-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εισαι φυσιολογικος δλδ!
Καμία σχέση με φυσιολογικός ο Φιλιππίδης στο 50-50.
Μια χαρά φυσιολογικός (σε ότι αφορά το παιδί του) είναι!!!
-
Μήπως δέρνεις και τα αγόρια της?
-
Τους λέω ότι 'έτσι και την πειράξεις, δεν θα σε βρούν!'...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τους λέω ότι 'έτσι και την πειράξεις, δεν θα σε βρούν!'...Δεν έχει κάνει σχέση μεγαλύτερη από 1 βδομάδα ε? Πάντα εξαφανίζεται ο γαμπρός να υποθέσω..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τους λέω ότι 'έτσι και την πειράξεις, δεν θα σε βρούν!'...... δεν θα 'χουν τι να θάψουν, είναι το σωστό.
-
ililias
....μπαααα....δεν θα τον βρούν!!!!Εγκαθετοεγκάθετε....έχει μια σχέση...αλλά βρίσκεται πάντα υπο παρακολούθηση.... ..για να καταλάβεις...πήγαν διακοπές στην Κρήτη!! ...όπου το υποκατάστημα του Φόρουμ είναι παντοδύναμο!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τους λέω ότι 'έτσι και την πειράξεις, δεν θα σε βρούν!'...Αυτο το επιβεβαιωνω κι εγω. Το εχει πει.
-
Πωπω το κοριτσάκι τι τραβάει.. Κρίμα που δεν πέρασε σε καμιά άλλη πόλη.
Πάντως βλέπω οι γονείς του forum, ιδιαίτερα όσοι έχουνε κόρες, είναι βαθιά δημοκρατικοί άνθρωποι.
-
εγω αμα με εχουν μουτζωσει τοσο πολυ κ εχω φαει τοσες καταρες κ εχω κορη αντι για παιδι , θα προσπαθησω οσο μπορω να τη βοηθησω για το μελλον της.. θα της μαθω τις υποχρεωσεις της γυναικας (σκουπα-μαπα-σιδερο-μαγειρεμα-καλλιοπες) και θα της βρω εναν καλο φλωρογαμπρο να παντρευτει κ να ζησουν αυτοι καλα κ εγω καλυτερα
αμα εχω γιο θα τον κανω γιατρο
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αυτο το επιβεβαιωνω κι εγω. Το εχει πει.
Το 'υποκαταστημα'?
-
Μέλος του 'υποκαταστήματος' ο Μάνος!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το κακό είναι ότι το 'έτσι και την πειράξεις' μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες, π.χ. του στυλ: 'Αν δεν της κάνεις όλα τα χατήρια πέθανες'
Αντε λοιπόν και μεις οι νέοι να βρούμε κοπέλες στην ηλικία μας χωρίς το φόβο του μπαμπα τους
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εγω αμα με εχουν μουτζωσει τοσο πολυ κ εχω φαει τοσες καταρες κ εχω κορη αντι για παιδι , θα προσπαθησω οσο μπορω να τη βοηθησω για το μελλον της.. θα της μαθω τις υποχρεωσεις της γυναικας (σκουπα-μαπα-σιδερο-μαγειρεμα-καλλιοπες) και θα της βρω εναν καλο φλωρογαμπρο να παντρευτει κ να ζησουν αυτοι καλα κ εγω καλυτερααμα εχω γιο θα τον κανω γιατρο
Τι λες ρε μαλακα? Δουλα θα την κανω την κορη μου?
ΚΟΥΚ το ειχαμε συζητησει απο κοντα αλλα τωρα που μου το ξαναθυμησες....ε εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το κακό είναι ότι το 'έτσι και την πειράξεις' μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες, π.χ. του στυλ: 'Αν δεν της κάνεις όλα τα χατήρια πέθανες'
Αντε λοιπόν και μεις οι νέοι να βρούμε κοπέλες στην ηλικία μας χωρίς το φόβο του μπαμπα τους
Να βρείτε! Γιατί να μην βρείτε!!!??? Αρκεί να προσέχετε!!! Αγκαλίτσες, φιλάκια και τέτοια...κομμένα!1!
Οχι μωρέ! Σεβασμός...εκτίμηση...και λίιιγη προσοχή! Αυτά θέλω να έχει το παιδί μου!!!... Αν δεν τα έχει....πρόβλημα!!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
εγω αμα με εχουν μουτζωσει τοσο πολυ κ εχω φαει τοσες καταρες κ εχω κορη αντι για παιδι , θα προσπαθησω οσο μπορω να τη βοηθησω για το μελλον της.. θα της μαθω τις υποχρεωσεις της γυναικας (σκουπα-μαπα-σιδερο-μαγειρεμα-καλλιοπες) και θα της βρω εναν καλο φλωρογαμπρο να παντρευτει κ να ζησουν αυτοι καλα κ εγω καλυτερα
αμα εχω γιο θα τον κανω γιατρο
Τι λες ρε μαλακα? Δουλα θα την κανω την κορη μου?
ΚΟΥΚ το ειχαμε συζητησει απο κοντα αλλα τωρα που μου το ξαναθυμησες....ε εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!
ε νταξ γιατι σκας; κορη ειναι, δεν ειναι παιδι
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μέλος του 'υποκαταστήματος' ο Μάνος!!!Mανος δεν ειναι μονο ενας!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι μωρέ! Σεβασμός...εκτίμηση...και λίιιγη προσοχή! Αυτά θέλω να έχει το παιδί μου!!!... Αν δεν τα έχει....πρόβλημα!!!Αυτά είναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να βρείτε! Γιατί να μην βρείτε!!!??? Αρκεί να προσέχετε!!! Αγκαλίτσες, φιλάκια και τέτοια...κομμένα!1!
Ευτυχώς που η κόρη σου δεν ξέρει τους φίλους μου, θα είχε μικρύνει η παρέα μετά την 'αναίτια' εξαφάνιση μερικών μελών της.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μέλος του 'υποκαταστήματος' ο Μάνος!!!Για να γινω πιο συγκεκριμενος ο Κουκος μου ειπε: 'Θα τον σκισω'
-
Αμαν βρέ μπαμπάδες (και μαμάδες),
κάνουμε εβδομάδες να δούμε νέο post και μόλις φανούν τίποτα γλύκες ή τίποτα γενέθλια, ξεσαλώνουμε όλοι....
Να ζήσει η εορτάζουσα (να γλύψω κι εγώ....ποτέ δεν ξέρεις... )
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...