-
αυτο είναι ωραιο ρε. απο ανάρτηση θα γίνει κανενα θαύμα?
-
Μαγειρεμενο ειναι, που το ειδες το ωραιο;
αλλα οκ, αν εχει λεβιε ψηλα σαν το ταπερ, θα το σκεφτω για τον παππου μου.
-
θυμαμαι το καρινα Ε....το ειχαμε 13 χρονια...
απιστευτο...κατασκευασμενο Ιαπωνια...βραχος....
το πρωτο Αβενσις μαλλον πισωγυρισμα ηταν.. ..το δευτερο ηταν καλο...
τωρα πρεπει να προσεξουν γιατι η Μαζντα με το 6 εχει καταφερει να βγαλει καλο αυτοκινητο το ιδιο και η Φορντ...
σε αυτη την κατηγορια υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος...αλλα θα μου πειτε παντου υπαρχει πια...
απο τις φωτο που βλεπω ομως ειμαι μαλλον ενθουσιασμενος....πολυ ομορφο....
μενει να το εχουν προσεξει σε αναρτησεις/τιμονι....
-
Έτοιμο! Για την ώρα μπορείτε να απολάυσετε (?) μόνο τα οπίσθιά του.
Σίγουρα το έκαναν να δείχνει πιο συμπαγές και δυναμικό από το απερχόμενο αλλά ο ανταγωνισμός έχει για μια ακόμη φορά ξεφύγει.@νδρέας
-
ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!
-
cab forward design, χυτές γραμμές και κουπέ μορφή... Πίσω τυπικά Ευρωπαϊζουσα φώτα. Η νεύρωση χαμηλά σπάει λίγο το ογκώδες του πράγματος. Δεν μπορώ να μην παρατηρήσω τις ομοιότητες με το Civic Sedan στο τρόπο που δένουν οι καθρέπτες αν και το παραθυράκι εμπρός είναι μέρος της πόρτας και όχι της καμπίνας.
-
Όμορφο ... αρκεί απο μπροστά να μην έχει τα φώτα-εξογκωματα της Corolla. Κάτι σε Lexus στυλάκι μπροστά και είναι πολύ καλό.
Σαν να περιόρισαν λιγο το άνοιγμα του χώρου αποσκευών ... θα γκρινιάξουν οι ταξιτζίδες. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
cab forward design, χυτές γραμμές και κουπέ μορφή... Πίσω τυπικά Ευρωπαϊζουσα(ευρωπαΐζοντα.... τα φώτα doctor ) φώτα. Η νεύρωση χαμηλά σπάει λίγο το ογκώδες του πράγματος. Δεν μπορώ να μην παρατηρήσω τις ομοιότητες με το Civic Sedan στο τρόπο που δένουν οι καθρέπτες αν και το παραθυράκι εμπρός είναι μέρος της πόρτας και όχι της καμπίνας. -
-
apla panemorfo !!!!! mpravo stin toyota ekane foveri douleia!!!!!!!
-
Εκτός του 3ου όγκου φαίνεται πάρα πολύ ώραίο... Για να δούμε και το μπροστινό μέρος... Το πίσω είναι λίγο ετερόκλητο...
-
Κι εμένα μου άρεσε πολύ το πίσω μέρος, αν και τα φωτιστικά μου θυμίζουν λίγο Hyundai Sonata αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.
-
jeroume ti kinitires tha exei???pantos to empros meros tha miazi me to iq kai t auris!!!!!
-
παντως δειχνει μικροτερο και πιο μαζεμενο απο το τερας mondeo
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
cab forward design, χυτές γραμμές και κουπέ μορφή... Πίσω τυπικά Ευρωπαϊζουσα(ευρωπαΐζοντα.... τα φώτα doctor ) φώτα. Η νεύρωση χαμηλά σπάει λίγο το ογκώδες του πράγματος. Δεν μπορώ να μην παρατηρήσω τις ομοιότητες με το Civic Sedan στο τρόπο που δένουν οι καθρέπτες αν και το παραθυράκι εμπρός είναι μέρος της πόρτας και όχι της καμπίνας.
καλά μην βαράς .... ήθελα να γράψω κάτι άλλο και έμεινε....
-
telika tha exei enan 1,8c.c. me 147ps tora gia mikrotero den jero !!!!! alla logika tha tou valoun to 1,6c.c. pou exei kai to auris i ton kainourgio 1,6c.c. !!!!! me to kainourgio systima poy tha exoun oi kinitires tis toyotas opos tha einai tou 1,8c.c.!!!
Γράφε Ελληνικά σε παρακαλώ [kouk]
-
Στη φωτογραφία αυτή μου φαίνεται πολύ ωραίο, αναλογίες που (μου) θυμίζουν Honda FCX και στοιχεία από Lexus IS.
-
Όμορφο φαίνεται στην φωτό,παρά το ότι δεν έχουμε το μπροστά.Κάτι μου λέει οτι θα είναι αιχμηρό και όχι με καμπύλες.Έχει αρκετά μεγάλο μέγεθος τροχών...εύχομαι να μην μειώνεται κατα πολύ η δυναμική του εικόνα στις πιο απλές εκδόσεις.
Ο χρήστης dem έγραψε:
telika tha exei enan 1,8c.c. me 147ps tora gia mikrotero den jero !!!!! alla logika tha tou valoun to 1,6c.c. pou exei kai to auris i ton kainourgio 1,6c.c. !!!!! me to kainourgio systima poy tha exoun oi kinitires tis toyotas opos tha einai tou 1,8c.c.!!!
Έχεις κάποιο link για αυτές τις πληροφορίες? Μήπως το σύστημα που αναφέρεσαι είναι το Valvematic?
-
Μια ιδέα για το εμπρός μέρος μπορείτε να πάρετε από εδώ:
-
Μήπως εννοεί το Dual Vvti?
Toyota Avensis 2009