-
Να σας ζήσει Μάνο!!! Με το καλό να έρθει το μωρό σας kkot!!!
-
Πηξαμε στις γυναικες ρε παιδι μου!!!
Να δω τι θα κανουμε εμεις οι πατεραδες όταν θα ψαχνουν τα κοριτσακια μας 'γαμπρό' και θα αντιστοιχει ένα αγοράκι σε 7 κοριτσακια... -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Να δω τι θα κανουμε εμεις οι πατεραδες όταν θα ψαχνουν τα κοριτσακια μας 'γαμπρό' και θα αντιστοιχει **ένα αγοράκι σε 7 κοριτσακια...**
και κανα δυο πουστηδες μαζι.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Να δω τι θα κανουμε εμεις οι πατεραδες όταν θα ψαχνουν τα κοριτσακια μας 'γαμπρό' και θα αντιστοιχει **ένα αγοράκι σε 7 κοριτσακια...**
και κανα δυο πουστηδες μαζι.
ρε αχριοστομοι....
-
Θελω να ρωτησω κατι και ψαχνω να βρω τροπο για να μην το πω προσβλητικα,πως σας φαινεται η ιδεα οτι καποιος, καποτε την κορη σας θα....
-
Μανο και Νασο να σας ζησουν και να ειναι ευτυχισμενα τα μωρακια σας.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Θελω να ρωτησω κατι και ψαχνω να βρω τροπο για να μην το πω προσβλητικα,πως σας φαινεται η ιδεα οτι καποιος, καποτε την κορη σας θα....Φυσιολογικο, εκει που θα με χαλαγε ειναι αν....καποιος τον γιο μου τον.....
ΥΣ.Αλλα δεν εχω γιο, 2 κορες εχω, τον Ιουνιο μπορει να εχω 3 κορες ή και ενα γιο.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Θελω να ρωτησω κατι και ψαχνω να βρω τροπο για να μην το πω προσβλητικα,πως σας φαινεται η ιδεα οτι καποιος, καποτε την κορη σας θα.......που η κορη μου θα εχει μια ομορφη σεξουαλικη ζωη οπως ολος ο κοσμος, αντρες και γυναικες;
Μια χαρα!!! -
Να δω τι θα κανουμε εμεις οι πατεραδες όταν θα ψαχνουν τα κοριτσακια μας 'γαμπρό' και θα αντιστοιχει ένα αγοράκι σε 7 κοριτσακια...Θα δίνουμε στις τρείς , μία δώρο*!
*Στις δύο θα δίνουμε και την πεθερά
-
Νάσο , Μάνο σε εσάς και στις κυρίες σας, τις καλύτερες ευχές μου.
Να σας ζήσουν. -
Αυτά είναι καλά νέα. Έτσι να αυξανόμαστε και να πληθύνουμε.
Νάσο και Μανώλη τις καλύτερες ευχές μου για τα νέα σας βλαστάρια. Να τα χαίρεστε καλή ανατροφή και μονο επιτυχίες να έχουν. -
Να δω τι θα κανουμε εμεις οι πατεραδες όταν θα ψαχνουν τα κοριτσακια μας 'γαμπρό' και θα αντιστοιχει ένα αγοράκι σε 7 κοριτσακια...Κοίτα, ως ενα βαθμό ( σε ενα μήνα περίπου ) θα μπορέσω να σας δώσω λύση εγω, αλλα τι να κάνουμε, δεν έχουμε και τρίδυμα να τακτοποιήσουμε και κανα δυο ακόμα νυφούλες.....
-
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.
-
Να δω τι θα κανουμε εμεις οι πατεραδες όταν θα ψαχνουν τα κοριτσακια μας 'γαμπρό' και θα αντιστοιχει ένα αγοράκι σε 7 κοριτσακια...Ε, κάτι θα κάνουμε, βρε παιδί μου!!!
nass κάτι λάθος είχαμε κάνει στο μέτρημα, περιμέναμε να γίνεις πατέρας Φεβρουάριο.
Να ζήσουν, όλα. Να τα χαιρόμαστε και να μας χαίρονται...
-
Νεοι χαζομπαμπαδες να σας ζησουν.
Μια ερωτηση.Το φορουμ μπορει να βαφτισει ενα μωρο;
Καλα ε,και 20-30 να'ναι οι εθελοντες νονοι,φανταζεστε τι θα γινει μπροστα στη κολυμπηθρα;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Νεοι χαζομπαμπαδες να σας ζησουν.Μια ερωτηση.Το φορουμ μπορει να βαφτισει ενα μωρο;
Καλα ε,και 20-30 να'ναι οι εθελοντες νονοι,φανταζεστε τι θα γινει μπροστα στη κολυμπηθρα;
Το Alfa vs VW θα είναι παιδική χαρά μπροστά σε αυτό.
-
Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 1 ΕΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Νανι νανι το μωρο μου
Νανι νανι το γλυκο μου
Νανι νανι το καλο μου
Νανι νανι το μικρο μου
Νανι νανι το αυγο μου
Νανι νανι το σκατο μου(κοιμησου ρε)
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 1 ΕΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝανι νανι το μωρο μου
Νανι νανι το γλυκο μου
Νανι νανι το καλο μου
Νανι νανι το μικρο μου
Νανι νανι το αυγο μου
Να τη χαίρεσαι ρε φίλε, άντε και στα 10 με το καλό και τότε θα σου ευχηθούμε και για τα επόμενα!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 1 ΕΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝανι νανι το μωρο μου
Νανι νανι το γλυκο μου
Νανι νανι το καλο μου
Νανι νανι το μικρο μου
Νανι νανι το αυγο μου
Να την χαίρεσαι φίλε μου χιλιόχρονη να είναι. Να μεταφέρεις τις ευχές μας και στην Χριστίνα.
-
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...