-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τα κορίτσια παίζουν με τις barbies τους στο δωμάτιό τους. Κι εκεί που ακούγονται να μιλάνε για πρίγκιπες, σταχτοπούτες και ωραίες κοιμωμένες φωνάζουν και οι δύο δυνατά:ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
Το Πολυτεχνείο ζει!
σε καλο δρομο ειμαστε νικολα.
-
ζητω το αγωνιστικο κινημα..
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Τα κορίτσια παίζουν με τις barbies τους στο δωμάτιό τους. Κι εκεί που ακούγονται να μιλάνε για πρίγκιπες, σταχτοπούτες και ωραίες κοιμωμένες φωνάζουν και οι δύο δυνατά:
ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
Το Πολυτεχνείο ζει!
Λες ν'αρχίσουν τις καταλήψεις στο νηπιαγωγείο;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τα κορίτσια παίζουν με τις barbies τους στο δωμάτιό τους. Κι εκεί που ακούγονται να μιλάνε για πρίγκιπες, σταχτοπούτες και ωραίες κοιμωμένες φωνάζουν και οι δύο δυνατά:
Το Πολυτεχνείο ζει!
ααα οχι τετοια
οι καταληψεις δεν μ αρεσουνας κλεισουν το διαδρομο του σπιτιου για την τουαλετα βρε αδελφε
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τα κορίτσια παίζουν με τις barbies τους στο δωμάτιό τους. Κι εκεί που ακούγονται να μιλάνε για πρίγκιπες, σταχτοπούτες και ωραίες κοιμωμένες φωνάζουν και οι δύο δυνατά:ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
Το Πολυτεχνείο ζει!
Συνέβη και σε μένα ακριβώς το ίδιο. Όχι με barbies όμως, μόνο με spiderman και κεραυνό Mcqueen
Έτσι θα αρχίσει η επανάσταση.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Συνέβη και σε μένα ακριβώς το ίδιο. Όχι με barbies όμως, μόνο με spiderman και κεραυνό McqueenΈτσι θα αρχίσει η επανάσταση.
Ποιόν ΜcQueen; τον κόκκινο ή τον γαλάζιο;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Συνέβη και σε μένα ακριβώς το ίδιο. Όχι με barbies όμως, μόνο με spiderman και κεραυνό Mcqueen
Έτσι θα αρχίσει η επανάσταση.
Ποιόν ΜcQueen; τον κόκκινο ή τον γαλάζιο;
-
A, με συγχωρείς αλλά υπάρχει και Dinoco ΜcQueen και Αστραφτερός McQueen. Σύμφωνα με το γιό μου ο Αστραφτερός υπερέχει!!
-
ο κοκκινος thunder υπερεχει...μη κουραζουμε στανταρ θεματα..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο κοκκινος thunder υπερεχει...μη κουραζουμε στανταρ θεματα..A σ'έπιασα αδιάβαστο! Δεν την έχεις εμπεδώσει την ταινία! Thunder είναι βροντή! ο μισητός Chick! O φίλος μας είναι ο Lightning!
Αλλά εμένα τι με νοιάζει; εγώ είμαι με τον Hudson Hornet!!!!!
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το Πολυτεχνείο ζει!
Φαντασου αυτο να το ελεγε το δισεγγονο του Πατακου η του Παπαδοπουλου
Γιός κλώνος μου, κόρη κλώνος συζύγου. 8 και 6 αντίστοιχα.
Καλα αυτο ειναι φανταστηκο....εκτος του οτι εμεις οι πατεραδες ειμαστε σιγουροι οτι το παιδι ειναι δικο μας εχουμε την κορη μας (που ετσι και αλλιως την αγαπαμε οσο και τον γιο φυσικα) που θα ειναι ιδια η μανα της....ε οποτε 2 φορες το κακο θα ειναι να χωρισεις και να εχει σ/κ τα παιδια και να εχεις μια μικρογραφια της γυναικας σου μεσα στη μουρη σου
Απο την αλλη ομως σκεφτειται οτι η γυναικα θα εχει μια δικη σου μικρογραφια ολοκληρη τη βδομαδα
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ο κοκκινος thunder υπερεχει...μη κουραζουμε στανταρ θεματα..
A σ'έπιασα αδιάβαστο! Δεν την έχεις εμπεδώσει την ταινία! Thunder είναι βροντή! ο μισητός Chick! O φίλος μας είναι ο Lightning!
Αλλά εμένα τι με νοιάζει; εγώ είμαι με τον Hudson Hornet!!!!!
γκαφα ολκης!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Το Πολυτεχνείο ζει!
ααα οχι τετοια
οι καταληψεις δεν μ αρεσουνας κλεισουν το διαδρομο του σπιτιου για την τουαλετα βρε αδελφε
μπα αυτό είναι χειρότερο
-
Χθεσινές συζητήσεις...
Μάνα: Όχι, δεν κατάλαβες, πρώτα θα φας όλο το ψάρι σου και μετά θα σηκωθείς από το τραπέζι.
Σπόρος: Δεν με καταλαβαίνει κανένας εδώ μέσα ... θα φύγω από το σπίτι.
