-
Γιούρια στο ντορβά με τα κουλούρια!
Αυτές τις κωλοRenault .... όπου βάζω Fisichella βγαίνει Alonso, όπου βάζω Alonso βγαίνει Fisichella -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Γιούρια στο ντορβά με τα κουλούρια!
Αυτές τις κωλοRenault .... όπου βάζω Fisichella βγαίνει Alonso, όπου βάζω Alonso βγαίνει FisichellaΤο αυτό έπαθα κι εγώ σε αυτόν τον αγώνα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αυτές τις κωλοRenault .... όπου βάζω Fisichella βγαίνει Alonso, όπου βάζω Alonso βγαίνει Fisichella
Για στειλε μας την άλλη φορά τις προβλέψεις σου να ξερουμε τι να παίξουμε..
-
Για αυτό ψηφίζω προς το τέλος για να μην με αντιγράφουνε!
Μην είμαστε και πολλοί με 0Καταγγέλλω τον Go_For_Pole που δεν γράφει τα παλικάρια που έχουν συγκεντρώσει 0 ολόκληρους πόντους. Η συμμετοχή μετράει έλεγαν οι αρχαίοι ύμων πρόγονοι κύριε moderator. Κάτω ο πρωταθλητισμός!
-
ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ !!!! ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ !!!!!!!!!!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ !!!! ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΟΥΒΑ ΚΙ ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!!
-
Ωδή στη Βιλέντα.
-
Τσίμπησα άλλα 2 ποντάκια
-
Eπιτέλους πήρα τους πρώτους μου πόντους!!
-
για τα 2/3 του βάθρου τίποτα ε;
0
-
Κι εγώ μόνο alonso πέτυχα... Καλά αν έπιασε κάποιος τον Ralf τον παραδέχομαι!
-
Έπιασα τον Αλόνσο και τον ταχύτερο γύρο του Κίμι...Μια χαρά! 2 βαθμουλάκια!
Επιμένω στην πρότασή μου να στοιχηματίζουμε και αυτούς που θα εγκαταλείψουν! Σκεφτείτε ότι ψηφίζοντας Massa ή Kimi θα έχουμε σχεδόν σίγουρο 1 βαθμό!
-
Τσίμπησα κι εγώ ένα ποντάκι από το FL του Κιμι
-
Έχασα κι εγώ ένα ποντάκι από το FL του Kimi!
Καλά ρε αυτός στο τέλος θυμήθηκε να τρέξει; -
Tώρα ξέρουμε ότι κερδιζει ο Αλό και έρχονται και βαθμοί
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Tώρα ξέρουμε ότι κερδιζει ο Αλό και έρχονται και βαθμοίΘα τα πούμε στην Ίμολα..
-
+2
-
+3!!
Ειναι ωραια εκει ψηλα στην κορυφη!Αμα εχεις και παρεα!! -
Εγω παντως πιο πανω δεν μπορω να παω
-
Καθόλου ασχημα η 4η θέση...παω για δοκιμές ελαστικών νεο αεροδυναμικό πακέτο και οι ώρες του alonso ειναι μετρημένεςς!!! (μάλλον σε μήνες )
-
O Fisico (προβλεψη μου για pole) μας κοροιδευει? Καινουργιος κινητηρας, αρτιο μονοθεσιο-ομαδα, οικεια πιστα με μεγαλη για αυτον ιστορια, και βγαινει 11ος στα δοκιμαστικα? Μηπως το εκανε για να με σαμποταρει και να μην παρω ποντο στο πρωταθλημα των 4Τ?
Σχολια για τα αποτελεσματα των προβλεψεων, version 2006