-
Κοιμάμαι του καλού καιρού όταν ξαφνικά ξυπνάω απο κάτι που με πλάκωσε απότομα και βίαια.
'Μπαμπά μπαμπά σήκω ήρθε ο Άγιος Βασίλης και μου έφερε το δώρο μου. Σήκω, σήκω ΣΗΚΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ'
Σταμάτησε να χοροπηδάει πάνω μου μόνο όταν άρχισα να σαλεύω και όταν της υποσχέθηκα ότι θα σηκωθώ να την βοηθήσω να συναρμολογήσει το... δυόροφο σπίτι της Μπάρμπυ.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σταμάτησε να χοροπηδάει πάνω μου μόνο όταν άρχισα να σαλεύω και όταν της υποσχέθηκα ότι θα σηκωθώ να την βοηθήσω να συναρμολογήσει το... δυόροφο σπίτι της Μπάρμπυ.
Να σου ζήσει...οι κοράκλες είναι ό,τι καλύτερο στο κόσμο! Ομοιοπαθής!
-
Χάζευα τυχαία προχθές το πρωί ένα τέστ της MENSA, αυτό που σου δίνει 5 σχήματα και πρέπει να διαλέξεις αυτό που λείπει...
Δεν είχε ανοίξει το μάτι μου καλά καλά και ομολογώ ότι δυσκολευόμουν λίγο.Έρχεται ο μεγάλος μου γιός, το κοιτάει περίπου 3-4 δευτερα και με ρωτάει τί είναι.
Του εξηγώ ότι πρέπει να βρείς το σωστό σχήμα που λείπει βάση των υπολοίπων.
Το ξανακοιτάει για 2 δεύτερα και μου δείχνει ένα...Κοιτάω την λύση, είχε διαλέξει το σωστό ο άτιμος...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Χάζευα τυχαία προχθές το πρωί ένα τέστ της MENSA, αυτό που σου δίνει 5 σχήματα και πρέπει να διαλέξεις αυτό που λείπει...
Δεν είχε ανοίξει το μάτι μου καλά καλά και ομολογώ ότι δυσκολευόμουν λίγο.Έρχεται ο μεγάλος μου γιός, το κοιτάει περίπου 3-4 δευτερα και με ρωτάει τί είναι.
Του εξηγώ ότι πρέπει να βρείς το σωστό σχήμα που λείπει βάση των υπολοίπων.
Το ξανακοιτάει για 2 δεύτερα και μου δείχνει ένα...Κοιτάω την λύση, είχε διαλέξει το σωστό ο άτιμος...
χρήστης του φόρουμ: Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου γιός;
dpolal: 28(αλήθεια, πόσο είναι;)
-
28 χρονών ;;;; I wish
40 είμαι και ο μεγάλος μου γιός 9 στα 10...(ευκαιρία ήταν να ενημερώσω και το προφίλ μου)
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Γυρνάω σπίτι χτες βράδυ, βγάζω τα παπούτσια κ αράζω στο τζακι. Ο μικρός ρίχνει μια ματιά στα πόδια μου κ λέει 'μπαμπά, να φέρω την κιθάρα να μας παίξεις ένα κομμάτι?'Το ρεμάλι μου την είπε τοιουτοτρόπως γιατί είχα ... εχμ ... λίγο ξεχάσει να κόψω τα νύχια των ποδιών...
-
Γνωριζει κανεις αν τα γαλατα α' βρεφικης ηλικιας αρχισαν να πωλουνται στα s/m, οπως ειχε ανακοινωθει;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γνωριζει κανεις αν τα γαλατα α' βρεφικης ηλικιας αρχισαν να πωλουνται στα s/m, οπως ειχε ανακοινωθει;Βρε συ, τί λές? Ρωτάς αν πωλούνται τα γάλατα και έχεις αφήσει το μωρό νηστικό? Τρέξε καρφί σε ένα super να δείς αν έχει αλλιώς γρήγορα σε φαρμακείο να πάρεις γάλα του παιδιού!!!
-
Α για το παιδι εχω αποθεμα
Πιο πολυ απο περιεργεια ρωταω γιατι ετσι κι αλλιως η μπεμπα αρχιζει 2ης βρεφικης σε 15 μερες. Στον Σκλαβενιτη που παω εγω δεν εχουν φερει, ενω υποτιθεται οτι θα πουλαγαν απο 1/1/12 -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Α για το παιδι εχω αποθεμα
Πιο πολυ απο περιεργεια ρωταω γιατι ετσι κι αλλιως η μπεμπα αρχιζει 2ης βρεφικης σε 15 μερες. Στον Σκλαβενιτη που παω εγω δεν εχουν φερει, ενω υποτιθεται οτι θα πουλαγαν απο 1/1/12Κάτσε ρε φίλε.... Και έχει στενοχωρηθει το καρτέλ Λουραντων κλπ
-
Μας έχει πάρει ο πεθερός μου ένα σετ με αυτοκινητάκια: audi R8, bmw X5, bmw 335, porsche 911 και lamborghini murcielago. Μεγάλη αδυναμία, από την πρώτη μέρα που τα είδε, η μπλε bmw 335 . Του είπε και η κοπέλα που τον κρατά τα πρωινά πως είναι μπε-εμ-βε.. κι αυτό ήταν. Μπε-μπε, μπε-μπε όλη την ώρα.
