-
ειναι μοδα και στα μικρα το χειμωνα η χενα?
το καλοκαιρι παει στο διαολο...
-
Επειδή ακριβώς ήμουν μικρό, αμούστακο και άσχετο πήγα στο πρώτο που είδα να διαφημίζεται κάπου. Ήμουνα τυχερός γιατί πήγα στο Barcode. Η πλάκα είναι ότι μου το έκανε ο ίδιος ο Μαρνέζος {Λεκτικός (μη χέσω)}.
Μπορεί να είναι φαρμακείο σε τιμές αλλά ξέρεις ότι είναι πολύ καθαρό σαν μαγαζί και επίσης μου άρεσε η συμπεριφορά όλων εκεί. Αντί να ψαρώσουν το άσχετο παιδάκι ή να με πιέσουν για να το κάνω ήταν υπερβολικά εξυπηρετικοί και μου έλεγαν συνέχεια άστο, σκέψου το καλά, ψάξτο, εμείς εδώ είμαστε όποτε θελήσεις να το κάνεις και τελευταία στιγμή να αλλάξεις γνώμη δεν υπάρχει πρόβλημα.
Για το δεύτερο μάλλον θα πάω σε γνωστό μιας φίλης.
Ακόμα και τώρα που είμαι 26 σχεδόν ο πατέρας μου ψιλοφρικάρει όταν με βλέπει να κυκλοφορώ χωρίς μπλούζα. Μέχρι πριν 3-4 χρόνια μου πέταγε κάτι μπηχτές για laser αλλά τον κυνήγησα και πλέον δεν του κάνει αίσθηση...
Ηλία σου τόνισα το να μην είσαι κάθετος απεναντί του γιατί όλοι μου οι φίλοι τότε με συμβούλεψαν να το κάνω κρυφά από τους γονείς μου και να τους φέρω προ τετελεσμένου για να ακούσω λιγότερη γκρίνια. Μεγάλη χαζομάρα κατ εμέ και εννοείται πώς δεν θα το έκανα έτσι με την καμμία.
Ψήνεσαι Funis για κανά tribalάκι στη ράχη; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ililiasειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα ημουν καταλληλος να δωσει συμβουλες, αλλα:
ειμαι κατα του να τον αφησεις να κανει τατουαζ.
απαγορευεται ετσι κ αλλιως να κανει αν ειναι κατω απο 18 απο το νομο χωρις την αδεια των κηδεμονων.
οποτε πες του, αγορι μου, κλεισε τα 18 και καν'το. εγω σαν πατερας σου δεν συμφωνω, αλλα οταν εισαι σε θεση να το κανεις, καν'το μονος σου. εγω δεν θελω να εχω συμμετοχη σε μια πραξη που δεν συμφωνω...και να σου πω και κατι;
αν αυριο το μετανιωσει και ερθει και σου πει 'που ησουν εσυ ρε πατερα να με μαζεψεις, εγω ημουν μικρο + χαζο..;' δεν θα νιωσεις ασχημα;Κοίτα, εγώ είμαι κατά του να τρυπάει κάποιος το σώμα του για ... ομορφιά, γενικά. Κάτι σημερινοί (αλλά και παλιότεροι) 'νέοι', μου θυμίζουν ... φυλές της Αφρικής. Από την άλλη δεν αποτελώ και μέτρο σύγκρισης, μια και αντιπαθώ τα χαϊμαλιά γενικά (και τέτοια θεωρώ και ... το ρολόι και τη βέρα μου - που δεν φοράω σχεδόν ποτέ).
Αλλά και γενικά είμαι εναντίον της απόλυτης άρνησης. Όλα αυτά που λες του τα είπα 1000 φορές, άλλωστε δεν υπάρχει 1/1000000000 να του επιτρέψω σε αυτή την ηλικία να κάνει κάτι τέτοιο.
