στο παιδί ότι ο κόσμος είναι άδικος, ότι κακώς έπιασε πέτρα στα χέρια του αφού η κατάσταση ήταν τέτοια κι ετοίμασα μια αναφορά στο δ/ντή και το δάσκαλο που έπρεπε να επιτηρεί στα διαλείμματα κι όχι να πίνει καφέ στο γραφείο. Δεν την έστειλα ποτέ, γιατί η δασκάλα, τελικά, ήταν φίλη της αδελφής μου.- Πετούσαν τα παιδιά πέτρες στα διαλείμματα και είχαν τρυποκεφαλιαστεί κάνα 5άρι, οπότε ο δ/ντής είπε ότι όποιο παιδί πιανόταν να πετάει πέτρες θα αποβάλλετο. Κάποιο πέταξε, ένα άλλο την έφαγε στο μάτι κι ο δικός μου αποβλήθηκε μια και οι τσέπες του ήταν γεμάτες πέτρες. Αυτό που δεν έλαβαν υπ' όψιν ήταν ότι ο μικρός μάζευε πέτρες που του έκαναν εντύπωση (χρωματιστές, παράξενες κλπ) και δεν πετούσε. Αυτή η τιμωρία, βέβαια, μας βοήθησε να έχουμε στο σπίτι μόνο μισό m3 πέτρες, γιατί αν συνέχιζε δεν θα είχαμε πιά που να τις βάλουμε. Και, βέβαια, φάνηκε για μια ακόμα φορά η βλαχιά μας, αφού ο πρώτος κηδεμόνας που έφτασε στο σχολείο κι άρχισε τους δασκάλους στα Γαλλικά ήταν του παιδιού που πράγματι πετούσε πέτρες και είχε ανοίξει τα κεφάλια αρκετών μικρών συμμαθητών του...
-
Νέας εσοδείας (από βαφτίσια):
- Μπαμπά ξέρεις γιατί κλαίνε τα μωρά όταν τα βαφτίζουν; Γιατί όταν τους βάζουν λάδι φοβούνται ότι θα τα κάνουν φαγητό!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Νέας εσοδείας (από βαφτίσια):- Μπαμπά ξέρεις γιατί κλαίνε τα μωρά όταν τα βαφτίζουν; Γιατί όταν τους βάζουν λάδι φοβούνται ότι θα τα κάνουν φαγητό!!!!
Δεν τα μαγειρεύουν.... κάτι χειρότερο τους κάνουν ...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Νέας εσοδείας (από βαφτίσια):- Μπαμπά ξέρεις γιατί κλαίνε τα μωρά όταν τα βαφτίζουν; Γιατί όταν τους βάζουν λάδι φοβούνται ότι θα τα κάνουν φαγητό!!!!
...Καλα ο δασκαλος τελειως απαραδεκτος....συγνωμη αλλα στην θεση του γονιου 2-3 μαπες θα τις εριχνα στον δασκαλο!
Με τη σύντροφό μου έχουμε αποφασίσει να μην πούμε ποτέ και για κανένα λόγο κακό λόγο για δάσκαλο μπροστά στα παιδιά μας.
Όταν χρειάστηκε να πάω στο σχολείο γιατί τιμωρήθηκε ο γιός μου σχεδόν άδικα*, εξήγησα στο παιδί ότι ο κόσμος είναι άδικος, ότι κακώς έπιασε πέτρα στα χέρια του αφού η κατάσταση ήταν τέτοια κι ετοίμασα μια αναφορά στο δ/ντή και το δάσκαλο που έπρεπε να επιτηρεί στα διαλείμματα κι όχι να πίνει καφέ στο γραφείο. Δεν την έστειλα ποτέ, γιατί η δασκάλα, τελικά, ήταν φίλη της αδελφής μου.- Πετούσαν τα παιδιά πέτρες στα διαλείμματα και είχαν τρυποκεφαλιαστεί κάνα 5άρι, οπότε ο δ/ντής είπε ότι όποιο παιδί πιανόταν να πετάει πέτρες θα αποβάλλετο. Κάποιο πέταξε, ένα άλλο την έφαγε στο μάτι κι ο δικός μου αποβλήθηκε μια και οι τσέπες του ήταν γεμάτες πέτρες. Αυτό που δεν έλαβαν υπ' όψιν ήταν ότι ο μικρός μάζευε πέτρες που του έκαναν εντύπωση (χρωματιστές, παράξενες κλπ) και δεν πετούσε. Αυτή η τιμωρία, βέβαια, μας βοήθησε να έχουμε στο σπίτι μόνο μισό m3 πέτρες, γιατί αν συνέχιζε δεν θα είχαμε πιά που να τις βάλουμε. Και, βέβαια, φάνηκε για μια ακόμα φορά η βλαχιά μας, αφού ο πρώτος κηδεμόνας που έφτασε στο σχολείο κι άρχισε τους δασκάλους στα Γαλλικά ήταν του παιδιού που πράγματι πετούσε πέτρες και είχε ανοίξει τα κεφάλια αρκετών μικρών συμμαθητών του...
