-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Έχω την αίσθηση ότι κάποιος τον χτύπησε και στην αμέσως επόμενη στροφή σβούριξε μεγαλοπρεπώς. Φαντάζομαι θα προκλήθηκε πρόβλημα από την επαφή.
Και το όνομα αυτού Κριστιαν Κλιεν...
Έχει βαφτίσει και Φινλαδους ο Μητσ**άκης ????
-
δείχνουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα κάπως αν και περιμένουμε να δούμε καλύτερα στη Αυστραλία με χαμηλές θερμοκρασίες.
Όσον αφορά τον αγώνα, δυστυχώς για τις 2 Φεράρι ο αγώνας τους είχε τελειώσει από το Σάββατο.
Ο ρυθμός του ΜΣ στα επίσημα δοκιμαστικά και στον αγώνα έδειξε να είναι τουλάχιστον ίδιος με τις 2 Mclaren ενώ η ρενώ έδειξε καλύτερη και πιο σταθερή συνολικά σαν ομάδα. Κρίμα που δε ξεκίνησε ο ΜΣ από τη 4η θέση... τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.
Άτυχος ο ΜΣ στον ανεφοδιασμό του.... αυτά τα 3 δευτ. θα ήταν αρκετά για να βρεθεί μπροστά από τον Μάσα και ίσως και τον Heidfeld.... Πάντως και οι 2 οδηγοί έδειξαν καλά στοιχεία... αλλά σε αυτόν τον αγώνα η ρενώ ήταν άνετα μπροστά....
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
δείχνουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα κάπως αν και περιμένουμε να δούμε καλύτερα στη Αυστραλία με χαμηλές θερμοκρασίες.Όσον αφορά τον αγώνα, δυστυχώς για τις 2 Φεράρι ο αγώνας τους είχε τελειώσει από το Σάββατο.
Ο ρυθμός του ΜΣ στα επίσημα δοκιμαστικά και στον αγώνα έδειξε να είναι τουλάχιστον ίδιος με τις 2 Mclaren ενώ η ρενώ έδειξε καλύτερη και πιο σταθερή συνολικά σαν ομάδα. Κρίμα που δε ξεκίνησε ο ΜΣ από τη 4η θέση... τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.
Άτυχος ο ΜΣ στον ανεφοδιασμό του.... αυτά τα 3 δευτ. θα ήταν αρκετά για να βρεθεί μπροστά από τον Μάσα και ίσως και τον Heidfeld.... Πάντως και οι 2 οδηγοί έδειξαν καλά στοιχεία... αλλά σε αυτόν τον αγώνα η ρενώ ήταν άνετα μπροστά....
Ο Heidfeld αν δεν εγκατέλειπε δεν θα τον περνούσαμε. Οπότε σε ρυθμό πιστεύω είμασταν πιό πίσω από όσο λες.
-
http://www.f1dvd.grandprix-magazine.ru/ ... _crash.avi
kimi's crach -
Δεν τον χαλασε τον michael που τον κερδισε ο Massa στα ισια ξεκινωντας τελευταιος
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
δείχνουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα κάπως αν και περιμένουμε να δούμε καλύτερα στη Αυστραλία με χαμηλές θερμοκρασίες.
Όσον αφορά τον αγώνα, δυστυχώς για τις 2 Φεράρι ο αγώνας τους είχε τελειώσει από το Σάββατο.
Ο Heidfeld αν δεν εγκατέλειπε δεν θα τον περνούσαμε. Οπότε σε ρυθμό πιστεύω είμασταν πιό πίσω από όσο λες.
ναι ο ρυθμός του έδειχνε πολύ καλός.... αν θυμάμαι καλά όμως ο ΜΣ όσο ήταν πίσω από τον Villeneuve ο Heidfeld είχε καθαρό δρόμο μπροστά και άνοιγε τη διαφορά και αν θυμάμαι καλά είχε στρατηγική 1 ανεφοδιασμού!... θα πρέπει να το δω πάλι
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Δεν τον χαλασε τον michael που τον κερδισε ο Massa στα ισια ξεκινωντας τελευταιοςγιατί να τον χαλάσει...? Ο ΜΣ είχε πρόβλημα 3 δευτ. στον ανεφοδιασμό και όπως φάνηκε αυτό του κόστισε, πέρα από ότι ο ΜΣ δε είχε καθαρό δρόμο μπροστά του για αρκετούς γύρους ενώ αντίθετα ο Μάσα με 1 πιτ στοπ και πιο αργός είχε απροβλημάτιστο αγώνα...
