-
Ο χρήστης DV1976 έγραψε:
3) Δεν ξερω τι επιδραση θα εχει στην ομαδα αυτη η αμφιβολια που δειχνει η Ρενω σχετικα με το μελλον της στην Φ1. Σκεψου πχ οτι μπορει πολυ ευκολα αυτο σε συνδυασμο με τα (1) (2) να οδηγησουν καποιους απο το (πολυ καλο) αεροδυναμικο τμημα της Ρενω να δεχθουν μια προσφορα της ΜακΛαρεν που λογικα θα ψαχνει στη πιατσα για αεροδυναμιστες (και εχει και το χρημα για να τους παρει) ή της Χοντα που επισης εχει την ιδια ελλειψη.Λογικη η σκεψη αλλα η πραξη δειχνει αλλα με την McLaren να αιμοραγει απιστευτα. Το εχω ξαναγραψει, κατα τη γνωμη μου δεν τειθεται θεμα αποχωρησης Renault, ο προεδρος τα ειπε αυτα μονο και μονο επειδη ετοιμαζει περικοπες γενικως και επρεπε να δωσει ενα αναλογο στιγμα και στο αγωνιστικο κομματι.
Η Χοντα ειναι ενα σωστο αεροδυναμικο revision μακρυα απο τη λυση του προβληματος που αναφερεις (αν οντως υπαρχει τετοιο).
Το προβλημα τους ειναι γνωστο απο τα μεγαλα τεστ του χειμωνα αλλα προοδος μηδεν. Μη ξεχναμε οτι προκειται για την ομαδα που περυσι ειχε λαθος εμπρος πτερυγα και το ανακαλυψαν μετα απο 12 μηνες. Δηλαδη μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα.
-
Οπως ηδη εγραψαν πολλοι φιλοι, ηταν πραγματι μια πολυ ενδιαφερουσα 'πρεμιερα'. Πολλες ομαδες κοντα μεταξυ τους, αρκετο θεαμα και προσπερασεις, ελπιδοφορα δοκιμαστικα. Στον αγωνα, σαν τις φοιτητικες εκλογες ενα πραγμα , ολοι βγηκαν κερδισμενοι:
-Ρενο (νικη και πρωτη στο κατασκευαστων)
-Φερραρι (δυναμικο come-back του Αρχηγου και σουπερ-ανταγωνιστικο 'πακετο')
-ΜακΛαρεν (δεν εγκατελειψαν, 10 ποντακια, ο Ραϊκονεν -μετριος οπως παντα- εσωσε τουλαχιστον την παρτιδα )
-Χοντα (επιβεβαιωσαν οτι ειναι δυνατοι - ισως σε λιγο καιρο και κορυφαιοι)
-Γουιλιαμς (απο 'τελειωμενοι' ειναι παλι μεσα στο παιχνιδι)Μερικες ακομα παρατηρησεις:
-Η Τοϊοτα καλο θα ηταν να παψει να διαφημιζει τον διαφορετικο τροπο οργανωσης και λειτουργιας και να κοιταξει να αντιγραψει τους υπολοιπους σε αυτο το θεμα. Οι παλιες καραβανες στο χωρο δεν ειναι μαλακες, κατι περισσοτερο ξερουν...
-Το αγωνιστικο τμημα της Ρενο μαλλον χαλαει τα σχεδια των λογιστων της εταιριας, που θελουν να το ξεφορτωθουν. Αν ομως ερθουν μερικες στραβες, δεν αποκλειονται αρνητικες επιπτωσεις στην ομαδα.
-Η συντομογραφια BS που καποιοι φιλοι παραπανω χρησιμοποιουν για τη BridgeStone ειναι ευρεως γνωστη για συντομογραφια της λεξης BullShit. Επειδη αυτος ο χαρακτηρισμος ανταποκρινοταν στην περσινη εικονα των ελαστικων της και ουχι στη φετεινη, καλο θα ηταν να μην τον υιοθετησουμε...
-Man of the race κατ' εμε ο Νικος ο Ροζμπεργκ (ο Γερμανος ντε), διοτι τετοια κατορθωματα σε ντεμπουτο πραγματι δυσκολα γινονται. Αλλωστε ο φιλανδος loser εχει ξανακανει τα ιδια (και θα τα ξανακανει...)
