-
Άσχετο με το θέμα, συνφορουμίτη Jacob, γράφει κάποιος άλλος με το λογαριασμό σου; Γιατί γράφεις το ψευδώνυμο στο τέλος κάθε ποστ σου;
-
Το είχα γράψει στα πρώτα μηνύματα που είχα στείλει στο φόρουμ, δε θυμάμαι για ποιό λόγο, και από τότε μου έγινε συνήθεια.
Jacob
-
Ωραίος..
Οn-topic τώρα, μπορεί να μην είμαι γονιός, είμαι όμως θείος τριών υπέροχων κοριτσιών και ενός ακόμα πιο υπέροχου αγοριού (αναμένω και πέμπτο ανίψι, πρώτα ο Θεός ). Πριν από 2 ώρες, μου χτύπησε το κουδούνι η μεγάλη ανιψιά (5+ χρονών) και με ένα ζεστό φιλί 'απαίτησε' να στολίσουμε το δέντρο. Δε της χάλασα φυσικά χατήρι, τα έκανε όλα μόνη της, εκτός από τα ψηλά στολίδια που μου έλεγε εκείνη που να τα τοποθετήσω. Και στο τέλος, μου είπε με παράπονο 'δεν έχω βάλει ποτέ την κορυφή' (με το πρόσωπο της να είναι έτσι ) και εκεί την ανέβασα στους ώμους μου και τοποθέτησε η ίδια το αστέρι επάνω. Ε, το χαμόγελο της ΔΕΝ υπάρχει. Το πως αισθάνομαι, ακόμα και τώρα που είμαι μόνος, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. Τα ανίψια ΜΟΥ, η ζωή μου όλη.
Τώρα που πήρα φόρα, συνεχίζω Κάθε πρωί, οι 2 τσούπρες του αδερφού μου, μου χτυπάνε το κουδούνι για καλημέρα, πριν πάνε στο παιδικό σταθμό. Όταν εφημερεύει ο αδερφός μου και λείπει τα βράδια, απαιτούν να με φιλήσουν 'επειδή λείπει ο μπαμπάς', αλλιώς δε φέυγουν από το σπίτι Το μεσημέρι, τα 2 κορίτσια και το αγόρι τα φέρνει το σχολικό, ενώ την άλλη ανιψιά πάμε και την παίρνουμε εμείς. Περιττό να σας πω ότι από μόνη της κάθεται πίσω και βάζει μόνη της την ζώνη ασφαλείας και μου φωνάζει γιατί δεν έχω αγοράσει καθισματάκι για να έχω στο αυτοκίνητο μου
Τα ανίψια ΜΟΥ
-
Εγώ αυτή τη στιγμή μασουλάω ψωμί που κάναμε με την μου το απόγευμα! Το συγκεκριμένο μάλιστα το έκανε τελείως μόνη της σ' ένα πιάτο που της είχα δώσει λίγο ζυμάρι... Φυσικά όλα τα υλικά τα βάζαμε και τα ανακατεύαμε μαζί, εκτός από όταν το ζυμάρι έγινε 'πολύ δύσκολο'...
ΥΓ: Το ψωμί φυσικά τέλειο! Έχουμε πλέον αποκτήσει μεγάλη πείρα, είναι η πολλοστή φορά που κάνουμε μαζί ψωμί. Η διαφορά είναι ότι σήμερα δεν κάναμε ΟΛΗ την κουζίνα με αλεύρι...
-
CURE - THE LOVE SONG
Για πολλοστή φορά θέλω να αφιερώσω το τραγούδι αυτό, κάθε λέξη του, κάθε κόμμα, κάθε τελεία, στο Κατερινιώ μου. Είναι κάπως περίεργο που ένα τραγούδι τόσο παλιό που μπορεί να γράφτηκε πιθανότατα για τους ενήλικες να ταιριάζει τόσο πολύ για τό τί νιώθω για την κορούλα μου. Της το αφιερώνω με παντοτινή αγάπη, την λατρεύω περισότερο κι απ τη ζωή μου!!! -
Ο μεγάλος λείπει από την Κυριακή, πενταήμερη στη Θεσσαλονίκη.
Χτες βράδυ του τηλεφωνήσαμε, μίλησε με την μάνα του κ ζήτησε τον μικρό.
'Όταν έφυγες περίμενα ότι δεν θα μου έλλειπες, αλλά τελικά μου λείπεις', είπε ο μικρός. και -
Σήμερα η φρόντισε ώστε όλο το σαλόνι κυριολεκτικά να λάμπει! Μιλάμε ότι όπου κι αν κοιτάξεις λάμπει...
Έκαναν μία 'κατασκευή' ένα αγγελάκι με χρυσόσκονη στον παιδικό και όλο το μεσημέρι το 'βελτιώναμε' σε όλο το σαλόνι! Πλέον έχει πιο πολύ χρυσόσκονη το χαλί, παρά το αγγελάκι... Αλλά κυριολεκτικά λάμπει!
-
κ μετά σε βλέπω στα μαστορέματα να ρωτάς πώς βγαίνει η χρυσόσκονη από το χαλί
πάντα τέτοια
-
Ηλεκτρική σκούπα στο φουλ. Εναλλακτικά, φαρδιά χαρτοταινία που την κολλάς και την ξεκολλάς ή, ακόμα καλύτερα, κολλώδες ρολό για τα χνούδια του κουστουμιού.
Παθώς. Μέχρι και στ' @@ σου βρίσκεις τέτοια, μετά από καιρό. Νομίζω ότι στη Φουκουσίμα καθαρίζουν ευκολότερα από τη ραδιενέργεια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μέχρι και στ' @@ σου βρίσκεις τέτοια, μετά από καιρό.