Πάμε χθες στη Γλυφάδα. Με το που κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο, αρχίζει να τρέχει και να φωνάζει 'μπε-μπε' - 'μπε-μπε'. Σκέφτομαι, πλάκα μας κάνεις. Κι όμως, ανάμεσα στα δεκάδες παρκαρισμένα αυτοκίνητα, έτρεξε προς μια bmw 320 coupe και άρχισε να τη φέρνει γύρους και να τη χαϊδεύει Κάναμε ένα τέταρτο να τον ξεκολλήσουμε (με κλάματα την αποχωρίστηκε τελικά ).
Από 17 μηνών; Αυτός είναι χειρότερος από τον μπαμπά του -
Ώχουτο μωρέ μωρέ!!!
-
Same here ...
Όταν του έδειξα πρώτη φορά το volvo μου είπε ότι δεν του αρέσει και ρωτούσε με κλάματα που είναι το μπεμπε ...
Και από τότε συχνά πυκνά πάμε και την βλέπουμε ...
-
Η δικιά μου πάλι, σε ηλικία κάπου 18 μηνών μέσα από έναν σάκο με παιχνίδια, ξεχώρισε και δεν αποχωρίζονταν με τίποτα ένα R/C Peogeot 206 3θ και κόκκινο, σαν το δικό μας...
Μιλάμε όμως ότι παράτησε τα πάντα (κούκλες, μπάλες, κτλ) μόλις είδε το 206 και δεν παίζει να το θυμόταν... Κυκλοφορούσαμε με το 206 μέχρι που έγινε 8 μηνών και μετά το ξαναείδε όταν ήταν πάνω από 2 ετών...
Τελικά όλα κληρονομικότητα είναι...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Η δικιά μου πάλι, σε ηλικία κάπου 18 μηνών μέσα από έναν σάκο με παιχνίδια, ξεχώρισε και δεν αποχωρίζονταν με τίποτα ένα R/C Peogeot 206 3θ και κόκκινο, σαν το δικό μας...Μιλάμε όμως ότι παράτησε τα πάντα (κούκλες, μπάλες, κτλ) μόλις είδε το 206 και δεν παίζει να το θυμόταν... Κυκλοφορούσαμε με το 206 μέχρι που έγινε 8 μηνών και μετά το ξαναείδε όταν ήταν πάνω από 2 ετών...
Τελικά όλα κληρονομικότητα είναι...
Άτιμα ..γονίδια!
ΥΓ: Απίθανο το Picasso φίλε!
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
ΥΓ: Απίθανο το Picasso φίλε!
Το πήρες;;; Είναι εξαιρετικό για τη δουλειά που φτιάχτηκε, απλά ελπίζω να μην χρειαστείς την αντιπροσωπεία...
Με γειες!
-
Μια ερώτηση για τους πιο εμπειρους
Η κατηγορια Ι στο καθισμα είναι 9 -18 κιλά
Η κατηγορια ΙΙ/ΙΙΙ ξεκινα στα 15 κιλάΌταν το παιδι είναι 15 κιλά...... εξαντλειτε το καθισμα κατηγοριας Ι μεχρι τα 18 κιλά ή αγοραζουμε ΙΙ/ΙΙΙ?
επίσης από ότι κατάλαβαινω η μεγάλη αλλαγή είναι ότι απο δέσιμο τεσσάρων σημείων πάμε στο χιαστι της ζώνης του αυτοκινήτου
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μια ερώτηση για τους πιο εμπειρους
Η κατηγορια Ι στο καθισμα είναι 9 -18 κιλά
Η κατηγορια ΙΙ/ΙΙΙ ξεκινα στα 15 κιλάΌταν το παιδι είναι 15 κιλά...... εξαντλειτε το καθισμα κατηγοριας Ι μεχρι τα 18 κιλά ή αγοραζουμε ΙΙ/ΙΙΙ?
Kαλυτερα να εξαντλησεις το κατηγοριας 1 , μεχρι την ηλικια που αναφερει, νομιζω 3 ετων.
επίσης από ότι κατάλαβαινω η μεγάλη αλλαγή είναι ότι απο δέσιμο τεσσάρων σημείων πάμε στο χιαστι της ζώνης του αυτοκινήτου
Υπαρχουν και με ζωνες 4 σημειων που αργοτερα αφαιρουνται για να δεθει το παιδι με την ζωνη του αυτοκινητου
-
Το επόμενο βήμα είναι το booster, μόνο αν το ύψος είναι αρκετό για τον ώμο με την κανονική ζώνη.
ΥΓ Έχω 2 ακριβώς σαν αυτά της φωτό που δεν τα χρησιμοποιώ, τα δικά μου μεγάλωσαν....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το επόμενο βήμα είναι το booster, μόνο αν το ύψος είναι αρκετό για τον ώμο με την κανονική ζώνη.ΥΓ Έχω 2 ακριβώς σαν αυτά της φωτό που δεν τα χρησιμοποιώ, τα δικά μου μεγάλωσαν....
Τι μαρκα ειναι ? Το Graco που γραφει ειναι μαρκα ? Ειναι isofix ?
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...