-Ο Μιχαλακης πραγματι πολυ δυνατος. Βεβαια αυτο που 'επαθε' απο τον Αλονζο στο 'προσπερασμα' δεν θυμαμαι να το εχει παθει σε σεζον πριν την περσινη... Απο την αλλη, η pole position ηταν μαλλον εντυπωσιακη...
-Ας μη βιαζομαστε να κανουμε προβλεψεις. Ειναι ο πρωτος αγωνας μιας χρονιας με πολλες αλλαγες και οι εκπληξεις θα (πρεπει να) ειναι αρκετες.Edit: Τα ΜακΛαρεν απο εμφανιση πραγματι πολυ χαλια...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ολος ο αγωνας σημερα ηταν ενας οδηγος.
Νικο Ροζμπεργκ κυριοι, το εντυπωσιακοτερο ντεμπουτο μετα το Βιλνεβ, ισως εντυπωσιακοτερο και απο εκεινο του Καναδου.
[snip]Μόλις γκερμίστηκε ένας φούρνος δυο τετράγωνα παρακάτω. Συμφωνήσαμε σε κάτι φίλε greo (από τις σπάνιες φορές )
ΥΓ. Αφού έχεις επαφή με το άθλημα, γιατί επιμένεις να σνομπάρεις τον Κίμι;
To ειπαμε! Μου τη σπαει η φατσα του
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
To ειπαμε! Μου τη σπαει η φατσα τουΕμενα πάντως η φάτσα του δεν μου την σπάει καθόλου (σε περιπτωση που εχω ξεχασει να το αναφέρω )
-
Ποινη 10 θεσεων θα δεχτει ο Coulthard στην Μαλαισια μιας και ο V8 της Ferrari παρεδωσε το πνευμα λιγο μετα τον τερματισμο...
-
-
Ναι, νομίζω πως και άλλες σελίδες το κάνουν.
-
-
dv1976 αν και εξακολουθω να μη βλεπω αποδεικτικα στοιχεια σε αυτα που λες ,η δευτερη τοποθετηση σου με βρισκει γενικα συμφωνο..η μακλαρεν εχασε τον νιουι φετος και νομιζω και αλλον εναν? αν και εφοσον ο καρλος αποφασισει οτι δε συμφερει τη ρενω πλεον να εμπλεκεται, τοτε θα ξεκινησουν οι πωλησεις....προς το παρον, δε τιθεται τετοιο ζητημα...μετα το τελος του πρωτου αγωνα της χρονιας ενα μικρο συμπερασμα που προκυπτει ειναι οτι η μακλαρεν ειναι στα ιδια περσινα επιπεδα επιδοσεων και αξιοπιστιας, η ρενω φροντιζει ωστε το μονοθεσιο του αλονσο να τερματιζει στις πρωτες 3 θεσεις και η μεγαλη ανακαμψη, ελπιζω οχι πλασματικη, της φερραρι...
δυστυχως το μπατζετ της ρενω φαινεται οτι ειναι υποδεεστερο των αλλων διεκδικητων και με αυτα πορευομαστε!
για το θεμα του ναντο, εχω μια επιφυλαξη, δε ξερω πως θα συνεχισει τη χρονια και με τι παθος αλλα στον πρωτο αγωνα της χρονιας εδειξε διατεθειμενος να δαγκωσει τους υπολοιπους διεκδικητες... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Ποινη 10 θεσεων θα δεχτει ο Coulthard στην Μαλαισια μιας και ο V8 της Ferrari παρεδωσε το πνευμα λιγο μετα τον τερματισμο...Κανα θεμα για μαλαισια ποτε θα ανοιχτει???????
Οεο??
-
Άντε να ανοίξει κάποιος από τους παραδοσιακούς επισημοτοπικοανοιχτές, να το κάνουμε και υπόμνημα, κατεβάζοντας τούτο εδώ!
Παρεμπιπτόντως, η Mclaren παραδέχτηκε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη χαρτογράφηση του κινητήρα του Montoya, και πως ψάχνουν το συγκεκριμένο ζήτημα. Λογικά θα το λύσουν εν' όψει Μαλαισίας, μιας και τα ηλεκτρονικά τα αλλάζουν ελεύθερα.
-
το καλύτερο βέβαια σε αυτό τον αγώνα ήταν η ¨'προσπέραση' αλλά ΜΣουμάχερ του Αλόνσο στον ΜΣουμάχερ.[στα πιτσ..]
