-
Στις μερες μας υπαρχει η δυνατοτητα να περασεις περισσοτερο χρονο με τα παιδια σου απο οτι πχ 5 χρονια πριν
Αν αυτο δυναται να συμβαινει χωρις να δημιουργει ανυπερβλητα οικονομικα προβληματα,ειναι οπωσδηποτε θετικο
Λιγο-πολυ τα εχουμε ξαναπει,δεν υπαρχει ιδανικη εποχη,ισως οι σημερινοι 30αρηδες εζησαν την ιδανικη εποχη αλλα ποιος το ηξερε τοτε για να το προγραμματισει; -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τα νέα της οικογένειας...
Η κόρη τέλειωσε με την εξεταστική κ την Κυριακή κατέβηκε για καλοκαίρι. Δευτέρα πήγε να ψάξει για δουλειά, Τρίτη έκλεισε, χτες ξεκίνησε σερβιτόρα σε ξενοδοχείο. Δουλεύει 10 το πρωί με 6 το απόγευμα. Ο γιός Α οριστικοποίησε το μηχανογραφικό την Τρίτη κ ξεκίνησε δουλειά στο μαγαζί μας τα πρωινά, βοηθός ... όποιου χρειάζεται βοήθεια. Ο γιός Β ξυπνάει 8:30 κ έρχεται σ' εμένα. Έχει αναλάβει όλη την πρωινή βρωμοδουλειά (από κήπο κ ζώα μέχρι καθαριότητα χώρων και δουλειά όποτε έχουμε παραγωγή), κ εγώ είμαι χαλαρός πλέον στο γραφείο ή γύρω γύρω σε εξωδουλειές. Ο γιός Γ μένει σπίτι κ, εκτός του να λιώνει στην τιβί, ετοιμάζει το φαγητό. Χτες σφουγγάρισε όλο το σπίτι κ το βρήκαμε το μεσημέρι πεντακάθαρο. Σήμερα δήλωσε ότι θα βάλει το φαγητό στον φούρνο κ θα πάει για ψώνια της μάνας μου. Του είπαμε να πάρει κ τυρί, αλλά μάλλον δεν πρόκειται: Είναι ο μόνος στην οικογένεια που δεν θέλει να δει φέτα ούτε ζωγραφιστή.Τώρα περιμένω να δω πόσο θ' αντέξουν κ, κυρίως, ... αν αντέξουν.
Ηλία εισαι στρατιωτικός?
-
Μπορώ να πω πως σήμερα είμαι στην ίδια (μην πω χειρότερη) κατάσταση με τον Μανώλη: Μου τηλεφώνησε όλο χαρά η κόρη μου ('μπαμπούκο μου καλημέρα' ) για να μου ανακοινώσει ότι πέρασε στην ακρόαση κ αρχίζει πρόβες στην ορχήστρα συμφ μουσ της ΕΡΤ.Εντάξει ευχές εδω μέσα μεταξύ μας έχουμε ανταλλάξει άπειρες για τα παιδιά μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή τολμώ να πω ότι μπορώ να έρθω ακριβώς στη θέση σου τη στιγμή που σε είπε 'μπαμπούκο μου', λέω απλά ότι είναι μια Θεική στιγμή. Νιώθω τα γόνατά μου να λυγίζουν μόνο με την ιδέα να μου λέει αυτή τη φράση!!!
Μακάρι να τη δείς επιτυχημένη, μεγάλη και τρανή σε αυτό που έχει διαλέξει, όπως βέβαια και τα άλλα 15 παιδιά σου!!!
-
Μπορώ να πω πως σήμερα είμαι στην ίδια (μην πω χειρότερη) κατάσταση με τον Μανώλη: Μου τηλεφώνησε όλο χαρά η κόρη μου ('μπαμπούκο μου καλημέρα' ) για να μου ανακοινώσει ότι πέρασε στην ακρόαση κ αρχίζει πρόβες στην ορχήστρα συμφ μουσ της ΕΡΤ.Θερμά συγχαρητήρια και να την χαίρεσαι.
Μετά την επιτυχία του Θωμά, άλλη μια ευχάριστη είδηση.
-
Να πούμε συγχαρητήρια στον obelix που μπήκε και αυτός στο κλαμπ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να πούμε συγχαρητήρια στον obelix που μπήκε και αυτός στο κλαμπ! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ηλία εισαι στρατιωτικός?Όχι, σταφιδέμπορας και τζακάς.
Ευχαριστώ για τις ευχές κ ... τις καλύτερες δικές μου στο obelixάκι. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να πούμε συγχαρητήρια στον obelix που μπήκε και αυτός στο κλαμπ!μετά έρχεται ο pasxos να φανταστώ
συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους
-
Ηλία συγχαρητήρια στην κόρη!