Σιγουρα το να μη σε βλεπει το παιδι να κανεις σαν μαιμου και να τσακωνεσαι με ολους μονο καλο μπορει να ειναι! Αλλο ομως αυτη η (αδικη οπως φαινεται) περιπτωση και αλλο ο διεστραμενος δασκαλος να ξεβρακωνει το παιδακι μπροστα στους συμαθητες του!
-
ratanplan
-
Άδικη ακριβώς δεν ήταν, αφού ο μικρός έπρεπε να έχει καταλάβει ότι για μερικές μέρες τουλάχιστον δεν έπρεπε να πιάνει πέτρες.
-
Όταν αρχίσεις να βρίζεις έναν δάσκαλο, φοβάμαι ότι στο πιτσιρίκι μένει η πράξη κι όχι ο λόγος (η αιτία, δλδ). Αν είναι να πω κάτι σχετικό σε δάσκαλο πάντως, όχι μπροστά σε παιδιά.
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Κοψτε ASAP στο παιδι τις ειδησεις στην TV, γιατι σε λιγο θα πιστευει οτι ΟΛΟΙ οι ανθρωποι ειναι κανιβαλοι...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Κοψτε ASAP στο παιδι τις ειδησεις στην TV, γιατι σε λιγο θα πιστευει οτι ΟΛΟΙ οι ανθρωποι ειναι κανιβαλοι...
Η τηλεόραση δεν είναι ποτέ ανοιχτή όταν τα παιδιά είναι ξύπνια, εκτός από δύο ώρες τα πρωινά του Σαββατοκύριακου που βλέπουν παιδικά. Άρα μάλλον στις παιδικές εκπομπές και στα απάνθρωπα κλασσικά παιδικά παραμύθια πρέπει να ρίξουμε το φταίξιμο.....
-
NIGA, πόσο χρονών είναι τα παιδιά σου?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
NIGA, πόσο χρονών είναι τα παιδιά σου?7 o γιός και 5 οι κόρες
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Με τη σύντροφό μου έχουμε αποφασίσει να μην πούμε ποτέ και για κανένα λόγο κακό λόγο για δάσκαλο μπροστά στα παιδιά μας.Αυτη η τακτικη (στην οποια και εμεις πιστευουμε) δοκιμαστηκε σκληρα περυσι.
Μια εντελως ακαταλληλη και κομπλεξικη δασκαλα δημιουργησε σοβαρα προβληματα προσαρμογης στην πρωτη ταξη στη μεγαλη μας κορη (και ειμαι ευγενικος, δεν μπαινω σε λεπτομερειες γιατι θα φριξετε).
Βρεθηκα στην πολυ δυσκολη θεση να αποφευγω να κριτικαρω ή ακομα και να υπερασπιζομαι τη συμπεριφορα της δασκαλας στο παιδι, το οποιο φυσικα καταλαβαινε πληρως την κακιστη, συμπλεγματικη συμπεριφορα που αντιμετωπιζε.
Φυσικα παραλληλα εκανα (εν αγνοια της κορης μου) ολες τις απαραιτητες ενεργειες υπηρεσιακα. Αλλα να βλεπω το παιδι μου να υποφερει και να θελω να τη βρισω και να μην μπορω, ηταν μια πολυ δυσαρεστη εμπειρια. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Με τη σύντροφό μου έχουμε αποφασίσει να μην πούμε ποτέ και για κανένα λόγο κακό λόγο για δάσκαλο μπροστά στα παιδιά μας.
