-
Σήμερα (χθες) ψήφισα για δεύτερη φορά σε διαγωνισμό στη Eurovision (μετά τον Alf Poier πριν 3-4 χρόνια). Και φυσικά η ψήφος μου πήγε στους Φιλανδούς οι οποίοι βασίστηκαν σε όλους όσους δεν χωνεύουν το στυλ της Eurovision
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Σήμερα (χθες) ψήφισα για δεύτερη φορά σε διαγωνισμό στη Eurovision (μετά τον **Alf Poier **πριν 3-4 χρόνια).Χαχα..που τον θυμηθηκες????
Κουπλε στυλ Ζουζουνια...Ρεφρεν στυλ Slayer(καλα..σχεδον..)!!ΘΕΟΣ!!
-
Ενας θεσμός-πανηγύρι που δεν έχει καμία μουσική υπόσταση γεμίζει τις τσέπες ΛΙΓΩΝ και αδειάζει τις δικές μας.
Αλλη μια ένδειξη πόσο σκ@τ@ πάμε σε λαός και επικροτούμε τέτοιες διοργανώσεις.
Ζήτω τα κονσερβοτράγουδα της εμπορικότητας και της χαμηλής αισθητικής.
ερε σανίδα βρεγμένη που μας χρειάζεται...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Της Φινλανδίας για κλάματα...
Τα υπόλοιπα επίσης.Μόνο η Έλενα μου άρεσε
Ξεκόλλα...
Κατα τα άλλα θαυμάσαμε την Serevina και τους Lordi.
Οι περισσότεροι ήταν για τα μπάζα. Ψήφοι χαλαρά βάση των διακρατικών σχέσεων.
Μονο οι Φινλανδοί σάρωσαν.Η πλάκα ήταν όταν συνδέθηκαν με το Αμστερνταμ και ο τύπος (ή 'τύπισσα') εκεί ζήτησε το τηλέφωνο του Sakis. Και ο μπαγάσας μας απαντά : 69696969
Η Μακρυπούλια, καλύτερα να μην το μεταφράσουμε! -
.... ποιο ειναι το κινητό του Sakis -Tsikas - Tsakis ?
-
Ο χρήστης pentraks έγραψε:
Ενας θεσμός-πανηγύρι που **δεν έχει καμία μουσική υπόσταση **+1
Δεν νομιζω πως υποστηριξε κανεις οτι εχει...
-
'ΓουΙ Αρ δε ΓουΙνερς Οφ ΓιουροβΙζιον'... αυτό ήταν κομμάτι!
-
Ερωτηση: Η Βισση θα κανει Ευρωπαϊκη καριερα τωρα ????
Μακραν το πιο ποιοτικο τραγουδι ηταν της Βοζνιας,ενω οι Lordi πηραν κ την δικη μου ψηφο
Ηθελα να παω να παιξω 20 Ευρω σε αυτους,αλλα δεν το εκανα
-
Ωραία τραγούδια ήταν της Νορβηγίας (ποιος είπε ότι τα τραγούδια σε γλώσσες εκτός της Αγγλικής δεν είναι καλά;) της Βοσνίας,της Ουκρανίας.Αλλά οι Lordi ήταν η ανατροπή.
-
Και οι Βόσνιοι ήταν καλοί.
Οι ψηφοφορίες εντούτοις είναι άσχετες με τα τραγούδια εν πολλοίς. Ο καθένας ψηφίζει συνήθως τους γείτονές του. Πχ η Μολδαβία ψήφισε Ρωσσία, Ουκρανία, Ρουμανία. Εμείς ως έθνος ανάδελφον με εχθρούς τριγύρω δεν καταφέρναμε τίποτα παλιότερα. Τώρα όμως που εξομαλύνθηκαν κάπως οι σχέσεις με Αλβανούς, Σκοπιανούς, Βούλγαρους, Τούρκους τσιμπάμε κάτι ξεγυρισμένα 12αράκια που και που (καλά, φέτος ούτε για 5ράκι είμασταν).
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
και αυριο ολοι πρεπει να δουμε τατιανα.Δες καλύτερα το βίντεο της Κροάτισας.
-
Ξεκαθαρίζω ότι δεν ψήφισα γιατί απλά θεωρώ κοροϊδία να πρέπει να τους πληρώσω για να ψηφίσω....
Μου άρεσαν πολύ: οι Lordi, η Σουηδία, η Ρουμανία και η Νορβηγία.
Είχε πλάκα το we are the winners of Eurovision αλλά όχι για να πάει ψηλά οπότε ok.
Δεν άξιζαν για μένα η Ρωσσία και η Βοσνία για 2-3η θέση...
Δεν μου άρεσε το ισπανικό, το γαλλικό. Στο αγγλικό μου άρεσε ο ρυθμός και ό,τι λεγανε οι κοπέλλες αλλά όχι ό,τι έλεγε ο τραγουδιστής.
Η τύπισσα από την Κροατία, εκτός από τα άλλα της ταλέντα..., είχε και πολύ ωραία πόδια (και αποκλείστηκε και η Βελγίδα για να πάνε κόντρες...)
