-
Δυστυχώς είχα την ατυχία να με χτυπήσει κάποιος ενεργώντας όπισθεν ενώ ήμουν από πίσω του σε απόσταση ενός μέτρου περίπου ,αγνοώντας τα φώτα που έπαιζα και τις κόρνες.Μου υπέγραψε φιλική δήλωση αλλά δήλωσε ότι έχει ασφαλιστική Εθνική ενώ η τροχαία που ήρθε έγραψε ασφαλιστική Αστρα η οποία έχει κλείσει.Το νεο του ασφαλιστήριο είναι στην ασφαλιστική Κομερσιαλ κάτι,που δεν θυμάμαι.Αν χρησιμοποιήσω την φιλική ισχύει??Αφού έχει γράψει Εθνική ασφαλιστική.Εχω τα πλήρη στοιχεία του κυρίου που με χτύπησε,το χαρτί της τροχαίας και μάρτυρες.
Αυτή η ασφαλιστική είναι φερέγγυα??Δεν την εχω ξανακούσει.
Φτι'αχνω εγώ το αμάξι πληρώνω και παίρνω τα λεφτά μου από την δική του ασφαλιστική ή τα πληρώνει η δική μου ασφαλιστική και τα παίρνει από την δική του.Ο κύριος που μου με χτύπησε δεν φάνηκε και πολύ πρόθυμος να μου δώσει εξηγήσεις για την ασφαλιστική.Μάλιστα ο έκλεισε το κινητό του και μιλούσα με τη γυναίκα του.Τι να κάνω?
Να χρησιμοποιήσω την φιλική?Να μου υπογράψει καινούρια?Θα με βόλευε να τα επισκευάσω το αυτοκίνητο και τα οικονομικά να τα βρουν οι ασφαλιστικές γιατί δεν έχω την όρεξη να τους κυνηγάω.Τι να κάνω? -
Δυστυχώς είχα την ατυχία να με χτυπήσει κάποιος ενεργώντας όπισθεν ενώ ήμουν από πίσω του σε απόσταση ενός μέτρου περίπου ,αγνοώντας τα φώτα που έπαιζα και τις κόρνες.Μου υπέγραψε φιλική δήλωση αλλά δήλωσε ότι έχει ασφαλιστική Εθνική ενώ η τροχαία που ήρθε έγραψε ασφαλιστική Αστρα η οποία έχει κλείσει.Το νεο του ασφαλιστήριο είναι στην ασφαλιστική Κομερσιαλ κάτι,που δεν θυμάμαι.Αν χρησιμοποιήσω την φιλική ισχύει??Αφού έχει γράψει Εθνική ασφαλιστική.Εχω τα πλήρη στοιχεία του κυρίου που με χτύπησε,το χαρτί της τροχαίας και μάρτυρες.
Φτι'αχνω εγώ το αμάξι πληρώνω και παίρνω τα λεφτά μου από την δική του ασφαλιστική ή τα πληρώνει η δική μου ασφαλιστική και τα παίρνει από την δική του.Ο κύριος που μου με χτύπησε δεν φάνηκε και πολύ πρόθυμος να μου δώσει εξηγήσεις για την ασφαλιστική.Μάλιστα ο έκλεισε το κινητό του και μιλούσα με τη γυναίκα του.Τι να κάνω?
Να χρησιμοποιήσω την φιλική?Να μου υπογράψει καινούρια?Θα με βόλευε να τα επισκευάσω το αυτοκίνητο και τα οικονομικά να τα βρουν οι ασφαλιστικές γιατί δεν έχω την όρεξη να τους κυνηγάω.Τι να κάνω? -
Δεν καταλαβα σε ποια ασφαλιστικη ειναι ασφαλισμενος (μαλλον ουτε κι εσυ, μπορει ουτε και ο ιδιος)
Εκανε αυτος δηλωση στη δικη του εταιρια; Απευθυνσου στη δικη σου εταιρια για να το μαθουν.