Ας τη βρίσκει λοιπόν με τη χένα μια τόσο να του περνάει ο καημός κι αν όταν μεγαλώσει αρκετά το θέλει ακόμα, θα βρούμε τον πιό ασφαλή τρόπο να το κάνει. Κι ας μη συμφωνώ 100%. Αρκεί, βέβαια, η χένα να είναι ακίνδυνη. -
EDDIE_147
Α στο Barcode έκανα κι εγω το piercing πριν 5 χρόνια και έχω αντίστοιχα πολύ θετικές εντυπώσεις για υπευθυνότητα και καθαριότητα.Το σκέφτομαι σοβαρά από το καλοκαίρι, απλά ακόμα δεν βρήκα το σχέδιο που να με εντυπωσιασει. Ισως θα πρέπει να περάσω μια βόλτα από κει.
-
Α, Άδη, δεν είναι θεμα χειμωνιάτικης μόδας. Ο μαγκάκος είναι μπασκετμπολίστας, οπότε καταλαβαίνεις...
-
πεστου οτι ο πετροβιτς εκανε 1000 σουτ τη μερα...καθε μερα...με τις χενες δε γινεσαι παικτης..
-
13 είναι, λέμε ρε.
-
Να πω μια άποψη για τα τατουάζ αν μου επιτρέπετε.
Δεν τα πάω μόνο για ένα λόγο.
Θέλω να έχω το δικαίωμα να αναθεωρήσω το οτιδήποτε οποιαδήποτε στιγμή.
Δεν θέλω τίποτα το υποχρεωτικά μόνιμο και τετελεσμένο.Δεν θα ένοιωθα ελεύθερος να απαλλαγώ ανα πάσα στιγμή απο κάτι που έπαψε να με εκφράζει.
-
Σοβαρολογούμε τώρα? Καθόμαστε και συζητάμε για τατουάζ?
Όποιος θέλει ας κάνει όσα θέλει και όπου θέλει...Είναι δυνατόν να ασχολείται κανείς με αυτή την αστειότητα θέτοντάς το ως σοβαρό θέμα που χρήζει συζήτησης? Ποιός ξοδεύει σάλιο και φαιά ουσία για να ασχοληθεί με ζητήματα εμφάνισης ?Απορώ πως μπορεί κάποιος να 'απαγορεύσει', 'μην αφήσει' το 16χρονο γιο του από το να χτυπήσει όσα τατουάζ γουστάρει...Αν ποτέ επιχειρούσε ο πατέρας μου να επέμβει στην εμφάνισή μου θα άρπαζε ένα χέρι ξύλο και θα τελειώναμε με συνοπτικές διαδικασίες...(για την ακρίβεια κάτι πήγε να ψελλίσει κάποτε όταν είχα μακρύ μαλλί και σκουλαρίκι (στα 17) έπεσαν τάχιστα κάτι ψιλές, κατάλαβε ότι δεν κάνω πλακίτσα και το βούλωσε)
Τα ανωτέρω φυσικά εφόσον τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής, όπου αυτό απαιτείται...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Σοβαρολογούμε τώρα? Καθόμαστε και συζητάμε για τατουάζ?
Όποιος θέλει ας κάνει όσα θέλει και όπου θέλει...Είναι δυνατόν να ασχολείται κανείς με αυτή την αστειότητα θέτοντάς το ως σοβαρό θέμα που χρήζει συζήτησης? Ποιός ξοδεύει σάλιο και φαιά ουσία για να ασχοληθεί με ζητήματα εμφάνισης ?Απορώ πως μπορεί κάποιος να 'απαγορεύσει', 'μην αφήσει' το 16χρονο γιο του από το να χτυπήσει όσα τατουάζ γουστάρει...Αν ποτέ επιχειρούσε ο πατέρας μου να επέμβει στην εμφάνισή μου θα άρπαζε ένα χέρι ξύλο και θα τελειώναμε με συνοπτικές διαδικασίες...(για την ακρίβεια κάτι πήγε να ψελλίσει κάποτε όταν είχα μακρύ μαλλί και σκουλαρίκι (στα 17) έπεσαν τάχιστα κάτι ψιλές, κατάλαβε ότι δεν κάνω πλακίτσα και το βούλωσε)
Τα ανωτέρω φυσικά εφόσον τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής, όπου αυτό απαιτείται...
Να υποθεσω οτι δεν εχεις παιδια.
