-
Ε, πόνταρέ τον στην Βαρκελώνη που θα τρέχει με φρέσκο κινητήρα να ρεφάρεις.
-
δεύτερη φορά 1-2 ανάποδα !!!!!
Και θα συνεχίσω την παράδοση και στον επόμενο αγώνα ....
Πάμε Μιχαλάκη , πάλι δεύτερο θα σε βάλω , πάλι πρώτος θα βγείς !!!!!! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν ξαναβάζω στις προβλέψεις τον Κιμι, ούτε και αν μου ζητηθεί το 'Προβλέψτε το πιο ασημί μονοθέσιο του αγώνα'...[Σχολιαζω καθυστερημενα ενεκα καθυστερησης torrent]
Ενω ειμαι οπαδος του Σουμαχερ, σκεφτηκα λογικα και ειχα βαλει τον μεθυσο για PL, FL, P1! Να μην πω και εγω τι πηρα ε????
-
+2 πόντοι οι οποίοι θα ήταν 3 αν ο Μ@σσα δεν ξυπνούσε και συνειδητοποιούσε ότι είναι πιλότος της Ferrari..
-
Αντε να μπαίνουν τα αποτελέσματα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αντε να μπαίνουν τα αποτελέσματα!!!Εγώ λέω να αργήσουν λίγο. Δεν βιαζόμαστε....
-
1-2 alonso-schumi !!!!!!!!!!!!
Στο Μονακό καλύτερα !!!!!
-
επιασα πολ ποζισιον, τελικη καταταξη ακριβως....μονο το fl μου ξεφυγε!
-
Ο βλακας ο Φιζι δεν μπορουσε να κρατησει τη 2η θεση; 4 βαθμους μου κοστισε ο μπουφος!
-
Αυτή η εμμονή μου ότι θα ξυπνήσει και θα βρει το δρόμο του ο ΚΙΜΙ (τον είχα τρίτο στην κατάταξη) μου έχει στοιχίσει το απόλυτο. Μάλλον δεν θα τον ξανά εμπιστευτώ στο μέλλον μου φαίνεται!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αυτή η εμμονή μου ότι θα ξυπνήσει και θα βρει το δρόμο του ο ΚΙΜΙ (τον είχα τρίτο στην κατάταξη) μου έχει στοιχίσει το απόλυτο. Μάλλον δεν θα τον ξανά εμπιστευτώ στο μέλλον μου φαίνεται! -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο βλακας ο Φιζι δεν μπορουσε να κρατησει τη 2η θεση; 4 βαθμους μου κοστισε ο μπουφος!για να χασω εγω?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο βλακας ο Φιζι δεν μπορουσε να κρατησει τη 2η θεση; 4 βαθμους μου κοστισε ο μπουφος!Αυτό λες εσύ? Αμ' ο βλάκας ο Σούμι αν έπαιρνε την pole και ο Massa περνούσε το Fisi, θα είχα άλλα 4 ποντάκια
-
εμενα μονο ο φιλιππος με χαλασε που πατησε το γκαζι.....
-
Αποτελεσματα βγηκανε μετα το απαραιτητο μαγειρεμα! Επεσαν δυο 7αρια και αυτοι που τα εισεπραξαν εκαναν αλμα κορυφης.
Ο Betoven κραταει αλλα τον εφτασε ο Nick ενω καιροφυλαχτουν πολλοι, μεταξυ αυτων και ο παντα πεινασμενος (για επιτυχίες, όοοοοοχι παϊδάκια, προς Θεού) Κούκος!
-
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αποτελεσματα βγηκανε μετα το απαραιτητο μαγειρεμα! Επεσαν δυο 7αρια και αυτοι που τα εισεπραξαν εκαναν αλμα κορυφης.Ο Betoven κραταει αλλα τον εφτασε ο Nick ενω καιροφυλαχτουν πολλοι, μεταξυ αυτων και ο παντα πεινασμενος (για επιτυχίες, όοοοοοχι παϊδάκια, προς Θεού) Κούκος!
Υπάρχουν κάπου συγκεντρωτικά από την αρχή του πρωταθλήματος;
-
Αυτά είναι τα συγκεντρωτικά Μανώλη!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτά είναι τα συγκεντρωτικά Μανώλη!Δηλαδή Νίκο εσύ έχεις 10 βαθμούς και εγώ 9 από την αρχή του πρωταθλήματος; Χάνω κάτι ή μου φαίνεται;
-
Βασικα φετος ο Βαγγελης ειχε μια απλη ιδεα για να κρατιεται ιστορικο, πλεον τα αποτελεσματα καθε αγωνα βγαινουν σε ξεχωριστο thread και τα παλια παραιμενουν ως εχουν. Αρα λιγο πιο κατω στην πρωτη σελιδα θα βρεις αποτελεσματα μετα απο Αυστραλια και Ιμολα, Ευρωπη (edit: για την Ευρωπη εγινε μλκ ).
Σχολια για τα αποτελεσματα των προβλεψεων, version 2006