Αν ειναι ασφαλισμενος σε εταιρια που συμμετεχει στο φιλικο διακανονισμο, αυτος μπορει να εφαρμοστει ακομα και χωρις συμπληρωμενο το εντυπο ('ατυπος' φιλικος διακανονισμος). Αν οχι, πας με τα κλασικα (αποζημιωνεσαι απο την εταιρια του φταιχτη). Αν ειναι ASTRA, τοτε BΡΑΣΤΑ.
Καλα ξεμπερδεματα... -
Τι να πω και εγώ με τό ζόρι έβγαλα άκρη.Τελικά είναι στην ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ.Αντί να το πει όμως αμέσως μου έβγαλε την παναγιά.Και ακόμα δεν ξέρω αν τους ενημέρωσε οτι με χτύπησε.Είπε ναι.Το ατύχημα έγινε Παρασκευή βράδυ οπότε μέχρι και Δευτέρα κλειστά και χθες είπε οτι θα ενημερώσει.Πολύ παχύδερμο ο άνθρωπος λέμε
-
Αφου δεν ειναι Astra να ευχαριστεις τον Θεό και την Παναγία...
Να βαλεις τον ασφαλιστη σου να ελεγξει αν οντως εκανε δηλωση.
Αμα την κανει τα πραγματα απλοποιούνται.Αρκει να μην εχει κανα αδηλωτο κοτσαδόρο. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αφου δεν ειναι Astra να ευχαριστεις τον Θεό και την Παναγία...
Να βαλεις τον ασφαλιστη σου να ελεγξει αν οντως εκανε δηλωση.
Αμα την κανει τα πραγματα απλοποιούνται.Αρκει να μην εχει κανα αδηλωτο κοτσαδόρο.Αν έκανε δήλωση ας έχει και αδήλωτες πυρηνικές κεφαλές. Αυτά τους τρίτους δεν τους ενδιαφέρουν
-
Δε πιστεύω να έπεσε επάνω σου ένα HRV; (φίλου μου). Μου το είπε στο τηλέφωνο και του απάντησα ότι δεν πειράζει, μικρός είσαι (44) θα μάθεις να οδηγάς - όταν κάνεις όπισθεν να γυρνάς και να κοιτάς πίσω.
-
Φιλαρακο, καλα ξεμπερδεματα και καλη υπομονη σε σενα και τα αμαξακι σου.
-
Αφού έχεις αντίγραφο της φιλικής στα χέρια σου, να την υποβάλλεις στην ασφαλιστική σου εταιρία, η οποία θα σε συμβουλεύσει για τις επόμενες κινήσεις σου.
Η Commercial Value ανήκει στον όμιλο Ασπίς (Πρόνοια) είναι ενταγμένη στο Σ.Α.Π. (Σύστημα Άμεσης Πληρωμής) και προέρχεται από τη συνένωση των εταιριών Gotaer, Nordstern Colonia, Commercial και Scoplife.
Αν όλα πάρουν το συνήθη δρόμο τους, θα δει πραγματογνώμονας της δικής σου εταιρίας το αυτοκίνητό σου, θα το επισκευάσεις και θα πληρωθείς από την εταιρία σου.
-
Αν όλα πάρουν το συνήθη δρόμο τους...
Γιατί στις δικές μας περιπτώσεις, δεν παίρνουν το συνήθη δρόμο τους...;
Εγώ από την Commercial Value ακόμα περιμένω, για ατύχημα από τον Νοέμβρη...1300 ευρώ...
-
Εκλεισα ραντεβού με δικό τους πραγματονώμονα.Και η δική μου ασφαλιστική είναι για τον π@@@@ο τελείως.Αργοναυτική.Από ποια να έχω εμπιστοσύνη από τη δική μου ή την Κομερσιαλ δεν ξέρω τι να πω.Ρώτησα τον ασφαλιστή μου και μου είπε πως πρέπει να επισκευάσω το αυτοκίνητο εγώ και μετά να πληρωθώ από το Κομερσιαλ
-
Η αλήθεια είναι ότι αργεί κάπως να δώσει τα χρήματα αλλά τα δίνει μέχρι το cent. Δεν έχω παράπονο από την ασφαλιστική και έχω ακούσει καλά λόγια από πολλούς. Νομίζω πως δεν πρέπει να ανησυχείς. Συνενοήσου με τον πραγματογνώμονα τους.
