-
Ηλικία;
Πράγματι, η γκρίνια μπορεί να σε τρελάνει. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχεις δίκιο , δεν έδωσα διευκρινίσεις..
εγώ μένω σύνορα Αγιο Δημήτριο με Καλαμάκι (κοντά στο γήπεδο της Μπάρτσα αν ξέρεις..).
Το ωράριο που με καλύπτει είναι 08.00 - 15.00 , αν υπάρχει σχολικό ασφαλώς κ το θέλω κ εννοείται ότι αφού θα το παίρνω το παιδί στις 15.00 θα είναι ταισμένο..
τώρα όσον αφορά την στρατιωτική πειθαρχία ή το οικογενειακό περιβάλλον , νομίζω μια μέση κατάσταση για το παιδί θα είναι ιδανική..( κάποτε σε μία πτήση προς Βιέννη , ο διπλανός μου μου έποιασε την κουβέντα κ μου ανέπτυξε την μοντεσορριανή παιδαγωγική που εφαρμοζεται σε ορισμένα σχολεία , νηπιαγωγεία κ.λ.π , εξαιρετικά ενδιαφέρουσα , αλλά κάτι με κολλάει..)Στην Καπετανάκη νομίζω ότι υπάρχει ένας παιδικός. Θα το κοιτάξω το απόγευμα κ θα σου πω.
sorry σε ξέχασα Νομίζω ότι έχει κλείσει αλλά περνάω βράδυ και δε βλέπω καθαρά. Αλλά μάλλον ναι γιατί δε το βγάζει ούτε στο xo.gr
http://www.xo.gr/dir-az/P/Paidikoi-Stat ... 20Attikis/ -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
:lol:
Ηλικία;
Πράγματι, η γκρίνια μπορεί να σε τρελάνει.5,5 και 2,5...γυναικες...
-
Τα παιδιά χρειάζονται οριοθέτηση, για να τη κάνεις θα υποστείς και γκρίνια αλλά εφόσον κρατάς σταθερές κόκκινες γραμμές (κοινώς δεν είσαι σαν το Σαμαρά που υποχωρεί συνεχώς) και εξηγείς τη θέση σου σταδιακά θα καταλάβουν τα όρια και θα είναι πιο πειθαρχημένα. Δεν είναι τόσο εύκολο στη πράξη ειδικά για εμάς τους Έλληνες που σε μεγάλο βαθμό είμαστε άναρχοι σε όλα μας αλλά αν κρίνω από τη γυναίκα και το γιό μου (ξένη η σύζυγος) δουλεύει. Αρκεί να είσαι σταθερός και ήρεμος.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
...σε ευχαριστώ έτσι και αλλιώς !!
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Αρκεί να είσαι σταθερός και ήρεμος.Συμφωνω με τα γραφομενα σου...αλλα το παραπανω με δυο παιδια δεν παιζει...με Lexotanil μπορει...
-
Εγώ άρχισα να κάνω 'προπόνηση' στην κοράκλα μου από πολύ μικρή, από τότε δηλαδή που άρχισε να καταλαβαίνει.
'Κατερίνα μην το κάνεις αυτό σε παρακαλώ, θα χτυπήσεις/σπάσεις'Σύνδεση με Κάιρο
'Κατερίνα** σε παρακαλώ** πολύ μην το κάνεις αυτό'
Σύνδεση με Νότια Αφρική
'Κατερίνα δεν θα το ξαναπώ θα φας ξυλιές'
Σύνδεση με Αυστραλία
Τρώει την πρώτη ξυλιά στο 'πίσω μέρος' (Καλά ακόμα κι εγώ το βρήκα γελίο, σαν χάδι ήταν)
Η σύνδεση με απομακρισμένα μέρη του πλανήτη συνέχισε
Τρώει τη δεύτερη. Κι αυτή σαν χάδι ήταν αλλά λίιιιιιγο πιο δυνατή
Η σύνδεση ήταν πολύ δυνατή όμως
Τρώει την τρίτη. Με λίγη δύναμη. Για πρώτη φορά κοντοστάθηκε. Νομίζω ένιωσε ένα τσούξιμο αλλά μάλλον δεν ήταν ικανό για να έχει το επιθυμιτό αποτέλεσμα.