Μην εισαι απολυτος φιλε. Αποψη σου βεβαια, αλλα πολλοι γονεις ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κοίτα, εγώ είμαι κατά του να τρυπάει κάποιος το σώμα του για ... ομορφιά, γενικά. Κάτι σημερινοί (αλλά και παλιότεροι) 'νέοι', μου θυμίζουν ... φυλές της Αφρικής. Από την άλλη δεν αποτελώ και μέτρο σύγκρισης, μια και αντιπαθώ τα χαϊμαλιά γενικά (και τέτοια θεωρώ και ... το ρολόι και τη βέρα μου - που δεν φοράω σχεδόν ποτέ).
μια χαρα εισαι, και εγω ετσι ειμαι
(εκτος απ'το ρολόι που φοραω τις περισσοτερες φορες εκτος σπιτιου και δεν το θεωρω χαϊμαλι για να'μαι ειλικρινης αλλα τεσπα δεν θα σταθω εκει, αμα θελει ρολόι παντως εγω λεω να του παρεις ενα swatch )βεβαια δεν ημουν παντα ετσι.. μικροτερος φορουσα σκουλαρικια κλπ αλλα νομιζω πως οι περισσοτεροι ανθρωποι ωριμαζοντας καταλαβαινουν οτι καποια πραγματα ειναι περιττα, και δεν νιωθουν ουτε την αναγκη να αυτοτραυματιστουν για να πουλησουν μουρη, ενω ταυτοχρονα ειτε μαθαινουν να αγαπουν τον εαυτο τους ειτε εστω τον αποδεχονται οπως ειναι
το προβλημα ειναι οτι αυτα τα πραγματα ειναι μονιμα.
ακομα και απο τα σκουλαρικια που φορουσα οπως καταλαβαινεις υπαρχουν ακομα τα σημαδακια, παρολο που τα εχω βγαλει εδω και παρα πολλα χρονια.. ποσο μαλλον ενα τατουαζ..Αλλά και γενικά είμαι εναντίον της απόλυτης άρνησης. Όλα αυτά που λες του τα είπα 1000 φορές, άλλωστε δεν υπάρχει 1/1000000000 να του επιτρέψω σε αυτή την ηλικία να κάνει κάτι τέτοιο.
Ας τη βρίσκει λοιπόν με τη χένα μια τόσο να του περνάει ο καημός κι αν όταν μεγαλώσει αρκετά το θέλει ακόμα, θα βρούμε τον πιό ασφαλή τρόπο να το κάνει. Κι ας μη συμφωνώ 100%. Αρκεί, βέβαια, η χένα να είναι ακίνδυνη.δεν μιλησα για απολυτη αρνηση. μιλησα για απολυτη αρνηση οσο ειναι κατω των 18
επισης κατι αλλο, δεν εχω καμια γενικοτερη αρνηση πανω στο θεμα, πιστευω οτι ο καθενας κανει το σωμα του ο,τι γουσταρει ουτε προκειται να τον κρινω για ο,τιδηποτε προφανως, απλα ειδικα σε αυτη την ηλικια (κατω των 18) ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ φορες το τατουαζ που μπορει να επιλεξει να κανει καποιος, ειναι κατι παραπανω απο πιθανο να μην τον εκφραζει οχι μετα απο 15, αλλα μετα απο... 5 χρονια.
οσο για τον μαρνεζο που αναφερθηκε, ειναι γαμω τα παιδια
τον ειχα γνωρισει σε καποιον αγωνα της εθνικης πιο παλια και ηταν πολυ ευχαριστος τυπος (αν και τρελαρας ), καμια σχεση με αυτο που νομιζει κανεις απ'την εμφανιση του -
@Megane
Κοίτα από 16 χρονών ακούω πως θα αλλάξω όταν μεγαλώσω, όταν, όταν, όταν...Είμαι 34 χρονών και όλοι αυτοί που μου έλεγαν πως θα γίνω ακόμα περιμένουν
Αν νομίζεις πως θα αλλάξω απόψεις αν κάνω παιδιά είσαι φυσικά ελεύθερος να το πιστεύεις αλλά δεν ενεργώ ποτέ με συναίσθημα αλλά μόνο με γνώση και λογική...