Αυτη η τακτικη (στην οποια και εμεις πιστευουμε) δοκιμαστηκε σκληρα περυσι.
Μια εντελως ακαταλληλη και κομπλεξικη δασκαλα δημιουργησε σοβαρα προβληματα προσαρμογης στην πρωτη ταξη στη μεγαλη μας κορη (και ειμαι ευγενικος, δεν μπαινω σε λεπτομερειες γιατι θα φριξετε).
Βρεθηκα στην πολυ δυσκολη θεση να αποφευγω να κριτικαρω ή ακομα και να υπερασπιζομαι τη συμπεριφορα της δασκαλας στο παιδι, το οποιο φυσικα καταλαβαινε πληρως την κακιστη, συμπλεγματικη συμπεριφορα που αντιμετωπιζε.
Φυσικα παραλληλα εκανα (εν αγνοια της κορης μου) ολες τις απαραιτητες ενεργειες υπηρεσιακα. Αλλα να βλεπω το παιδι μου να υποφερει και να θελω να τη βρισω και να μην μπορω, ηταν μια πολυ δυσαρεστη εμπειρια.Τουλάχιστον είχαν κάποιο αποτέλεσμα οι ενέργειες που έκανες? Σήμερα πιστεύεις πως έπρεπε να είχες αντιμετωπίσει διαφορετικά το συγκεκριμένο θέμα? Ρωτάω όσον αφορά τη δασκάλα περισσότερο...
-
Σε ακατάλληλους για τη δουλειά αυτή δασκάλους οφείλεται κατά κύριο λόγο η αγραμματοσύνη των δυο μου γιών - ειδικά του μεγάλου. Το παιδί δεν έμαθε ποτέ πως να μελετάει - κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι το πρώτο και βασικό που θέλουμε από το Δημοτικό*.
Ευτυχώς ο δεύτερος είχε την τύχη να πέσει σε καλή δασκάλα πέρυσι στην 4η, οπότε η κατάσταση βελτιώθηκε πολύ. Φέτος ήθελαν να χωρίσουν την τάξη ανάλογα με την ξένη γλώσσα, οπότε θα έπαιρνε πάλι τον παλαιό του δάσκαλο, και έγινε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Και ναι, οι υπηρεσιακές ενέργειες έχουν πάντα αποτέλεσμα, απόδειξη του ότι όλοι γνωρίζουν αλλά είτε το σύστημα τους εμποδίζει να κάνουν το σωστό, είτε φοβούνται να αξιολογήσουν ουσιαστικά για να μην αξιολογηθούν κάποτε ουσιαστικά και οι ίδιοι.
Ο μικρότερος, πρωτάκι φέτος, μετά από δυο χρόνια σε νήπιο με συνολικά 4 - 5 παιδιά σε χωριό, με νηπιαγωγό φίλη μας που τον έπαιρνε για να μην κλείσει το νηπιαγωγείο, έπεσε σε νέα και (πολύ) ωραία αλλά και πολύ καλή δασκάλα και είναι το αστεράκι του σχολείου.Από τη μια τους καταλαβαίνω (αν είσαι 50 - 60 χρόνων το Δημοτικό δεν αντέχεται αν δεν είσαι απόλυτα αφοσιωμένος στο λειτούργημα που επιτελείς), από την άλλη θα απαιτούσα να έχουν τουλάχιστον τόση τσίπα ώστε να ζητάνε οι ίδιοι διοικητική υπηρεσία αντί να καταστρέφουν τα παιδιά (μας ή τους).
- Μη ρωτήσετε που ήμασταν εμείς, για τα παιδιά ό, τι λέει ο δάσκαλος είναι ιερό! Αν ο δάσκαλος δεν τους βάλει άσκηση είναι σχεδόν αδύνατον να τα πείσεις να κάνουν έστω μία που τους έβαλες εσύ.
-
Από σήμερα καθόμαστε εδώ:
Ευχαριστώ πολύ το φίλο NIGA για το site που μου υπέδειξε (και απ' όπου το αγόρασα...). Μόνο μελανό σημείο, το σχεδόν κατεστραμμένο χαρτόκουτο που το περιείχε (το κάθισμα πάντως δεν έχει τίποτε). Να φταίει ο χθεσινός κατακλυσμός ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Από σήμερα καθόμαστε εδώ:...Με γειές! Ταχυδρομικά πόσο πλήρωσες; Ετοιμάζομαι κι εγώ για δύο boosters!
