-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
' Ο χορός των ξωτικών είναι αυτός';;
Καλό είναι , η Γκαλάντριελ ήταν καλύτερη.Εχω παίξει ένα 50άρι στη Νορβηγία.
Να οι πατρικιοι του φορουμ!
ΥΓ. Τι αποδοση ειχε???
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
ΥΓ. Τι αποδοση ειχε???
Μπα όχι. Απλώς μου άρεσε. '1 προς 15' είχε.
-
ΥΓ. Τι αποδοση ειχε???
Μπα όχι. Απλώς μου άρεσε. '1 προς 15' είχε.
Χμ... Γραψε λαθος! Νορβηγια επαιξες, Φινλανδια διαβασα... Και μια που βγηκε η Φινλανδια, εχοντας διαβασει για αποδοσεις 1:20 με εσενα να εχεις παιξει 50 ευρω...
Εκει πηγαινε το πατρικιοι...
-
οκ, np
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια (κ χρόνια πολλά) στην Έλενα Παπαρίζου,
το μόναδικό πράγμα που μου έμεινε από τη χθεσινή βραδιά.Και δεν την είδαμε να τραγουδάει Mambo AEA
Βλέπαμε διαφημίσεις
και πάλιKαι εκτός αυτού, αναγκάστηκα να δώ Τατιάνα το μεσημέρι..
Ήμουν σίγουρος ότι θα τα έχωνε στη ΝΕΤ και θα έδειχνε το Mambo...
-
-
Bλέπω τώρα στη ΝΕΤ τη Μενούνος που επισκέφθηκε 'το πατρικό σπίτι του πατέρα της' σύμφωνα με τη ρεπορτερ.
Και θυμήθηκα αυτό που έλεγε ο Χάρυ Κλυν :' Οι Ελληνες του εξωτερικού ε;;!! Αυτοί ακουν Ελλάδα και κλαίνε. Αντί να κλαίμε εμείς που ζούμε εδώ, κλαίνε αυτοί οι μαλάκες που ζουν έξω'
-
Bλέπω τώρα στη ΝΕΤ τη Μενούνος που επισκέφθηκε 'το πατρικό σπίτι του πατέρα της' σύμφωνα με τη ρεπορτερ.Και θυμήθηκα αυτό που έλεγε ο Χάρυ Κλυν :' Οι Ελληνες του εξωτερικού ε;;!! Αυτοί ακουν Ελλάδα και κλαίνε. Αντί να κλαίμε εμείς που ζούμε εδώ, κλαίνε αυτοί οι μαλάκες που ζουν έξω'
Από την χαρά τους κλαίνε οι άνθρωποι (που ζουν έξω)!
-
σωστό κι αυτό!!!!
-
Μπράβο στους Lordi , καλά να πάθει η ευρω-γριά !!!!!
Go Finland !!!!! Άντε σειρά του Κίμι (ακούς funis ... )
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το θέμα είναι με ποια κριτήρια ψήφισαν οι ενήλικες, ώστε να δώσουμε στη Φιλανδία 12 βαθμούςΜε το κριτήριο ότι μεγαλώσαμε ακούγοντας Maiden και Metallica και μας είχε λείψει το ροκ στην προσπάθειά μας να κλεισουμε καλό τραπέζι στα μπουζούκια.
Και με το κριτηριο ότι παράγινε το κακό με τα 'νανανα' τραγουδάκια που και καλά κερδίζουν τη Γιουροβίζιον και αμαν πια με τις Ιρλανδικές μπαλάντες του Τζόνι Λόγκαν.
Πώς το λένε να δεις: 'Too old to rock 'n' roll, too young to die'
Πέντε μηνύματα έστειλα για τη Φινλανδία, και δεν μετάνιωσα κανένα!
-
Εγώ το χάρηκα πολύ που πατώσαμε. Κρίμα που βγήκαμε 9οι, ενώ θα μπορούσαμε να βγούμε κάτω από 10τοι.
Πολύ το χάρηκα, γιατί όλη η Ελλάδα προσκυνούσε ένα τελειωμένο πουρό, το οποίο, με τα λεφτά του ελληνικού λαού, ήθελε να κάνει το καπρίτσιο του. Έτσι απλά.
Επέδειξε και υπερβολική σιγουριά για την νίκη. Καλά να πάθει τώρα!!! -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Εγώ το χάρηκα πολύ που πατώσαμε. Κρίμα που βγήκαμε 9οι, ενώ θα μπορούσαμε να βγούμε κάτω από 10τοι.Πολύ το χάρηκα, γιατί όλη η Ελλάδα προσκυνούσε ένα τελειωμένο πουρό, το οποίο, με τα λεφτά του ελληνικού λαού, ήθελε να κάνει το καπρίτσιο του. Έτσι απλά.
Επέδειξε και υπερβολική σιγουριά για την νίκη. Καλά να πάθει τώρα!!!Ετσι ....
-
-
Απίστευτη φωτό!
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Go Finland !!!!! Άντε σειρά του Κίμι (ακούς funis ... )Τελικά πιο εύκολα κερδίζουν Φινλανδοί στη Eurovision -μετά από 50 χρόνια- παρά ο Kimi στην F1 φέτος
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Go Finland !!!!! Άντε σειρά του Κίμι (ακούς funis ... )Τελικά πιο εύκολα κερδίζουν Φινλανδοί στη Eurovision -μετά από 50 χρόνια- παρά ο Kimi στην F1 φέτος
-
Πάντως και ο Ρακιντζής περίπου το στύλ των Φιλανδών είχε, οπότε ήταν πολύ μπροστά απο την εποχή του. Να τον ξαναστείλουμε.
-
Και γω γουσταρα που κεριδισαν οι Lordi.....μας πρηξανε τοσα χρονια με τα ιδια και τα ιδια τραγουδια σαν να εχουν κανει copy - paste απο υπολογιστη.
Και θα γουσταρω ακομα περισσοτερο απο του χρονου να δουμε rock μπαλαντες ή και γρηγορα κομματια στην eurovision απο διαφορα συγκροτηματα αυτου του ειδους της μουσικης....
Euro-vissi-on 2006