-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εισαι φυσιολογικος δλδ!Οχι σαν κατι αλλους που το παιζουν ευροπαιοι!
A ΠΑ ΠΑ.....
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ...ειμαστε χαζομπαμπαδες και το απολαμβανουμε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:inlove:Η δική μου κοράκλα σήμερα έχει γενέθλια!!!
Κλείνει τα 19!!...Μικρή είναι ακόμα!!!
Νίκο να σου ζήσει, να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις! Τις καλύτερες ευχές μου!
-
καταρχας stubo να τονισω οτι μονο εγω 'γλειφω' εδω μεσα...
2ον αμα θες κουκ μπορω να βαλω τον ΘΒ (μιραγκε) να κανει παρακολουθησεις αλα μαυρικης κτλ κτλ...
βεβαια στο τελος σε βλεπω σαν το λαμπρο κωνστανταρα στο 'τι 30 τι 40 τι 50' να χορευεις daddy blue με μπαντανα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καταρχας stubo να τονισω οτι μονο εγω 'γλειφω' εδω μεσα...ok φανταστικέ adis .... (κάποιον πρέπει να γλείψω κι εγώ... )
-
Πρόεδρα να την χαίρεσαι:yahoo:
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υγ.αντε και με κανα κρεμανταλα σαν τον ντιριντινο...Να μιλήσω τώρα ή να μη μιλήσω?
-
οχι μη μιλησεις...
-
Nα μιλήσεις φανταστικέ ηλεκτρολόγε μου!!
-
Η σιωπή είναι χρυσός
-
Σε πλήρωσε ο άτιμος;
-
Σκέφτομαι την υγειά του προέδρου, μπορεί να μην αντέξει το χτύπημα
-
είχε έρθει η ανηψούλα μου, σκέτη απόλαυση, κοίταζε τα ψαράκια στο ενυδρείο και έκανε ααααα της λέω θες να τα φάμε? ναι έλεγε
μετά την έβαλα στην πολυθρόνα μου στον υπολογιστή και της έβαλα το μικρό μου πόνυ (απ'της αδερφής μου τον υπολογιστή ) για να τα πούμε τα ξαδέρφια.
Είναι μια κούκλα και πανέξυπνη -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Σκέφτομαι την υγειά του προέδρου, μπορεί να μην αντέξει το χτύπημα -
Η μικρή μου χθες είχε πρόβλημα να διαβάσει κάτι κείμενα στο αναγνωστικό της ( τι κείμενα είναι αυτά...το κόμμα είναι σημείο στίξης προς εξαφάνιση ). Το διαβάσαμε πολλές φορές. Κάποια στιγμή αισθάνθηκε ότι πιεζόταν και μου βούρκωσε ( βούρκωσα και εγώ από μέσα μου ). Την έπιασα στο μπλα-μπλα και μετά κατάφερε να το βγάλει χωρίς λαθάκια. Παρατηρώ και μία έλλειψη συγκέντρωσης. Παπαγαλίζει και δεν σκέφτεται την ουσία αυτού που πρέπει να μάθει ( τι και γιατί ). Έχω αρχίσει να της το μαθαίνω τώρα. Ελπίζω να έχω αποτέλεσμα.
Ααααχ. Τα βάσανα της Β' Δημοτικού.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Η μικρή μου χθες είχε πρόβλημα να διαβάσει κάτι κείμενα στο αναγνωστικό της ( τι κείμενα είναι αυτά...το κόμμα είναι σημείο στίξης προς εξαφάνιση ). Το διαβάσαμε πολλές φορές. Κάποια στιγμή αισθάνθηκε ότι πιεζόταν και μου βούρκωσε ( βούρκωσα και εγώ από μέσα μου ). Την έπιασα στο μπλα-μπλα και μετά κατάφερε να το βγάλει χωρίς λαθάκια. Παρατηρώ και μία έλλειψη συγκέντρωσης. Παπαγαλίζει και δεν σκέφτεται την ουσία αυτού που πρέπει να μάθει ( τι και γιατί ). Έχω αρχίσει να της το μαθαίνω τώρα. Ελπίζω να έχω αποτέλεσμα.Ααααχ. Τα βάσανα της Β' Δημοτικού.
Μία από τα ίδια. Όσο για την έλλειψη συγκέντρωσης άστο καλύτερα. Κάποιος ας μου δείξει ένα παιδάκι που διαβάζει συγκεντρωμένο να τον συγχαρώ.
-
Γιώργο, κάντε και μια εξέταση για δυσλεξία...Είναι πολύ εύκολο και μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ σε περίπτωση που, όντως, το παιδάκι έχει δυσλεξία...
