-
Α, βεβαίως! Χαζομπαμπάς all the way!
-
Μια όμορφη μέρα είναι όταν με αγκαλιάζει η κόρη μου και μου λέει ότι μ αγαπάει. Όμορφη μέρα είναι να συζητάω με την κόρη μου για διάφορα θέματα, όμορφη μέρα είναι να πηγαίνω με τη κόρη μου στη θάλασσα και να τρελαίνεται απο τη χαρά της όταν είναι μέσα στο νερό, όμορφη μέρα είναι όταν της διαβάζω παραμύθια κι αυτη να κουλουριάζεται δίπλα μου και να ρουφάει κάθε λέξη που λέω, γενικά όμορφη μέρα είναι ... η κοράκλα μου
Επίσης να πώ ότι έστω και με μικρή καθυστέρηση επιτέλους κόψαμε την πάνα!!! Για την κόρη μιλάω βέβαια γιατί εγώ χλωμό το βλέπω!!!
-
Από χτες αλλάζει πάνες (τις δικές του) ο Asimov.
Ε, όπου να 'ναι θ' αρχίσει να τα γράφει κ εδώ.
Αυτό που του εύχομαι από καρδιάς είναι ... και του χρόνουουουουουουουουου.... -
Να του πούμε και ποιες είναι οι πιο απορροφητικές (για μπαμπάδες πάντα! )
-
... εχει κανείς να προτείνει μια έντυπη ελληνική εγκυκλοπαίδεια.
Ευχαριστώ.
-
''Για σας παιδιά''....Αν υπάρχει ακόμα!
Ασχετο.
Ο μικρός στη θάλασσα..''μπαμπά θα πάρω τη βάρκα να πάω βόλτα''
Εγώ.....''Εντάξει αλλά όχι προς τα μέσα''
Μικρός...''Οκ μπαμπά..........έλα Αθηνά ,Μαρία,Δήμητρα....φεύγουμεεεεεε''
Εγώ........''Μαλ....ας''
Ρε γ...ω απο τώρα!!!!! -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
jtblaster η luvion έβγαλε νέο μοντέλο και ψήνομαι. Εξακολουθείς να είσαι ικανοποιημένος και να την προτείνεις;
Ναι και πάλι ναι !!!!!! Μιλάμε για απόλυτα χρήσιμο εργαλείο !!!!
Πρόσφατα μάλιστα είχε μικροπρόβλημα και τους το έστειλα πίσω και στέιλαν ολοκαίνουργο στο κουτί του ...
Συνεχίζω να πιστεύω ότι αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας τα λεφτά του !!!Τελικά με καθυστέρηση 10 μηνών το πήρα κι εγώ . Μετανιώνω που δεν κινήθηκα πιο γρήγορα αλλά δε φανταζόμουν ότι θα φτάναμε τους 13 μήνες και δε θα κοιμόμασταν...
Και η τιμή του από το site που μου έστειλες μόνο 35% χαμηλότερη από των εγχώριων καταστημάτων... -
Καλή αρχή σήμερα για πιτσιρίκια του νηπιαγωγείου κ πρωτάκια.
Αν έχει κανένας δικός μας, ας μας πει εντυπώσεις.
-
Χθες πήρα πρώτη φορά αγκαλιά την 3 ημερών μέλλουσα βαφτιστήρα μου...
Ε οκ, πάει το χασα! Στην αρχή μου κόπηκαν ελαφρώς τα πόδια, όταν όμως το μικροσκοπικό χεράκι της έπιασε το δάχτυλο μου και άνοιξε τις ματάρες της και με κοίταξε έλιωσα...Λύγισα...Κόντεψα να κατουρηθώ πάνω μου...Και να σκεφτεί κανείς ότι κορόιδευα τον κουμπάρο και κολλητό μου που είναι έτσι...
Αχ άτιμα θηλυκά, ό,τι θέλει θα μας κάνει η μπέμπα, την βλέπω την δουλειά.
-
Η δική μας ξεκίνησε από την αρχή του μήνα σε περίοδο προσαρμογής (1-2 ώρες καθημερινά με τη μαμά να βρίσκεται στα πέριξ).
Δεν είχε πρόβλημα με παιδιά και νηπιαγωγούς, αλλά ήθελε τη μαμά της κοντά.
Σήμερα θα είναι μόνη της, λογικά θα υπάρξουν δράματα στην αρχή, θα δούμε...
Πάντως, από τότε που ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό (είναι 3 ετών), μας έχει τρελλάνει στα φιλιά , ενώ πιο πριν χρυσή την κάναμε να μας δώσει ένα... προφανώς ανασφάλεια...
@zx lover: Εννοείται ότι θα σας χορεύει!