Η Βίσσυ εκτός από το επιεικώς ακατάλληλο για την περίσταση/ ηλικία της/ ύφος τραγουδιού/ κλπ κατασκεύασμα που φόραγε (φόρεμα ήταν αυτό το πράμα?) και που χρυσοπληρώθηκε νομίζω ότι δεν τραγούδησε καλά. Το αισθάνθηκα γιατί απλά δεν ανατρίχιασα όπως όταν το είχα ακούσει στον ελληνικό τελικό ή όπως στο videoclip. Ως εκ τούτου λογική η θέση μας αν και θεωρώ ότι υπήρχαν χειρότερα τραγούδια πιο ψηλά... Κρίμα, τουλάχιστον δεν έχουμε ημιτελικούς του χρόνου. Άσε που αν νικάγαμε θα έπρεπε να ξαναπληρώνουμε!!
Δεν μου άρεσε το μαλλί της Μενούνος, καλά δεν έχει περάσει η μόδα αυτή εδώ και 20 χρόνια, μια χαρά μαλλί είχε από μόνη της η κοπέλλα.... Ήταν όμως καλή και άνετη ενώ ο Σάκης μάλλον μέτριος. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι ότι χρειάστηκε να κάνουν και τίποτα φοβερό.... Λίγο στην αρχή και να επαναλαμβάνουν τις βαθμολογίες....
Η αμηχανία όλων όσο διαφαινόταν ότι οι Lordi κρατάνε την πρωτιά και μετά όταν έπρεπε να τους πλησιάσουν-μιλήσουν-φιλήσουν άξιζε!! -
Επρεπε να τα σκασουν τοσο χοντρα στη Βισση για να κανει μια τρυπα στο νερο??Αναφερομαι σε οπαπ και κοσμοτε .Απλα φανταστειτε ποσα χρηματα χρειαστηκαν για το τρελλο σπρωξιμο του τραγουδιου και τα ταξιδια της Βισση
στο εξωτερικο.ΟΙ φιλανδοι αραγε ποσα ξοδεψαν??Ας μην ηταν οι μεταναστες και οι φοιτητες στο εξωτερικο και θα βλεπαμε...Αλλα βεβαια η βισση ειναι νικητρια στις καρδιες μας και την θαυμαζουμε ολοι οι Ελληνες -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μετά τη νίκη των Lordi, περιμένω να πάρει πρωτάθλημα του χρόνου ο Κωφίδης!80's are back!
Ωχ!
Kαι του χρόνου στο Eλσίνκι με εθνικής σημασίας συμμετοχή.
Στίχοι Ότο Pεχάγκελ, ερμηνευτής ο Θοδωρής Zαγοράκης. -
Πολύ το ευχαριστήθηκα πάντως που κάτι απίθανοι-απιθανόπουλοι εκ Λιθουανίας χωρίς να κάνουν τίποτα ξεπέρασαν χαλαρά την κ. Καρβέλα.
Μακάρι του χρόνου να δούμε τραγούδια όπως το καινούριο των Red Hot Chilli Peppers... ...αμάν πια με τα νερόβραστα ποπ-μπαλαντοειδή!
-
Του χρόνου θα στείλουμε τον Καρβέλα εκεί να δείτε φόβος και τρόμος
-
Πως το χάρηκα δε λέγεται που πάτωσε η γριέντζω!
Δυο χρονιές σερί που πήγαμε καλά με Σάκη και Έλενα φοβήθηκα πως θα αρχίζαμε να παίρναμε σοβαρα το θεσμό αλλά ευτυχως θα ξαναπέσει σε ανυποληψία. Που είσαι Μπόκοτα να παρουσιάσεις του χρόνου με τηλεθέαση 0,0001%
Ήμουνα σε ένα σπίτι χτες και το βλέπαμε(η πρώτη Γιουροβύζιον που βλέπω από το Δημοτικό) και έπαθα πλάκα με τις αντιδράσεις των άλλων: Στεναχωριόντουσαν που χάναμε βαθμούς! Για όνομα του Θεού δηλαδή!
Γουστάρω του χρόνου να κατεβάσουμε κι εμείς για πλάκα ΚΑΡΓΑ σκυλάδικο τραγούδι με ουισκάκι, ξηροκάρπιο, πιπίνια και άφθονο λουλουδικό.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Του χρόνου θα στείλουμε **τον Καρβέλα εκεί να δείτε φόβος και τρόμος **:ysterical:πολύ καλό!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Του χρόνου θα στείλουμε τον Καρβέλα εκεί να δείτε φόβος και τρόμοςΜε το ' ο σκύλος μου είναι gay' στα αγγλικά όμως...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Του χρόνου θα στείλουμε τον Καρβέλα εκεί να δείτε φόβος και τρόμος
Με το ' ο σκύλος μου είναι gay' στα αγγλικά όμως...
εγω θα προτεινω να κατεβει με το all time hit single Εσωρουχα
Euro-vissi-on 2006