το στα 'ίσια' πάντως πολύ επιτυχημένο -
ναι ο ρυθμός του έδειχνε πολύ καλός.... αν θυμάμαι καλά όμως ο ΜΣ όσο ήταν πίσω από τον Villeneuve ο Heidfeld είχε καθαρό δρόμο μπροστά και άνοιγε τη διαφορά και αν θυμάμαι καλά είχε στρατηγική 1 ανεφοδιασμού!... θα πρέπει να το δω πάλι
Έβλεπα στο live timing τους 5 γύρους πριν μπει για πιτ-στοπ ο Heidfeld και η διαφορά ήταν πάντα 5-6 δλτ. Όταν μπήκε για πιτ ο Νικ, ο Σούμι κατέβασε 1 δλτ αλλά δεν ήταν αρκετό.
-
-
Δεν τον χαλασε τον michael που τον κερδισε ο Massa στα ισια ξεκινωντας τελευταιοςΕσύ θες ξύλο!
Παρατήστε μας με τον Μάσσα
Έχουμε το χάλι μας, μας φορτώθηκε και ο Μάσσα -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:rant:Συμφωνω με τον προλαλήσαντα....
-
Πρωτες εντυπωσεις από τον αγωνα.
Ρενω μπροστα από ολους, απιαστες στη Μαλαισια (τους ταιριαζει πολύ)
Μετα Χοντα
Μετα Φερραρι (ισως μπροστα από Χοντα μια που δεν τους ευνοει και τοσο η συγκεκριμενη πιστα) και μετα Μακλαρεν.Ο Αλονσο πιο δυνατος του καλου Φισισκελα ευνοηθηκε και από την τελεια εκκινηση που εκανε.
Η Φερραρι αφου λυσει τα προβληματα του κινητηρα της και ερχομενο στη Ευρωπη το πρωταθλημα θα αρχισει να πρωταγωνιστει μαζι με τη Ρενω.
Την Μακλαρεν την περιμενα καλυτερη και δεν νομιζω ότι και ο Ραικοννεν θα εκανε κατι καλυτερο . Είναι αποριας αξιο γιατι , αφου ο κινητηρας δουλευε αρκετα ψηλα και στις ευθειες γενικα ο Μοντογια ηταν απιαστος (δεiτε πως ξεκολαγε από τον Μπατον)
Αρα αλογα υπαρχουν… Τι εφταιξε?
Ισως και τιποτα και απλα αυτή να είναι η δυναμικη της ομαδος Ή ισως λαθος σετ απ.
Ένα ακομα που μου ερχετε στο μυαλο είναι ότι ο Μοντογια και γενικα οσοι ειχαν επιλεξει σκληρη γομα να μην ευνοηθηκαν από τις χαμηλες (για τα δεδομενα της Μαλαισιας) θερμοκρασιες που επικρατησαν στο οδοστρωμα (37-38 εναντι 50+ χθες)Ο Μερσεντες ο πιο αξιοπιστoς κινητηρας του grid!!! Ποιος αληθεια θα το πιστευε αυτό το χειμωνα? (Βεβαια στο Μοντυ στη δεξια πλευρα οπου και το ψυγειο λαδιου ελειπε ολο το πανω μερος από το sidepot για καλυτερη ψυξη με σαφες αεροδυναμικο τιμημα βεβαιως)
Ωραια τα πυροτεχνηματα από την Cosworth.
Ατυχος ο Ραικοννεν θυμα του Κλην
Αχρωμος ο Σουμαχερ πισω από τον Μασα που απεφυγε τα λαθη ετσι για αλλαγη.