Εγώ (κρατώντας τα γέλια με υπερπροσπάθεια): Και που θα πας, Αντωνάκη μου;
Σπόρος: Στη γιαγιά μου! (σσ. στον από κάτω όροφο).
Εγώ: Και θα μας αφήσεις μόνους μας;
Σπόρος: Ναι, για να μάθετε να με πιέζετε να φάω φαγητά που δεν μου αρέσουν. Χάθηκε να έχουμε μπριζόλες και πατάτες τηγανιτές;
Μάνα: Πάλι μου είπε, παιδί μου, η καθηγήτρια της μουσικής ότι κάνεις φασαρία στο σχολείο.
Χρήστος: Αφού είχαμε τελειώσει ρε μαμά το μάθημα.......
Μ: @ # #@#@#@#*
Χ:
(μετά από την αποχώρηση της μάνας)
Εγώ: Γιατί δεν κάθεσαι ήσυχος στο σχολείο, ρε παιδάκι μου;
Χρήστος: Θέλω, ρε μπαμπά, αλλά δεν μπορώ. Εκεί που έχω αποφασίσει να μην κάνω φασαρία, κάτι με πιάνει και δεν μπορώ να κρατηθώ!Τι του λες τώρα;
Μιλάμε για ένα 13χρονο παιδί που δεν μπορεί να σταματήσει να κινείται, θα του βγάλω καμιά φωτογραφία να δείτε πως κάθεται στην καρέκλα και κοιτάζει τηλεόραση. -
Μην πειράζετε τον Χρήστο, είναι το καλύτερο παιδί.
-
Απαιχτοι και οι δύο Ηλία...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Χθεσινές συζητήσεις...
Μάνα: Όχι, δεν κατάλαβες, πρώτα θα φας όλο το ψάρι σου και μετά θα σηκωθείς από το τραπέζι.
Σπόρος: Δεν με καταλαβαίνει κανένας εδώ μέσα ... θα φύγω από το σπίτι.
Εγώ (κρατώντας τα γέλια με υπερπροσπάθεια): Και που θα πας, Αντωνάκη μου;
Σπόρος: Στη γιαγιά μου! (σσ. στον από κάτω όροφο).
Εγώ: Και θα μας αφήσεις μόνους μας;
Σπόρος: Ναι, για να μάθετε να με πιέζετε να φάω φαγητά που δεν μου αρέσουν. Χάθηκε να έχουμε μπριζόλες και πατάτες τηγανιτές;Μη μου πειράζετε το σπόρο ρε!!!
Μάνα: Πάλι μου είπε, παιδί μου, η καθηγήτρια της μουσικής ότι κάνεις φασαρία στο σχολείο.
Χρήστος: Αφού είχαμε τελειώσει ρε μαμά το μάθημα.......
Μ: @ # #@#@#@#*
Χ:
(μετά από την αποχώρηση της μάνας)
Εγώ: Γιατί δεν κάθεσαι ήσυχος στο σχολείο, ρε παιδάκι μου;
Χρήστος: Θέλω, ρε μπαμπά, αλλά δεν μπορώ. Εκεί που έχω αποφασίσει να μην κάνω φασαρία, κάτι με πιάνει και δεν μπορώ να κρατηθώ!Τι του λες τώρα;
Μιλάμε για ένα 13χρονο παιδί που δεν μπορεί να σταματήσει να κινείται, θα του βγάλω καμιά φωτογραφία να δείτε πως κάθεται στην καρέκλα και κοιτάζει τηλεόραση.Εμένα γιατί μου έχει δώσει την εντύπωση του ήσυχου παιδιού;
Είναι υπερκινητικός με την παιδιατρική έννοια του όρου; Αν ναι, λένε ότι έχουν κρυμμένο τεράστιο ταλέντο αυτά τα παιδιά. -
Και γω είχα χαρακτηριστεί ως υπερκινητικός απο γιατρό... αλλά μου πέρασε με τα χρόνια
Στο φαγητό ήμουν πολύ δύσκολος αλλά με υποχρέωναν να φάω ό,τι είχαμε. Έχω κάτσει και πολλέςςςςςςς ώρες πάνω από το πιάτο τρώγοντας.
Στο σχολείο απ' την άλλη ήμουν από τα ήσυχα παιδιά.
-
-
Ηλια τα παιδια σου ειναι αστερια
-
Δεν μου αρεσει να το σοβαρευω το θεμα, ουτε να κριτικαρω αλλους γονεις, αλλα ...
Εγραψα αλλου οτι η κορακλα μου εκατσε 2 βραδυα στο νοσοκ. Εκει ειδα κατι που δεν μπορω να καταλαβω. Υπηρχε ενα αλλο παιδακι - κοριτσακι - το οποιο ειχε υψηλο πυρετο και εμετους.
Το οτι οι γονεις του το φυσουσαν το παραδακι, αφου ειχαν καθε μερα 1 με δυο Φιλλιπινεζες να πηγαινοφερνουν τροφημα/ρουχα δεν το σχολιαζω. Ομως το να ειναι το παιδι στο νοσοκ και να του πηγαινουν καθηγητρια Αγγλικων δεν μπορω να το καταλαβω ποσο μαλλον σε ενα 6χρονο κοριτσι. -
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...