-
ρε παιδια γνωριζει κανεις,πριν τα χριστουγεννα ξεκινησαν να ασφαλτοστρωνουν την βαρης κορωπιου,οπως ειχαν πει και στην τηλεοραση...
ε λοιπον σας διαβεβαιωνω οτι ασφαλτοστρωσαν ουτε 4 κμ απο τα 24 που ειναι και τα 2 ρευματα,και τωρα εχουν σταματησει εδω και ενα μηνα και.....μηπως ξερει κανεις γιατι λοιπον την αφησαν μιση???? -
ρε παιδια γνωριζει κανεις,πριν τα χριστουγεννα ξεκινησαν να ασφαλτοστρωνουν την βαρης κορωπιου,οπως ειχαν πει και στην τηλεοραση...
ε λοιπον σας διαβεβαιωνω οτι ασφαλτοστρωσαν ουτε 4 κμ απο τα 24 που ειναι και τα 2 ρευματα,και τωρα εχουν σταματησει εδω και ενα μηνα και.....μηπως ξερει κανεις γιατι λοιπον την αφησαν μιση???? -
Βάρης-Κορωπίου-Λαυρίου-Μαρκοπούλου.
ΟΛΕΣ οι διαδρομές από το Σταυρό έως την ανατολική ακτή της Αττικής είναι ΣΚΑΤΑ. Τα έργα προχωρούν με ρυθμό χελώνας, η ποιότητα είναι μηδενική (ανοίγουν λακουβάρες σε μόλις ασφαλτοστρωμένα κομμάτια), οι εργάτες είναι ελάχιστοι-Αλβανοί-βαριεστημένοι-άσχετοι, οι εργολάβοι κρύβονται (το ξέρω γιατι μία ημέρα κατέβηκα από το αμάξι και σβέρκωσα έναν εργάτη και τον έβαλα να μου πει πού είναι ο υπεύθυνος και βέβαια τον έκρυβαν, γιατί είχαν κατέβει και κάτι φορτηγατζήδες με όρεξη για ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ).
Μιλάμε για το βορειότερο άκρο της Αφρικής. Το τι ζάντα, ψαλίδια, λάστιχα έχουν σπάσει σε συναδέλφους (δουλεύω στο Κορωπί) ούτε λέγεται ούτε περιγράφεται. Η τροχαία απλώς σφυρίζει αμέριμνα και οι δήμαρχοι Κορωπίου και Παιανίας έχουν αφήσει τις περιοχές τους να ρημάζουν (αλλά καρπώνονται τα ωφέλη από την απίστευτη ανοικοδόμηση). Με λίγα λόγια χαρακτηριστικοί ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ!Και βέβαια να μη μιλήσω για την νομαρχία ανατολικής αττικής. Αλλά τι περιμένεις από κρατικό φορέα που στεγάζεται σε αυθαίρετο!!!!
-
Και η καινουργια άσφαλτος που ρίχνουν εχει περισσοτερες ανωμαλίες από την παλιά! Άσε που 2 χρόνια τώρα τα καπάκια της αποχετευσης στις αριστερες λωρίδες έχουν στραβώσει πολλέεεεεες ζάντες.
Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ο εκνευρισμός????
Η αστυνομία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και έχει βάλει όριο ταχύτητας 50 χαω!!!!!!!!! Σε φωτισμένο δρόμο με 2 λωρίδες και διάζωμα!Και φυσικά τα ίδια και στους εσωτερικούς δρόμους Κορωπι-Σπάτα-Πικέρμι.
-
Τα εργα παντα καθυστερουν,αφου αντι για ποινες οι εργολαβοι λαμβανουν περισσοτερα χρηματα!
-
Ego pao syxna Lavrio kai meta tin A.O. o dromos einai mapa...
-
Αυτό που ξέρω είναι ότι Λαυρίου & Μαρκοπούλου είναι οι χειρότεροι δρόμοι!!Στη Λαυρίου έσκισα δύο φορές τα λάστιχά μου .Άντε να δούμε πότε θα τελειώσουν τα ρημάδια να ηρεμήσουμε λιγάκι,αλλά με αυτούς τους καραγκιόζηδες δεν βλέπω προκοπή. .
-
απο τους χειρότερους δρόμους στην Ελλάδα..
και δυστυχώς ξέρω παιδιά που έχασαν την ζωή τους στον συγκεκριμένο δρόμο...Ποιος ειναι υπευθυνος άραγε..
να στείλουμε καναν γνωστό λέτε απο κανάλι να κάνει ενα ωραίο romba-ρεπορτάζ?!
λεωφορο βαρης-κορωπιου??