-
http://www.in.gr/Reviews/review.asp?lngReviewID=27935
Μου έκαναν εντύπωση, ως μελλοντικά και πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα, τα ακόλουθα:
**
BMW Alpina B6** [εντυπωσιακή]
**
Honda FCX **[αίσχος, ποιος είναι ο κ...λος, οεο;]Mazda Kabura [τρομερό, αλλά... ]
MINI GP [:-? ]
Hyundai Genus [concept - ωραίο]
-
**
**
Honda FCX **[αίσχος, ποιος είναι ο κ...λος, οεο;]Mazda Kabura [τρομερό, αλλά... ]
-
**
**
-
To Youdie ( ) μου θυμίζει πολύ το Astra..
Το Mini έπρεπε να το ονομάσουν GTP και όχι GP.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
To Youdie ( ) μου θυμίζει πολύ το Astra..Το Mini έπρεπε να το ονομάσουν GTP και όχι GP.
:P:P
Σαν αγροτικό με σκεπασμένη καρότσα είναι....Edit: Επίσης μπορώ να έχω και μια Aston Martin και για το σπίτι;;;;
-
Αυτό το concept της Fiat το Oltre μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι είναι? Είναι τοσο άσχημο που δεν μπορώ να φανταστώ γιατί το κάνανε, έστω και εάν μείνει στα χαρτιά.
Σαν 'Διαστημικό Τζιπ Σελήνης 2006' είναι ρε παιδια!
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Αυτό το concept της Fiat το Oltre μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι είναι? Είναι τοσο άσχημο που δεν μπορώ να φανταστώ γιατί το κάνανε, έστω και εάν μείνει στα χαρτιά.Σαν 'Διαστημικό Τζιπ Σελήνης 2006' είναι ρε παιδια!
το μονο που με χαλαει ειναι το ασπρο που λερωνει ευκολα
-
Πάντως από κοντά που το είδα δεν ήταν καθόλου άσχημο σε σχέση με το... 'αυτοκίνητο' που... κοπιάρει!
Είναι πολύ πιο όμορφο από το Χάμερ, ενώ τα μηχανικά του από κάτω έδειχναν σούπερ χέβι ντιούτι!!
Τώρα αν τελικώς βγεί στον δρόμο και το οδηγήσουν τα περιοδικά θα μάθουμε και την τελική σούμα, γιατί εγώ ούτε Όλτρε, ούτε Χάμερ προβλέπεται να οδηγήσω ποτέ!!
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Αυτό το concept της Fiat το Oltre μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι είναι? Είναι τοσο άσχημο που δεν μπορώ να φανταστώ γιατί το κάνανε, έστω και εάν μείνει στα χαρτιά.Σαν 'Διαστημικό Τζιπ Σελήνης 2006' είναι ρε παιδια!
Ειναι το εκτός δρόμου όχημα της IVECO που χρησιμοποιεί ο Ιταλικός, Βρετανικός και διάφοροι άλλοι που το έχουν αγοράσει...
Ειναι 6 τόνοι και ημιτεθορακισμένο.... Δεν πρόκεται να βγεί στην παραγωγή αλλά είναι επίδηξη της τεχνογνωσίας της FIAT στα εκτός δρόμου, ακόμα και εαν δεν είνια για 'πολίτες'
-
Μακάρι να βγει το Mazda στην παραγωγή με τα χαρακτηριστικά που έχουν σημοσιοποιηθεί (2λιτρο, πισωκίνητο, τριθέσιο).
Χρειάζεται να γίνει κάπως πιο γήινο στην εμφάνιση και οπωσδήποτε ένα νέο όνομα!
-
Έτυχε να βρεθώ και εγώ στην έκθεση, εντυπωσιάστηκα απο το Kia Cee'd Hyundai SantaFe & Genus ...Οι κορεάτες μαθαίνουν γρήγορα και προχωρούν ταχύτατα σε θέματα perceived quality και design πχ ο διακόπτης ρύθμισης των εξωτερικών καθρεπτών φαίνεται ποιοτικότερος σε ένα Santafe αποτι στο LS460 της Lexus...Επίσης μου έκανε εντύπωση ο αριθμός των κατασκευαστών που παρουσίασαν CNG και γενικώς eco-friendly technologies και ο τρόπος που τις προωθούσαν...
Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης 2006