Ναι μέν, αλλά έτσι 'εντοπίζεσαι' πιο εύκολα στο σκοτάδι !!!
-
Δίνει η πεθερά μου ένα φιλί στην μικρη.
Η μικρη της λέει- γιαγιά να πάμε να με πλυνεις στο πρόσωπο!
Την παει η γιαγια, την πλένει και όπως την σκουπιζει της λέει η μικρη το θεϊκό,
-Μου είπε ο μπαμπάς μου οπότε με φυλάς να πλενομαι!
- γιαγιά να πάμε να με πλυνεις στο πρόσωπο!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ηλεκτρική σκούπα στο φουλ. Εναλλακτικά, φαρδιά χαρτοταινία που την κολλάς και την ξεκολλάς ή, ακόμα καλύτερα, κολλώδες ρολό για τα χνούδια του κουστουμιού.Παθώς. Μέχρι και στ' @@ σου βρίσκεις τέτοια, μετά από καιρό. Νομίζω ότι στη Φουκουσίμα καθαρίζουν ευκολότερα από τη ραδιενέργεια.
Καλά, προφανώς θα βάλουμε ηλεκτρική αύριο (γιατί σήμερα όλο το απόγευμα λείπαμε). Χαρτοταινία δεν το βλέπω, γιατί δεν μου φτάνει για όλη τη σαλοκουζίνα... Η αλήθεια είναι όμως ότι λάμπουν τα πάντα!
Κάνε παιδιά να δεις καλό...
- γιαγιά να πάμε να με πλυνεις στο πρόσωπο!
-
Έχεις φίλο που παράγει χαρτοταινεια ρε χαμένε. :*)
Sent from my NEO V using Tapatalk.
-
Δεν ειναι και το καλυτερο να αναπνεεις ολη αυτη τη χρυσοσκονη.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θα αναγκαστώ να πώ κακιούλες τώρα.
Καταρχήν στο παιδί πολλά
Επίσης πολλά μπράβο γιατί ακούει το μπαμπά και γιατί ότι κάνει το κάνει συνειδητά!!! - γιαγιά να πάμε να με πλυνεις στο πρόσωπο!
-
βλέπω τελευταία ένα αγοράκι 5-6 ετών να κυκλοφορεί μόνο του πρωινιάτικα μάλλον για να πάει στο σχολείο πιο κάτω
-
Eγώ μέτρησα την κοράκλα μου πριν λίγο. Είναι 1,19, πήρε 8 πόντους σε ένα χρόνο το μωρό μου!!! Δεν μπορώ να μην πώ ότι είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί της, την αγαπάω απέραντα, είναι όλη μου η ζωή. Με τρελαίνει όταν μου μιλάει, όταν συζητάμε, όταν με τα δικά της επιχειρήματα προσπαθεί να με πείσει να της πάρω ένα παιχνίδι που θέλει, με τρελαίνει όταν της λέω όχι που αρχίζει την γκρίνια, με τρελαίνει όταν της λέω ναι να βλέπω το προσωπάκι της να λάμπει, με τρελαίνει όταν με κοιτάζει μέσα στα μάτια, με τρελαίνει το βράδυ που της βάζω τις πυτζάμες, με τρελαίνει το πρωί που την ντύνω, με τρελαίνει όταν της χτενίζω τα μαλλάκια το πρωί πρίν φύγουμε για σχολείο, με τρελαίνει όταν την ακούω να παίζει και να μιλάει μόνη της, με τρελαίνει..., με τρελαίνει..., με τρελαίνει..., με τρελαίνει..., με τρελαίνει..., γενικά μπορώ να πώ ότι με τρελαίνει!!!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΙ MOD ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 10. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΛΙΓΑ ΤΑ 10 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ.
Θα πρέπει να γίνονται εξαιρέσεις στα emoticons. Λέτε να βάλω μια ψηφοφορία μπας και επιτραπεί?
-
Γυρνάω σπίτι χτες βράδυ, βγάζω τα παπούτσια κ αράζω στο τζακι. Ο μικρός ρίχνει μια ματιά στα πόδια μου κ λέει 'μπαμπά, να φέρω την κιθάρα να μας παίξεις ένα κομμάτι?'
Το ρεμάλι μου την είπε τοιουτοτρόπως γιατί είχα ... εχμ ... λίγο ξεχάσει να κόψω τα νύχια των ποδιών...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Γυρνάω σπίτι χτες βράδυ, βγάζω τα παπούτσια κ αράζω στο τζακι. Ο μικρός ρίχνει μια ματιά στα πόδια μου κ λέει 'μπαμπά, να φέρω την κιθάρα να μας παίξεις ένα κομμάτι?'Το ρεμάλι μου την είπε τοιουτοτρόπως γιατί είχα ... εχμ ... λίγο ξεχάσει να κόψω τα νύχια των ποδιών...
Μικρός ΘΕΟΣ!!!!!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Γυρνάω σπίτι χτες βράδυ, βγάζω τα παπούτσια κ αράζω στο τζακι. Ο μικρός ρίχνει μια ματιά στα πόδια μου κ λέει 'μπαμπά, να φέρω την κιθάρα να μας παίξεις ένα κομμάτι?'Το ρεμάλι μου την είπε τοιουτοτρόπως γιατί είχα ... εχμ ... λίγο ξεχάσει να κόψω τα νύχια των ποδιών...
Απίστευτος !!!!
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...