Ατυχος ο Heidfeld εχασε για λιγο καποιους καλους βαθμους προς οφελος της Φερραρι και των Βιλνεβ και Ραλφ.
Ενθαρυντικο το αποτελεσμα για την Τογιοτα που τερματισε στον ιδιο γυρο με τον νικητη, δεν είναι τοσο πισω οσο εδειξε ο πρωτος αγωνας.
Αυτα τα λιγα σαν πρωτες εντυπωσεις .. περιμενοντας τις δηλωσεις των πρωταγωνιστων …
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Δεν τον χαλασε τον michael που τον κερδισε ο Massa στα ισια ξεκινωντας τελευταιος
Εσύ θες ξύλο!
Έχουμε το χάλι μας, μας φορτώθηκε και ο ΜάσσαTερμάτισε μποστά από τον MS, όμως!
Δεν μας βλέπω να επανακάμπτουμε φέτος! Ευτυχώς δεν έχουμε τα χάλια του 2005...
Τον Βιλνεβ τον περίμενε κανείς στην 7η θέση;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εσύ θες ξύλο!
εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος.... Σκέψου μόνο με ίδια στρατηγική με Μοντόγια, καταταχθήκαμε χτες πιο ψηλά (και 2ος ανεφοδιασμός του ΜΣ έγινε 2-3 γύροι μετά τον αντίστοιχο 2ο του Μοντόγια - καλύτερη κατανάλωση?!) και πιο ψηλά από Αλόνσο.... δε ξέρω αλλά τουλάχιστον αν έσπαγε ο κινητήρας είχαμε σίγουρο το βάθρο....μπροστά όμως ή πίσω από τον Αλόνσο?
-
εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος.... Σκέψου μόνο με ίδια στρατηγική με Μοντόγια, καταταχθήκαμε χτες πιο ψηλά (και 2ος ανεφοδιασμός του ΜΣ έγινε 2-3 γύροι μετά τον αντίστοιχο 2ο του Μοντόγια - καλύτερη κατανάλωση?!) και πιο ψηλά από Αλόνσο.... δε ξέρω αλλά τουλάχιστον αν έσπαγε ο κινητήρας είχαμε σίγουρο το βάθρο....μπροστά όμως ή πίσω από τον Αλόνσο?Η Φερραρι ειναι λιγο καλυτερη απο την Μακλαρεν (τουλαχιστον απο τον Μοντογια ). Δεν φανηκε διοτι δεν τους ευνοουσε η πιστα και τα ελαστικα. Ομως σε καμμια μα καμμια περιπτωση δεν μπορουσε να κανει τιποτα με τη Ρενω και τον Αλονσο σημερα
-
Εσύ θες ξύλο!
εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος.... Σκέψου μόνο με ίδια στρατηγική με Μοντόγια, καταταχθήκαμε χτες πιο ψηλά (και 2ος ανεφοδιασμός του ΜΣ έγινε 2-3 γύροι μετά τον αντίστοιχο 2ο του Μοντόγια - καλύτερη κατανάλωση?!) και πιο ψηλά από Αλόνσο.... δε ξέρω αλλά τουλάχιστον αν έσπαγε ο κινητήρας είχαμε σίγουρο το βάθρο....μπροστά όμως ή πίσω από τον Αλόνσο?
Εγώ νομίζω πως θα έπρεπε να κερδίζουμε και όχι 'αν'...
Με τα 'αν' μέχρι και ο Κίμι θα ήταν πρωταθλητής!
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Αχρωμος ο Σουμαχερ
Άχρωμος?! Το ότι περάσαμε τον Τρούλι μέσα σε 2 γύρους εγώ το θεωρώ κατόρθωμα!!!!!
Πάντως δε συμφωνώ έκανε 2 ωραίες προσπεράσεις, η μιά το ξαναλέω στον Τρούλι και τη στιγμή που έπρεπε να πιέσει, πίεζε από ότι είδα διάβασα γράφοντας τους ταχύτερους γύρους (δικούς του) στο 1ο και 2ο ανεφοδιασμό του...απλά ατυχία τα που έσπασε ο κντρς και τα 3 δευτ. που του κόστισαν στη φάση με τον Μάσα..
