-
@ rx8
Tststs, να εφαρμοσθεί άμεσα η κουρά και ο εγκλεισμός, προς παραδειγματισμόν!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σήμερα είχαμε την πρώτη απογοήτευσή μας...
Αγώνες καράτε στο πρωτάθλημα , οι πρώτοι της αγώνες....Χάνει σε έναν αγώνα της με παρατήρηση ( ούτε η κόρη μου , ούτε το άλλο κοριτσάκι δεν πήραν σημείο , το άλλο κοριτσάκι καθάρισε τον τελικό με 0-7 σημεία ) στα δεύτερα 30 δευτερόλεπτα της ισοπαλίας. Υπήρχε πιθανότητα να μπει στα μετάλλια με συνδυασμό και το περίμενε με αγωνία. Τελικά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα ήθελε και έμεινε εκτός μεταλλίων εξ αιτίας της παρατήρησης.
Πολύ στενοχώρια και βούρκωμα μετά , της εξήγησα ότι σε ένα πρωτάθλημα και δη πανελλήνιο δεν γίνεται να κερδίσουν όλοι, ότι πρέπει να σκεφτεί τι λάθος έκανε και να διορθώσει την στρατηγική της για τον επόμενο αγώνα , ότι πρέπει αυτή η ήττα να την κάνει να δει τον επόμενο αγώνα με περισσότερη ψυχραιμία και να αρχίσει από το απόγευμα να σκέφτεται τα μαθήματά της και την προπόνησή της και να αφήσει πίσω την ήττα.
Μάτωσα όμως ρε γμτ...
Refuse to lose η κοπελίτσα;
Στρείτ φάιτερ λέμε το κοριτσάκι....Πολεμική μηχανή.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εγω γιατί το θεωρώ άρρωστο να μπαίνει το παιδάκι σε τέτοιο λούκι (πρωταθλητισμός κλπ) ??Ναι αλλά και ο μπαμπάς ολόσωστος.
Την επόμενη φορά που θα αγωνηστεί το παιδί θα το έχει ψάξει μέσα του και δε θα κάνει τα ίδια λάθη.Δεν μπήκε στο λούκι του πρωταθλητισμού. Αθλητισμού περισσότερο. Οι ιεραρχίες στη ζωή της είναι υγεία , παιχνίδι/σχολείο , καράτε.
Πάει περίπου 6 μήνες καράτε γιατί της άρεσε. Είναι καλή και σε περίπου 2 μήνες πήρε την πρώτη της ζώνης ( κόκκινη ). Επειδή ακριβώς είναι καλή , ο προπονητής-δάσκαλός της ( κάπως τους λένε ) την πήρε στους αγώνες. Οι αγώνες , μάθαμε εκεί , είναι πανελλήνιο πρωτάθλημα. Εφόσον της αρέσει και θα ξαναπάει στους αγώνες θεωρείτε πως έκανα άσχημα που της είπα ό,τι της είπα ;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Η αδελφή σου γράφει με κανονικούς ελληνικούς χαρακτήρες στο MSN;
[ ]Και εγώ και θεωρώ απαράδεκτος έως αποριπτέους για συνομιλία όσους γράφουν greeklish.
-
ΙΜΟ, αθλητισμός=διασκεδαση και υγεία. Τπτ παραπάνω.
Άσχετα με το θέμα, οι αποτυχίες εφόσον τις χειριστείς σωστά είναι διδακτικές, και όταν έρχονται και σε μικρή ηλικία πολύ πιο εύκολα αντιμετωπίσιμες
Μάριε, την κουρά την επεξεργάζομαι σαν άμεση λύση
-
Aν ήταν κόρη σου, ξέρω την λύση (χειροπέδες στο καλοριφέρ μέχρι να φτάσει σε ηλικία γάμου, δλδ 30+ ), τώρα για αδερφή, δεν ξέρω...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Η αδελφή σου γράφει με κανονικούς ελληνικούς χαρακτήρες στο MSN;
[ ]+1
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ναι αλλά και ο μπαμπάς ολόσωστος.