Obelix να σου ζήσει!
Να χαίρεστε όλοι τα ζουζούνια σας, μικρά ή λιγότερο ... μικρά!
-
Άντε, να πω κι' εγώ ένα-δυο δικά μου: Τον Ιούνιο ξενοικιάσαμε από Πάτρα, η κόρη τέλειωσε στην 4ετία τη σχολή της και τώρα κάνει την πρακτική της σε ξενοδοχείο της Αθήνας.
Ο μικρός είναι στην τελική ευθεία: ξεκινάει 3η λυκείου, τεχνολογική κατεύθυνση...κι εγώ κοντεύω πια τα 50... και ονειρεύομαι RCZ και ορεινές φθινοπωρινές διαδορομές...
-
Να μας ζήσουν τα 'μωράκια' μας μικρά ή μεγάλα, ειδικά του Obelix.
Εμείς πήραμε... ΒΙΒΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χθες
Δεν τη παλεύω λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε -
Ο βαφτισιμιος παει στην 1η δημοτικου με τον μπαμπα του, που προσπαθει να τον ενθαρρυνει:
-Δεν βλεπεις καποιον συμμαθητη σου απο το νηπιαγωγειο;
-Βλεπω εναν.
-Ωραια.
-Ειναι ο Μιχαλης, που με εδερνε... -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ο βαφτισιμιος παει στην 1η δημοτικου με τον μπαμπα του, που προσπαθει να τον ενθαρρυνει:
-Δεν βλεπεις καποιον συμμαθητη σου απο το νηπιαγωγειο;
-Βλεπω εναν.
-Ωραια.
-Ειναι ο Μιχαλης, που με εδερνε... -
Πέρασαν τα χρόνια απο τοτε...: viewtopic.php?f=11&t=17055
Γίναμε και εμείς πρωτάκια! Αλλο πράγμα!
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή τολμώ να πω ότι μπορώ να έρθω ακριβώς στη θέση σου τη στιγμή που σε είπε 'μπαμπούκο μου', λέω απλά ότι είναι μια Θεική στιγμή. Νιώθω τα γόνατά μου να λυγίζουν μόνο με την ιδέα να μου λέει αυτή τη φράση!!!Εμένα με λέει (με αρκετά μαγκικο ύφος Μπούκλα (!!!!!) εκ του Μπαμπούκλα!
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Πέρασαν τα χρόνια απο τοτε...:http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=11&t=17055Γίναμε και εμείς πρωτάκια! Αλλο πράγμα!
Στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή τολμώ να πω ότι μπορώ να έρθω ακριβώς στη θέση σου τη στιγμή που σε είπε 'μπαμπούκο μου', λέω απλά ότι είναι μια Θεική στιγμή. Νιώθω τα γόνατά μου να λυγίζουν μόνο με την ιδέα να μου λέει αυτή τη φράση!!!
Εμένα με λέει (με αρκετά μαγκικο ύφος Μπούκλα (!!!!!) εκ του Μπαμπούκλα!
Έτσι ρε!!! Κόρεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!
Ήδη χθές κάναμε μάθημα:
που και α... πα
που και ι... πιΌλο μαζΊ?
ΠΑΠΙ!!!!!
-
Εμενα ο 4χρονος γιος μου με λεει..ΜΠΑΜΠΑΡΑΑΑ ΜΟΥ..
-
Πατερας γίνεσαι ή γεννιέσαι;
Τι θα αποφαίνονταν οι επιστημονες αν μελετουσαν τον Megane98hp; -
Στην περίπτωσή του η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
-
παιδια μια συμβουλη
ο γιος μου παει τριτη δημοτικου και υπαρχει προβλημα .
μενουμε χωριο που οι κατοικοι ειναι γεωργοι , γεωργοι εμεναν μεχρι τωρα αν δεν γνωριζετε αυτοι που δεν μπορουσαν να γραψουν το ονομα τους στον πινακα , οι δε γυναικες τους , μιλαμε για βοιδα , μιλαμε φανταστητε ποια θα παντρευοταν και θα εμενε για παντα στο χωριο.
οποτε μιλαμε για επιπεδο πλην ελαχιστων εξαιρεσεων μηδενικο.
τα παιδια τα δικα μου ειναι διαφορετικα και ιδιαιτερως ο γιος μου , ενω ειναι δυνατος νευρωδης και ο πιο γρηγορος στο σχολειο του , δεν χτυπαει τους αλλους , πολλες φορες τους βαριεται δεν τους παιζει, δεν τον ενδιαφερει το ποδοσφαιρο ενω ειναι καλος , εχει αλλα ενδιαφεροντα , τωρα τελευταια τα πετρωματα
και τα απολιθωματα , περιμενει πως και πως τον νονο του για να πανε να ψαξουν για αμμανιτες.