Τα ζητήματα εμφάνισης δεν με αφορούν, ούτε με απασχολούν για να απαγορεύσω - επιτρέψω...Θεωρώ υποτιμητικό ό,τι άλλο : έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ... -
...Αν ποτέ επιχειρούσε ο πατέρας μου να επέμβει στην εμφάνισή μου θα άρπαζε ένα χέρι ξύλο και θα τελειώναμε με συνοπτικές διαδικασίες...(για την ακρίβεια κάτι πήγε να ψελλίσει κάποτε όταν είχα μακρύ μαλλί και σκουλαρίκι (στα 17) έπεσαν τάχιστα κάτι ψιλές, κατάλαβε ότι δεν κάνω πλακίτσα και το βούλωσε)...Θα πρότεινα να μην είσαι τόσο απόλυτος...
Θυμήσου, όταν κάποτε κάνεις παιδί, και προσπαθήσεις να ψελλίσεις κάτι, αν αρπάξεις τάχιστα κάτι ψιλές, να τις δεχτείς χωρίς συναίσθημα αλλά με γνώση και λογική...
Αυτά, χωρίς καμία σκωπτική διάθεση, απλά σαν πατέρας δυο παιδιών στην εφηβεία... -
@Megane
Κοίτα από 16 χρονών ακούω πως θα αλλάξω όταν μεγαλώσω, όταν, όταν, όταν...Είμαι 34 χρονών και όλοι αυτοί που μου έλεγαν πως θα γίνω ακόμα περιμένουν
Αν νομίζεις πως θα αλλάξω απόψεις αν κάνω παιδιά είσαι φυσικά ελεύθερος να το πιστεύεις αλλά δεν ενεργώ ποτέ με συναίσθημα αλλά μόνο με γνώση και λογική...
Τα ζητήματα εμφάνισης δεν με αφορούν, ούτε με απασχολούν για να απαγορεύσω - επιτρέψω...Θεωρώ υποτιμητικό ό,τι άλλο : έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ...Πρέπει να διατηρείς το δικαίωμα να αλλάζεις. Δεν είναι κακό.
(Εκτος κι αν είσαι πεπεισμένος για την τελειότητά σου like me )
Εγώ για τον εαυτό μου κρατάω το δικαίωμα της αναθεώρησης της.
Αυτήν λοιπόν την στιγμή που συζητάμε, πιστεύω πως η εμφάνιση θα θέλαμε να μας είναι αδιάφορη αλλα στο βάθος συνειδητά η ασυνείδητα την υπολογίζουμε.
(Πόσες φορές δεν έτυχε να κινδυνέψεις να τρακάρεις με το αυτοκίνητο επειδή πέρναγε μια ωραία γκόμενα; )
Αν η γκόμενα είχε μουστάκι θα κινδύνευες;Ένας λόγος που ο Ηλίας θα πρέπει να 'ελέγξει' την κατάσταση, είναι η προοπτική το παιδί του να μην σκέπτεται όπως εσύ όταν μεγαλώσει και να ενδιαφέρεται για την εμφάνισή του.
Τέλος σε ενδιαφέρει η εμφάνισή σου γιατί άν δεν σε ενδιέφερε δεν θα είχες μακρύ μαλλί. -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Αν ποτέ επιχειρούσε ο πατέρας μου να επέμβει στην εμφάνισή μου θα άρπαζε ένα χέρι ξύλο και θα τελειώναμε με συνοπτικές διαδικασίες...(για την ακρίβεια κάτι πήγε να ψελλίσει κάποτε όταν είχα μακρύ μαλλί και σκουλαρίκι (στα 17) έπεσαν τάχιστα κάτι ψιλές, κατάλαβε ότι δεν κάνω πλακίτσα και το βούλωσε)...
Θα πρότεινα να μην είσαι τόσο απόλυτος...
Θυμίσου, όταν κάποτε κάνεις παιδί, και προσπαθήσεις να ψελλίσεις κάτι, αν αρπάξεις τάχιστα κάτι ψιλές, να τις δεχτείς χωρίς συναίσθημα αλλά με γνώση και λογική...
Αυτά, χωρίς καμία σκωπτική διάθεση, απλά σαν πατέρας δυο παιδιών στην εφηβεία...Ψιλές δικαιούμαι να αρπάξω μόνο όταν επέμβω στην ιδιωτική σφαίρα κάποιου που είναι απαραβίαστη...Η προσωπική εμφάνιση κάθε ατόμου είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραβίαστη και πατέρας ή όχι δεν πρόκειται να επέμβω...