Την επόμενη φορά που θα αγωνηστεί το παιδί θα το έχει ψάξει μέσα του και δε θα κάνει τα ίδια λάθη.Μιάς και ήρθε το θέμα στην επιφάνεια να πώ κι εγώ ο θεόχαζος μπαμπάς τη δική μου ιστορία. Πρίν μια εβδομάδα πήγα στην οικονομική υπηρεσία μας να της εκδώσω ΑΦΜ για ασήμαντο λόγο . Συμπλήρωσα λοιπόν την αίτηση και εκεί που έλεγε 'Όνομα Πατρός' συγκινήθηκα ο άτιμος. Μου ήρθε να κλάψω!!! Μπερδεύτικα λίγο στην αρχή γιατι έψαχνα να βρω το τετραγωνάκι που έγραφε 'Όνομα Χαζομπαμπά' αλλά δεν το έβρισκα οπότε μάλλον στο 'Όνομα Πατρός' καλά έκανα και έγραψα. Έτσι δεν είναι?
Έφυγα απο τη ΔΟΥ και σκεφτόμουν συνέχεις εκείνο το τετραγωνάκι.'Όνομα Πατρός'
Ετσι ειναι πραγματικα!
-
Μιας και μπαίνουμε στον 8ο έχουμε αρχίσει τις επενδύσεις.
Χθες πήγα και πήρα Mc Lareen και Profi Plus. Παρότι έχω station το καρότσι πιάνει πολύ χώρο σε μια δοκιμή που έκανα!
Δηλαδή αν πας ταξίδι που χωράνε τα λοιπά πράγματα? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Χθες πήγα και πήρα Mc Lareen και Profi Plus. Παρότι έχω station το καρότσι πιάνει πολύ χώρο σε μια δοκιμή που έκανα!
Δηλαδή αν πας ταξίδι που χωράνε τα λοιπά πράγματα?Στη σχάρα (σκέτη) ή με μπαγκαζιέρα......
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Δηλαδή αν πας ταξίδι που χωράνε τα λοιπά πράγματα?Στη σχάρα (σκέτη) ή με μπαγκαζιέρα......
είμαι έτοιμος για
Thule Atlantis 780
τιμές
Audi με άλλο αυτοκόλλητο το ίδιο πράγμα 650
Trim Hellas (γεν. εισαγωγέας) 720
MAXdrive (ιντερνετικο μαγαζί δεν κάνει αντικαταβολη = δεν τους ξέρω) 615
Αγγλία 300 στερλίνες (δεν ξέρω τα έξοδα αποστολής) -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
είμαι έτοιμος για
Thule Atlantis 780
τιμές
Αγγλία 300 στερλίνες (δεν ξέρω τα έξοδα αποστολής)Με το συμπάθειο, αλλά μην βιάζεσαι τόσο πολύ !! Αν μπήκατε μόλις στον 8ο, τότε υπολόγιζε πρώτη βόλτα σε ...δύο μήνες, ανάλογα και με το τι θα σας προτείνει ο/η παιδίατρος ...
Σε ό,τι αφορά στα μπαγκάζια: δύο καλοκαίρια, με αποσκευές για διακοπές 2-3 εβδομάδων και δεν έχω χρειαστεί μπαγκαζιέρα στο Clio. Μόλις αυτήν την εβδομάδα πήρα μία, αφού μετά την έλευση και δεύτερου παιδιού, ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ πλέον δεν χωράμε !!
Πήρα από Αγγλία (πιο συγκεκριμένα, από Σκωτία) μια Kamei Delphin 380 με 205 λίρες και την έφερα εδώ με τρόπο, που αν ενδιαφέρεσαι στον στέλνω με π.μ. ...
Επειδή μόλις πρόσφατα έψαξα ΠΟΛΥ το θέμα, θα 'λεγα πως η Atlantis 780 είναι κάπως στενή και μακριά (1,96x0,78 m) έναντι (π.χ.) μιας Atlantis 200 (1,75x0,82 m) και βολεύει, αν θέλεις να μεταφέρεις πάνω στις μπάρες και ένα ποδήλατο, για παράδειγμα...