Όταν έφαγε την τέταρτη όμως η σύνδεση δεν άντεξε. Σταμάτησε, με κοίταξε, βούρκωσαν τα ματάκια της και πήγε στο δωμάτιό της να παίξει με τα παιχνίδια της.
Από τότε, πέρασαν τα χρόνια. Γκρίνια?? Γυναίκα είναι δεν σταματάει ρε παιδιά πως να το κάνουμε? Όμως, όποτε της θυμίζω ότι φτάνει στα όρια, ότι δεν είναι σωστό και καλό να επιμένει για κάτι μόνο και μόνο για να το έχει και όταν της λέω ότι μπορώ κι εγώ να θυμώσω και να την τιμωρήσω, σταματάει αμέσως και με συνοπτικές διαδικασίες την γκρίνια.
-
Ωραιος...
Οταν η μεγαλη ηταν μονη της,η κατασταση ηταν πολυ ελεγχομενη,λες και δεν ειχαμε παιδι στο σπιτι...οταν ηρθε η μικρη,και μοιραστηκε τα προνομια της μεγαλης,η κατασταση ξεφυγε...γυναικες ρε φιλε...απο μικρες...
-
παιδιά δεν το βάζω στις αγγελίες , θεωρώ ότι εδώ ταιριάζει καλύτερα..
Χαρίζω μία κούνια , είναι αυτού του τύπου :
http://www.e-jumbo.gr/pd/super-kounia-c ... 1341370343
δεν είναι τπτ μεγάλης αξίας , την έχω συναρμολογημένη στον κήπο , σχεδόν αχρησιμοποίητη. Αν έχετε κανά φτωχό συνάνθρωπο που μπορεί να του φανεί χρήσιμη κ μπορεί να έρθει να την πάρει , πολύ ευχαρίστως..
πληροφορίες με π.μ -
vaggman.
Μαλλον προφυλαξη απο δω και περα. Ηθελα ενα κοριτσι αλλα δε μας τα λες καλα. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
παιδιά δεν το βάζω στις αγγελίες , θεωρώ ότι εδώ ταιριάζει καλύτερα..
Χαρίζω μία κούνια , είναι αυτού του τύπου :
http://www.e-jumbo.gr/pd/super-kounia-c ... 1341370343
δεν είναι τπτ μεγάλης αξίας , την έχω συναρμολογημένη στον κήπο , σχεδόν αχρησιμοποίητη. Αν έχετε κανά φτωχό συνάνθρωπο που μπορεί να του φανεί χρήσιμη κ μπορεί να έρθει να την πάρει , πολύ ευχαρίστως..
πληροφορίες με π.μΑν είναι για χάρισμα μπορείς να επικοινωνήσεις και με τα παδικά χωριά ΣΟΣ ή με το χαμόγελο, ας είναι ατομική πιθανότατα θα την θέλουν.
-
Στο χαμογελο πηρα δεν ερχονται μονο να τους την παω. Ειναι λιγο διαδικασια να την λυσω. Τους ειπα να ερθουν με μια κλουβα αν θελουν να την παρουν. Στα ΣΟΣ δεν πηρα θα παρω.
-
-
λοιπον υπαρχει προβλημα
πριν λιγο καιρο εφεραν τα δυο μικρα καποια χαρτια που επρεπε να συμπληρωσω μου ειπαν, τα ξεχασα, και χθες μου το υπενθημησαν τα κοιταω και βλεπω.
ζητουν να μαθουν
ονομα και αμκα μαθητη
επαγγελμα πατερα
μορφωση πατερα
υπηκοοτητα πατερα
γλωσσα πατερα
γενος μητερας
επαγγελμα μητερας
υπηκοοτητα μητερας
γλωσσα μητερας
και διευθυνσεις και τηλεφωνα.
αφενος βρωμαει ρατσισμο αφετερου ειναι προσωπικα δεδομενα που δεν δυναμαι ουτε στην απογραφη,το αλλο ειναι δεν αναφερεται ποιος τα ζηταει.
τους ειπα να πουν οτι ο πατερας τους δεν τα συμπληρωνει αυτα και ο μαλακας τρομοκρατησε τα παιδια οτι θα μπουν τιμωρια και μου φωναζουν τωρα να τα συμπληρωσω.
