-
Εμεις για την μπομπιτσα μας, σκεφτομαστε στην αρχη για γυναικα.
Η κουτσουνα παει δουλεια τελη Γεναρη που θα εχει γινει ενος η μικρη.
Για πιο μετα σκεφτομαστε νηπιαγωγειο.Απο την αλλη η γιαγια (μαμα κουτσουνας) λεει οτι μπορει να το κρατησει εκεινη..Αλλα θα εχει και τα αλλα 2 της αλλης κορης οταν σχολαν απο τον παιδικο..Εγω δεν θελω γιατι τα 2 εχουν γινει πολυ κακομαθημενα!!! Ο παππους και η γιαγια δεν τους χαλαν ΚΑΝΕΝΑ χατηρι (γιατι ποσες αντοχες να εχουν και εκεινοι)...μακρια...λοιπον και αγαπημενοι!
-
Βέβαια, πρέπει να εμπιστεύεσαι τη γυναίκα πολύ...
-
Ναι ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας.
Η γιαγια θα σκαει καταδρομικεςΠεραν απο την πλακα ρωταμε απο γνωστους πρωτα να μας προτεινουν και μετα θα ψαχτουμε με internet (paramana.gr κλπ)
-
Εννοείται 1000 φορές καλύτερα συστημένη παρά από paramana.al κοκ.
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Απλα δεν καταλαβα ποτε εγινε μειζον θεμα να μπει σε παιδικο σταθμο ενα παιδι και ολοι οι γονεις ασχολουνται με αυτο πρωι-μεσημερι-βραδυ και το κρατος παιρνει αναπτυξιακα κονδυλια και τα κανει παροχη baby sitting,αλλη μια στρεβλοτητα και υπερβολη φοβαμαι.
Οσο για την εργασια,ως γνωστον πολλοι δεν εχουν πια δουλεια (οταν η ανεργια ηταν χαμηλα,δεν υπηρχε τετοια μανια με τους παιδικους),συν του οτι παιζουν συχνα παππουδο-γιαγιαδες,πεθερες κτλ που ανετα κρατανε ενα παιδιΡε Τίγρη, μας κοροϊδεύεις;;;;;;
Πρέπει επιτέλους αυτό το γαμημένο κράτος να αρχίσει να μεριμνάει για τις ανάγκες των πολιτών του και όχι να αφήνει τις υποχρεώσεις του στις γιαγιάδες ή στις άνεργες μανάδες...
Στη Γαλλία έχει (δημόσιους! ) παιδικούς σταθμούς που δουλεύουν 24ωρο για τους γονείς που δουλεύουν βράδυ, εδώ αμάν κάναμε να κλείνουν τα νηπιαγωγεία στις 4 το μεσημέρι... (που και πάλι δεν πολυ-βολεύει, αν σκεφτείς ότι τα 'ολοήμερα' νηπιαγωγεία δουλεύουν 08:00 - 16:00, δηλαδή ακριβώς τις ώρες που δουλεύουν οι περισσότεροι εργαζόμενοι, κάπου μισή με μία ώρα μακριά από το σπίτι τους... , αλλά καλύτερο από το τίποτα...)
Δεν ξερω ποιος κοροϊδευει ποιον...
Το κρατος συστηματικα αθετει συμβατικες και μη υποχρεωσεις του,δεν εξοφλει παροχους υγειας και φαρμακευτικης περιθαλψης,δοκιμαζει τις αντοχες των χαμηλοσυνταξιουχων και μεσα σε ολα αυτα Νο 1 προτεραιοτητα εχει γινει να πανε ολα τα παιδια σε παιδικο σταθμο.Και το ΕΣΠΑ σε λιγο καιρο θα λεγεται ΠΑΙΔΙ.Ε μονο εγω βλεπω κατι στρεβλο εδω; -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Για πιο μετα σκεφτομαστε νηπιαγωγειο.Απο την αλλη η γιαγια (μαμα κουτσουνας) λεει οτι μπορει να το κρατησει εκεινη..Αλλα θα εχει και τα αλλα 2 της αλλης κορης οταν σχολαν απο τον παιδικο..Εγω δεν θελω γιατι τα 2 εχουν γινει πολυ κακομαθημενα!!! Ο παππους και η γιαγια δεν τους χαλαν ΚΑΝΕΝΑ χατηρι (γιατι ποσες αντοχες να εχουν και εκεινοι)...μακρια...λοιπον και αγαπημενοι!
Αν ο παππους και η γιαγια δεχονται και μπορουν να το κοιταξουν ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ αυτοι παρα μια ξενη και ας 'το κανουν κακομαθημενο'....
Με τιποτα δεν συγκρινεται η αγκαλια τους....Αντε απο δω τωρα μη νευριασω.... -
Καθισματακι αυτοκινητου για 7+ κιλα 6+ μηνων τι εχετε να προτεινε? Οχι isofix, απλο και σε βατη τιμη
-
Αν δεν εχεις τρελες απαιτησεις παρε οποιο οικονομικο βρεις . Μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου.