-
Τα παιδιά βλέπουν ένα παιδικό DVD 'Τριδυμούλες'. Άθελά μου ακούω. Οι τρεις ηρωίδες μεταφέρονται στην εποχή της Σταχτοπούτας για να θαυμάσουν το παλάτι της, αλλά την βρίσκουν ρακένδυτη να σκουπίζει. Όταν της λένε να μην ανησυχεί γιατί θα παντρευτεί τον Πρίγκηπα η Σταχτοπούτα λέει το απίστευτο:
-Δυστυχώς δεν μπορούμε να παντρευτούμε γιατί ο Πρίγκηπας έχασε όλη του την περιουσία όταν αγόρασε μετοχές μιας εταιρίας που πουλούσε κλιματιστικά στο Βόρειο Πόλο!Τι άλλο θα ακούσουμε !
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Από σήμερα καθόμαστε εδώ:Ευχαριστώ πολύ το φίλο NIGA για το site που μου υπέδειξε (και απ' όπου το αγόρασα...). Μόνο μελανό σημείο, το σχεδόν κατεστραμμένο χαρτόκουτο που το περιείχε (το κάθισμα πάντως δεν έχει τίποτε). Να φταίει ο χθεσινός κατακλυσμός ;
Με γειες, με γειες!!!!!
Σημερα καθως καθως οδηγουσα ακουω ενα θορυβο πισω μου και βλεπω την κορακλα μου να εχει αναποδογυρισει πανω της ενα πακετακι πατατακια που ετρωγε, αλλα το απιστευτο ηταν που με κοιταξε και μου εριξε ενα χαμογελο τρελο κι εγω αποβλακωθηκα.
Μετα απο λιγο ενω η μητερα της της ειχε δωσει ενα πακετακι φουντουνια ξαφνικα ακουμε αλλο ενα θορυβο και ειχε κανει ακριβως το ιδιο πραγμα με το ιδιο χαμογελο.Το γελιο ηταν οταν φτασαμε στο σπιτι, την σηκωνω απο το καθισματακι της και απο κατω γινοταν of the black prostitute.
Κορακλα μου εσυ!!!
-
διαβάζω τις φάσεις σας και ζηλεύω
Μάνο πρόσεχε μην τρακάρεις βρε
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σημερα καθως καθως οδηγουσα ακουω ενα θορυβο πισω μου και βλεπω την κορακλα μου να εχει αναποδογυρισει πανω της ενα πακετακι πατατακια που ετρωγε, αλλα το απιστευτο ηταν που με κοιταξε και μου εριξε ενα χαμογελο τρελο κι εγω αποβλακωθηκα.
Μετα απο λιγο ενω η μητερα της της ειχε δωσει ενα πακετακι φουντουνια ξαφνικα ακουμε αλλο ενα θορυβο και ειχε κανει ακριβως το ιδιο πραγμα με το ιδιο χαμογελο.Το γελιο ηταν οταν φτασαμε στο σπιτι, την σηκωνω απο το καθισματακι της και απο κατω γινοταν of the black prostitute.
Κορακλα μου εσυ!!!
Τι του δίνετε του παιδιού βρε! πατατάκια και φουντούνια;
Εγώ πάντως θα έβρισκα ευκαιρία στα μουλωχτά να καθαρίσω το κάθισμα χώνοντας όλα αυτά τα ευρήματα στο..... στόμα μου!
-
η δικια μας πιο μικρη οταν εβλεπε κανενα ψιλο απο τα χρηματα, ελεγε να το βαλω στον κουμπαρα μου?
οταν ομως δεν ηθελε να φαει αλλο, γιατι ηταν και ειναι σαν σπινος, ελεγε: ελα μπαμπα για τον κουμπαρα σου.... -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Από σήμερα καθόμαστε εδώ:...
Με γειές! Ταχυδρομικά πόσο πλήρωσες; Ετοιμάζομαι κι εγώ για δύο boosters!
Ευχαριστώ!!
Το κόστος αποστολής ήταν 28,92
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...