αυριο βεβαια θα τον παρω τηλ . αλλα νομιζω οτι δεν πρεπει να μεινει ετσι , νομιζεται οτι ενα τηλ στην αρχη προστασιας προσωπικων δεδομενων θα ειχε αποτελεσμα? η επικοινωνια με κανα συριζα?
εχει ζητησει σε καποιον αλλο αυτα? -
Γιατί δεν πας απο το σχολείο να ρωτήσεις ποιος τα ζητάει τα στοιχεία αυτά;
-
σιγα μην παω απο κει , θα παρω τηλ. αμα παω απο κει του εχω τοσα φυλαγμενα του διευθυντη , που θα βγαλω τον κασει που κρυβω μεσα μου.
τους μπασταρδους εχω πει να μην με ενοχλουν να μην τους ενοχλω και οτι αν χτηπησουν αλλη φορα τον γιο μου μπροστα του και φυγουν οι φακοι απ τα γυαλια και αυτος γελαει και δεν βαζει κανεναν τιμωρια θα τον κρεμασω απ τα αυτια τον παλιομαλακα. 50 παιδια 8 δασκαλοι και βαζουν τις φωνες γιατι δεν διαβαζουμε τα παιδια στο σπιτι, τα αρχιδια και οι μαλακισμενες καφε και τσιγαρο . επιπεδο μαθησης κατω απ το μηδεν . οι βρωμες.
παντως κατι μου θυμιζει απο χρυση αυγη αυτο οτι ζητουσαν να μαθουν τα αλλοδαπα παιδια του καθε σχολειου . αι στο διαολο τα πηρα στο κρανιο παλι. -
Ο χρήστης otso έγραψε:
σιγα μην παω απο κει , θα παρω τηλ. αμα παω απο κει του εχω τοσα φυλαγμενα του διευθυντη , που θα βγαλω τον κασει που κρυβω μεσα μου.
τους μπασταρδους εχω πει να μην με ενοχλουν να μην τους ενοχλω και οτι αν χτηπησουν αλλη φορα τον γιο μου μπροστα του και φυγουν οι φακοι απ τα γυαλια και αυτος γελαει και δεν βαζει κανεναν τιμωρια θα τον κρεμασω απ τα αυτια τον παλιομαλακα. 50 παιδια 8 δασκαλοι και βαζουν τις φωνες γιατι δεν διαβαζουμε τα παιδια στο σπιτι, τα αρχιδια και οι μαλακισμενες καφε και τσιγαρο . επιπεδο μαθησης κατω απ το μηδεν . οι βρωμες.
παντως κατι μου θυμιζει απο χρυση αυγη αυτο οτι ζητουσαν να μαθουν τα αλλοδαπα παιδια του καθε σχολειου . αι στο διαολο τα πηρα στο κρανιο παλι.Μεγάλο, τεράστιο λάθος που χτύπησαν το παιδί σου, ο δάσκαλος γελούσε και το άφησες να περάσει στο ντούκου. Επί του θέματος, εγώ στη θέση σου θα πήγαινα αυτοπροσώπως στο σχολείο να μάθω ποιος ζητάει αυτά τα προσωπικά στοιχεία και θα τους έρειχνα και ένα χέσιμο - για να μην πω καμιά άλλη κουβέντα πιο βαριά - που απειλούν τα παιδιά για ένα τέτοιο θέμα.
-
Στο τρομακτικο είχε αναφερθει και αλλου ότι ζήταγαν παρόμοια στοιχεία αλλά ουτε και εκει ήξεραν γιατι.....
-
Μαζί με σένα που βαριέσαι ν'ασχοληθείς βαριούνται/βαριόμαστε άλλοι τόσοι. Και έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει και μας κάνουν τα ζώα ό,τι θέλουν.
Να πας να τα κάνεις πουτάνα όλα, αν αφήνεις τον άλλον να κάνει ό,τι θέλει θα το ξανακάνει. Έλα να στρώνουμε λίγο. -
Βλεπω το σεναριο να παρει ενα ρημαδοτηλεφωνο ή να παει απο εκει να ρωτησει τι ειναι αυτα τα χαρτια,δεν παιζει ουτε για πλακα.Μονο η βια και ο Συριζα παιζουν.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...