Επανερχομενος ,σημερα εκδοθηκαν οι προσωρινοι πινακες μοριοδοτησης των αιτησεων για τους παιδικους μεσω Εσπα. Τζιφος μονο 38 μορια , μηδενικες ελπιδες ... πως γινεται ολα τα αλλοδαπα παιδακια να εχουν απο 80 μορια κ πανω; δεν ειμαι ρατσιστης ρε γμτ αλλα υμαρτον πια..:mad:
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Αν δεν εχεις τρελες απαιτησεις παρε οποιο οικονομικο βρεις . Μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου.Επανερχομενος ,σημερα εκδοθηκαν οι προσωρινοι πινακες μοριοδοτησης των αιτησεων για τους παιδικους μεσω Εσπα. Τζιφος μονο 38 μορια , μηδενικες ελπιδες ... πως γινεται ολα τα αλλοδαπα παιδακια να εχουν απο 80 μορια κ πανω; δεν ειμαι ρατσιστης ρε γμτ αλλα υμαρτον πια..:mad:
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Καθισματακι αυτοκινητου για 7+ κιλα 6+ μηνων τι εχετε να προτεινε? Οχι isofix, απλο και σε βατη τιμηΚαταρχην σε isofix το κρατημα ειναι απειρως καλυτερο
Κατα δευτερον,παρε οτι ναναι,αρκει να μην ειναι απο Πακιστανους οι διαφορες ειναι ανυπαρκτες -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν ο παππους και η γιαγια δεχονται και μπορουν να το κοιταξουν ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ αυτοι παρα μια ξενη και ας 'το κανουν κακομαθημενο'....
Με τιποτα δεν συγκρινεται η αγκαλια τους....Αντε απο δω τωρα μη νευριασω....Μωρε δεν εχεις αδικο.Απλα η κατασταση ειναι πιο περιπλοκη..Και οι αντοχες των παππουδων-γιαγιαδων εχουν πεσει πολυ..
Οποτε φαντασου αγορακι στα 4μιση,κοριτσακι στα 3 και η δικια μας στα 1 σχεδον..Χαμος!!!Να μου λειπει!
-
Οι αντοχες των παππουδογιαγιαδων γενικα ειναι περιορισμενες,οσο κι αν θελουμε να πιστευουμε το αντιθετο
Παντως αν και φαινομενικα ο παιδικος σταθμος ειναι καλυτερη επιλογη,αυτο δεν ισχυει για ολους τους παιδικους σταθμους -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν ξερω ποιος κοροϊδευει ποιον...
Το κρατος συστηματικα αθετει συμβατικες και μη υποχρεωσεις του,δεν εξοφλει παροχους υγειας και φαρμακευτικης περιθαλψης,δοκιμαζει τις αντοχες των χαμηλοσυνταξιουχων και μεσα σε ολα αυτα Νο 1 προτεραιοτητα εχει γινει να πανε ολα τα παιδια σε παιδικο σταθμο.Και το ΕΣΠΑ σε λιγο καιρο θα λεγεται ΠΑΙΔΙ.Ε μονο εγω βλεπω κατι στρεβλο εδω;Δεν αντιλέγω ότι η καθημερινότητά μας είναι αλλοπρόσαλη, αλλά τουλάχιστον κάτι πάει να λειτουργήσει σχεδόν όπως θα έπρεπε...
Εννοείται φυσικά ότι δεν είναι όλοι οι σταθμοί ίδιοι...
Με τιποτα δεν συγκρινεται η αγκαλια τους....Αντε απο δω τωρα μη νευριασω....Ακόμα στην αναμονή για εγγονάκι προς κακομάθημα πάτερ;;;;
-
Γιατί δεν δοκιμάζεις με το γκομενάκι από το Μικέλ, να σου φτιάχνει και ένα cafe ρε αδελφέ ;
Εγώ θα σου πρότεινα μέχρι να βρεις τη κατάλληλη να συμβιβαστείς με τη λύση της πεθεράς και
όσες δεις για νταντάδες μη ξεχάσεις το βασικότερο τεστ : της προσφέρεις τσιγάρο, αν δεχθεί την αποκλείεις γιατί το
χειμώνα δεν παίζει να βγαίνει έξω από το σπίτι για να καπνίσει.Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ναι ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας.
Η γιαγια θα σκαει καταδρομικεςΠεραν απο την πλακα ρωταμε απο γνωστους πρωτα να μας προτεινουν και μετα θα ψαχτουμε με internet (paramana.gr κλπ)
-
Εχω να την δω 3 μερες
Καλο αυτο με το τσιγαρο..μπραβο..
Θα βαλω καμερουλα στο λουρακι του Σπαικ για παρακολουθηση
-
Ο Σπάικ δεν είναι καλή λύση, μπορεί να τη πέφτει για ύπνο ή να λουφάρει, δοκίμασε πιπίλα με ματάκι κάμερας
-
Αααα εσυ εισαι πολυ μπροστα!!
-
Και να φανταστείς πως δεν χρειάστηκα νταντά, τον ανέλαβε η πεθερά και τώρα μετά το παιδικό τον κρατάει έως αργά
το απόγευμα που γυρνάει σπίτι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ. -
Η γυναικα σου ε?
-
Ναί, εγώ είμαι ο προλετάριος της ιστορίας.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...