Ως προς αυτό που έγραψα λοιπόν είμαι εντελώς απόλυτος...Αντίθετα αν εσύ το επιθυμείς, το θεωρείς σοβαρό και τα παιδιά σου το υπομένουν μπορείς να επεμβαίνεις ακόμα και στο τι χρώμα μπλουζάκι θα φορέσουν, ο καθένας μεγαλώνει τα παιδιά του όπως αυτος καταλαβαίνει : και αυτό επίσης είναι δικαίωμα κάθε γονιού και απαραβίαστο (μέσα στο πλαίσο του ποινικού νόμου).
-
koutsan
Δεκτή η άποψή σου.
Ελπίζω σε 15-20 χρόνια να είμαστε καλά, να υπάρχει ακόμα το 4TF, να ανταλλάσσουμε απόψεις καλοπροαίρετα, να έχεις παιδί/παιδιά, και να μας περιγράφεις προβληματισμούς-εμπειρίες σου από τη σχέση σου μαζί του/τους.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
@Megane
Τα ζητήματα εμφάνισης δεν με αφορούν, ούτε με απασχολούν για να απαγορεύσω - επιτρέψω...Θεωρώ υποτιμητικό ό,τι άλλο : έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ...Πρέπει να διατηρείς το δικαίωμα να αλλάζεις. Δεν είναι κακό.
(Εκτος κι αν είσαι πεπεισμένος για την τελειότητά σου like me )
Εγώ για τον εαυτό μου κρατάω το δικαίωμα της αναθεώρησης της.
Αυτήν λοιπόν την στιγμή που συζητάμε, πιστεύω πως η εμφάνιση θα θέλαμε να μας είναι αδιάφορη αλλα στο βάθος συνειδητά η ασυνείδητα την υπολογίζουμε.
(Πόσες φορές δεν έτυχε να κινδυνέψεις να τρακάρεις με το αυτοκίνητο επειδή πέρναγε μια ωραία γκόμενα; )
Αν η γκόμενα είχε μουστάκι θα κινδύνευες;Ένας λόγος που ο Ηλίας θα πρέπει να 'ελέγξει' την κατάσταση, είναι η προοπτική το παιδί του να μην σκέπτεται όπως εσύ όταν μεγαλώσει και να ενδιαφέρεται για την εμφάνισή του.
Τέλος σε ενδιαφέρει η εμφάνισή σου γιατί άν δεν σε ενδιέφερε δεν θα είχες μακρύ μαλλί.Το ότι δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση δεν σημαίνει ότι δεν έχω προσωπική αισθητική αλλά σημαίνει ότι δεν πρόκειται να κάτσω να κουβεντιάσω σοβαρά το θέμα...Δεν πρόκειται λοιπόν να ανάγω σε σημαντικό θέμα την εμφάνιση 'απαγορεύοντας' ή 'επιτρέποντας' : προτιμώ να ασκήσω αυτή τη γονική 'βία' για θέματα που θεωρώ σημαντικά και όχι τρίχες...Αντιθέτως δεν θα παραλείψω να ειρωνευτώ ή να κοροϊδέψω κάτι που δεν συμφωνεί με τα προσωπικά μου κριτήρια αισθητικής : μέχρι εκεί όμως...
Η εμφάνισή μου διέπεται από την προσωπική μου αισθητική (η οποία αλλάζει μεσα στο χρόνο) ...Πάντως μάλλον θα βρεις δύσκολα κάποιον που να ξοδεύει τόσο λίγο χρόνο και χρήμα (ποσοστιαία) όσο εγώ για την εμφάνιση, σε σημείο που πολλοί νιώθουν άβολα μαζί μου (σε 34 χρόνια ζωής έχω αγοράσει 1 κουστούμι και τα τελευταία 9 χρόνια είχα ένα μόνο μπουφάν, πέρυσι πήρα και δεύτερο )
-
προσωπικα δεν την υπολογιζω καθολου την εμφανιση μου, και αν θελεις το πιστευεις.