Μου είχε σπάσει τα νεύρα η σκουντερία και ο Μ.Σ τα χρόνια της παντοδυναμίας τους ...να μην σκάνε καθόλου για το πως θα περάσουν τον Κούλθαρντ -τον Κιμι - τον Ράλφ τον Μοντόγια [κυρίως αυτούς] αλλά και τον Μπαρικέλο....τους περνούσαν με την έξοδο από τα πιτσ....τον Μπαρικέλο του κάναν ψιτ και έκανε στην άκρη... -
έχουν πλάκα στη Μακλάρεν, τη παρασκευή όταν τα έλεγε ο Μοντόγια δε τον πίστευαν και έλεγαν ότι όλα ήταν μια χαρά.....σήμερα μετά τον αγώνα θυμήθηκαν να πουν ότι όντως είχε πρόβλημα...
-
Πάντως κι εγώ αν ήμουν Dennis δε θα έλεγα φόρα παρτίδα την Παρασκευή ότι έχω πρόβλημα!
- Λες στον οδηγό να μην τα δηλώνει αυτά δημόσια
- Ερευνάς εσωτερικά το θέμα, και βλέπεις τι να κάνεις
- Λες ότι όλα είναι εντάξει
- Μετά τον αγώνα καλύπτεις τον οδηγό σου για τη μέτρια επίδοση.
-
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
το καλύτερο βέβαια σε αυτό τον αγώνα ήταν η ¨'προσπέραση' αλλά ΜΣουμάχερ του Αλόνσο στον ΜΣουμάχερ.[στα πιτσ..]
Μου είχε σπάσει τα νεύρα η σκουντερία και ο Μ.Σ τα χρόνια της παντοδυναμίας τους ...να μην σκάνε καθόλου για το πως θα περάσουν τον Κούλθαρντ -τον Κιμι - τον Ράλφ τον Μοντόγια [κυρίως αυτούς] αλλά και τον Μπαρικέλο....τους περνούσαν με την έξοδο από τα πιτσ....τον Μπαρικέλο του κάναν ψιτ και έκανε στην άκρη...αυτό φίλε μου το κάνουν όλοι όταν αντιμετωπίζουν παρόμοια περιστατικά και είναι λάθος να το χαρακτηρίζεις 'προσπέραση αλλά ΜΣουμάχερ' όταν ειδικά ο ΜΣ έχει αποδείξει πόσο καλός είναι στις προσπεράσεις και για να σε προλάβω πριν πεις ότι το έκανε 'παλιά' μόλις πέρσι στη Βραζιλία έκανε ένα πολύ αντρίκιο προσπέρασμα που δε το έδειξε καλά η ΤV και δε περίμενε να έρθει κάποιο Pitstop...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως κι εγώ αν ήμουν Dennis δε θα έλεγα φόρα παρτίδα την Παρασκευή ότι έχω πρόβλημα!- Λες στον οδηγό να μην τα δηλώνει αυτά δημόσια
από τη στιγμή που ο οδηγός δηλώνει ότι υπάρχει πρόβλημα, η ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να τον βγάλει ψεύτη. Από κει και πέρα συμφωνώ ότι πρώτα το συζητάς με την ομάδα. Ωστόσο έτσι ο Μοντόγια κάλυψε τη θέση του για το άσχημο αποτέλεσμα που έφερε.
-
Υπάρχει σε κάποιο torrent ο αγώνας για εμάς που τον χάσαμε?
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως κι εγώ αν ήμουν Dennis δε θα έλεγα φόρα παρτίδα την Παρασκευή ότι έχω πρόβλημα!- Λες στον οδηγό να μην τα δηλώνει αυτά δημόσια
Αυτό δείχνει ότι εκτός απροόπτου ο Μόντυ 'αποβάλεται' από την ΜακΛάρεν στο τέλος της χρονιάς. Τον άδειασαν τελείως
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Υπάρχει σε κάποιο torrent ο αγώνας για εμάς που τον χάσαμε?αμα εχουμε συνεχεια το νου μας στο rs4 ετσι ειναι!!!
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Ποινη 10 θεσεων θα δεχτει ο Coulthard στην Μαλαισια μιας και ο V8 της Ferrari παρεδωσε το πνευμα λιγο μετα τον τερματισμο...Στο F1-Live γράφει ότι και ο Villeneuve θα δεχτεί ποινή 10 θέσεων (επειδή έσκασε ο κινητήρας)
Υπάρχει τέτοια περίπτωση ή λαλακία έγραψαν;
Επισημο thread:GP Bahrain-Sakhir