Αν ούτως ή άλλως έχεις αποφασίσει, ρίξε και μια ματιά στο σάιτ που αγόρασα και 'γω, γιατί την έχουν 30 λίρες φθηνότερα (270).Υ.Γ.: ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα στην αρχή του ποστ μου ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
είμαι έτοιμος για
Thule Atlantis 780
τιμές
Αγγλία 300 στερλίνες (δεν ξέρω τα έξοδα αποστολής)Με το συμπάθειο, αλλά μην βιάζεσαι τόσο πολύ !! Αν μπήκατε μόλις στον 8ο, τότε υπολόγιζε πρώτη βόλτα σε ...δύο μήνες, ανάλογα και με το τι θα σας προτείνει ο/η παιδίατρος ...
Σε ό,τι αφορά στα μπαγκάζια: δύο καλοκαίρια, με αποσκευές για διακοπές 2-3 εβδομάδων και δεν έχω χρειαστεί μπαγκαζιέρα στο Clio. Μόλις αυτήν την εβδομάδα πήρα μία, αφού μετά την έλευση και δεύτερου παιδιού, ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ πλέον δεν χωράμε !!
Πήρα από Αγγλία (πιο συγκεκριμένα, από Σκωτία) μια Kamei Delphin 380 με 205 λίρες και την έφερα εδώ με τρόπο, που αν ενδιαφέρεσαι στον στέλνω με π.μ. ...
Επειδή μόλις πρόσφατα έψαξα ΠΟΛΥ το θέμα, θα 'λεγα πως η Atlantis 780 είναι κάπως στενή και μακριά (1,96x0,78 m) έναντι (π.χ.) μιας Atlantis 200 (1,75x0,82 m) και βολεύει, αν θέλεις να μεταφέρεις πάνω στις μπάρες και ένα ποδήλατο, για παράδειγμα...
Αν ούτως ή άλλως έχεις αποφασίσει, ρίξε και μια ματιά στο σάιτ που αγόρασα και 'γω, γιατί την έχουν 30 λίρες φθηνότερα (270).Υ.Γ.: ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα στην αρχή του ποστ μου ...
Τι να παραξεγήθηκες ρε φίλε εννοείται ότι δεν προχωρώ αν δεν βγει η μπέμπα.
Μου αρέσει η Αtlantis 780 γιατί κάνει και για τα σκι μου και ταιριάζει και αισθητικά στο avant.
αν μπορείς στείλε pm περι μεταφοράς -
Τί είπε πριν λίγο η Θεά και με έστειλε?
Την έχω στην ποδιά μου και παρακολουθεί αυτά που βλέπω και γράφω στο ίντερνετ. Ξαφνικά βλέπει μια φωτό ενος L200 και αναφωνεί!
'Κοίτα μπαμπά το αμάξι μας'
'Σου αρέσει το αμάξι μας?'
'Ναι'
'Αυτό σου αρέσει ή το Ρενώ?'
'Αυτό'
'Γιατί?'
'Γιατι είναι τέσσερα επί τέσσερα' -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Την έχω στην ποδιά μου και παρακολουθεί αυτά που βλέπω και γράφω στο ίντερνετ. Ξαφνικά βλέπει μια φωτό ενος L200 και αναφωνεί!
'Ναι'
'Αυτό'
'Γιατί?'
'Γιατι είναι τέσσερα επί τέσσερα'too much information
-
Κανόνισε Μανώλη του χρόνου να σου ζητά να βάλεις φιμέ τζάμια ε!!!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
'Ναι'
'Αυτό'
'Γιατί?'
'Γιατι είναι τέσσερα επί τέσσερα'too much information
too bad for the groom
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Είναι ο μικρός μου και το πιο απίστευτο είναι να τον βλέπεις να το κάνει.
Σε τρείς κινήσεις σκαρφαλώνει. Σαν να βλέπεις κινούμενο σχέδιο.
Ακούω μπαμπά, βρες με, και μπορεί να είναι σκαρφαλωμένος οπουδήποτε.
Λες να μαι ο μπαμπας του σπαιντερμαν;Το'ψαχνα καιρό, αλλά το βρήκα τελικα:
παρτενερ για τον γιό σου!
Youtube Video -
Δεν υπάρχει το πιτσιρίκι
Τάσο σκληρός συναγωνισμός (και καλή διαφορά ηλικίας )
Διρτούλιε έχεις ένα θέμα με τα ισπανικά πάντως
-
Αγγλικα μιλανε στο βιντεακι.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...