κουρευομαι οταν αρχισουν να με ενοχλουν οπου τα παιρνω με τη μηχανη για να κρατησει περισσοτερο καιρο... θα ειχα ανετα μακρια μαλλια για να μη χρειαζεται να ασχολουμαι με αυτα (ειχα στο σχολειο) αλλα αφενος απο ενα σημειο και μετα με ενοχλουν και μου τη σπαει που δε στεγνωνουν ευκολα (εννοειται δεν εχω καν πιστολακι, εδω βουρτσα δεν εχω καλα καλα ) και αφετερου θελουν και καποια περιποιηση, οχι απο αποψη αισθητικης αλλα απο αποψη καθαριοτητας..
επισης φυσικα ξυριζομαι μονο οταν αρχισω να εχω φαγουραγενικα εχω συμβιβαστει με την ιδεα πως ειμαι κακασχημος και τετοιος θα παραμεινω
αλλα τουλαχιστον με παρηγορει το γεγονος οτι τον εχω μεγαλο, ισα με 34 εκατοσταΤα ζητήματα εμφάνισης δεν με αφορούν, ούτε με απασχολούν για να απαγορεύσω - επιτρέψω...Θεωρώ υποτιμητικό ό,τι άλλο : έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ...
αυτη δυστυχως ειναι ιδανικη προσεγγιση οταν μιλαμε για ατομα ενηλικα, που εχουν συναισθηση του τί κανουν.
οταν ομως εισαι γονεας, εχεις καποια ευθυνη εφοσον οι συνεπειες μιας πραξης οπως το τατουαζ μπορει να φανουν μετα απο 10-15 χρονια, οταν το παιδι δικαιως μπορει να σου ζητησει τα ρεστα οτι δεν τον προσεξες οπως ειχες υποχρεωση σε μια ηλικια και σε μια φαση που δεν εκρινε σωστα, οπως μπορει να νομιζει στο μελλον. αυτο αλλωστε -υποτιθεται ειναι και το νοημα της κηδεμονιας, να σε αποτρεπουν, ανθρωποι που εχουν καποια μεγαλυτερη εμπειρια απο σενα, απ'το να κανεις λαθη που μπορει να μετανιωσεις.
ετσι, οταν εγω ημουν 13 και ακουγα μεταλ, θα γουσταρα πολυ να χτυπησω ενα τατουαζ με αναποδους σταυρους και διαολια, αλλα σημερα θα ελεγα, καλα, αυτος ο πατερας μου πώς μπορεσε και συναινεσε σ'αυτο; θα επρεπε να με αποτρεψει εφοσον ειχε την εμπειρια και ηξερε οτι κατα πασα πιθανοτητα θα το μετανιωσω στο μελλον
φυσικα ο πατερας μου τα ιδια μυαλα ειχε.
στην εφηβεια απειρες φορες ειχα βαψει τα μαλλια μου διαφορα χρωματα, ποτε δεν προσπαθησε να με αποτρεψει μονο πλακα μου εκανε, ηξερε πως δεν εχει νοημα το πως φαινομαι και οτι ειναι κατι που δεν θα μου μεινει μετα απο 30 χρονια ωστε να του ζητησω τα ρεστα, με τη δικαιολογια οτι ημουν πολυ μικρος για να κρινω σωστα -
koutsan εκει με τις ψιλες η λεκτικη υπερβολη πηγε συννεφο...
το παιδακι ειναι μικρο και κανεις δεν ειπε απολυτα να μη κανει τπτ...απλως να γινεται σε ελεγχομενο περιβαλλον και ο ililias δεν εδειξε σημαδια πατερα-χιτλερ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
koutsan εκει με τις ψιλες η λεκτικη υπερβολη πηγε συννεφο...το παιδακι ειναι μικρο και κανεις δεν ειπε απολυτα να μη κανει τπτ...απλως να γινεται σε ελεγχομενο περιβαλλον και ο ililias δεν εδειξε σημαδια πατερα-χιτλερ...
μην το βλεπεις ετσι
ο καθενας εχει τις αποψεις του
ετσι και αλλιως οσοι κανουν παιδια κοροϊδα ειναι
εμενα κανενας πουστης δε θα μου φαει τα λεφτα
θα τα φαω ολα μονος μου
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...