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ νομίζω πως θα έπρεπε να κερδίζουμε και όχι 'αν'...
Με τα 'αν' μέχρι και ο Κίμι θα ήταν πρωταθλητής!
σε αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου
-
Ο ΜΣ είχε πρόβλημα 3 δευτ. στον ανεφοδιασμό και όπως φάνηκε αυτό του κόστισε, πέρα από ότι ο ΜΣ δε είχε καθαρό δρόμο μπροστά του για αρκετούς γύρους ενώ αντίθετα ο Μάσα με 1 πιτ στοπ και πιο αργός είχε απροβλημάτιστο αγώνα..Δηλαδη το οτι ξεκιναει 7 θεσεις πιο πισω ο Massa και με στρατηγικη αναγκης υποτιθεται οτι του δινει πλεονεκτημα Λες και δεν επρεπε κι αυτος να προσπερασει σερνομενα μονοθεσια...
Αν ο ms ηθελε 'καθαρο' δρομο και νομιζε οτι θα τα πηγαινε καλυτερα ας το επελεγε κι αυτος ωστε να μη βασιζεται στα 3 δευτερα (τα οποια βασικα εναμισι ηταν...) του pitstop
το στα 'ίσια' πάντως πολύ επιτυχημένο
=στην πιστα, χωρις μηχανικα προβληματα, μαλιστα με τον ενα να ξεκιναει πολυ πιο πισω αρα οχι ακριβως 'στα ισια'
γιατί να τον χαλάσει...?
Βασικα γιατι οι οπαδοι του κι αυτος δεν ειναι καθολου συνηθισμενοι να χανουν απο οδηγους με ιδιο εξοπλισμο
-
Δηλαδη το οτι ξεκιναει 7 θεσεις πιο πισω ο Massa και με στρατηγικη αναγκης υποτιθεται οτι του δινει πλεονεκτημα Λες και δεν επρεπε κι αυτος να προσπερασει σερνομενα μονοθεσια...Αν ο ms ηθελε 'καθαρο' δρομο και νομιζε οτι θα τα πηγαινε καλυτερα ας το επελεγε κι αυτος ωστε να μη βασιζεται στα 3 δευτερα (τα οποια βασικα εναμισι ηταν...) του pitstop
=στην πιστα, χωρις μηχανικα προβληματα, μαλιστα με τον ενα να ξεκιναει πολυ πιο πισω αρα οχι ακριβως 'στα ισια'
Βασικα γιατι οι οπαδοι του κι αυτος δεν ειναι καθολου συνηθισμενοι να χανουν απο οδηγους με ιδιο εξοπλισμο
αν και εντυπωσιασμένος από την απάντησή σου, έχω να πω το εξής σαν οπαδός του ΜΣ. 2 πράγματα με ενόχλησαν, 1 η αλλαγή κινητήρα και 2ον, τα 3 δευτ. στο ανεφοδιασμό τα οποία και έδωσαν το πλεονέκτημα στον Μάσα (8 δευτ. ανεφοδιασμός το ρολόι έγραψε 11,4). Η φεράρι δεν είναι μάντης να προβλέψει που θα 'κολήσει' το μονοθέσιο ώστε να μαντέψει τη σωστή στρατηγική. Γεγονός είναι ένα, ο ΜΣ έχασε χρόνο στον ανεφοδιασμό και είχε να αντιμετωπίσει για μεγαλύτερο χρόνο κάποια μονοθέσια μπροστά του σε αντίθεση με τον Μάσα. Αυτό συνολικά ήταν αρκετό για να βρεθεί οριακά ο Μάσα μπροστά και φύσικα να μη μπορεί να ανοίξει τη διαφορά από τον ΜΣ στο τελευταίο κομμάτι.,...... Οκ μπορείς να πιστεύεις ότι ήταν νίκη στα ... 'ίσα'... whatever....
Επισημο thread: GP Μαλαισιας-Sepang