-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
τελικά προέκυψεΠρέπει να επαναξετάσω τα γούστα μου. Μόνο σε μένα άρεσε το τραγούδι της Νορβηγίας
Ωραία τα Ork. Γουστάρω
Traveler,περιμένω τη νέα coleccion (sic) της Technica για να επενδύσω τα κέρδη μου απο τους Lordi (125
-
TO EIXA ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ Η Κ#%#5ΓΡΙΑ
-
Χωρίς πλάκα τώρα.Γλυτώσαμε τα έξοδα για την επόμενη χρονιά.Αν θέλουν να προβάλλουν την Ελλάδα για τον τουρισμό,ας φτιάξουν εγκαταστάσεις...Μού αρέσει που έδειχναν το Χ.Κ.Π αλλά δεν έλεγαν πόση ώρα κάνει ο Βάκχος ν'ανέβει...
-
Τι είναι τούτοι ρε;
Αρχισαν να κράζουν τους Lordi και να θεοποιούν την γριά...ΕΛΕΟΣ!
Ενας καράφλας στον Α λέει ποιός τους έδωσε το 12άρι από την Ελλάδα;
Σίγουρα όχι τα μπουζούκια σαν και σένα ρε γλυφ... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι είναι τούτοι ρε;Αρχισαν να κράζουν τους Lordi και να θεοποιούν την γριά...ΕΛΕΟΣ!
Ενας καράφλας στον Α λέει ποιός τους έδωσε το 12άρι από την Ελλάδα;
Σίγουρα όχι τα μπουζούκια σαν και σένα ρε γλυφ...Παράλληλα με την Τατιάνα έχει και κους-κους ?
-
τατιανα vs κους-κους
lordi:metalo:
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
...., η ρουμανία είχε τον κλώνο του ιωάννη μελισσανίδη.....Μπράβο IKE, αυτό είναι, κι έλεγα κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει....
-
ποιος εχει να μου δωσει μια φινλανδικη σημαια...
ηταν πολυ διασκεδαστικο το χθεσινο....δε πειραζει που δε βγηκα εξω χθες...αξιζαν οι φατσες των 'μεγαλων' τραγουδιστων....
-
But in a stunning upset for the contest that launched the Swedish group ABBA, a Finnish metal band with monster masks and apocalyptic lyrics won the contest late Saturday.
The band Lordi scandalized some of their compatriots when their song 'Hard Rock Hallelujah' was chosen to represent the nation. At a press conference, the band's frontman said his plan for the final was to 'scream louder. And turn the amps up.'
'This is a victory for rock music ... and also a victory for open-mindedness,' the band's lead singer, Mr. Lordi, said after the win — Finland's first. 'We are not Satanists. We are not devil-worshippers. This is entertainment.'
Combining crunchy guitars, a catchy chorus and mock-demonic imagery, Lordi is reminiscent of U.S. '70s stars KISS — an acknowledged inspiration of Mr. Lordi.
Band members never appear without their elaborate masks and makeup, and do not reveal their true names.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ποιος εχει να μου δωσει μια φινλανδικη σημαια...κατα 80% θα εχει κανενας οπαδος των Nightwish
οταν ειχαν ερθει στο Rockwave ειχε γεμησει ο κοσμος -
θα τη βαλω τιμητικα στην υπογραφη...
-
Πάντως φτάσαμε στο 2006 και ακόμα το hard rock προκαλεί....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θα τη βαλω τιμητικα στην υπογραφη...εχω μια προχειρη τζαμαικανικη, δεν ξερω αν σε κανει
-
θα μπει συντομα...
rock n roll angels....
aaaaaaaxxxxxxxxxxxx ατελειωτη ευχαριστηση...
-
Αντί να πάρουμε χαμπάρι την ξεφτίλα μας που το κάναμε εθνική υπόθεση και σουπερ διαγωνισμό το πανηγυράκι, κοιτάμε μην μας πειράξει κανείς την Αννούλα....
Lordi rules, για σπάσιμο στους χαρτογιακάδες!
Αν και η καλύτερη για μενα ήταν η Νορβηγία
ΥΓ: Ο Ψινάκης αβαβα τη δουλεια βλεπω τώρα και τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι τη γλώσσα μέχρι το πάτωμα. Ρε get a life κοράκια!!!
-
Τατιάνα rules!!!!!
Χτες μαζευτήκαμε σπίτι μου 8 άτομα και λιώσαμε, ρίξαμε και 5 ψήφους στους Lordi για να γουστάρουμε και κάθε φορά που η μούμια (Βίσση) έπερνε 1,2 ή κανένα πόντο πανηγυρίζαμε!
-
Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια (κ χρόνια πολλά) στην Έλενα Παπαρίζου,
το μόναδικό πράγμα που μου έμεινε από τη χθεσινή βραδιά. -
ηταν και αυτη εκει?
-
technik
πωωω ρε κόλλημα ο 'γερμανός'...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια (κ χρόνια πολλά) στην Έλενα Παπαρίζου,
το μόναδικό πράγμα που μου έμεινε από τη χθεσινή βραδιά.Και δεν την είδαμε να τραγουδάει Mambo AEA
Βλέπαμε διαφημίσεις
και πάλι
Euro-vissi-on 2006