Εμείς δεν το καταλάβαμε νωρίς και ταλαιπωρήθηκε τζάμπα το παιδάκι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιώργο, κάντε και μια εξέταση για δυσλεξία...Είναι πολύ εύκολο και μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ σε περίπτωση που, όντως, το παιδάκι έχει δυσλεξία...Εμείς δεν το καταλάβαμε νωρίς και ταλαιπωρήθηκε τζάμπα το παιδάκι!
Λες ; Μα διαβάζει ό,τι βρει στο δρόμο , στην τηλεόραση ( ευθύνεται για την έλλειψη συγκέντρωσης και συνεπώς ευθύνομαι και εγώ ) , στις εφημερίδες στα περιοδικά και κατά κανόνα τα διαβάζει κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να έχει ελαφριάς μορφής ( ή κάπως έτσι ) ;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Η μικρή μου χθες είχε πρόβλημα να διαβάσει κάτι κείμενα στο αναγνωστικό της ( τι κείμενα είναι αυτά...το κόμμα είναι σημείο στίξης προς εξαφάνιση ). Το διαβάσαμε πολλές φορές. Κάποια στιγμή αισθάνθηκε ότι πιεζόταν και μου βούρκωσε ( βούρκωσα και εγώ από μέσα μου ). Την έπιασα στο μπλα-μπλα και μετά κατάφερε να το βγάλει χωρίς λαθάκια. Παρατηρώ και μία έλλειψη συγκέντρωσης. Παπαγαλίζει και δεν σκέφτεται την ουσία αυτού που πρέπει να μάθει ( τι και γιατί ). Έχω αρχίσει να της το μαθαίνω τώρα. Ελπίζω να έχω αποτέλεσμα.
Ααααχ. Τα βάσανα της Β' Δημοτικού.
Μία από τα ίδια. Όσο για την έλλειψη συγκέντρωσης άστο καλύτερα. Κάποιος ας μου δείξει ένα παιδάκι που διαβάζει συγκεντρωμένο να τον συγχαρώ.
Την έλλειψη συγκέντρωσης εν μέρει την καταλαβαίνω. Πολλά τα ερεθίσματα ακόμη και όταν διαβάζουμε με πλήρη ησυχία αλλά σε κάθε περίπτωση μου δίνει την εντύπωση το ' άντε να τελειώνουμε'. Το καλό είναι ότι της αρέσει να διαβάζει και να γράφει μόνη της και της ενισχύω τώρα το συναίσθημα της ευθύνης προκειμένου να κάνει τις δουλειές που πρέπει ( να μην λέει ' Α , αυτό το ξέχασα ' κτλ ) αλλά και να μην τα παρατάει στην μέση όταν δυσκολεύεται.
Αυτό που θέλω πάσει θυσία να αποφύγω είναι να παπαγαλίζει. Δεν θα πάει μακριά έτσι και δεν θα μάθει τίποτα τελικά.
-
Ναι, μπορεί.
Το σύμπτωμα συνήθως είναι η απόσπαση της προσοχής πολύ εύκολα.
Η Ξένια μου δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί πάνω από 5 λεπτά. Διάβαζε τις προτάσεις 'πηδώντας' λέξεις και άλλαζε τις λέξεις!
Τα παιδιά με δυσλεξία δεν είναι ούτε άρρωστα ούτε χαζά!!!! Απλά θέλουν ιδιαίτερη προσοχή...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι, μπορεί.Το σύμπτωμα συνήθως είναι η απόσπαση της προσοχής πολύ εύκολα.
Η Ξένια μου δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί πάνω από 5 λεπτά. Διάβαζε τις προτάσεις 'πηδώντας' λέξεις και άλλαζε τις λέξεις!
Τα παιδιά με δυσλεξία δεν είναι ούτε άρρωστα ούτε χαζά!!!! Απλά θέλουν ιδιαίτερη προσοχή...
Μου τα κάνει αυτά η μικρή. Που πρέπει να πάω για να το κοιτάξω ; Η Στέλλα μου θα αρνηθεί κάθε βοήθεια βέβαια αλλά αυτό νομίζω ότι δεν πρέπει να περνάει από το χέρι της.
-
προφανως παπαγαλίζει
εγω έκανα μαθημα σαν φοιτητης σε παιδια που ειχα προβλημα... Δυσλεξία
Τα καημενα για να μαθουν κάτι τους το έλεγες και το μαθαίνανε
Εσύ πρέπει να εντρυφίσεις στην κατανόηση, Διαβάζω να καταλάβω
Αν θυμάσαι όταν πηγαίναμε σχολείο μας βάζανε εργασία να γράψουμε την περίληψη αυτού που διαβάσαμε... Εχει μεγάλη σημασία να δωσουμε στο παιδί να καταλάβει πως βγάζουμε συμπέρασμα απ ότι διαβάζουμε...
Υπάρχει και ένα άλλο φορουμ για γονείς που εχει ενδιαφέρον... το parents.gr νομίζω
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...