-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Mάλλον το kid νομίζει ότι στην επαρχία τα παιδιά ντύνονται με προβιές, τρώνε χορτάρι απ' το λιβάδι, δε πάνε φροντιστήρια (μάλλον γίνονται όλα βοσκοί), ούτε γυμναστήρια/μπαλέτα/ωδεία κλπ.
Εχεις δικιο η τριπολη βγηκε η ακριβοτερη πολη στην Ευρωπη, το ενοικιο για ενα 3ρι ειναι πιο ακριβο απο βιλα στον μονακο.
αυτό τι σχέση έχει με τα παιδιά; μιλάμε αποκλειστικά για τα έξοδα που τ' αφορούν
-
Ε αναλογα θα στοιχιζει και ο καφες αφου το ενοικιο ειναι ακριβο, το φροντιστηριο αφου το ενοικιο ειναι ακριβο κλπ κλπ.
ασε που χωρις παιδι μενεις σε 2ρακι ενω με παιδι πρεπει να πας σε 3ρι...ασε σου λεω ασε.
-
H επαρχία είναι τις περισσότερο φορές πιο ακριβή από την Αθήνα. Ειδικά σε τουριστικές περιοχές και νησιά που υπάρχει και έξτρα κόστος μεταφοράς. Π.χ Χανιά, Ηράκλειο, Ρόδος.....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
H επαρχία είναι τις περισσότερο φορές πιο ακριβή από την Αθήνα. Ειδικά σε τουριστικές περιοχές και νησιά που υπάρχει και έξτρα κόστος μεταφοράς. Π.χ Χανιά, Ηράκλειο, Ρόδος.....Βαλε και τις πολεις που εχουν πανεπιστημια ή σχολες.ΑΚομα και τα κοτετσια τα νοικιαζουν γως λοφτ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
H επαρχία είναι τις περισσότερο φορές πιο ακριβή από την Αθήνα. Ειδικά σε τουριστικές περιοχές και νησιά που υπάρχει και έξτρα κόστος μεταφοράς. Π.χ Χανιά, Ηράκλειο, Ρόδος.....Στη Ρόδο που έμεινα για δύο χρόνια καθώς και στο Ηράκλειο και στην Πάτρα όλα μου φαίνονταν φθηνότερα και ήταν. Στην Αθήνα γενικά η ζωή είναι ακριβότερη. Το κόστος που αφορά τα παιδιά αποκλειστικά λογικά θα είναι παρόμοια αλλά τα όλα τα υπόλοιπα ( σπίτια , διασκέδαση , φαγητό ) είναι φθηνότερα. Ακόμη και η βενζίνη που είναι ακριβότερη στις περισσότερες περιοχές εκτός Αθηνών , τελικά έρχεται μικρότερο αφού τα αυτοκίνητα δεν αντιμετωπίζουν μποτιλιαρίσματα συνεχώς. Για μία διαδρομή 15χλμ κάνεις πραγματικά 15 λεπτά ενώ στην Αθήνα θες 1 ώρα.
-
Καλα αυτα τα λογια τα 'πε 11χρονο ?
Οταν γινει 15 τι θα λεει ?
Αρχιζω να απορω σε ποιον εμοιασε
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Αρχιζω να απορω σε ποιον εμοιασε
Στη μαμά του?
-
Το Σαββάτο κάναμε το πάρτυ γενεθλίων μας ( 8 ετών ) γιατί τα γενέθλιά μας τα είχαμε την Δευτέρα. Δεν ήρθαν πολλοί συμμαθητές της , είχαν φύγει για διακοπές ήδη ενώ ένα κοριτσάκι νοσηλεύεται με πνευμονία και ψιλοστενοχωρήθηκε αλλά το ξεπέρασε γιατί η παρέα όσων ήρθαν ήταν καλή. Την Δευτέρα δυστυχώς είχαμε μία ελαφρά γαστρεντερίτιδα που την ίδια ημέρα την ξεπέρασε και από τότε με ψήνει για μπάνιο αύριο. Χθες όμως γύρισε το πόδι μου στο αστράγαλο και ο αστράγαλος είναι τούμπανο και σήμερα είδα ότι δυσκολεύομαι να αλλάξω πετάλι ( φρένο - γκάζι ). Εάν και αύριο είμαι στα ίδια χάλια να δω πως της το λένε....
-
Και μια που (δεν) το ΄φερε η κουβέντα...
It's official! **Είμεθα στην έβδομη εβδομάδα μας.....**
-
Συγχαρητήρια !
Καλή λευτεριά στη σύζηγο -
Με το καλό συνάδελφε
-
-
εγώ άκουσα πως στην Όπρα βγήκε ένα αντρόγυνο και είπε τα εξής:
είχαμε 2 παιδιά και μετά έμεινε η γυναίκα μου έγκυος. ο γιατρός μας είπε τελικά ότι βλέπει 4 μαύρα πραγματάκια στη μήτρα. τελικά γέννησε 6δυμα
με 3 γέννες 8 παιδιά
ελέγχετε τα σπερματοζωάριά σας είπαμε να είναι κινητικά, αλλά όχι και τόσο
-
Σας ευχαριστώ!
Για να δουμε τώρα πως αλλάζουν τα πράγματα...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Και μια που (δεν) το ΄φερε η κουβέντα...It's official! **Είμεθα στην έβδομη εβδομάδα μας.....**
Βρε καλώς τοοοοοννννν........
-
Ναι... μου φαίνεται ότι αρχίζω από τώρα να χαζοφέρνω....
-
Η ώρα η καλή
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Και μια που (δεν) το ΄φερε η κουβέντα...It's official! **Είμεθα στην έβδομη εβδομάδα μας.....**
Καλη λευτεριά ! ! !
Σας ευχαριστώ!
Για να δουμε τώρα πως αλλάζουν τα πράγματα...
Άρδην....
Αλλά θα το καταλάβεις οριστικά όταν πιάσεις το μιρκό στα χέρια σου...
-
Σας ευχαριστώ και πάλι.
Ε, μετά από μια ντουζίνα και βάλε ανίψια, μερικά βαφτιστήρια, πλησιάζει η ώρα να πάρουμε και εμείς το μάθημά μας....
(εχω πέσει με τα μούτρα στην ανάγνωση της σχετικής βιβλιογραφίας....μη μας βρει ο ερχομός και αδιάβαστους! ) -
Με το καλό Το πρώτο?
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...