-
Σχεδόν μας πέταξε έξω από το σχολείο.
Πιο ανεξάρτητο παιδί δεν έχω δει. -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Αχ άτιμα θηλυκά, ό,τι θέλει θα μας κάνει η μπέμπα, την βλέπω την δουλειά.
Ετσι είναι....! Το γιο μου τον λατρεύω, αλλα η κόρη μου βγάζει αλλα συναισθηματα, έχει άλλη γλύκα σαν παιδί...!!! Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς με λόγια.....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σχεδόν μας πέταξε έξω από το σχολείο.
Πιο ανεξάρτητο παιδί δεν έχω δει.Κατι ηθελα να πω για το σπιτι αλλα
-
Το μυστικό είναι να μαθαίνει το παιδί να έχει αυτοπεποίθηση. Το σπίτι είναι καταφύγιο, αλλά όχι φρούριο.
Έβλεπα πχ παιδάκια να κρατάνε το χέρι της μαμάς και να μην την αφήνουν από το βλέμμα τους. Άλλα να δείχνουν φοβισμένα.
Τέτοια εμείς δεν έχουμε. Το έχω σίγουρο ότι δεν θα περιοριστεί ποτέ, παρά μόνο στο μέτρο που θα επιθυμεί.Και κάτι τελευταίο: παιδιά που ορμάνε στο παιχνίδι σαν αγρίμια μόλις βρεθούν εκτός σπιτιού, είναι πολύ περιορισμένα στο σπίτι τους. Η μικρή χαλαρή, δεν της κάνει εντύπωση τίποτα, όχι τόση που να πέσει με τα μούτρα. Cool, πώς το λένε;
Το αποτέλεσμα με αφήνει πολύ ικανοποιημένο, να πω την αλήθεια μου ως χαζομπαμπάς. Φτου-φτου! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το μυστικό είναι να μαθαίνει το παιδί να έχει αυτοπεποίθηση. Το σπίτι είναι καταφύγιο, αλλά όχι φρούριο.
Έβλεπα πχ παιδάκια να κρατάνε το χέρι της μαμάς και να μην την αφήνουν από το βλέμμα τους. Άλλα να δείχνουν φοβισμένα.
Τέτοια εμείς δεν έχουμε. Το έχω σίγουρο ότι δεν θα περιοριστεί ποτέ, παρά μόνο στο μέτρο που θα επιθυμεί.Και κάτι τελευταίο: παιδιά που ορμάνε στο παιχνίδι σαν αγρίμια μόλις βρεθούν εκτός σπιτιού, είναι πολύ περιορισμένα στο σπίτι τους. Η μικρή χαλαρή, δεν της κάνει εντύπωση τίποτα, όχι τόση που να πέσει με τα μούτρα. Cool, πώς το λένε;
Το αποτέλεσμα με αφήνει πολύ ικανοποιημένο, να πω την αλήθεια μου ως χαζομπαμπάς. Φτου-φτου!Να την χαιρεσαι
Μανο ,μηπως εισαι αριστερος κ δεν θελεις να το παραδεχτεις -
Μα...το έχω δηλώσει προ πολλού.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σχεδόν μας πέταξε έξω από το σχολείο.Μήπως για να γλυτώσει το τρολλάρισμα;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Η δική μας ξεκίνησε από την αρχή του μήνα σε περίοδο προσαρμογής (1-2 ώρες καθημερινά με τη μαμά να βρίσκεται στα πέριξ).Εν τέλει, λίγα κλάματα όταν μπήκε στο σχολικό, αλλά από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα ξέχασε τελείως τη μάνα της!
Είχε πλάκα όμως το απόγευμα έτυχε να περνάμε από το παλιό μου δημοτικό στην Μπότσαρη και της λέω ότι εδώ πήγαινα σχολείο όταν ήμουν μικρός. Οπότε με ρωτάει με λίγο φοβισμένο ύφος: 'Πήγαινες χωρίς τη μαμά σου;;;;'
Λίγο την πειράζει, αλλά θα μάθει...
-
Ο δικός μας είναι δύο βδομάδες τώρα που πάει παιδικό...
Έκλαψε την πρώτη μέρα αλλά στη συνέχεια το ξεπέρασε και πλέον πάει μια χαρά κάθε πρωί .
Απλά όταν τον αφήνουμε λέει : ' Γεια θου μαμά! Γεια θου μπαμπά! Παππού κουλούρι ναι ?'
Κοινώς : Άντε πάτε στο καλό σας τώρα απλά πείτε στον παπιού να φέρει κουλούρι όταν θα έρθει να με πάρει
-
Γνήσιο τέκνο, μεγαλωμένο με σωστές αρχές!
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...