δεν ειναι σπασικλας βεβαια , σκαβει σκαλιζει , τρελαινεται να οδηγαει μηχανακι αυτοκινητο και τρακτερ
με μενα μαζι φυσικα.
μεχρι περυσι ειχε τον καλυτερο δασκαλο που εχω γνωρισει στην ζωη μου , αλλα απο φετος εχουν μαζευτει ολα τα τσολια.
εχει βεβαια ενα μεγαλο ελλατωμα , φοραει γυαλια.
το τι γινεται ειναι απιστευτο . αρκετοι προσπαθουν να τον χτυπησουν στο προσωπο με τα γυαλια
η του τα αρπαζουν και τα πετανε, σημερα εμαθα απο την μικρη την κορη μου που καθονται μαζι ολοημερο οτι τον χτυπησαν γροθια μεγαλυτερα παιδια και φυγαν οι φακοι.
επειδη οπως ειπα δεν ειναι κανα κλαψιαρικο μαμοθρεφτο , δεν πανε ποτε ενας προς εναν , απο δυο και πανω , ενας να προσπαθει να τον κρατησει και αλλοι να χτυπησουν.
ο διευθυντης εβαλε τιμωρια το αλλο παιδι και εβαλε τους φακους.
για να φανταστητε μεχρι σημερα δυο φορες ετυχε να τον χτυπησουν και μπροστα στην γυναικα μου και σε μενα.
τους μιλησα και τους ειπα να μην τον πλησιαζουν καν γιατι θα τους κοψω τα αρχιδια , αλλα τιποτα
εχουν μαθει απο τις οικογενειες τους να μην τιμωρουνται ποτε .
(πχ ο ενας εκλεψε απο την πλατεια ποδηλατο καινουργιο ενος παιδιου το πηγε σπιτι του και αρχισε να το αποσυναρμολογει , ο αλλος τον προλαβε αλλα του επιτεθηκαν πατερας και παππους , μονο με την αστυνομια το πηραν πισω. δικαιολογια? το βρηκε το παιδι και το πηρε και τι εγινε)
πηρατε μια ιδεα πιστευω τι χωριο ειναι .
λοιπον επειδη δεν μπορω να αφησω το πραγμα να παει ετσι η σχολικη χρονια και να βγαζουν το αχτι τους τα μουλικα .
εφοσον οτι συμβαινει συμβαινει στο σχολειο , υπευθυνο ειναι το σχολειο σωστα? αρα πιανουμε τον διευθυντη και τον απειλουμε. με τι αστυνομια? αυτοφωρο ? μυνηση? τι?
ειπαμε δεν ειναι κοκκορομαχιες αγοριων , ο διευθυντης ειναι ενημερος αλλα η αντυμετωπηση ειναι ενταξει μορε και τι εγινε , αρα πρεπει και αυτος και οι δασκαλες να ταρακουνηθουν λιγο , να καλεσουν γονεις , κατι να γινει.
ακουω λυσεις παιδιαευχαριστω και συγγνωμη για το μακροσκελες
-
otso συνηθως στα μερη αυτα οι αστυνομοι ειναι ιδιοι επιπεδου και συχνα συγγενεις με τους παραβατες.
Αν θες να τους αναγκασεις να κινητοποιηθουν, θα πρεπει να κανεις μηνυσεις για ξυλοδαρμο,γιατρος να βεβαιωσει εκδορες και χτυπηματα κτλ.Τωρα για το αν ειναι καλη ιδεα ή/και αν θα οδηγησει πουθενα,δεν θα ημουνα πολύ αισιοδοξος και δεν θα το συνιστούσα εκτος εαν τα πραγματα ξεφυγουν.Κατα την γνωμη μου το πιο πετυχημενο θα ηταν να προσπαθησεις να ερθεις σε επαφη με τους γονεις των επιθετικων παιδιων,να προσπαθησεις να βρεθειτε ολοι μαζι (παιδια και γονεις),και οχι για να ζητησεις ρεστα ή να κατηγορησεις,αφου γνωριστειτε καποια στιγμη αναφερεις οτι υπαρχουν θεματακια και θα ηθελες να τα βρουνε και να τα πηγαινουν καλα χωρις να το προχωρησεις,τα παιδια βρισκονται ετσι μαζι αλλά υπο την επιβλεψη σας και χωρις να ειναι όχλος.
Να εισαι σε επαφη με τους δασκαλους και τον διευθυντη.Αν δουν οτι ασχολεισαι, θα ασχολουνται και αυτοι.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...