Και μιας και είδες ότι η ασφαλιστική σου δεν σε ικανοποιεί... δεν το ψάχνεις λίγο καλύτερα;... Μήπως να αλλάξεις; Δε την γνωρίζω. Απλώς από τα λεγόμενα σου. -
Μόλις λήξει το συμβόλαιο την αλλάζω με την πρώτη ευκαιρία
-
Μιας και μιλάμε για ασφαλιστικές, σε λίγες μέρες λίγη η δική μου και ο ασφαλιστής μου πρότεινε να το βάλουμε σε μία ονόματι EUROSTAR.
Έχει κανείς ιδέα περί τίνος πρόκειται? Ο ασφαλιστής μου (που τυχαίνει να γνωρίζω καλά και γενικά τον εμπιστεύομαι) λέει τα καλύτερα, ότι πίσω απ΄αυτήν είναι η Lloyd's etc etc.
Για να είμαι ειλικρινής έχω μια αμφιβολία τη στιγμή που ο ασφαλιστής μου ξέρει ότι έχω 'κόλλημα' με τις μικρές, noname ασφαλιστικές και τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.
Θα ήταν χρήσιμο αν υπάρχει κάποια εμπειρία από κάποιον σχετικά με τη EUROSTAR.
Ευχαριστώ. -
Η Lloyd's ειναι πισω σχεδον απο καθε ασφαλιστικη εταιρεια.
Οι περισσοτερες ασφαλιστικες εταιρειες στον πλανητη ειναι αντασφαλισμενες ή απλοί πρακτορες,μονο πολυ λιγες εταιρειες σαν την Lloyd's ειναι 100% ασφαλιστικές.
Ο ασφαλιστης σου σε ψιλοδουλεύει αλλα δεν σου λεει και ψεμματα. -
H eurostar εχει κυριως σθμβολαια ζωης και τωρα τελευταια μπηκε και στα αυτοκινητα...αλλα απ' απο οτι ξερωδεν εχει και τα φθηνοτερα ασφαλιστρα... καλυτερα μια επωνυμη.
-
Που μπορω να βρω αν μια ασφαλιστικη μετεχει στον φιλικο διακανονισμο ???? Ειχα παει Καλαματα και 20χλμ πριν φτασω με χτυπησε απο πισω ενας μαλακας οταν σταματησα σε ενα γεφυρακι για να περασουν οι απανεντι.Εγω με το Honda CRV λογω υψος δεν επαθα μεγαλη ζημια (απο οσο μπορω να δω) αλλα αυτος με ενα Almera ...την εκανε.Και το εχω μονο 15 μερες το αμαξι.Εχει ασφαλιστικη την http://www.universa.gr κι εγω Αγροτικη ασφαλιστικη.
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Που μπορω να βρω αν μια ασφαλιστικη μετεχει στον φιλικο διακανονισμο ???? Ειχα παει Καλαματα και 20χλμ πριν φτασω με χτυπησε απο πισω ενας μαλακας οταν σταματησα σε ενα γεφυρακι για να περασουν οι απανεντι.Εγω με το Honda CRV λογω υψος δεν επαθα μεγαλη ζημια (απο οσο μπορω να δω) αλλα αυτος με ενα Almera ...την εκανε.Και το εχω μονο 15 μερες το αμαξι.Εχει ασφαλιστικη την http://www.universa.gr κι εγω Αγροτικη ασφαλιστικη.Τυχερος ειμαι...Μετεχει.
-
ΤΕΛΙΚΑ η ζημιά βγήκε 550 μαζί με εργατικά και βαφή προφυλακτήρα και φανάρο μπροστά.Ηρθε ο πραγματογνώμονας της Κομερσιαλ είδε το αμάξι,το φωτογράφησε,το έφτιαξα εγώ,πλήρωσα και θα σταλθεί εντολή για πληρωμή στην Κομερσιαλ για να πληρωθώ τα λεφτά.Την Πέμπτη που έρχεται μου είπαν.Σε ποσο καιρό σύμφωνα με τις διατάξεις δικαιώσαι να πληρωθείς από τη στιγμή που βγαίνει η εντολή??
Ερωτήσεις για ασφαλιστική